torstai 28. toukokuuta 2015

Zental valkaisuliuskat

Moiksan! Lupailinkin eräälle lukijalle, että tulossa on postaus pitkästä aikaa kauneudenhoitojutuista! Nyt vaan aihevaltauksena hampaat. Hampaista en olekaan paljon kirjoitellut, sillä en ole niille sen erityisempiä hoitoja tai kaunistusmenetelmiä aikaisemmin käyttänytkään. Nyt sain kuitenkin tilaisuuden kokeilla Zentalin kotikäyttöisiä hampaidenvalkaisuliuskoja, jollaisia olen halunnut jo pitkään kokeilla! Nyt on vielä edessä juuri sopivasti kaikki päättärit ja meidän perheen kesken nuo ristiäisjuhlatkin. Paljon juhlia siis, joissa väläytellä valkeaa hymyä! ;D

001

Oon aina vähän pelännyt kaikkia valkaisuaineita aikaisemmin, kun olen luullut, että kaikki kuitenkin turmelee hampaiden luontaisen kiilteen, mutta mulle luvattiin, etteivät nämä tuotteet sisällä ollenkaan peroksidia, joten liuskoja on turvallista käyttää. Lupailtiinpa myöskin jopa 12 astetta vaaleampaa hymyä, joten odotan kyllä hyvin innolla tuloksia!

Tässä hampien lähtökuosi.

017

Mullahan ei ole oikein koskaan ollut mitkään keltaiset hampaat, mutta tottakai virvoitusjuomien, kahvien, teiden ja erilaisten ruokien mättäminen aiheuttaa helposti pientä tummentumista, jonka arvelin hoituvat helposti näiden avulla veks. Aloitinkin liuskojen käytön nyt maanantaina ja ajattelin kuvata jokaisena aamuna käytön jälkeen uuden hammaskuvan ja lopussa yhdistää joka kuvan yhteen pötköön! Varmaankin noin viikon päästä pääsettekin seuraamaan täällä myös tuloksia kuvien kera! ;D

010

031

Noiden käyttöhän oli maailman yksinkertaisin. Piti vain repaista paketti auki, napata suorakaiteen muotoinen liuska ylähampaisiin ja "kulmikas" alahampaisiin. Hampaat kannattaa kuivata ennen kalvojen asettamista, jotta kalvot tarttuisivat ja pysyisivät kiinni mahdollisimman hyvin.

041

Liuskojen annetaan vaikuttaa hampailla 30 minuuttia, jonka jälkeen ne vaan vedetään pois ja huuhdellaan hampaat ja suu. Toimenpide toistetaan joka päivä liuskakuurin ajan.

Päivä 1

052

Päivä 2

057

No nyt on paljon väkinäisiä hymyjä liikenteessä! Tässä maanantain ja tiistain irvistykset. Koitan käyttää kuvissa mahdollisimman saman sävyistä huulipunaa tai kiiltoa aina, jotta muutos olisi mahdollisimman realistinen. Valoitus saattaa tietenkin hieman vaihdella päivittäin sään ja kuvausajankohdan mukaan. :)

Itse kyllä huomasin pieniä tuloksia jo heti ensimmäisen kokeilun jälkeen, joten saapa nähdä millaisia tuloksia saadaan aikaan sitten vaikkapa viikon käytön jälkeen!

007

Yksi pakkaus sisältää 28 liuskaa. Alekoodilla KEVÄT saat vielä -15% kaikista Zentalin tuotteista! ;) Linkki liuskoihin löytyy täältä! Tuoltahan toki löytyy siis myös vaikka mitä muita valkaisumenetelmiä, mikäli liuskat eivät miellytä.

zental1

zental2

Palaanpas aiheeseen jälleen viikon kuluttua! Mites muut? Onko valkaisuliuskat tuttuja ja millaisia kokemuksia löytyy? Otetaan ilolla vastaan kaikenlaista palautetta, kun tosiaan ensimmäistä kertaa kokeilussa moiset! :)

24 kommenttia:

 1. Itse en hampaita voi valkaistya huonon hammaslaadun vuoksi, jonka takia hamoaita on jouduttu paikkailemaan. Paikat kun ei mukana vaalene eikä niiden purussa ja vaaleanpana rakentamisessa olisi mitään järkeä (: sillä siis mennään mitä on annettu, kateelliisena ihailen valkoisia hampaita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo tuossa tapauksessa ei kyllä kannata varmastikaan moisia kokeillakaan! :D :/

   Poista
 2. Itse kokeilin valkaista viime vuonna Swiss Whitening muoteilla ja geelillä. Mulla on luonnostaan tosi valkeat hampaat mutta halusin oikein kunnon jenkkihymyn ulkomaille :D Tulokset oli tosi hyviä ja voisin kokeilla kyseistä valkaisutapaa taas uudestaan. Geelin kanssa pitää vaan olla tarkka, koska se kirvelee ikenissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeh mullakin on toiveissa sellainen kunnon jenkkihymy Kreikan matkalle! :D joo nää liuskat tuntui kyllä mulle sellaiselta helpoimmalta ratkaisulta. :)

   Poista
 3. Moikka!
  Oon kans vastaavia liuskoja ennen ylppäreitä käyttäny ja olin tyytyväinen tulokseen :) Tekstissä ei mainittu, niin ajattelin muistuttaa että käytön ajan ja hieman sen jälkeen kannattaa yleensä välttää värjääviä aineita, ihan paprikasta huulipuniin, jotta tulos on paras mahdollinen :) Mua jäi kiinnostamaan myös että kun yleensä vaalennustuotteet joko hankaa värjäytymiä pois tai vaalrntaa hammasluuta, niin mikä noissa on vaikuttava ainesosa jos ei oo peroksidi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan! Tosi kiva kuulla, että vastaavista löytyy hyviä kokemuksiakin! :) Voi, kiitos paljon hyvästä vinkistä, pitääkin pistää muistiin! Valmistusaineet ovat: Propylene Glycol, Aqua, Glycerin, Carbomer, Calcium, Carboxymethylcellulose, Sodium, Bicarbonate,, Sodium Perborate, Menthol, EDTA ja PVP. Sivujen mukaan vaalennuksen saa aikaan "aktiivinen happi", josta en kyllä osaa itse kertoa sen enempää! :D Sivustolla on kyllä hyvä kyselypalsta, josta pystyy kysellä tarkempia tietoja ja saada vastaukset lähes reaaliajassa! :)

   Poista
 4. Vitsit, mäkin tossa muutama viikko tilasin ekaa kertaa liuskoja (tosin eri merkki, mutta samanlaisia puolen tunnin juttuja nämäkin) ja olin kuullut, että vihlovien hampujen kannattaa käyttää ennen liuskoja jotain sellaisia hammastahnoja jotka vähentää vihlontaa.. Noh enpä käyttänyt, kun ei mulla niin usein vihlo! :D Ekan päivän jälkeen huomasin jo vaalenemista, mutta tokana päivänä alkoi jäätävä vihlonta etten ole uskaltanut kolmansia vielä laittaa, vaan ryntäsin kauppaan ostamaan tahnaa!! Ehkä huomenna kokeilen laittaa yhdet liuskat niin saisi lauantain juhliin edes vähän valkoisemmat hamput taas :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huii totta, tässä tosin lupailtiin, ettei aiheuttaisi tuota vihlontaakaan nimenomaan sen peroksidin puuttumisen vuoksi, enkä ole vielä huomannut itse ainakaan vihlomista, vaikka kylmää vettä ja jädeäkin oon vetänyt! :D Toivottavasti sullakin helpottaa tuo vihlonta hammastahnan myötä! :)

   Poista
 5. Paljon nää liuskat maksaa ja saako näitä ihan normi päivittäistavarakaupasta? Jos kerroit tekstissä niin sori multa menny sit ohi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu elikkä tässä vielä tämä linkki liuskoihin! :) https://www.zentalwhite.fi/tuote/zental-hampaidenvalkaisuliuskat/ 39,90€ 28 kappaletta ja siitä vielä tietty tuo - 15%! :)

   Poista
 6. "Teiden", et kai sä nyt kuitenkaan pyörä- ja autoteitä syö? :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeheh, mulle ei tullut yhtään mieleen teen monikko muotoa tuohon tarkoitukseen! :D Ehkä vaihdankin sen suosiolla vain "teelajikkeiden" muotoon. :D

   Poista
 7. Itse olen kokeillut Crestin valkaisuliuskoja USA:ssa asuessani ja pidin niistä todella paljon! Kiva kun nyt tuli vastaan paikka mistä voi tilailla jatkossa. Ei tarvitse jatkossa kenenkään lähetellä kun hinta näyttää olevan hyvin samaa luokkaa. Innolla odotan viimeistä kuvasarjaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja mä kanssa tykkäsin siitä, että tää on vielä suomalainen merkki! :) Heheeh, muakin vähän jännittää nähdä, millainen muutos tässä saadaan aikaan! :P

   Poista
 8. Kuulostaa lupaavilta ja turvallisilta liuskoilta. Kiva nähä sitten lopullinen tulos kuinka paljon nuo vaalentaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti myöhemmin lisää infoa tästä! :)

   Poista
 9. Essi, mitä huulipunaa/kiiltoa sulla on huulissa näissä kuvissa ja mitä sävyä? Ihanan raikas! 😍 Olet todella kaunis. -sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisissä itseasiassa yhtä baby lips - huulirasvaa, jonka olen ostanut Saksasta, en oo varma löytyykö Suomesta samaa sävyä! :) + päällä h&m:n vaaleanpunaista huulikiiltoa. :) alemmassa sitten viva la divan summer queen ja Lumenen korallista Angry birds huulikiiltoa! :D

   Poista
 10. Kuinka kauan tarjous on voimassa? Olisi kiva nähdä se "oikea vaikutus" joka toivottavasti näkyy sun vikassa kuvasarjassa :-) en uskalla tilata ennenkuin saan todellisia kuvia haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, mä en yhtään tiedä onko tuo tämän koko kesän voimassa! Voisin selvittää ennen seuraavaa postausta, mutta nyt on ollut sellaista myllerrystä elämässä, että on jäänyt tuo valkaisuprosessi kokonaan taka-alalle, mutta aloitan taas pian! :) sorii viivästys <3

   Poista
 11. Pakko kertoa vähän toisesta näkökulmasta myös. Huomaan että Zentalin markkinointitapa on nähtävästi useiden blogien kautta, joten tänne kirjoteltava niille jotka harkitsee ostoa: ei valitettavasti toimineet omalla kohdallani:/ Olen käyttänyt aiemmin useasti tämänkaltaisia omakäyttöisiä "stripejä" joita tilasin jenkeistä ja nyt päätin ensimmäistä kertaa tilata zentalit ja virhe oli. 50 euroa köyhempänä ja ei näy minkäännäköistä tulosta. Muilla merkeillä vihlasi aina välillä (epämiellyttävää) mutta ainakin ne toimivat.. Ihan vain varoituksena että nämä saattavat olla vähän liiankin laimeita tai sitten olen saanut vaan huonon erän tms?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo koskaan käyttänyt muita kun näitä liuskoja, joten en osaa sanoa oliko noiden vaikutus pienempi kuin joidenkin muiden, mutta mulla noi ainakin vaalensi melko reippaastikin! :)

   Poista
 12. Vieläkö tämä hömppäsivu on toiminnassa? Aivan höpöhöpö valkaisuliuskat puhumattakaan muoteista jotka eivät edes muovautuneet omien hampaiden mukaan.
  Hmapaat eivät todellakaan valkaistuneet koska tässä ei ole peroksidia. Ja kuvistasi näkee kellastuneet hampaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossahan mulla jäi tuohon kahden päivän kokeiluun, kun erosin mun 8 vuoden parisuhteesta samoihin aikoihin, mutta myöhemmin käytin 2 viikkoa putkeen ja huomasin kyllä selkeän eron ja muutkin huomautteli silloin asiasta! :)

   Poista