torstai 14. toukokuuta 2015

Uutukaisia

Oikein huippua vapaata sinne kaikille! Täällä on ehditty käydä jo herkuttelemassa sushilounaalla ja käveleskelty vähän rantsussakin kera Jaakon. Vielä pitäisi käväistä lenkillä Sonjan kanssa, mikäli sade ei rämähdä päälle uudelleen ja illalla tiedossa onkin kisakatsomo luonamme kaveriporukan voimin. Herkuttelua, ystäviä ja lätkää! Huippupäivä siis tiedossa!

Ajattelin esitellä täällä pitkästä aikaa kaikenlaisia uutuuksia. Huhtikuu sujui säästöpossun kannalta oikein hyvin, sillä en ostanut muutamia aurinkolaseja lukuunottamatta melkein mitään uutta kaappieni täytteeksi. Viimeisten viikkojen aikana olen kuitenkin sitten oikein ruhtinaallisesti palkinnut itseni tästä säästeliäästä kuukaudesta ja kantanut kotiin uutuuksia shoppailemalla niin nettikauppojen kevätuutuuksia kuin kirppisten löytöjäkin. :D

Urheilurintamalla

015

042

016

Värit ovat tehneet shokeeraavan iskun urheiluvaatetukseeni. Shokkipinkki juoksupaita löytyi H&M:n alennuksista. Samanlaisia löytyy vielä harmaana (täältä). Pakkohan se oli kurkata myös lastenpuolen urheiluvaatteet ja löysin kuin löysinkin täydellisen kesäiset jumppapöksyt (täältä)!

Hattumaista meininkiä

134

Hattuja on ilmestynyt hattuhyllylle Jaakon lakkien viereen hyvä kasa, sillä olen itsekin alkanut hamstrata niitä kesää varten. Kerroinkin, etten ennen ollut yhtään hattuihminen, mutta nyt niitä löytyykin jo kolmin kappalein. Vaalea hattu on hankittu Jumbon H&M:ltä ja musta yksilö löytyi hintalappuineen päivineen kirpparilta parilla eurolla!

 136

Pikkuruisesta koosta on kyllä toisinaan paljon hyötyäkin, sillä lasten puolelta löytyy vaatteita ja asusteita usein puoleen hintaan siitä, mitä "aikuisten versioista" joutuisi pulittaa. Tämänkin vaalean hatun bongasin nimittäin lastenpuolelta (täältä)

Sisustukseen

011

Kodin sisustukseen on hiipinyt pikkuhiljaa yhä enemmän sinisen ja valkoisen sekoitusta, makkarin sinivalkoinen päiväpeitto oli jonkinlainen lähtölaukaus tälle innostukselle ja nyt sitä on ilmestynyt pieninä paloina lisääkin. Keittiöön löytyi uusi kauhakori ruokakaupassa K-Citymarketissa käydessä! :D Mielestäni tuo on ihanan yksinkertainen ja raikas.

273

Ikkunan karmiin roikkumaan taas löytyi ihana pieni perhmosydän tähdillä varusteltuna kirppikseltä. Myös tähtikuviota löytyy paljon jo entuudestaan sisustuksestamme.

Keväiset kirppislöydöt

042

047

Kirppis on ollut jälleen kerran oikea löytöjen nurkkaus. Olen nimittäin löytänyt viime aikoina paljon tavaraa pilkkahintaan vielä hintalappuineen päivineenkin! Alunperin Zarasta ostetut mintun väriset farkut kultaisilla yksityiskohdilla lähtivät matkaan 4 eurolla.

125

Vihreät Bershkan shortsit taas kotiutin 3 euron hintaan. Nuo näyttävät päällä aivan hameelta ja tykkään niistä ihan valtavasti! Niin kesäiset ja rennot!

Saatuja

143

Tynski ihanainen lahjoitti mulle käyttämättömäksi jääneet mustat samettiset ballerinat, joissa on hopea yksityiskohta kärjessä. Nuo olivat jalassa ihanan pehmoiset ja kevyet ja uskonkin niille löytyvän paljon käyttöä kevään edetessä!

269

Sheinside taas lähetti minulle pari uutta piristävää vaatekappaletta lähenevää kesää varten! Oon aivan totaalisen rakastunut jo nyt tähän vaaleaan kukalliseen playsuitiin, jonka uskon näyttävän ihan mielettömän ihanalta ruskettunutta ihoa varten. Tämä lähteekin ehdottomasti matkaani mun ja Sonjan Pargan matkalle, johon onkin enää noin kuukausi aikaa! Miten tämä aika taas lentää näin nopeasti. :D

Floral Jumpsuit (täältä)

277

Ja ylläripylläri valkoista ja sinistä täällä taas! :D Tätä teemaa löytyykin nyt näköjään sisustuksen lisäksi myös paljon vaatteista tänä vuonna. Valko-siniraidallinen jakku toimii hyvin keväisiä ja kesäisiä asuja koristamaan.

Navy White Striped Blazer (täältä)

278

Ja vielä tämä puuterinen ihanuus! Tämä on tarkoitettu kevyeksi takiksi, mutta se on sen verran ohut, että menee hyvin myös tuollaisena löysänä paitana/jakkuna takin alla.

Beige Loose Pockets Coat (täältä)

Siinä löytyikin mun tän hetkiset kevätuutuudet. Mites siellä kulkee? Onko kevät saanut sekoilemaan shoppailuiden kanssa, vai onko lompakon nyörit pysynyt visusti kiinni? Mulla on tapana aina vähän ennen kesää kokea hienoinen ostelusekoaminen ja sitten ihmetelläänkin, kun kesällä ei olekaan sitä rahaa enää tuhlattavaksi. Sanoisin, että tänä keväänä sitä pahinta sekoamista ei ole ainakaan vielä nähty, mutta saa nähdä tulevien viikkojen aikana! :D

20 kommenttia:

  1. Oi miten ihania kaikki ostokset <3 mä ootin koko päivän että jos Essiltä tulisi tänään uus postaus ja nyt sitten tuli ! :) ootan aina innolla seuraavaa :D päivästä riippuen saatan käydä koneella kattomassa viisikin kertaa päivässä onko uutta tullut :D mekin ollaan tänään järjestämässä kisa katsomo.kävin aamulla kaupoilla ostelemassa vähän herkuteltavaa ja taisi sitten tarttua mukaan sinivalkoinen kannustus hattu ja peruukki :D kaiken laista hassua sitä tuleekin tehtyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh vähänkö kiva kuulla, että postausta on odotettu jo innolla! :D :) oon niin innoissani kyllä tällä hetkellä suomen pelaamisesta, että noita pelejä seuraa kyllä superinnolla!! Pitäkää hauska ilta <3

      Poista
    2. Joo ja nyt on tosi jännittävä peli tänään :D ja kiitos samoin !

      Poista
  2. Ihania uutukaisia oot ostanut! :) mulla on vielä shoppailut pysynyt hallinnassa paria mekkoa lukuunottamatta, mutta viikonlopun Pariisin reissu voi koitua kohtaloksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apuaa! Joo Pariisin matka saa kyllä varmasti sunkin kevään shoppailusekoamisen valloilleen! :D on se kyllä niin siisti paikka, oikein hyvää matkaa teille <3 :)

      Poista
  3. oliko kaula-aukko kuinka avonainen shortsipuvussa ja näkyikö kuitenkaan läpi vaikka ohut näyttää olevankin ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosi avonainen, mutta pidin sitä pienen hakaneulan kanssa, niin sillä tavalla tosi hyvä! Tai bandeau alle! :) ei näkynyt yhtään läpi päällä ollessa! :)

      Poista
  4. Mitä kokoa sä käytät noista h&m:n lasten urheiluhousuista? :) Mietiskelin vaan että mikähän koko olis itelleni passeli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tokaksi isointa! :) noi on vielä tosi joustavia! :)

      Poista
  5. Vaikutat nykyään todella "raikkaalta" verrattuna syysessiin! t. satunnainen lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, olipas jotenkin ihanasti sanottu! Jos vaaterintamaa tarkoitit, niin kevät- ja kesäessi on kyllä todentotta värikkäämpi tapaus! :D

      Poista
  6. Talvella uusin ulkoiluvaatteet (laskettelutakki, kevyt toppatakki ja talvikengät), helmikuussa jäin sitren töistä pois lukuloman takia joten shoppailut jäi sihen :D koko keväänä olen ostanut yhden meikkipussinXD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, lukulomalla ei tosiaan kannatakaan elellä mitään kulutusjuhlaa! :D kesätyö varoilla sitten! ;) :D

      Poista
  7. Kaikki hankinnat on ihania vaatteessa että sisustuksessa. :) Voisin laittaa kaikki nuo vaatteet päälle vaikka samantein. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi heh ihanasti sanottu! :) oon kyllä itsekin aikas tyytyväinen viimehetkeisiin saaliisiini! :D <3

      Poista
  8. Mitä kokoa on toi juoksupaituli? :)

    VastaaPoista
  9. Ihana tuo playsuit! Jääköhän sheinsiden tuotteet tulliin?

    Kiitos kivasta inspiroivasta blogista!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti riippuu ihan paketin painosta ja koosta! :) voi ihana, kiva kun oot tykännyt tästä <3 :')

      Poista