Dodiih! Läksiäiset on nyt juhlittu ja olo on aikamoisen rapea. Tämä päivä menee varmaan koomailun ja jännittämisen parissa, sillä huomenna starttaa vihdoin koulu. Postailen myöhemmin juhlistamme lisää, mutta nyt on aika pamauttaa viikon resepti pöytään.
Viime
viikolla haluttiin Sonjan kanssa herkutella ja valmistaa jotakin hyvää
ruokaa. Jääkaapista löytyi valmiiksi aineksia, joiden pohjalta päätimme
valmistaa Katkarapu-avokadopastaa. Monissa ohjeissa käytetyn spagetin sijaisena toimi tällä kerralla makaronit, mutta samaa kamaahan nuo melkeinpä ovat.
Tarvikkeet
Sipulinippu
Miniluumutomaatteja
Katkarapuja
Lime
Ruohosipulituorejuustoa
Basilikaa
Fetajuustoa
Makaroneja
JA Avokadoja (gaahah, yksi pääraaka-aineista meinasi unohtua kokonaan ja lisäsin nämä viime hetkellä pannulle muiden ainesten sekaan)
Mausteiksi: Valkosipulijauhetta, mustapippuria, yrttisuolaa ja yrttimausteita
Ainekset palasiksi ja pannulle paistumaan.
Puolikkaan limen voi puristaa pannulle ainesten sekaan makua tuomaan.
Tomaattien, basilikan, avokadojen ja sipuleiden ei
tarvitse olla pannulla kovin kauan, että niiden maku säilyy tuoreena ja
pastasta tulee hieman raikkaampi ja salaattimaisempi. Kun katkaravut
ovat sulaneet kohmeestaan ja ainekset on maustettu, ne voi ottaa
pannulta pois kuumenemasta.
Makaronit kiehautetaan normaaliin tapaan ja niiden
vähän jäähtyessä sekaan voi sekoittaa haluamansa määrän
ruohosipulituorejuustoa, itse laitoin puolikkaan paketin.
Myös fetakuutiot sekoitin makaroneihin.
Lopuksi vielä kaikki ainekset samaan astiaan ja pasta pöytään!
Taas
näitä mun yksinkertaisia ja nopeita reseptejä. Mutta kun nälkä
yllättää, ei siinä ole aikaa odotella. :D Herkullisia ruokailuhetkiä
sinnekin puolen ruutua!
Mitä makaroni sun mielestä sitten on, jos se ei ole pastaa? :-)
VastaaPoistaHahaha. Vihannes? No ei.. :D Kaikissa ohjeissa on siis käytetty spagettia ja kirjoitin tän nyt näköjään taas koomaillen. Pitää vähän fiksata. :D
PoistaOi että kun näyttää hyvältä. Muutto uuteen kämppään koittaa huomenna ja taisin juuri päättää, mitä tiistaina syön ;) Taidankin printtailla itselleni "Essin koottut blogiresptit" johonkin kansioon :DD
VastaaPoistaHahah, voisi itsellekin väsätä oman reseptikirjan! Kun tarpeeksi ehtii näitä reseptejä kasaantua. :D Onnea uuteen kotiin!
PoistaOi nam, tätä on ehdottomasti testattava!
VastaaPoistaLukasin muuten tossa noita Mallorcan postauksia, ja tuli sellanen mieleen, että millanen systeemi tossa Aqua Sol hotellissa oli tallelokeron kans, jos käytitte sitä siis? Oliko pantti jonka sai takas viikon jälkeen vai menikö sen vuokrauksesta oikein maksu? Käytännöt vähän vaihtelee ja tohon samaiseen hotelliin oon kuukauden päästä matkaamassa niin sillä kysyn! Järkkäri on tulossa mukaan niin lähinnä se mietityttää. Kiitti jo etukäteen!
Suosittelen! :) Mallorcalla ei käytetty tallelokeroa lainkaan, piha oli aika suojaisa ja vartioitu ja siivoojat olivat päivittäin samat tutut naamat, jotka olivat erittäin ystävällisiä. :)
PoistaVoisin kokeilla tätä ens viikolla, näyttää herkulliselta ja helpolta!
VastaaPoistaOnnee muuten koulun alkuun, ite alotan huomen samas koulus mut vaan eri toimipisteessä :)!
No oli kyllä tosi helppo valmistaakin! :) Hei kiitos, onnea sullekin! :D<3
PoistaEi vitsi sulla on aina niin herkullisen kuulosia reseptejä, ihana kun jaat niitä tänne! Luulen et tota on kyl ihan pakko kokeilla :-) ♡
VastaaPoistaIhanaa, että tykkäät! :) Kokeile ihmeessä. :)
PoistaTämä meneekin huomenna testiin :D pasta kuulostaa meinaa sen verran hyvältä! Onnea koulun alkuun superisti ja ehdottomasti mene kaikkiin alun bileisiin! Niissä on se paras meininki ja tutustuu ihmisiin ;)
VastaaPoistaKiitos, pitää joo mennä kaikkiin minne vaan ehtii ja pääsee! :D jännää. :)
PoistaTaidan kokeilla tätä katkarapujen sijasta kanalla :) Toinen osapuoli ei noista merenelävistä niin välitä :D
VastaaPoistaNo sopii varmasti erittäin hyvin myös kanan kanssa! :)
Poista