maanantai 26. tammikuuta 2015

Lovely Weekend

Maanantai terpat
 
Täälläpäin on vietelty paras viikonloppu pitkiin aikoihin! Perjantai lähti käyntiin vapaapäivän innoittamana ja mitäs sitä muutakaan touhuamaan kuin aamupalailemaan Sonjan kanssa! Heheeh. En vaan keksi parempaa tapaa viettää aikaa kuin rupatella hyvän ystävän kera ja syödä samalla kaiken maailman herkkuja. Tällä kertaa kokeiltiin pariakin ihan uutta herkkua: hedelmäpizzaa ja mansikka-vadelma-banaanisorbettia!

085

089


Hedelmäpizza

Ohut "pohja" vesimelonista
Banaania
Kiiwiä
Ananasta
Vadelmia

Päälle voi laittaa mitä vaan omia suosikkihedelmiä, kunhan vain muistaa leikata "täytteistä" tarpeeksi ohuita siivuja, että homma pysyy kasassa ja sitä on helpompi syödä.

109

114

Aurinko paisteli kauniisti, joten fiilis oli melkein jopa keväinen! Päätin vetaista päälleni jotakin astetta pirtsakampaa.

026

010

068

Pinkkiä ja valkoista sieltä kaapista sitten löytyi.

Paita - H&M
Laukku - DKNY
Kello - MK
Sormukset - H&M
Housut - H&M

057

Jotenkin on tullut lähipäivinä oltua hyvin värittömissä vaatteissa, joten kirkkaan pinkkiin pukeutuminen piristi kyllä kummasti päivää. :)

046

Hiukset pyöräytin rennoille laineille.

Herkkuaamiaisen jälkeen tarvittiin ihan selvästi vielä herkkujälkkäri! :D Sain eräältä lukijaltani hyvän vinkin banaanijäätelöstä, joten kokeilin valmistaa sitä vielä hieman monimutkaisemmassa muodossa.

127

Mansikka-vadelma-banaanisorbetti

Jäisiä vadelmia
Kylmiä mansikoita
Jäisiä banaaninpaloja

Ainesosat vain blenderiin pyörimään, kunnes koostumus on sopivan pehmeä

Sorbetin päälle paahdoin vielä cashew-pähkinöitä hetken pannulla hunajan ja kookosöljyn kera.

122

134

Tästä tuli niiiiin hyvää, että me vaan hihkuttiin Sonjan kanssa innosta, eikä voitu uskoa, että pisteltiin napaan jotakin niin hyvää ja vieläpä terveellistäkin. Kiitos ihanalle lukijalleni hyvästä vinkistä. Tätä tullaan valmistamaan varmasti tulevaisuudessakin, USEIN.

095

103

Jollakin toisellakin oli ihan selvästi herkkupäivä!

143

Jälkkärin jälkeen oli hyvä käpertyä sohvalle katselemaan The Hills tuotantokausia. 

147

Illalla käytiin vielä salilla vetämässä raju pepputreeni Sonjan opastuksella, jonka jälkeen olin ansainnut herkkuhetken sohvan, telkkarin ja dippivihannesten kera.

Lauantaina heräsin aikaisin kokkailemaan aivan ihanaa salaattia minulle ja Jaakolle, jonka reseptin jaankin ensi viikolla bloginkin puolella. Syömisen jälkeen oli aika mennä vetämään työpäivä pois alta, sillä illaksi oli erittäin mieluisia suunnitelmia! Parhaalla ystävälläni Donalla oli nimittäin 22-vuotis syntymäpäivät. Tiedossa oli kunnon pitkän kaavan tyttöjenilta.

255

Sonja tuli nappaamaan mut töistä ja tultiin meille nopeasti laittautumaan ja paketoimaan lahja. Disney prinsessa kuvioisella lahjapaperilla tietenkin!

262

Sitten kaahattiin Donalle ja ilta sai vihdoin alkaa. Dona oli taikonut kaiken maailman terveysherkkuja tarjolle ja maistoinkin ensimmäistä kertaa elämässäni prodepannari-täytekakkua!

266

276

283

286

Teki kyllä todella hyvää vietellä pitkästä aikaa kunnon tyttöjeniltaa. Päästiin höpöttelemään tyttöjen juttuja, naureskelemaan hölmöille tarinoille ja tanssimaankin lähdettiin lopulta. Kiitos ihanasta illasta asianomaiset ja suurkiitos illan mahtavalle emännälle. Onnea vielä rakas.  

58 kommenttia:

  1. Nam mitä herkkuja :D Niin kaunis tuo koira, en kestä... Parhaita kyllä tuollaset vapaapäivät, jotka saa aloittaa rauhassa hyvällä aamupalalla ja jos vielä hyvä ystävä lisäksi,niin huh! Näyttää muuten tosi hyvältä tuo sun paita :) Kunnon piristysruiske!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luna on kyllä kunnon kaunotar-haukku! :) No mä kanssa innostuin taas pinkistä ja voisi taas kaivaa jo kaikki värikkäämmät ja "kesäisemmät" vaatteet kaapin pohjalta! :D

      Poista
    2. Muistakaa että pitää syödä suoloja että se vesi myös imeytyy! Eikä tule läpi ja ole se vessahätä koko ajan :D

      Poista
    3. Heheeh, joo, mä kyllä onneksi syön melkein aina jotakin samalla kun juonkin. :D

      Poista
  2. Heippa! <3 vähän ohi aiheesta mutta sä kun tiedät tästä aiheesta kuitenkin (enemmän mitä minä) niin millanen määrä vettä olisi susta sopiva määrä juoda päivässä? :-) jos ajatellaan että se on ainut neste mitä päivän aikana juo + siihen ei lasketa ruokien mukana tulleita nesteitä mukaan. Onko 3 litraa liikaa? Paljonko itse suunilleen juot? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se suositus taitaa olla juurikin 2-3 litraa päivässä ja mä oon itseasiassa vasta lähikuukausina lisännyt omaa veden juontiani, joten joku n. 2 litraa päivässä taitaa itselläni mennä. Mut kokoajan on vessahätä! :D

      Poista
  3. Ihanan näköistä ruokaa ja oot taas ollu niin kauniina<3 Superihana pirteen värinen paita! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina! Ruoka oli kyllä erityisen herkullista ja suosittelenkin kokeilemaan ainakin tuota hedelmä/marjajäätelöä! :) <3

      Poista
  4. Aivan ihania herkkuja taas kerran ja nättejä kuvia susta!! :) Niin hyvältä näyttää toi sorbetti :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 sorbetti oli kyllä niin hyvää, että söisin sitä makunsa puolesta melkein mielummin kuin tavallista jäätelöä!! :P

      Poista
  5. Tota sorbettia on pakko kokeilla! <3 mua vaan pelottaa laittaa jäisiä marjoja blenderiin kun pelkään et se hajoo mut eikai..? :D ihana tyttöjenilta teillä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan se hajota... nimimerkillä kokemusta on! :D Mutta kannattaa tarkistaa oman blenderin ohjekirjasta yms, että voiko sillä blendata vaikka jääpaloja yms, niin tietää sitten, että soveltuuko se moiseen.. mun edellinen ei soveltunut nimittäin! ::D heheeh<3

      Poista
  6. Wau, ihania herkkuja! Oon jo pitkään seurannut siun blogia, lukeutuu lemppareihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiin mukava kuulla! Kiva, että oot pysynyt mukana pitkään! :)<3

      Poista
  7. Oi, ihan pakko päästä kokeilemaan tuota sorbettia!

    Postausidea: Miten huollat/hoidat ihoasi? Sulla on super hyvässä kunnossa iho. Vaikka uskon, että terveelliset elämäntavat on ehdottomasti yksi tekijä niin olisi kiva myös kuulla mitä rasvoja ja meikinpuhdistusaineita käytät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisinhan mä jonkunlaista ihopostausta tehdäkin jonakin päivänä! :) Pitäisi vain uusia juuri pari purkkia ja putelia! :D Terveelliset elämäntavat on kuitenkin varmaan se kaikkein tärkein "hoitaja".

      Poista
  8. Mikä kamera sulla on? :)

    VastaaPoista
  9. Oi vitsit kuinka kaunis sä olet<3 Kirkkaat värit piristää kyllä tosi paljon asukokonaisuutta varsinkin tälleen talvisin :) Toi sorbetti kuulostaa ihan täydelliseltä, pakko itekin testata sitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sorbettia kannattaa ehdottomasti kokeilla! Joo pirteät värit saa kyllä mielenkin melkein keväiseksi. :) Kiitos Linda. <3

      Poista
  10. Ihania kuvia. Oot mun mielestä kehittynyt valokuvaamisessa blogiurasi aikana :)

    Tuleeko sulle muuten usein inhottavia kommentteja? Oon katsellut, että Annin blogiin tulee usein (ainakin minun mielestä) ikäviä ja epäasiallisia kommentteja, niin mietin saatko sinäkin niitä mutta etkö vain julkaise? Itse ainakin joka tapauksessa tykkään, jos et julkaise haukkumiskommentteja, niin ei tulee mielipahaa muille lukijoille kommenttikenttää lukiessa :) Itse ainakin usein harmistun bloggaajan puolesta kun luen ikäviä kommentteja, jolloin blogin lukemisesta jää paha mieli..

    Sinun blogisi on kaikin puolin aurinkoinen ja pirteä, vaikka niitä vastoinkäymisiäkin välillä sattuu niin tunnut suhtautuvan niihin suht. rennosti ainakin blogin perusteella :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! Väkisinkin tässä vähän oppii kuvaamaan oikeissa kulmissa ja valossa, kun melkein joka päivä jotakin räpsii tällä! :D Mulle tulee todella todella harvoin ikäviä kommentteja, enkä oikeastaan edes muista, milloin viimeksi olen joutunut jättää jonkun kommentin julkaisematta. Tästä olen ollut erittäin kiitollinen koko blogiurani ajan ja luulen, että se on yksi suuri syy, miksi jaksan jatkaa innokkaasti tänne kirjoittelua päivästä toiseen. Anni saa juu enemmän ikävääkin palautetta, sillä hänellä on varmaan reippaasti yli puolet suuremat kävijämäärätkin sivustollaan, joten suureen laumaan mahtuu kaikenlaisia ihmisiä.

      Aika hyvin tulkitset, sillä mun "selviytymiskeino" vastoinkäymisiä kohtaan onkin juuri ollut aina sellainen, että eteenpäin on vaan jatkettava ja positiivisella asenteella pääsee pitemmälle, kuin ikävissä ajatuksissa vellominen. Pienet vastoinkäymiset helpottuvat, kun osaa suhtautua asioihin toisinaan hieman huumorilla, eikä asettaa itselleen liian "täydellisiä tavoitteita". :)

      Poista
    2. Jatka vain samaan malliin! Vaikutat ihanalta ihmiseltä :)

      Olin ollut siinä luulossa, että sinun blogillasi on suuremmat kävijämäärät! Varmaan siksi, kun saat huomattavasti enemmän kommentteja :) Osaatko sanoa, kuinka monta lukijaa blogissasi käy päivittäin? :)

      Poista
    3. Mulle tulee juu näitä kommentteja aika mukavat määrät nykyään! :) puheliasta porukkaa käy lueskelemassa onneksi! Päivittäin blogissani käy bloggerin laskurin mukaan n. 3000-4000 päivittäin. :) Virallisia lukijoita on kuitenkin paljon vähemmän.

      Poista
  11. Heii millä ja miten kiharrat hiuksias? Oon miettiny et ostasin jonku kihartimen, vinkkejä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hrrr.. mulla on itselläni maailman surkein kiharrin, josta on itseasiassa lämmönsäätö kohta irronnut kokonaan ja se on muutenkin ostettu varmaan 7 vuotta sitten, joten sitä en kyllä voi suositella. Tuollainen patukka-kiharrin tuo on. Olen kuullut ystäviltäni ja tuttaviltani kuitenkin todella paljon kehuja GHD-raudasta. :)

      Poista
    2. Remington pearl wand on ihan paras! Ptikässäkin hiuksessa pysyy kiharat pari päivää, muuttuu toki rennommaski laineeksi :) Ihan paras ja meiän kaveriporukan it-tuote! :D

      Poista
    3. Joo, siitäkin itseasiassa oon kuullut paljon kehuja! :D ehkä mäkin vielä joku päivä hankin uuden ja hyvän kihartimen! ;)

      Poista
  12. Moikka, sinähän käyt siellä fox centerillä , oliko siellä jotkin avoimet ovet nyt siis tulossa ? :) minkä ikäistä väkeä salilla käy ? Millainen ilmapiiri siellä sinusta on ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä lauantaina joo avoimien ovien päivä 11-15. Oon tykännyt tosi paljon salin tunnelmasta, tuttuja naamoja alkaa jo muistamaan ja moikkailemaan. Ikähaarukka on melko laaja, sillä tuntuu, että aina näkee eri ikäistä porukkaa nuorista vanhempiin. Tuu ihmeessä lauantaina tutustumaan, niin näät vähän itse meininkiä! :D :)

      Poista
  13. Kuvaatko sä automaattiasetuksilla vai manuaalisesti vai miten?

    VastaaPoista
  14. banaani jädeä oon ite kiskonut jo vuoden verran se on niin nam, mutta pitääkin testailla toi teiän variaatio! Myöskin vesimeloni pitsaa on tultu kuolailtua pinterestissä joten olis varmaan aika itekkin kokeilla :'D Ihanan kuulonen viikonloppu sulla ollut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kyllä on! Pitää kokeilla vielä tuo ihan perus banaanijädekin! :)

      Poista
  15. Oooh on kyllä aivan pakko kokeilla tota ohjetta! Ei ollenkaan hyvä juttu tähän aikaan sängynpohjalta lukea tätä postausta ku tekee niin paljon mieli nyt tota sorbettia :D

    Tykkään hirmu paljon tästä sun blogista ja siitä, että panostat kommentteihin vastailuun! :) ruudun toiselle puolelle välittyy sellanen iloisuus ja aitous!
    Kiitos kaunokainen päivieni piristyksestä ja insipiraatiosta ruuan ja treenin suhteen! :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh joo näin illalla ei kannata edes alkaa selailla mitään herkkureseptejä! Tulee vaan jäätävä himo! :D ihana kuulla, että mun vastailuista ja kirjoituksista on tullut hyvä fiilis. Pakko sanoa, että vähintään yhtä hyvä fiilis tulee mulle näistä mukavista kommenteista! :) <3

      Poista
  16. Heii mist noi sun alempien kuvien vaatteet on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toppi H&M ja housut Zarasta, alimman kuvan neule Ginatricot. :)

      Poista
  17. Tuota sorbettia on heti huomenna pakko kokeilla! Nami :) laitoitko banaanit siis ennen tekoa pakkaseen että ehti jäätyä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin juu! Ehkä noin tuntia ennen kuin aloin kokkailemaan. :) Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! :P

      Poista
  18. Sun blogiin ei koskaan pitäis eksyä yhtään nälkäisenä, koska täällä on aina sellaisia herkkuja että! :D Nytkin mun on kai ihan pakko ottaa jotain pientä yöpalaa ennen nukkumaanmenoa :'D Ehkä tollanen hedelmäpizza olis hyvä ja kevyt vaihtoehto, taidan testata ;)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh! Onneksi tällä kertaa nuo molemmat reseptit oli melko terveellisiä ja nopeita valmistaa! :'D

      Poista
  19. Toi söpö koira näyttää jotenkin siitä, että se olisi kovin villi ja vilkas DD! Pinkki ja valkoinen on ihanan raikas yhdistelmä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, Luna on itseasiassa hyvinkin villi ja vilkas tapaus! Näistä kuvista ei edes välity sen innokkuus tarpeeksi! :D niinpä!

      Poista
  20. mulla on jäänyt semmoinen muistikuva että opiskelit lukion jälkeen vielä merkonomiksi? vai kävitkö kaksoistutkinnon? vai olenko nyt vain ihan väärässä:D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikeassa olet! :D lukion jälkeen opiskelin slk:ssa merkonomiksi ja siitä suoraan aloitin opinnot laureassa tradenomiksi. :)

      Poista
    2. oletko kokenut, että merkonomiksi lukeminen enne amk:ta oli hyvä ratkaisu? itselläni suunnitelmissa vähän samankaltaista.. Tosin olen käynyt jo lukion sekä toisenasteen koulutuksen. Olisi ehkä turhaa käydä vielä uudestaan toisenasteen koulutus. :-)
      Mutta mitkä ovat sinun kokemuksesi AMK:STA, oliko merkonomista hyötyä, ja miten olet pärjännyt sielä? (:

      Poista
    3. Olisin aloittanut mieluiten AMK heti lukion jälkeen, mutten päässyt ensimmäisellä yrittämällä sisään. Aloitin sitten merkonomi koulutuksen sen sijaan ja sen jälkeen pääsin sisään AMK. Aika paljon samanlaisia asioita ollaan käyty ensimmäisenä vuonna läpi, joten aiemmista opinnoista oli hyötyä ja helpotusta niiden suhteen. Jos sinulla on kuitenkin mahdollisuus päästä suoraan AMK, tekisin ehkä niin. :)

      Poista
  21. Pakko tulla sanomaan, mut oot Essi iha älyttömän mukava ja ihana tyttö! Joskus baarin jälkeen juteltiin hetki kun satuttiin samaan porukkaan, susta jäi niin positiviinen kuva että oksat pois, ihana ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa hauskaa, että ollaan sattumalta törmättykin! :) Tälläistä on kyllä maailman ihaninta kuulla, kiitos sinulle <3

      Poista
  22. Hei pakko kysyy semmosta et mitä vadelmia käytät? Kun ulkomaalaiset pakastevadelmathan pitäis kiehauttaa ja suomalaiset on talvella tosi kalliita..Ihana blogi sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkomaalaisia käytän suurimmaksi osakseen ja voihan ne kiehauttaa vaikka etukäteen ostaessa ja jäädyttää pakastimessa ennen käyttöä! :) ihanaa, että tykkäät! :)

      Poista
  23. Sorbetti on tooosi hyvää kiitos reseptistä!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, ihanaa että tykkäsit! Mullakin banaanit odottelee valmiina taas pakkasessa! :DD

      Poista
  24. Voi esmoli kiitti sulle rakas! Niin huippu ilta, taas sä ja mä toilailemassa ihan niiku ennen vanhaan sillon teiniaikoina haha <3 pian taas uusiks, tosin ehkä kotimatka paremmalla onnella ;)

    VastaaPoista