keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Tomaatti-mozzarellapasta

Heippuli! Tulin vain pikaisesti moikkaamaan ja jakamaan tänne jälleen yhden herkullisen reseptin! Mulla alkoi tänään nimittäin koulusta loma enkä voisi olla onnellisempi! Mä jopa imuroin ja tiskasin jättikasan tiskejä heti kun pääsin viimeisestä tentistä kotiin. Siksi päivittelenkin nyt vain nopeasti ja siirryn viettelemään ensimmäistä lomapäivääni kirppiksellä kierrellen, grilliä kasaillen ja salilla huhkien. :) 

Tomaatti-mozzarellapasta

226


Tarvikkeet 

5 Isoa tomaattia
Nippu basilikaa
Pari pakettia mozzarellaa
Kanafileesuikaleita
Pestoa
Makaronia
243

Pilko tomaatit ja mozzarella kuutioiksi

246

Sekoita yhteen keitettyjen makaronien kanssa

249

260

Paista kanasuikaleet ja mausta makusi mukaan, itse käytin yrttisuolaa, valkosipulista yrttimaustetta ja grillimaustetta

256

Lisää sekaan pesto

263

Ja herkullinen salaatti on valmis!

269

Peston voit valmistaa myös itse (resepti löytyy täältä), mutta laiskuus otti meikäläisestä vallan tällä kertaa ja nappasin peston valmiista purkista! :) Omatekemänä pastasalaatti olisi varmasti ollut vieläkin herkullisempi ja raikkaampi, mutta näinkin se maistui koko porukalle vallan mainiosti!

Herkkuhetkiä ja aurinkoista päivänjatkoa!

16 kommenttia:

  1. Oijoi, näyttääpä taas aivan ihanalta! Täytyykin tätä testata pikapuoliin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon aina tehnyt mozzarella-basilika-tomaattisalaattia, joten kehittelin siitä hieman ruokaisemman version! :D Hyvää tulikin <3

      Poista
  2. Oiih, tomaatin, mozarellan ja peston yhistelmä on tosi ihana. Sitten siihen kylkeen jotain raikasta esim. vesimelonia. Varmsti niin hyvää!! :)

    VastaaPoista
  3. ihanan näköistä! <3 pakko laittaa ylös tuo resepti ja kokeilla joku päivä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä ehdottomasti! Tää on just tämmönen kiva kevät/kesäherkku! :)<3

      Poista
  4. Tää kommentti on tullut varmaan monelta muultakin aiemmin mutta pakko vaan sanoo että rakastan näitä sun ruokapostauksia!! Ihania vinkkejä ruokailuun, tulee aina semmonen fiilis et hitsi miks en oo ite koittanu tollasta :D Ja isona plussana näitten suht nopee ja helppo valmistus, itse kun en tykkää/jaksa/osaa tehdä mitään suurta vaivaa vaativia ruokia XD Näitä siis lisäälisäälisää <3 - ruokafani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuommoista palautetta ei kuule kyllä ikinä liikaa! Jee, kiitos! :D :) Tervetuloa liigaan, mä oon myös aika laiska ruuanlaittaja loppujen lopuksi, että yritän mennä aina sieltä mistä aita on matalin. Tai oikopolkua pitkin! :D Siksi en tykkääkään yhtään leipoa, kun monesti niissä joutuu odotella kauan uunissa olo aikaa tai muuta vastaavaa kohoamista tai jähmettymistä! Tosi rasittavaa! :'D Haluun ruuan suuhun heti paikalla. ;D Lisää tulee! <3

      Poista
  5. Ihana resepti, tomaatti plus mozzarella on lyömätön yhdistelmä. Hei anteeksi uteliaisuuteni, mutta mikä on sun kesäduunitilanne, kun tuntuu kaikilla olevan tosi hankalaa saada mitään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! <3 :) Teen kesätyötä kaupassa, jossa olen muutenkin töissä. Nyt tuntuu joo olevan vaikeampaa kuin koskaan saada noita kesätöitä... :/

      Poista
  6. Tätä täytyy varmaan ens viikolla itekin kokeilla vaikka vihaan yleensä ruoanlaittoa. :D Näyttää ja kuulostaa niin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin vihasin ennen ruuanlaittoa, kunnes tajusin, että voi valmistaa tosi nopeita ja helppojakin ruokia! Mun blogista ei yleensä löydäkään niitä pitkän kaavan reseptejä, vaan tälläisiä nopeita väkerryksiä arjen hulinaan! :D Kannattaa testata!

      Poista
  7. Nää on kyllä parhaita nää ruokapostaukset, varsinki ku tekee ite aina niitä perus safkoja viikosta toiseen niin kiva kun tulee aina uusia idiksiä täältä ja en nyt muista yhtäkään pahaa resptiä täällä nähneeni koskaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haahah Ihana! :) oliskin aika kamalaa, jos jakaisin täällä vaan kaikkia ihan hirveitä reseptejä! :D

      Poista
  8. Kiitos tästäkin ohjeesta, tosi hyvää oli! :)

    VastaaPoista
  9. Oi, tosi kiva kun tykkäsit! :) <3

    VastaaPoista