keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Q&A - Osa 3

Tulevaisuus

Missä haluaisit asua tulevaisuudessa?
Luultavasti Suomessa, jossakin kivassa omakoti- tai rivitalossa lähellä hyviä kulkuyhteyksiä.

Haluatko tulevaisuudessa lapsia? Jos kyllä, montako ja milloin?
Haluan. Varmaankin 2-4, jos luoja vaan suo. Sitten joskus, kun se tuntuu sopivalta elämäntilanteeseen nähden. 

Mitä toivot eniten tapahtuvaksi tällä hetkellä? Entä mitä materialista toivot eniten?
Toivon kevään alkavan pian. Materialistinen toiveeni olisi saada hankittua mahdollisimman nopeasti uusi puhelin. Vanha on mennyt ihan sekopäiseksi.

Minkälainen olisi unelmiesi koti 40-vuotiaana? Kuva tai kuvailu? :) 
Valoisat huoneet, olohuone, jossa suuri avokeittiö (voisin kokkailla samalla, kun perhe pyörisi samassa tilassa olohuoneessa), oma piha ja tilava saunallinen kylpyhuone kahdella vierekkäisellä suihkulla!

Ootteko puhunu jaakon kanssa kihloista/häistä? Haluutko naimisiin lähitulevaisuudessa, vai vasta paaaljon myöhemmin, vai etkö ollenkaan? Ootteko puhuneet poikaystäväsi kanssa lasten hankkimisesta ihan vakavissaan?
Ollaanhan me tälläisistä asioista keskusteltu monestikin. Ollaan kuitenkin molemmat sitä mieltä, että näiden juttujen aika on joskus myöhemmin, kun ollaan vanhempia ja viisaampia. :D


Haaveiletko ulkomaille muutosta? Minne?
Enpä oikeastaan haaveile. Itselleni on ainakin tähän asti riittänyt se, että pääsee kerran-pari vuodessa matkustamaan jonnekin, mutta kotiin on myös aina yhtä kiva palata. :)

Millasen häämekon haluisit?
Mun mielipide vaihtelee vuoden välein! Viime vuonna päässä pyöri vielä sellainen jätti megaröyhelö mekko, mutta tällä hetkellä silmää miellyttävät enemmän paljon vartalonmyötäisemmät sulavammat mallit. Vuoden päästä luultavasti taas jokin uusi ihastus. 

mekkolit

Millaiseksi kuvittelet elämäsi 10 vuoden päästä?
Tavallaan inhoan tälläisiä kysymyksiä, sillä en osaa edes ajatella sitä, millaista elämäni on vaikkapa 5 vuoden päästä. Toivottavasti siinä vaiheessa olisin päässyt johonkin työhön, jossa viihdyn, olisin saanut hankittua lemmikin ja ehkäpä pari lastakin.

Lapsuus & Menneisyys

Minkä ikäisenä aloit käyttämään rintaliivejä? Miten kerroit vanhemmillesi, että haluat rintaliivit vai ostitko vain itse? Miten kerroit vanhemmillesi, että olit saanut kuukautiset ensimmäistä kertaa vai kerroitko ollenkaan? Miten kerroit vanhemmillesi, että haluat e-pillerit tai muun ehkäisyn vai kerroitko ollenkaan? Puhutko vanhemmillesi avoimesti kuukautisista, ehkäisystä ja muusta ns. henkilökohtaisesta?
Ollaan voitu aina keskustella hyvin avoimesti vanhempieni kanssa asioista. Äitini on se, joka on kiikuttanut huoneeseeni ensimmäiset rintaliivini, tuonut kaupasta kotiin pelastuksen "tyttöpäivien" varalle ja varannut varmaankin ensimmäisen ehkäisyneuvola ajankin puolestani. Meillä ei mikään asia ole koskaan ollut tabu ja tahdon tehdä omillekin lapsilleni selväksi, että minulta voi kysyä neuvoa ja apua mihin vain asiaan liittyen! :) 
 
Miksi lopetit telinevoimistelun?
Aloin tulla teini-ikään ja kavereiden kanssa hengaileminen kuulosti paljon hauskemmalta puuhalta, kuin käydä monta kertaa viikossa treenaamassa.

Mikä on ollut kokeilemistasi harrastuksista suosikkisi (jos salia ei lasketa nyt tähän)? Entä mitä kautta sait kuulla siitä, ja miksi lopetit? 
Varmaankin laskettelu tai kiipeäminen. En tosin tee kumpaakaan kovin usein, mutta olen tykästynyt molempiin lajeihin. Laskettelua tuli kokeiltua jo hyvin nuorena, sillä isäni lapsuuden koti sijaitsee ihan lähellä Suomu-tunturia ja meillä on mökki ihan nurkilla. Kiipeilyyn meidät tutustutti taas isäpuoleni, joka oli harrastanut jo pitkään tosissaan kiipeilyä. 

197

Kun asuitte vielä Annin kanssa molemmat kotona, oliko teillä usein jotakin kinaa vai olitteko aina iloisella mielellä? 
Meillä oli yhteisessä kodissamme itseasiassa todella paljon tappelua kotitöistä, sillä olemme luonteiltamme niin erilaisia. Itseäni ei olisi häirinnyt vähän pitkäksikään venähtänyt tiskipäivä oikeastaan lainkaan, kun taas Anni tahtoo yleensä, että kaikki asiat hoidetaan välittömästi pois alta. :D

Oletko koskaan käyttänyt muita sosiaalisia medioita kuin irc-galleriaa, blogeja, facebookia ja instagramia? Ovatko esim tallini.fi tai habbo.fi tuttuja?
Habbo Hotel oli mun lempisivusto lapsena! :D Pyöritin BailaBailaDiceä, joka pyöri varmaan vuoden yksityishuoneiden kärjessä. Jos olette sattuneet käymään, niin terkut vaan by: Ka@ta! :'D

Tiesikö sun vanhemmat ja koulussa opettajat alusta asti sen, että sua kiusattiin koulussa? Mitä sille asialle tehtiin?
Vanhempani tiesivät. Kerroin äidille aina lähes kaiken, mitä koulussa tai koulun jälkeen missäkin tapahtui. Jouduttiinpa sitten tämä eräskin vähän vakavempi tapaus sopimaan poliisien ja kaikkien tapauksessa olleiden henkilöiden vanhempien kera sovittelussa. Opettajiin emme kuitenkaan ottaneet yhteyttä, sillä kiusaamisen laatu pysyi yleensä ilkeän juoruilun ja haukkumisen tasolla.

Menikö susta viimenen vuos alaikäsenä nopeesti? Miltä susta tuntu ku täytit 18? Mitä teit sinä päivänä?
Viimeinen vuosi alaikäisenä meni tuskallisen hitaasti, moni ystäväni oli täyttänyt jo vuotta aikaisemmin ja odottavan aika on järkyttävän pitkä! Täytin 18 vuotta sopivasti perjantaina, joten pidimme kotonamme bileet ystävillemme ja siitä lähdimme vantaan Onnelaan juhlistamaan iltaa! Taisinpa ostaa samalla heti Silver-kortinkin lompakkoa koristamaan! :D

025  

Ootko seurustellu ikinä muitten kaa ku vaa Jaakon?
On mulla ollut pari lyhyempää seurustelusuhdetta. 

Mitkä ovat Jaakon parhaat luonteenpiirteet?
Rehellisyys, kiltteys ja aitous. 

069

Mikä on hulluinta mitä olet tehnyt?:)
Hulluinta. Tosi vaikea kysymys, koska onhan sitä tullut tehtyä vaikka mitä hullua, hauskaa tai hölmöä, mutta en ole koskaan tehnyt mitään sellaista todella hullua, kuten vaikka benji-hyppy. Hullulta tuntui snorklailla Turkissa pienenä, kun alapuolella "merikäärme" tai joku vastaava söi kalanraatoa alapuolella. Luultavasti se oli kuitenkin täysin harmiton elukka ihmiselle. :D 


Ootko saanut tiukan ja kurinalaisen kasvatuksen vanhemmiltasi? 
Meillä on ollut juu melko tiukat säännöt ja rajat kotona ja kodin ulkopuolella. Jos tiettyyn kellonaikaan piti tulla kotiin, niin siitä ei sitten joustettu ilman erittäin pätevää syytä. Ja hyvä niin, vaikka silloin tuntui epäreilulta.

Ootko koskaan sairastanut syömishäiriötä?
En. 

Oudoin/hämmentävin/ absurdein tilanne johon olet joutunut? :D 
Ei tule varmaan joitakin aikaisempia muistoja mieleen, mutta lähiaikoina tapahtui hyvin kummallinen tilanne töissä. Sain eräältä vihaiselta naisasiakkaalta kunnon huudot päin naamaa, muovipussien heiton päin näköä ja haukut vielä perään. Hämmentävää tämä oli sen vuoksi, että nainen oli kiukkuinen oikeasti puhelimessa raivoavaan toiseen ihmiseen, mutta siirsi näin häikäilemättömästi raivonsa minuun. 

Hauskin muistosi, jonka ajattelusta väkisinkin rupeat hymyilemään/nauramaan? :)
Toissa vuoden laskettelureissulta poikien ammepulkkailun Levin mökkimme takapihalla. Amme ei liukunutkaan halutulla nopeudella ja pojat pyörivät kaikki hankeen lähes ilkosillaan. Meillä on tästä myös videomateriaalia, jonka katsominen naurattaa ihan älyttömästi joka kerta. Mulla on Annin kanssa myös ihan järkyttäviä videoita kuvattu joskus alakoulu/yläkoulu ajoilta, joissa tanssitaan ja häröillään eri musiikkien tahtiin tai näytellään pienelokuvia. 

1364

Nolointa mitä sulle on tapahtunut (mitä kehtaat paljastaa :D ) ? 
Varmaan joku messengerissä avautuminen jostakin henkilöstä (vaikkapa ihastus) ja avautuminen onkin mennyt sitten vahingossa tälle henkilölle, josta on ollut kyse. Sitä kuumotuksen määrää, kun sitä tekstiä ei saa enää peruutettua tai poistettua ja odottaa, mitä sieltä tulee vastaukseksi! :D

Opiskelu & Työ

Opiskeletko/ käytkö töissä tällä hetkellä?
Molempia.

Unelma-ammattisi?
Sen kun keksisin! Jotakin, missä saan olla tekemisissä monien erilaisten ihmisten kanssa.

Lempi- ja inhokkikouluaine? Oletko hyvä koulussa?
Suosikkejani ovat tällä hetkellä kielet, sillä minulla on suuri halu oppia mahdollisimman paljon kieliä. Olen kuitenkin melko surkea kaikkien kielten kieliopissa. Lukiossa pidin psykologiasta ja haaveilinkin ennen opiskelustakin psykologian parissa. Inhokkiaineeni on varmaankin fysiikka, tai ainakin jotkut sen osa-alueet. Koulussa olen melko keskiverto tapaus.

Minkä ikäisenä aloitit työssäkäynnin, missä opiskelet, käytkö töissä tällä hetkellä?
Pienempänä hoidin pikkusisaruksiani kesätöikseni. <3 :) Kunnolla työssäkäynnin aloitin lukion jälkeen kesällä. Opiskelen Laureassa liiketaloutta ja käyn koulun jälkeen ja viikonloppuisin töissä kaupan alalla. 

056

Kerro opinnoistasi tähän asti (lukio? Amis?)
Lukion jälkeen suoritin vielä liiketalouden merkonomi tutkinnon Suomen Liikemiesten Kauppaopistossa. Tällä hetkellä opiskelen liiketaloutta AMK:ssa. 

Mikä sun keskiarvo oli yläasteen päättötodistuksessa? 
Muistaakseni 8,5.

Ootko ottanut opintolainan?
En. 

Mitä kirjotit yo-kirjoituksista?
Kirjoitin psykologiasta ja terveystiedosta M, äidinkielestä C ja matematiikasta ja englannista B. 
  
239

Paras muisto yläasteelta, lukiosta ja Laureasta?
Yläkoulusta ja lukiosta ystävien kanssa porukassa hengaileminen. Lukion jälkeen ihan harmitti, kun ei enää nähnytkään sitä samaa porukkaa joka päivä! Laureasta paras muisto on varmaankin ruotsinlaivalla käyminen. Hahah, tiedän, kaikki muu paitsi koulunkäynti! Sanotaanpa nyt vielä sitten, että olen tykännyt Laureassa hurjasti Saksan tunneistamme, vaikka ne ovatkin sijoittuneet perjantai-iltapäivään!

Minkälainen koulunkävijä olet ? Luetko ahkerasti kokeisiin, oletko tunnilla usein läsnä ym.. :D
Hnnng.. Nyt en voi mennä oikein kehumaan itseäni tässä asiassa. Mä olen koulunkävijänä varmaan aika laiska. Kokeisiin lukeminen tuntuu välillä ihan ylitsepääsemättömän hankalalta ja läsnäolonikin on välillä koetuksella. Jos kuitenkin tartun itseäni niskasta kiinni, saan itseni usein tsempattua hyvin vaikkapa luku-urakkaan ja saavuttamaan tavoitteitani. Lisäksi projektitehtävissä minusta löytyy yleensä yllättävästi tarmoa tähtäämään parhaisiin tuloksiin. Terveisin; viimeisin suuri projektitehtävä koulussa täysin pistein läpi!

Matkustaminen

Tää taitaa olla aika peruskysymys mutta mitkä on sun unelma matkakohteet, jos saisit valita vaikkapa kolme? :)
Vaikea! Jos saan valita sellaisistakin, joissa en ole itse käynyt, valitsisin varmaankin Singaporen, Etelä-Afrikan ja Australian! :) 

Seuraavaksi Aasiaan vai Amerikkaan? 
Kumpaan vain. Molempiin lähtemisestä on ollut paljon puhetta ja suunnitelmia, mutta saapa nähdä! ;)

Suosikki matkakohteesi?
Bali ja Miami ovat olleet ehkä vaikuttavimmat matkakohteet tähän asti. Lähtisin uudestaan koska vain. 

181
 
Urheilu & Harrastukset 

Lempiurheilulaji? Mitä lajia olet harrastanut ja mitä olisit halunnut/haluaisit harrastaa? Miksi?
Salilla käyminen on vienyt sydämeni. Siellä saa tehdä juuri niitä asioita, mitkä itseään miellyttävät kaikkein eniten ja saa myös haastaa itseään jatkuvasti. Olen harrastanut aikoinani telinevoimistelua ja tanssia. Tanssia olisi kiva kokeilla uudestaan jossakin muodossa! :)

Kuinka kauan olet kerralla kuntosalilla (pukkaria, saunaa tmv. lukuunottamatta? Kuinka kauan juokset juoksumatolla ja mitä vauhtia?
Yleensä vietän salilla tunnin verran tai vähän pitempään. Juoksumatolla vedän yleensä vain alkulämmöt 10 minuutin ajan 8,5 nopeudella.

Hiihto vai laskettelu? 
Laskettelu ehdottomasti!

Mitä treenitavoitteita sulla on?
Hyvää oloa ja kunnon kohotusta! Ehkäpä näkyvät vatsalihakset kesälle! :D

Miten saa lisää itsevarmuutta salille? 
Tarkoitatko sitä, että sinua ujostuttaa mennä salille? Ota joku kaveri mukaan, joka tietää paljon esimerkiksi erilaisista laitteista ja niiden käytöstä. Jos sinulla ei ole salilla käyvää ystävää, voit pyytää salin pt:ltä tai muilta työntekijöiltä neuvoa joidenkin laitteiden käytössä. Myös muut kanssatreenaajat antavat yleensä mielellään joitakin vinkkejä laitteiden käyttämiseen. :)

Miten pysyt kunnossa, vaikka et treenaakkaan joka päivä?
Monipuolinen ja terveellinen ruokavalio on kaiken A ja O! Paljon vettä ja aktiivinen elämäntapa. Ei jäädä sinne sohvalle möhimään, ainakaan liian usein! :D

180

Ruoka & Syöminen/Juominen

Kuinka usein syöt epäterveellisiä herkkuja? esim. perunalastuilla, suklaalla tmv. ja kuinka paljon kerralla? Mitä epäterveellistä syöt mieluiten?
Yleensä herkkupäiväni on perjantaina ja sunnuntaina. Perjantaina tulee monesti vetaistua poikaystävän kanssa puoliksi suklaalevy, subwayn patonki tai jumbopatonki leffaan mentäessä. Sunnuntaina taas saatan herkutella dippivihanneksilla ja vaikkapa tortilloilla! Syönkin mieluiten herkkupäivinä jotakin mättöruokaa (hamppari, patonki, kebab) tai suklaata. Koskaan ei saa vetää herkuilla mahaansa täyteen ja pyrinkin usein syömään ensin jotakin terveellistä alle, ennen kuin alan herkuttelemaan.


Syötkö usein ravintoloissa/kahviloissa? 
Melko harvoin. Poikaystävä perustelee mun tekemän ruuan olevan parempaa. :D

Lempinaposteltava/"elokuvaruoka"?
DIPPIVIHANNEKSET ja dippi, paljon dippiä. 

Oletko ikinä edes harkinnut ruveta kasvissyöjäksi? Miksi/miksi et? Mitä mieltä yleisesti ottaen olet kasvissyönnistä/lihan tehotuotannosta? 
Tiedän ihan liian vähän kyseisistä asioista, pitäisi tutkia enemmän itse. 

Jos pitäisi elää loppuelämä yhdellä ruualla, juomalla ja jälkkärillä, mitkä ne olisivat?
Kanasalaatti (fetalla, kurkulla, kirsikkatomaateilla, ananaksilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla, kermaviilillä, rukolalla ja täysjyvämakaroneilla), juomana varmaankin vesi tai joku raikas tuorepuristettu hedelmämehu ja jälkkärinä fazerin sisinen suklaa. 

Kahvi vai tee? Kaakao kylmänä vai kuumana?
Tee ja kaakao kuumana!

Tarkkailetko syömistäsi paljon? Osaatko sanoa paljonko on suunnilleen päivittäinen kalorimääräsi? 
En lähes ollenkaan. Kuuntelen tosin kehoani, ja kun olo on tukala ja ratkeamaisillaan, tiedän, että ensi kerralla pitää ottaa vähemmän. Kalorimääristä minulla ei ole harmainta aavistustakaan! 

Omena- vai päärynäsiideri, vai kenties olut? Mitä yleensä juot ku oot juhlimassa? Kuinka usein juot alkoholia kuukaudessa?
Kuiva omppu, Somersby tai Happy Joe. Valkkaria tai omppusiideriä. Riippuu ihan kuusta ja onko paljon syntymäpäivä tai muita juhlan aiheita.

052

Cokis vai pepsi?
Cokis.

Vapiano vai Amarillo?
Kummassakin käynyt vain muutamaan otteeseen, mutta sanotaanpa nyt Amarillo romanttisemman tunnelman vuoksi. 

Maksatteko jaakon kanssa kaikki kauppareissut yms puoliksi?
Kauppareissut yleensä juu. Tosin ostetaan kaikki omat ylimääräiset jutut aina itse. Meikit/hygieniatuotteet/yms.

Tykkäätkö Ramin konditorian kanapatongeista? :D vai ootko ees ikinä syöny niitä? :D
En ole valitettavasti koskaan syönyt niitä! Nyt tekisi kyllä mieli. Mistä niitä saa? :D

Syötkö ikinä mäkissä tai hesburgerissa?
Syön. Nykyään hieman harvemmin, mutta ehkä kerran kuukaudessa.

167

Tykkäätkö limsasta? Entä mehusta? 
Tykkään.

Mikä sun lempi jäätelö maku on?
Lakritsi! Tai banaani-suklaa. Sydänemoji. 

Missä ruokakaupassa yleensä käyt?
Prisma tai Lidl. 

Syötkö vähähiilihydraattisesti?
En sinne päinkään... 

Mitä syöt yleensä päivän aikana?
Viimeisessä ruokapäiväkirjassa selvisi varmaankin hyvin vastaus tähän kohtaan! :) 

Mikä on sinun lemppari ruoka"genre"? Italialainen/itämainen/amerikkalainen etc..:)
Mikä on sun semmonen go-to -lounas, eli semmonen joka maistuu aina ja jos ei tuu muuta mieleen? 
Mulla ei ole kyllä mitään yhtä suosikkia, sillä kaikista genreistä löytyy jotakin ihan älyttömän hyvää! Tällä hetkellä olen tosin ihastunut erityisesti itämaisiin ruokiin. 

Kerro 2- sinun mielestäsi parhainta ja suht terveellistä reseptiä?
En osannut valita vain kahta, joten valitsin muutaman hieman erilaisen suht. terveellisen reseptin, joka on pyörähtänyt aikoinaan blogissanikin!
Itämainen katkarapuwok, Tomaattikeitto, Makea lohisalaatti ja Vuohenjuusto-vihannespasta

032

Tykkäätkö glögistä?
Tykkään! <3

Vedätkö ikinä jäätäviä ruokaöverejä?
Ikävä kyllä. Sen melkein aina tietää niiden viimeisten haarukallisten kohdalla, että nyt olisi aika lopettaa, mutta ruoka on vaan niin hyvää! Ystäväni monesti ihmettelevät millaisia hevosen annoksia oikein vetelen. :D

Huh! Onnistuinhan mä vastaamaan näihin kaikkiin! Tämä oli viimeisin vastauspostaus tältä erää ja voisin hyvinkin ottaa tälläisen uusiksi joskus aikojen päästä. Kommenttiboksiin saa heitellä tosin kysymyksiä aina kun siltä tuntuu! :)

22 kommenttia:

 1. Ootko joskus maistanut banaani jäätelöä? Siis viipaloi ensin suht tummia banaaneja ja pakasta, sitten blendaa ne ja lisää tilkka maitoa ja vaikkapa kanelia päälle. Se on taivaallista!! Kantsii maistaa :) ja terveellisempää ku jäätelö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpä oo kokeillut, mutta arvaa vaan kokeilenko heti viikonloppuna! Nam, kiitos hyvästä vinkistä. :P<3

   Poista
  2. Kerro mitä pidit! :)

   Poista
 2. Kivoja vastauksia! Kirjotin sun kaa samat ylppäritulokset paitsi terveystiedosta E :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeh, mun terveystieto oli pistettä vajaa E! Nyyh! :D

   Poista
 3. Mikä toi poliisihomma on liittyen sun kiusaamiseen :o tai miks piti poliisitkin kutsua :o (ei pakko vastata jos et halua)

  Ja miten suhtauduit tohon naiseen joka purki agronsa suhun heittämällä kassin sua päin yms :o huhhuh... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poliisihomma liittyi sellaiseen ikävään hommaan, kun kiusaaminen meni fyysiseksi ja selvitettin pahoinpitely tapaus sitten sovittelussa. Siihen naiseen en osannut suhtautua mitenkään, olin ihan hämilläni ja yritin palvella hänet kohteliaasti kuten kenet tahansa asiakkaan! :D

   Poista
  2. Hah varmaan vähän muut asiakkaat katto :"D kun joku alko riehuun

   Poista
  3. No kaikki kääntyivät kyllä toljottamaan ihmeissään! :D

   Poista
 4. Olisit tosi sopiva psykan opiskelija! :) Opiskelen sitä itse, ja näkisin sut tosi hyvin näitten juttujen parissa. :) Sanoit vissiin, että joskus harkitsitkin sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aika heikko matematiikka, joten haaveet kaatui vähän siihen sitten.. :(

   Poista
  2. Aijaa, höh. :) Kaikkiin kouluihin ei muuten vaadita matikkaa! Ja niihin mihin tarvitaan, se on tilastomatikkaa, mitä ei edes koulussa opiskella, eli useat aloittaa siinä kohtaa alusta anyways. :) Mutta varmaan oot kyllä itekin perehtynyt.. :D Hyvää lopputalvea sulle!

   Poista
  3. Olen juu hieman perehtynyt, mutta luulin, että kaikissa kouluissa vaaditaan matikkakin! Pitääkin perehtyä vielä paremmin... ;) samoin sinne! :)

   Poista
 5. Oon vähän pettyny ku ei ollukkaa kirjanpitoo inhokkiaineissa :D !! onneks lähetään sinne Australiaa vaihtoo kohta ni pääset sinnekki ;) !!


  t. et ikin arvaaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranjestas, miten mä nyt sen unohdinkaan!! Se on kyllä number1 inhokki! :D ainiin totta! XD Moi ananaas

   Poista
  2. luin monta kertaa sen läpi että missä se kirjanpito oikeen on !! eiks oookki hauska nimi keksittynä miljoona vuotta sitten :D ! en häpeee…. enkä muuten osaa vaihtaakkaan…….

   Poista
  3. Hahah, mun mielestä toi on aika nokkela! :'D

   Poista
 6. Kivoja vastauksia taas :) Positiivinen käsitys susta kyllä vaan vahvistuu jokaisen vastauspostauksen (ja miksei monen muunkin postauksen) myötä. Oot varmasti ihan huipputyyppi ja just sellainen kehen olis mahtava tutustua! Vaikutat tosi rennolta ja hauskalta, mutta samalla silti asialliselta ja fiksulta ja ehdottomasti myös lämpimältä, sympaattiselta ja aidolta tytöltä :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti Erika! Nyt tuli kyllä niin kiltti kommentti, että ihan sanattomaksi vetää. Ihanaa, että mulla on täällä näin sydämellisiä lukijoita.<3 :)

   Poista
 7. Mun on ihan pakko kysyä, että millä kuvanmuokkausohjelmalla oot tehny ton bannerin? Ihanan yksinkertainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeheh, nyt ihan nolottaa vastata tähän, mutta paintilla sen väsäsin! :D Lisäsin vain reunoille tuollaiset vaaleat palkit ja kirjoitin tekstin kuvan päälle. :D Kuvaan on alunperin muokattu lisää kontrastia ja valoa mun tietokoneen omalla muokkausohjelmalla. :)

   Poista