keskiviikko 7. tammikuuta 2015

#NY2015

Uudenvuoden postaus meinasi jäädä kokonaan hyllylle, kun intoilen kaikkien uusien postausideoiden parissa jatkuvasti! Tällä hetkellä on sellainen hyvä "blogifiilis" ja intoa riittäisi kirjoitella useamminkin. Aikaakin olisi, mutta jotenkin olen taas saanut aikani kulumaan kuin pikakelauksella. Sain vihdoinkin purettua nurkasta Saksan reissun matkalaukkuni, sekä Himoksen mökkikassini. Kohta suuntaan kauppaan täyttämään vielä jääkaappimme, niin alkaa taas arki palata pikkuhiljaa paikalleen.

Uudenvuoden aattoa edeltävänä päivänä suuntasimme siis parin auton voimin Himokselle vuokramökkiin. Tiesimme, että mökkimme sijaitsee lähellä rinteitä, mutta hepulihan siinä meinasi tulla, kun huomasimme, että laskettelurinteet sijaitsevatkin suoraan etupihalla ovesta ulos astuessamme! Alkoi heti harmittamaan, ettei ollut kyse kuin muutaman päivän reissusta.

015

Ilta kului mökkiä ja ympäristöä tutkiskellessa, kappareissuja hoitaessa ja lautapelien ja muidenkin pelien parissa. Käytiinpä kurkkaamassa Himos Areenakin, josta löytyi baari suurella tanssilattialla varusteltuna!

596

Seuraava päivä vietettiin rinteessä. Suurinosa rinteistä oli suljettuna, sillä Himos oli avannut rinteensä vasta edellisellä viikolla. Huono talvi vaatii veronsa. Sää oli ihan täydellinen laskettelemiseen. Päivällä paisteli hieman aurinkokin ja lämpöasteet olivat vain parin pakkasasteen puolella, joten kylmäkään ei yllättänyt.

589

598

Kylläpä taas himotti kokeilla lautaa tulevaisuudessa, kun suurinosa veteli menemään lumilaudat alla. Itse olen siis laskenut aina temppusuksilla ja laudan kokeileminenkin on tuntunut liian pelottavalta ajatukselta. Jotenkin se, ettei saa jalkoja irti halutessaan kauhistuttaa! :D

067

Mäestä palattuamme suuntasimme kaupoille ja nappasimme mukaan kaikkea uudenvuoden seisovaan pöytään sopivaa. Tälläiselle laumalle saa kulumaan yllättävän paljon ruokaa ja vaikka kassalla ollessamme luulimme liioittelevamme määrien suhteen, melkein kaikki ruuat olivat hävinneet aamuun mennessä.

Mökkiin palattuamme viimeinenkin autoseurue oli saapunut Himokselle ja pääsimme aloittamaan kunnolla uudenvuoden viettämisen!

069

109

Olin napannut Saksasta mukaani hieman uudenvuoden rekvisiittaa. Härpäkkeet riittivät juuri sopivasti koko mökin juhlakansalle.

127

140

Tytsyt. <3

201

091

Uudenvuoden lähtölaskennan lähestyessä oli aika siirtyä ulos paukuttelemaan raketteja ja leikkimään sädetikkujen kanssa. Mökiltämme oli hyvä näkymä myös Himoksen viralliseen omaan ilotulitukseen.

259

273

100

365

Kellon lyödessä kaksitoista korkattiin vielä porukalla shampanjapullo ja pamauteltiin omatkin viimeiset raketit. Luulen, että saatamme lähteä Himokselle ensikin vuonna viettelemään uuttavuotta. Yleensä meillä on ollut tapana viettää laskettelureissut jossakin lapissa päin, mutta mielestäni tämä oli huomattavasti helpompi vaihtoehto laskettelureissulle. Automatkat taittuivat muutamassa tunnissa ja kyllähän tuollakin ehti saada tarpeeksi talvisen tunnelman aikaiseksi. Onneksi ehti sataa lumet maahan!

Nyt keskitytään hetki juhlinnan sijaan muihin juttuihin ja pistetään koti, ruokavalio ja liikunnat taas ruotuun! :D Ihan mahtavaa alkanutta vuotta kaikki, pidetään kiinni uudenvuoden tavoitteista, mutta muistetaan myös höllätä välillä. <3

24 kommenttia:

 1. Kiva postaus, oli varmasti ihan huippu reissu! :) Ja oot kyllä ihan mielettömän kaunis, toi mekko sopii sulle todella hyvin<3 :)

  VastaaPoista
 2. Miksi ette käytä kypäriä lasketellessa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, enpäs edes tajunnut, ettei meillä ollut kenelläkään kypärää! Varmaankin siksi, etteivät Himoksen rinteet ole kovin vaativia. :) Itse en mene yleensäkään niihin pahimpiin mahdollisiin rinteisiin. :D

   Poista
  2. Mun mielestä se kypärän käyttö ei kyllä kato rinteiden vaativuutta. :D harmittavan usein kuulee syyksi että se on vaan niin urpon näkönen..

   Poista
  3. No kyllä se sen verran mielestäni katsoo, että vaativammassa rinteessä kaatumisen vaara on hieman suurempi. Jos omistaisin kypärän, käyttäisin sitä varmasti. Laskettelen kuitenkin hyvin harvoin, joten se on sitten jäänyt hankkimatta. :)

   Poista
  4. en halua pätee mutta eise aina itsestä oo kiinni se "kypärän tarve" koska oon monesti kuullu ja nähny tilanteita kun joku on laskenu toista päin tms.. no mutta jokainen päättäköön itse päästään :)

   Poista
  5. Kyllä vain siellä himoksenkin rinteissä on pahasti käynyt. Lumen laatu on yksi iso syy loukkaantumisille ei rinnekarttaan merkattu vaativuustaso

   Poista
  6. Itseänikin ihmetyttää toi kypärän käyttämättömyys. Mulle ei ainakaan tulis mieleenkään laskea ilman kypärää, vaikka olenkin ihan kokeknut laskija.

   Poista
 3. Onko tulossa postausta tosta sun uudenvuoden asusta? Toi sun mekko näyttää niin täydelliseltä, että ois kiva nähdä parempaa kuvaa siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekosta ei valitettavasti ole tulossa erillistä postausta, sillä vaihdoin tuona iltanakin sen lopulta housuihin ja toppiin. Tuli hieman liian ylipukeutunut olo mökkibileisiin. :D Ehkäpä joskus toiste, jos se eksyy johonkin juhliin ylle! Mekko on kuitenkin jo kolme vuotta sitten ostettu Nelly.comilta syntymäpäivilleni. :)

   Poista
 4. Teillä näyttää olleen ihan huippu uv! Hauskoja noi bilerekvisiitat, vois ehkä itsekin koittaa metsästää Suomesta tollasia johonkin bileisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin yhden paketin noita rekvisiittoja H&M:ltä, mutta suuremman ja monipuolisemman paketin löysin eräästä saksalaisesta sisustusliikkeestä. :)

   Poista
 5. Oi miten ihania noi kuvat!! On näyttänyt olevan hyvännäköistä meininkiä teillä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)<3 Olihan siellä ainakin tuohon asti, kun on kuvamateriaalia saatu vielä kameralle! ;D

   Poista
 6. Vähänkö ihana postaus! Rakastan näitä postauksia, joissa on tällaisiä elämänmakuisia kuvia! Nykyisin ei tuu itsekään oltua oikein missään tällaisissa jutuissa, joista saisi kuvia tai sitten siellä ei räpsi kukaan muu itseni lisäksi eikä kukaan oikein halua posettaa niin turhapa sitä kameraa on ees kaivella... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeh, joo mäkin tykkään siitä, että kuvissa on vähän menoa ja meininkiä! Meikäläinen se on meidänkin porukassa, joka kantaa sitä kameraa aina mukanansa, mutta onneksi tuo poikaystävä on kehittynyt myös tuossa kuvien nappailemisessa! :D Meidän jengikin on onneksi tottunut siihen, että mulla on aina jonkinmoinen kamera mukana menossa. :D

   Poista
 7. Suosittelen tahkoa uv viettopaikaksi! Hyvä sijainti (kuopion lähellä), rinteet (ja rinnebaari jossa meno on jo aamusta asti katossa ja ihan ainutlaatuinen tunnelma yleensäkin! Ollaan oltu siellä monena vuonna uvt ja juhannukset isolla kaveriporukalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahkolla ollaankin vietetty yksi hiihtoloma! :) Olin tosin itse silloin vielä alaikäinen, joten baaritarjontaa ei tullut koettua. Voisihan sitä sinnekin lähteä! Riippuu ihan, mistä löytyy sopivin (isoin) mökki! :D

   Poista
 8. Heh, oli lopulta tultava kommentoimaan. Suomessa asuvat ystäväni ovat useasti mainineet minun olevan erään Essi -nimisen bloggaajan näköinen, joten lopulta uteliaisuus vei voiton ja tulin vilkaisemaan blogiasi. En itse näe tyrmäävää samannäköisyyttä, mutta vaikutat blogisi perusteella todella lämpimältä ja aidolta ihmiseltä! Itse opiskelen myös korkeakoulussa, asun yhdessä avopuolisoni kanssa, harrastan aktiivisesti liikuntaa, rakastan keittiössä hääräämistä, olen kiinnostunut meikeistä ja muista "naisellisuuksista" ynnä muuta. Näen siis elämäntilanteissamme ja mielenkiinnonkohteissamme paljon yhteistä! Olisi huippua tutustua, mutta valitettavasti asun kaukana :-(

  Tulen varmasti seuraamaan blogiasi jatkossa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä hahah! No yhteneväisyyksiä ainakin sitten löytyy, mutta kylläpä jäi itseänikin häiritsemään, että minkäs näköinen sinä sitten olet, jos kerran jotakin samaa ulkonäöllisestikin meissä on! :D :)

   Poista
  2. Ja tervetuloa vain seurailemaan. <3 :)

   Poista
  3. No, itselläni on myös pitkät, paksut luonnonvaaleat hiukset, siniset silmät, olen pienikokoinen ja varmaan pukeutumis-/meikkaustyylissä ym. olemuksessa on jotain samaa :D

   Otan siis todellakin kohteliaisuutena, jos minua kehutaan sinun näköiseksi, vaikka en kyllä itse näe esim. kasvonpiirteissä huomattavia yhteneväisyyksiä :P Ehkä se samankaltainen olemus/ilmeet sitten vaikuttavat asiaan.. :)

   Poista
  4. Varmaankin niin. Hauskaa! :D

   Poista