tiistai 19. toukokuuta 2015

Värikästä porukkaa

Vähän päälle viikko sitten annoin puheenvuoron teille ja yritin selvittää hieman tarkemmin, millaista porukkaa siellä ruudun toisella puolella oikein pyöriskelee ja suureksi ilokseni tähän lähtikin mukaan valtavasti porukkaa! Olin erittäin positiivisesti yllättynyt siitä, miten moni innostui jakamaan muutamia pieniä yksityiskohtia itsestään ja Instagram käyttäjiäkin pääsin kurkkimaan mielin määrin. 

Ja voi vitsit, millaista porukkaa sieltä löytyykään! Laidasta laitaan, mutta yhdistävänä tekijänä huomasin siellä monen monta elämäniloista ja piristävää profiilia. Tykkäsin siitä, miten erilaisia profiileita sieltä paljastuikaan ja esittelenkin tässä nyt muutamat poiminnat. Jokainenhan sieltä olisi tehnyt mieli nostaa tähän esittelyyn, mutta päätin valita vain kymmenen sellaista, jotka jollakin tavalla sykähdyttivät sisäistä Ig-hiirtäni eniten. Selasin kuitenkin ihan jokaisen käyttäjän läpi ja toitte kyllä todella paljon iloa viikkooni upeilla, iloisilla ja eläväisillä profiileillanne!

@laurakatarinaa

b1
Lauran profiiliin olin itseasiassa jonkun mutkan kautta eksynytkin joskus aikaisemminkin ja nuoren kaunottaren kuvat herättivät jälleen yhtä piristävän tunnelman kuin ensimmäisellä vilkaisulla! Tästä tilistä ei värikkyyttä puuttunut. Jos siis silmääsi miellyttää eniten kauniit ja värikkäät kuvat, kannattaa tämä profiili käydä kurkkaamassa! ;)

@sofijemina

b2
Kaunokaisen Instagramista löytyy inspiroivia asukokonaisuuksia, kauniita yksityiskohtia ja pieniä palasia elämän varrelta matkustuksen, raikkaiden välipalojen ja elämän ilonhetkien muodossa. Hätkähdyttävän upeat matkakuvat saivat mielen hetkeksi muualle täältä sateisesta Suomesta! :)

@mirulehtinen
b3
Musta oli kiva, että muutama muukin Järvenpääläinen osallistui tähän! Kiva huomata, että niitä lukijoita löytyy myös täältä omasta kotikaupungista muutama! :) Mirun profiilista löytyy tyylikkäitä asukuvia, upeita otoksia maisemista ja ympäristöstä, sekä kuvia aivan ihastuttavasta haukkuherrasta. Muutama syötävänhyvä ruokakuvakin sieltä pompahti silmään! ;)

@millasd
b4
Tämän käyttäjän mukana pääsee virtuaalimatkalle ympäri maailmaa toinen toistaan upeampiin matkakohteisiin. Elämäntäyteistä meininkiä, sykähdyttäviä matkakuvia ja iloista tunnelmaa profiili pullollaan! Suosittelen käymään kurkkimassa mikäli matkustaminen on lähellä sydäntänne! :)

@nonsterii
b5
Omien sanojensa mukaan wannabe-taidekuvien täyttämä profiili, mutta kyllä mulla suu loksahti auki, kun pääsin kunnolla selailemaan tämän nuoren naisen kuvaamia maisemia, hetkiä ja kohteita. Mielenkiintoisia otoksia kaikesta, mitä maailmalla ja ympäristöllä on tarjottavanaan. Tykkäsin siitä, miten tässä profiilissa oli hieman jotakin erilaista kuin monessa muussa! :)

@jjennant
b6
Jennan Instagramin avatessa vastaan hyökkää kauniiden, tarkasti aseteltujen ja naisellisten kuvien tulva! Kauniit pienet yksityiskohdat, valoisuus ja hyvälaatuiset kuvat takaavat upean lopputuloksen. Näitä kuvia tekisi mieli jäädä selailemaan läpi uudestaan ja uudestaan. Kaupan päälle pääsee ihailemaan vielä upeita ja näyttäviä asukuvia. :)

@ninakur

b7
Tämän nuoren naisen Instagramissa oli elämänmakuinen meininki. Hauskoja, hyvälaatuisia ja onnellisia kuvia täynnä! Ei ole tainnut jäädä epäselväksi se, miten eläinrakas olen ja tässäkin profiilissa pisti kovasti silmääni mielettömän suloinen kisulainen. Puhumattakaan tämän neitosen monipuolisista ja upeista asukuvista! :)

@roosaemmiii
b8
Tästä profiilista tuli heti ensimmäisenä mieleen sana RAIKAS! Paljon kuvia, jotka näyttävät samaan aikaan siltä, kuin niiden ottamiseen oltaisiin nähty paljon vaivaa, mutta samalla ovat jotenkin todella kiinni hetkessä! Tämäkin tyttö on pyörinyt monenmoisissa upeissa maisemissa ja ikuistanut monipuolisesti vielä upeampia kuvia. :)

@iisalauralinnea
b9
Kaunis, hempeä ja valoisa profiili. Tämä tyttö löytää kauneutta sieltäkin, mistä sitä ei ehkä ihan heti ensimmäisenä osaisi etsiäkään. Kuvia selatessa tuli jotenkin välittömästi sellainen seesteinen ja rauhallinen fiilis ja kuvia jäi vain ihailemaan toviksi. Tykkäsin siitä, miten kaikki kuvat sopivat hyvin yhteen ja profiili oli muutenkin hyvin yhtenäinen ja hillitty. Kauniiden ja taiteellisten kuvien ystäville. Paljon kivoja pieniä yksityiskohtia elämän varrelta. :)

@saraasara

b10
Voisi sanoa, että suorastaan herkullinen profiili! Värikkäät, pirtsakat ja monipuoliset kuvat saavat palaamaan selailemaan kuvia yhä uudelleen. Täältä saa paljon inspiraatiota kauneudenhoidon, muodin ja ruokien suhteen. Pakko vielä hehkuttaa noita kaikkia toinen toistaan värikkäämpiä ruokakuvia, koska hei katsokaa nyt! Saran kuvat ovat aina yhtä valoisia ja laadukkaita. :)

Tahdon vielä kiittää suuresti jokaista osallistujaa. Olette aika mielettömiä!

26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :)<3 Kiitos sulle osallistumisesta!

   Poista
 2. Voi apuuaa sieltähän bongasin oman ig-profiilinki ja muutaman tutunki^^ Ihana tuo teksti<3 Kiva jos tykkäät kuvista! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellähän sinä! :D Pitääkin käydä sun blogiasi myös kurkkimassa. :) <3

   Poista
 3. Apuaa mitä mä tuolla teen?! :D Kiitos Essi! Ja täytyy kyllä käydä itekki kurkkimassa noita muita, koska kaikkien kuvat näyttää niin upeilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeh :D <3 Joo toivonkin, että täältä löytyis myös muillekin kuin mulle uutta seurailtavaa! :) Kohta on kesäkin, joka on kyllä valokuvauksen kulta-aikaa! :D

   Poista
 4. Vitsi mikä aamun piristys kun bongasin itseni tuolta muiden upeuksien joukosta! :D Kiitos ihana ja aurinkoista päivää :)<3

  VastaaPoista
 5. Apua kiitos paljon! Mahtava päivän piristys<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti sulle kun lähdit tähän mukaan! :)<3

   Poista
 6. Vau, kiitos todella paljon, ihanaa jos kuvani miellyttävät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissukuvat on kyllä parasta mitä tiedän! :) <3

   Poista
 7. tää ei nyt tähän ig hommaan liity mitenkään, mutta halusin vaan tulla sanomaan että vaikutat niin aidosti ihanalta ja aurinkoiselta ihmiseltä ku voi vaan olla :) ja olet vielä iha uskomattoman kauniskin! oli vaan pakottava tarve ilmaista tämä asia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii miten ihanasti sanottu! :')<3 kiitos oikein kovasti, tulipa superhyvä mieli tästä! :))

   Poista
 8. Villieläimet eivät kuulu vankeuteen ja delfiinit kun eivät ole niitä kaikkein perinteisimpiä lemmikkieläimiä, niin ajattelen aina väkisinkin että toivottavasti esimerkiksi tässä tapauksessa tuolla delfiinillä on hyvät elinolot, eikä se ole luonnosta napattu ihmisten leikkikaluksi. :/ Muuten kyllä oikein piristäviä, värikkäitä ja ilahduttavia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, mutta toivotaan parasta, että tämän yksilön elinolot olisivat hyvät. :/ :)

   Poista
 9. Oho, mun profiili siellä :D kiitos ja kiva, että tykkäsit! Oli mukava ylläri :)
  T: nonsteri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmusti sulle osallistumisesta! :)<3

   Poista
 10. Oi, minäkin siellä! Kiitos kauniista sanoistasi ja ihanasta elämänasenteestasi joka täällä blogissasi hehkuu : ) <3

  -Iisalauralinnea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä sinä! :) oi, kiitos sulle paljon! <3

   Poista
 11. Miten laitat sun tukkaa?? Ihanat ne luonnolliset kiharat mitkä sulla on... :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tavallinen melko ohut patukkakiharrin ollut mulla käytössä! :) Ja siis mun hiukset on sen verran pitkät ja painavat, ettei niihin oikein pysty laittaa muuta kuin sellaisia rentoja kiharoita, kun sellaiset kunnon kiharat ei pysy näissä paria tuntia pitempää! :D Kiva kun oot tykännyt :) Jos sulla on lyhyempi tukka, niin ota vaan mahdollisimman paksuja osioita, niin hiukset menee vain luonnollisille rennoille lainekiharoille. :)

   Poista
 12. Ihania ig tilejä sun lukioista löytyy ja kivakun olet jaksanut käydä kurkkimassa ihmisten tilejä ja ajatuksella valita lempparisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä on! :)<3 heheeh, oli kyllä hienoinen selaaminen noiden kaikkien läpikäymisessä! :D

   Poista
 13. Aivan mielettömän paljon kiitos Essi nuista kauniista sanoista ja siitä että tykkäsit nuista mun kuvista. Tuli hetkellinen whaaaat- hetki! :D Tuolla oli muutama tuttuki joukossa, mutta sain itsekin uutta seurattavaa. Kiitos vielä kerran ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, vähän kiva että löytyi sullekin uutta seurailtavaa! :) Ja olepa hyvä vain! <3

   Poista