maanantai 5. tammikuuta 2015

Pakettien kätköistä

Joulupostaus venähti niin pitkäksi, etten kehdannut tunkea siihen enää yhtään enempää kuvaa. Tässä kuitenkin vielä hieman katsausta siihen, että mitäs sieltä paketeista oikein paljastuikaan.

Laadin parikin muistilistaa asioista, jotka minun täytyisi ehdottomasti muistaa ottaa mukaan Saksaan. Muistinkin tällä kertaa lähes kaiken. Se, mikä unohtui kotiin, oli kuitenkin poikaystäväni joululahja!
Kyllä harmitti, kun lentokoneessa tajusin kömmähdykseni. Olin tilannut lahjan jo muutamia kuukausia etukäteen, joten olin ehtinyt odotella sen antamista jo pitemmän tovin. Nooh, Jaakko sai nähdä aattona kuvan tietokoneen ruudulta lahjastaan ja porukat olivat hankkineet hänelle onneksi myös pienen paketin ihan paikan päälle. :)

Mitäs sieltä paketista sitten löytyi...

015

012

...Kellohan se! Herra oli katsellut jo pidemmän aikaa netistä kaikkia ruskea-kultaisen sävyisiä kelloja musta-hopeisen kellonsa kaveriksi. Pitäähän miehenkin saada vaihdella hieman asusteitaan päivän asun mukaan. ;D

011

Itse sain jo viime kesänä himoitsemani kukkakuvioiset matalavartiset tennarit. Näistä tulee kyllä ensi festarikesän ykkösvalinta!

005

Sain myös ihanat Escadan aurinkolasit. Aurinkolaseja on mielestäni melkein mahdotonta valita jollekin toiselle sovittamatta, mutta äippä ja Anni onnistuivat valitsemaan täydelliset yksilöt. Taitavat nuo mun tyylin ja kasvojen mallin sen verran hyvin kuitenkin tuntea.

003

Sain myös muutamia kotiin ja sisustukseen liittyviä juttuja kuten "lampaantaljan", suklaafondue-tarvikkeet ja keittiötarvikkeita. Viimeisestä paketistani paljastui erityisen toivottu lahja, jota en osannut kyllä lainkaan odottaa! Sain nimittäin kameraani lisäzoomin, joka ei kuitenkaan ehtinyt saapua jouluun mennessä. Heti, kun saan sen kätösiini, lähden kokeilemaan kuvailuja sen avulla! 

012

Lahja multa mulle Saksassa oli kasa erilaisia kosmetiikkatuotteita! Näitä saa Saksassa yli puolet halvemmalla kuin Suomesta, joten tulee aina reissuilla hamstrattua ihan kiitettävästi tököttejä varastoon.

Pari päivää sitten päälleni eksyi asu, jossa oli paljon uusia ja vanhoja uusia vaatekappaleita!

038

Pitkävartiset mokkanahkaiset saappaat ostin jo viime talvena Saksasta kenkäliikkeen alennusmyynneistä, vihdoinkin on kunnon talvisäät näiden käyttämiseen!

040

Tällä kertaa löysin alennuksista nahkaiset hansikkaat, jotka pitävät myös hyvin lämpimänä näissä olosuhteissa.

043

Takki - Sheinside
Neule - H&M
Housut - Bershka
Hanskat - Saksasta
Saappaat - Geox
Laukku - DKNY

037

046

Mä niin tykkään tästä lumesta! Heti on tuplasti valoisampaa, ja vaikka pimeä ehtii yllättääkin jo viimeistään neljän maissa, ollaan kuitenkin jo voiton puolella. Vuoden pimein päivä on vierähtänyt ohitse jo yli viikko sitten, joten kevättä kohti suunta!

Tällä viikolla mulla on vielä vapaata koulusta, enkä ole suunnitellut arkipäiville yhtään mitään! Ihana herätä myöhään ja mietiskellä, että mitähän sitä tänään keksisi. Flunssa yrittää kiusata edelleen, mutta jospa nämä villasukat ja tee kukistaisi senkin pian, niin pääsisi salillekin pyörähtämään vihdoin! ;)

Ihanaa viikonalkua kaikille. <3

32 kommenttia:

  1. En tiiä muistanko nyt ihan väärin, mut harmittelit kun Loreal Telescopic ripsarit lähti sillon joskus kaupoista! No nyt bongasin sokokselta semmosia taas :P kivaaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valittelin juu! Niitä vedenkestäviäkö myös?!? Aamen! :::)

      Poista
  2. I-ha-nat nuo saappaat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuuluu omiinkin talvikenkien suokkareihin! :)<3

      Poista
  3. Kivoja lahjoja oot saanut, ja ihana toi valkoinen laukku! Mun on jo pitkään tehny mieli hankkia valkonen laukku, mut pelottaa ihan hirveesti ettei se vähän ajan kuluttua enää olis lähelläkään valkosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itsekin kyllä harkitsin moneen kertaan laukun ostamista, mutta lopulta vaan päätin uskaltaa sen hankkia! Uskon/toivon, että jos pidän sitä vähän tuollaisena siistimpien päivien "kaupunkilaukkuna", se säilyisi edes lähes valkoisena pitkään! :D

      Poista
  4. Minkä merkkinen toi kellon on, jonka ostit Jaakolle lahjaksi? :) On meinaa super kivan näkönen ja mulla olis just poikaystävälle synttärilahja haussa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rhodenwald&Söhne - saksalainen merkki, mutta tulee aina välillä Members.com sivustolle myyntiin aleihin! :) Muutkin tuon merkin kellot olivat todella tyylikkäitä!

      Poista
  5. en tajua miten joku noin kaunis voi olla noin mukavan ja empaattisen olonen. en vaan ymmärrä. kiitos ihanasta blogista, keep it up!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavallaan tietenkin aivan ihana kuulla tuollaista, mutta toisaalta hieman harmillista myös kuulla, että ulkonäköni tuo ensimmäisenä sellaisen ajatuksen mieleen, että en voisi olla välttämättä mukava ja empaattinen ihminen. Kiitos sinulle kuitenkin mukavasta kommentista <3

      Poista
  6. Tosi kivoja lahjoja oot saanu! Ja kiitos ihanasta blogista, täältä saa aina piristystä päiviin. :)<3

    VastaaPoista
  7. mikä ton takin linkki on? tiiätkö?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä osaa yhtään sanoa! Tää on tietääkseni jo yli vuoden vanha! :/ :)

      Poista
  8. Ihana asu! Oot vaan niin kaunis!<3

    VastaaPoista
  9. Kun käytät ripsienpidennyksiä käytätkö niitä ihan vaan viikonloppuisin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatan käyttää välillä muutenkin. Treffeille mentäessä vaikka! ;)

      Poista
  10. "Paketeiden kätköistä". Ettei nyt vaan "pakettien kätköistä" :D Supertyylikäs tuo poikaystävällesi ostama kello!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah taitaapi olla! Mä näen silti ton munkin jotenkin ihan oikein. :'D Pitää muistaa vaihtaa, kun koneelle pääsen!

      Poista
  11. Oi ihania lahjoja oot saanu ♥ Ja on muuten älyttömän tyylikäs toi kello! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun muutkin tykkäsivät tästä yhtä paljon kuin me! Ei mulla ihan pöhkö maku taida sitten olla! ;D <3

      Poista
  12. Mitä anni antoi sulle tai jaakko :) ? Vai oliko aurinkolasit essiltä ja teidän äitiltä yhteisenä lahjana :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annilta sain joulupostauksissa esitellyn ihanan Daniel wellingtonin kellon! :) Jaakko taas avustaa minua hieman uuden puhelimen hankkimisessa, kunhan sopiva löytyy! :)

      Poista
    2. Ja lampaantaljan ja aurinkolasit äitin kanssa puokkiin! :-D

      Poista
    3. Missä se paistinpannu oikein on :D

      Poista
  13. Kivoja lahjoja oot kyl saanu! :) pisti silmään nuo vanssit, niiin ihanat, itekki oon kuolannu junkyardilta.. Mukavaa uuttavuotta sulle lempibloggari! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mäkin odottelen jo innolla, että pääsee vetämään jalkaan ja käyttämään kunnolla! Voi kun kesä tulisi pian! :D ihanaa uuttavuotta sullekin<3 :)

      Poista
  14. Ihania lahjoja poikaystävänne kanssa ootte saanut!:) en oo aiemmin kommentoinut tänne vaikka oonki seurannu sun blogia ihan alusta saakka kuten myös annin:) mut oot niin ihana ihminen!! Tuun aina tosi hyvälle mielelle ku luen näitä sun postauksia ja pystyn samaistumaan suhun joissain asioissa hyvin kun itsekin olen isosisko suht isokokoisessa perheessä! Lisäksi sun ja jaakon suhde vaikuttaa niin aidolta ja hyvältä, juuri sellaiselta mitä itsekin haluaisin!! Miten suhteenne poikkeaa tällä hetkellä siitä kun asuit vielä perheesi kanssa sekä silloin hetken annin kanssa?:) teettekö esim erilaisia asioita yhdessä ja niin poispäin? Ja hyvää uutta-vuotta sinulle essi!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kun vihdoin kommentoit! Aina yhtä mukavaa kuulla, että joku on pyörinyt mukana alkumetreiltä lähtien! :) suhde poikkeaa todella paljon siitä, mitä se oli porukoiden ja perheen kanssa asuessa, sillä nyt molempien täytyy ottaa yhtä paljon vastuuta yhteisestä elämästä ja arkeen on tullut mukaan sellainen yhteinen "pärjääminen" elämässä. :D treffaillaan nykyään myös ehkä hieman useammin kodin ulkopuolella. :) hyvää uuttavuotta sinullekin ihanainen <3

      Poista