perjantai 23. tammikuuta 2015

Tammikuun uutuudet

Huomenta heppulit.

Yksi uudenvuoden lupauksistani oli yrittää alkaa säästää rahaa... Joten mä hankin sitten kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä heti vuoden ensimmäisen kuukauden aikana! Buujaa! Noh, puolustuksekseni pakko sanoa, ettei mikään viime aikaisista hankinnoistani ole ollut turhaa tavaraa ja joulutienesteistä jäi kyllä onneksi hieman säästötilillekin.

Urheiluvaatteet

Tammikuu saapui ja uutta urheilumotivaatiota tuppasi tupaan niin energisen sporttisen olotilan kuin uusien innostavien urheilukuteidenkin muodossa!

075

Tilasin siskolleni etukäteen joululahjan netistä ja samalla ostoskoriin tarttui itselleni nämä ihanan pirtsakat adidaksen treenipöksyt! Alkuun hieman hämmennyin nämä päälleni vetäessä, sillä nuo värilliset raidat ovat sellaista läpinäkyvää ohutta kangasta. Lopulta tämä yksityiskohta sai mut kuitenkin tykkäämään vaan entistä enemmän näistä.

086

Sain myös Foxilta innostavia uutisia vaaterintamalta! Uutukaiset urheiluvaatteet olivat saapuneet kuntosalin toimistoon ja meninkin heti selailemaan valikoimaa.

068

Mukaan tarttui perus pitkähihainen mun kevään tulevaa hölkkäilijän uraa varten ja musta urheilutoppi ihanan pehmeästä ja joustavasta materiaalista.

088

100

Sekä tämä aivan ihanaihanaihana harmaa lyhyt huppari, joka on sisältä unelmapehmoinen. Tajusin, ettei kaapistani löydy tämän lisäksi kuin yksi toinen huppari, jota olen pitänyt lähinnä oloasuna. Tänä keväänä siihen tulee muutos ja musta kuoriutuu taas hupparihemmo. Ainakin kun on urheilullinen päivä tiedossa. :D

098

 Sisustus

504

Kotimme sisustuksessa ei taida olla minkäänlaista selkeää punaista lankaa. Jokainen palanen on eksynyt tänne ikäänkuin sattumalta, tai sitten se on se kohtalo. :D Keittiönpöydän päälle löytyi taas vahingossa uusi lamppu, kun ystäväni porukat uusivat oman keittiönsä sisustusta. Ystäväni lähetti kuvan eteenpäin ja varattiin tämä välittömästi!

506

Tämä sopii mielestäni niin hyvin meidän keittiöön, sillä ystäviltäni saadut tabletit matchaavat tämän kanssa täydellisesti. Lampun alkuperää en valitettavasti hoksannut kysyä!

Kuvausvälineet

150

Sain äidiltäni ja isäpuoleltani joululahjaksi uuden putken kameraani. En osannut yhtään odottaa mitään vanhemmiltani, joten yllätyin suuresti, kun paketistani paljastui kameran lisäzoomi. Paketissa ollut putki oli kuitenkin äitini kamerasta, sillä tämä oma kappaleeni ei ollut ehtinyt saapua postissa joulupyhien viivästyksen vuoksi. Isoveljeni perheineen lähti kuitenkin Saksaan viettelemään uuttavuotta, joten sain viimein tämän hieman myöhäisenä joululahjana. Suurkiitos rakas perhe.

155

Putki on siis Canonin EFS 55-250mm. Kuvausjälki oli ainakin ensimmäisen kokeilun jälkeen erityisen mieleistä. Tämän kanssa ei voi kuitenkaan kuvata kovin läheltä, vaan pitää astua pari askelmaa kauemmas kohteesta vaikkapa asukuvia kuvattaessa.

Asusteet

042

Vaatekaappini asustepuoli päivittyi yhdellä uudella upealla yksilöllä tammikuun aikana. Pitkään olen punninnut eri laukkumerkkien ja mallien välillä ja unelmoinut, millainen se oma suosikki laukku voisi olla. Tiesin, että sen tulisi olla musta kultaisilla yksityiskohdilla ja sen täytyisi olla tarpeeksi yksinkertainen, jotta se sopisi mahdollisimman monien vaatteiden kanssa yhteen.

063

Laukun hankkiminen oli kuitenkin ensin jossakin kaukana tulevaisuudessa, kunnes törmäsin tähän D&G:n laukkuun Membersin joulun Blow Out- aleissa. Laukku oli nimittäin huimassa -70% alennuksessa ja sen malli ja ulkonäkö miellyttivät silmääni kaikin puolin!

Elektroniikka

117

Tatatataaaa. En tiedä, olenko ehtinyt ruikuttaa täällä blogin puolella vielä mun luurin ärsyttävyydestä, mutta sanotaanpa näin, että sen parhaat päivät on nähty jo pari vuotta sitten.

Mä aina jotenkin kiinnyn pahasti mun puhelimiin, enkä haluaisi vaihtaa niitä millään uusiin. Nyt mun puhelin on kuitenkin mennyt viimeisien kuukausien aikana niin pihalle, ettei sillä pääse enää Wifiin, puhelut eivät aina kulje läpi puoleen tai toiseen ja akku loppuu kirjaimellisesti kahdessa tunnissa. Olen siis kulkenut koulussa, kavereilla ja töissä aina puhelimen laturi mukanani. Ärsyttävää.

127

Jaakko sitten päätti puolestani, että nyt saa luvan riittää ja ilmoitti, että joululahjaksi hankitaan mulle yhdessä uusi puhelin. Täytyy myöntää, etten tällä kertaa hirveästi vastustellut ajatusta! :D

147

Applella jatketaan eteenpäin, nyt vain päivitetyllä mallilla. (Iphone 5S) En halunnut kutosta, sillä minulla on melkoiset minikädet ja vielä vähän kömpelöhköt sellaiset, joten kutonen olisi ollut liian riski ostos tähän käteen.

Mites muuten, nyt saa annella niitä risuja tai ruusuja! Onko tälläiset ostos/uusien juttujen esittelypostaukset mielestänne ärsyttävää hehkutusta, että multapas löytyy nyt sitä ja tätä. Vai onko nämä silloin tällöin mukavaa seurattavaa? Itse tykkään lueskella muiden ostospostauksia, mutta ymmärrän kyllä hyvin, jos nämä eivät niin miellytä. Sana on vapaa! :D

Ihanaa alkavaa viikonloppua! :) 

21 kommenttia:

  1. Nää tälläset "suosikit" tai "uutuudet" postaukset on aina kivoimpia lukea, yleensä löytää itsekkin jotain uutta ostettavaa (lompakko ei kyllä tykkää..) :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä oon kanssa löytänyt hyviä vinkkejä pukeutumiseen ja muuhun vastaavaan muiden ostospostauksista! Mutta lompakolle nää on kyllä pahimpia mahdollisia vihollisia, kun tulee se "pakko saada" - fiilis! :D

      Poista
  2. Hahahah, hyvin sanottu! :'D Samaa lazy-shoppailua harrastetaan täälläkin!

    VastaaPoista
  3. Mä tykkään lukea tällasia postauksia uusista tuotteista, näistä saa aina kivoja vinkkejä ja monet todella hyvät jutut olis jääny kyllä ostamatta, jollen jostain blogista olis lukenut niistä! :) Ehkä just siitä syystä itekin kirjoittelen tällasista asioista :D Toi lamppu varsinkin on aivan ihana ja pakko vielä mainita, että noi sun treenikengät on ihan supersöpöt<3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta kyllä! :) heheeh, mä rakastuin tuohon lamppuun myös heti ensi näkemältä! Ja kengät myös ihan ykköset! :D<3

      Poista
  4. Hahahah niin perus, että aikoo pitää ostolakko tai herkkulakko tai alkaa treenaamaan tai mitä vaan niin aina alkuun pitää tulla sellainen överiherkuttelu tai hullu shoppailu ;D Sit on tavallaan akut ladattu itse suoritukseen ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah no äläpä! Nyt jaksaa taas pari viikkoa säästää! :'DD

      Poista
  5. Todellakin on mielenkiintosia nää postaukset!! :) mikä puhelin sulla ennen oli? Ja oliko kallis toi uusi :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, hyvä homma! :) jatkukoon sitten nämä silloin tällöin! Aikaisempi luuri oli iPhone 4S ja uusi puhelin löytyi markantalosta vähän yli 500e. :)

      Poista
  6. Minäkin sain joululahjaksi iphone 5s kultaisena ja en myöskään halunnut kutosta, kun on turhan iso ja ohut. Taittuu kuulema taskussa ja on monia vikoja. :x Ostiko Jaakko ton sulle? Minkälaiset kuoret ajattelit hommata?

    VastaaPoista
  7. Joo, kuulin itsekin tuon "taittumis-jutun", mutta se nyt tuskin pitää ihan täysin paikkansa! :D ostettiin Jaakon kanssa puoliksi mulle joululahjaksi. Kuorina toimii tällä hetkellä tälläiset melko ohuet mustat, joissa pantterin pää! :D

    VastaaPoista
  8. Mistä noi ihanat lenkkarit on? :--) Käytkö sä juoksulenkeillä? Osaatko neuvoa hyviä juoksulenkkareita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lenkkarit ostin Itävallan outletista! :) Niket on kyllä mun ihan suosikeita, joten varmaankin sellaiset nike running kengät vois olla hyvät! :)

      Poista
  9. Tosi kivoja treenivaatteita sinulla! Nuo housut<3 Pitäisi itsekin hankkia uusia, kun alkaa olemaan entiset jo käytetyn näköisiä. Ja sama rahansäästö tavoite myös täällä, saa nähdä miten onnistuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät! :) uudet treenivaatteet tuo kyllä ihan tuplasti iloa treenailuun! :) heheeh, noniin samat tavoitteet. Kyllä me siihen pystytään!

      Poista
  10. Sun kuvia on jaettu Ylilaudan erotiikka osiossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit... Saakohan niitä jotenkin pois sieltä/ilmiannettua? Haluaisitko mitenkään linkata, kun en tiedä koko sivustoa. :/

      Poista
    2. http://ylilauta.org/erotiikka/18240192
      Tuossa linkki ainakin yhteen kuvaan niitä oli enemmänkin, kuva aika loppupäässä. Ei oo pakko julkasta jos et taho. Ei tuolla susta ollu vissiin mitää pahaa sanottu.

      Poista
  11. Minullakin on tosi pikkuruiset kädet ja kun olin vaihtamassa iPhone 4s kutoseen, ja olin jonottanut sitä yli kuukauden, kyllästyin ja kävimme hakemassa 6+!:D Aluksi ajattelin ettei koskaan minulle, mutta nyt olen tottunut ja kiintynyt todella!:) Poikaystävälläni on tuo 5s ja on sekin kyllä tosi hyvä!:) Eihän Applella eroa malliem välillä kuin ulkokuori ja tekniset luvut, joista en kyllä mitään ymmärrä!:D Mikä puhelin sinulla siis oli tätä ennen?:) Vai enkö lukenut tarpeeksi tarkkaan?:O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vaihdoin juu mun 4s - 5s:sään ja oon ollut tosi tyytyväinen! Parempi kamera ja kiva malli. :)

      Poista