sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Iltamoikat

Heei!

Lauantai-ilta, huomenna lähes koko Suomella vapaapäivä, parilla ystävälläni synttäribileet ja mitäs minä teen? No möllötän sohvan nurkassa vilttikasan alla ja katselen MTV:ltä South Parkia tietenkin! Huomenna nimittäin pitäisi nousta aikaisin ylös, venytellä jäsenet ja suunnata Helsinkiin Naisten Kymppiin. Eiih, mihin mä olen oikein mennyt lupautumaan! Ja vielä maksankin siitä! :D Mähän en siis monista yrityksistä huolimatta ole vielä kertaakaan juossut ihan tuota kymmentä kilsaa, joten tämä tulee olemaan ensimmäinen kerta, mikäli selviän maaliin asti. Jännittää.

039

032

Tavallaan musta on hirveän hauska ajatus, että juosken tuon tavoite kymppini nimenomaan tuossa tapahtumassa ensimmäistä kertaa! Jotenkin siitä tulee sitä kautta vielä merkittävämpi. Ja mikäs olisi sen hauskempaa kuin selviytyä tuosta tavoitteesta vielä yhdessä siskon kanssa. Tai epäonnistua yhdessä siskon kanssa. :'D Mainitsinko jo, että jännittää?

Kenelläkään muulla ensimmäinen kerta Naisten Kympissä edessä? 

Nyt, kun ensimmäisistä kerroista tuli puhetta, niin jaan tässä samalla parit kuvat mun ihka ensimmäisistä Cruisingeista! Osallistuin työkaverini kanssa pari viikkoa takaperin Hyvinkään Cruising - tapahtumaan. En olisi kyllä ihan heti uskonut, että tulen vastaavaan tapahtumaan koskaan osallistumaan, mutta mä tykkäsin hirmusti! Ensin ajettiin ABC:n pihaan ja pyörittiin katselemassa toinen toistaan hienompia ja tuunatumpia autoja. Monet jumputtivat samalla kovalla musiikkia ja meininki oli hilpeä. 

093

103

106

107

112

Mähän en itse tiedä autoista yhtään mitään, ja kun sanon en mitään, niin mä oikeasti tarkoitan sitä. Mä en edes tiedä, mikä auto Jaakolla on. No merkki on Opel. Mulla oli onneksi mukana asiantuntevaa seuraa ja kyselinkin jatkuvasti autoihin liittyviä kysymyksiä tuolla pyöriessämme. Just sinä Natalia. ;)

Vähän tuntuu siltä, että saatan osallistua vielä vastaavaan tapahtumaan kesälläkin, vaikka en ehkä ihan täysin joukkoon kuulunutkaan! :D

058

Ja osallistuinpa myös ensimmäistä kertaa elämässäni kirjajulkaisuun, kun Anni oli saanut kutsun Maryam Razavin julkaisutilaisuuteen Ravintola Pastoriin. Kerronkin päivästä lisää omassa postauksessaan myöhemmin!

Kaikenlaisia uusia kokemuksia onkin siis mahtunut tähän kevääseen ja niitä riittää onneksi vielä kesällekin! Ensi viikolla alkaa kunnon työputki, mutta olo on silti ihan kuin kesälomalaisella! Nyt siirryn unille, jotta huomenna on tarpeeksi energiaa ja puhtia. Tsemppiä paljon muillekin juoksijoille ja moikkaillaan, jos törmätään! Öitä. :)

26 kommenttia:

 1. Mitä ripsarii käytät ja voisitko suositella sitä? :) entäpä kajal joka pysyy hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän sitä Lumenen Blueberry vedenkestävää ripsiväriä ja se on kyllä tosi hyvä hintaansa nähden! :) eyelinerini on Saksasta.:)

   Poista
  2. Millä ihmeellä saat sen pestyä pois?? :D nimimerkillä hirveitä vaikeuksia kaikkien silmänmeikinpoistoaineiden ja öljyjen yms kanssa!!

   Poista
  3. Meillä lähtee lumenen omalla silmämeikinpoistoaineella (se mitä pitää ravistaa että ne kaksi osaa sekoittuu) :)

   Poista
  4. Mä käytän tuota cocovin kookosöljyä, mutta ei sillä meinaa kaikki aina lähteäkään! :/ tuota Lumenen "kaksiosaista" oonkin joskus kokeillut ja hyvä kyllä olikin! :)

   Poista
  5. http://www.yves-rocher.fi/control/meikit/meikinpoisto/silmameikinpoistoaine-2/?URI=%252fyvesrocher-site-mobile_prod_fi%252fcontrol%252fmeikit%252fmeikinpoisto%252fsilmameikinpoistoaine-2%252f <<Tämä Yves Rocherin kaksiosainen vedenkestävän silmämeikinpoistoaine on kanssa hyvä; ei kirvele silmiä eikä tarvi kauheasti hinkata että meikit lähtee. Lisäksi hiukan edullisempi.Yves rocherilla on usein varsinkin nettikaupassa tarjouksia millä oon joskus tilannut tosi edullisesti vaikka mitä samaan syssyyn:)

   Poista
  6. Kiitos hei paljon kaikille hyvistä vinkeistä! :) Tietääkin, mistä ensi kerralla etsiä, kun tulee tarve! ;) :)

   Poista
 2. Kuules, kun juoksin ite ekaa kertaa kymmenen kilometrin lenkin, en lähtiessä ois uskonut että jaksan ees puolia. Se on kuitenkin yllättävän lyhyt matka. Kun sen vielä juokset isossa porukassa, niin eiköhän se hujahda aika nopeasti ohi. Tsemppiä paljon!!!
  Vinkki vielä: älä ajattele koskaan, ettet pysty, vaan vaikka olisi kuinka huono olo, ajattele : hyvin tää menee, kohta on hyvä olo, ja laske vaikkapa kuinka iso osa se kymppi on kaikista juoksukilometreistäsi ikinä. Veikkaanpa, ettei kovinkaan iso ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti joo se "ryhmäpaine" auttaa paljon matkan taittamisessa! Kiitos paljon tsemeistä, kohta lähtö! :)

   Poista
  2. Totta^ , ja lisäksi niin alkuhan tuntuu aina kankeimmalta.. Mulla vasta muutaman kilometrin jälkeen tulee askeleeseen sellanen flow ja tuntuu kun jaksaisi vaikka kuinka. Toki eka kerralla pitempi matka tuntuu raskaalta mutta ensi kerta on jo helpompi :) ja kandee pitää vauhti aika tasaisena kokoajan.

   Poista
  3. Hahah viimeinen 3 km oli mulla kyllä pahimmat! :D tai ei enää vika kilsa tosin! Mutta ei kyllä ollut paha ja varmasti nyt uskaltaa kokeilla tuota ihan itsekseenkin lenkillä! :)

   Poista
 3. Paljon tsemppiä matkaan menee varmasti tosi hyvinmoinen matka, oot kuitenkin tottunut juoksemaan ja siinä on se ryhmän tuki mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä huomattavasti nopeampi ja helpompi matka kuin kuvittelin päässäni alkuun! :D hyvä fiilis! :)

   Poista
 4. Mihin meet töihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen kesänkin töitä samassa kaupassa, jossa oon ollut muutenkin tässä koulun ohella töissä pitkään. :)

   Poista
 5. Itse olin myös Hyvinkää Cruising tapahtumassa! Mahtava meininki paljon autoja ja ihmisiä! :-) Harmi kun en nähny sua siellä. Ens vklp lauantaina on Lahdessa samanlainen tapahtuma, aijotko sinne lähteä? :)

  VastaaPoista
 6. Oliko sulla aikatavotetta tohon kympille? :) miten meni muutenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut mitään sellaista tällä kertaa, mutta ens kerralla haluan kyllä juosta alle tuntiin! :) tällä kertaa meni vähän päälle tunti. Aloitettiin tosi rauhallisesti ja viimeisen parin kilsan kohdalla kiristettiin tahtia, kun tajuttiin, ettei se niin paha olekaan! :D viimeiset metrit vedettiin ihan täysillä! Hauskaa oli! :)

   Poista
 7. Oliko teillä tradenomipääsykokeessa mitään motivaatiota mittaavia kysymyksiä vai pelkästään ennakkomateriaaliin liittyviä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli vain ennakkomateriaaliin pohjautuvia kysymyksiä. :)

   Poista
 8. Itsekin piti naisten kymppiin osallistua, mutta se jäi tältä vuodelta väliin. Täytyy vetää omatoiminen yhden naisen kymppi varmaan :D Mutta onnea tavoitteen saavuttamisesta, kommenttien perusteella hyvin meni? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens vuonna sitten! Mäkin varmaan uudestaan myös! :) joo hyvin kyllä meni, helpompi oli juosta isossa porukassa 10 km kuin yksin 5 km! :D Maasto oli myös mukavan vaihteleva! :)

   Poista
 9. Moi! Sulle on tullu paljon kysymyksiin liiketalouden pääsykokeeseen liittyen, mutta haluisin ite viel yhen jutun kysyy; kun tän vuosikertomuksen lopus on tää hallituksen toimintakertomus, tääl on paljo tärkeääkin mut sit myös hirveesti pelkkiä lukuja, rahoituseriä, rahavirta ja tase jne. Kannattaako näitä lukuja ja prosentteja edes alkaa opetella? Liikevaihdon kysymisen kyllä ymmärrän mutta luulisi että muuten kysyttäisiin lähinnä konkreettisia asioita ennemmin kuin jtn. mahdottomia lukuja..johdon palkitsemisesta myös esim on asiaa, voiko nää vaan skipata..?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään varmuudella uskalla luvata, että voi skipata, mutta meillä ei ainakaan ollut melkein mitään lukuja täsmälleen, vaan nimenomaan sellaisen yleiskuvan hahmottamista. Liikevaihtoakin taidettiin kysyä vain noin määreitä käyttämällä. :) itse en siis opettelisi ehkä muuten kuin sellaisen yleisen ymmärryksen niistä, että kuinka suurissa summissa liikutaan. :)

   Poista
 10. Ok, kiitos paljon :)!

  VastaaPoista