lauantai 9. toukokuuta 2015

Linkkaa sun Instagram

Moiksan ja ihanat lauantaihuomenet!

Oon jo monesti meinannut toteuttaa tän, mutta sitten on tullut kaikenlaista muuta asiaa väliin. Nyt kuitenkin tahtoisin antaa pienen puheenvuoron teille! Päivästä toiseen luette täältä höpötyksiä mun päivistä ja touhuista, mutta harvemmin kuulen teistä enempää kuin lyhyen kommentin verran, josta yritän lukea mahdollisimman paljon rivien välistä, että millainenkohan ihminen siellä mulle oikein kirjoittelee. Kuten olen aikaisemminkin maininnut, mulle tässä blogailussa kaikkein hauskin ja tärkein osuus onkin juurikin vuorovaikutus lukijoiden kanssa.

ig8

ig1

Nyt tahtoisinkin tietää enemmän teistä lukijoistani ja mikäs olisikaan paras tapa saada selville vähän lisää, kuin kurkkia teidän Instagrameja!
ig3
ig6

Valitsisin linkattujen tilien joukosta myös muutamia silmääni tai sydäntäni eniten lämmittäviä tilejä, jotka esittelisin myös myöhemmin täällä blogin puolella! Toivon, että saan mahdollisimman paljon erilaisia mielenkiintoisia tilejä kurkittavakseni ja ehkäpä jopa löydän uutta seurattavaakin. ;)

ig9

ig7

Instagramia on kaikkein hauskinta selata silloin, kun ei ole kiire minnekään ja syö vaikka rauhassa yksin aamupalaa samalla. Tällöin minusta on hauskaa selata Instagramin etusivua ja katsoa, mitäs kaikkea ihmiset ovat puuhailleet ja selata inspiroivia ja kauniita kuvia.

ig5

ig2

ig2

ig3

Halutessasi voit siis linkata tähän Instagram tilisi ja mielellään pienellä tekstipätkällä kertoa hieman itsestäsi. Vaikkapa minkä ikäinen olet ja millaisia kuvia tykkäät lisätä Instagramiin? :)

Kuvituksena postauksessa käytin oman Instagram tilini viimeaikaisia kuvia. Tilini löydät Instagramista nimimerkillä essimaaninka.

194 kommenttia:

  1. Mun instagram on laurakatarinaa, oon -92 syntyny ja asun Jyväskylässä. Siinä olikin varmaan ne tärkeimmät :D sen verran haluun vielä sanoo ku aloin nyt kirjottaa tätä kommenttii, et oon lukenu sun blogii iiihan alusta asti ja taisinkin sillon kommentoida sun johonkin ekoihin postauksiin, et olin bongannu sut jo aiemmin ig:stä ja sieltä löysin sit Annin blogin ja harmittelin aina kun sä et kirjota omaa blogia :D sun blogi on yks harvoista, mistä luen tekstin (ylensä katon vaan kuvat :DD) ja tää on yks ihan mun lemppariblogeista! Keep going girl!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusti Laura! Sun Instagaramiin oon joskus eksynytkin ja tykkään siitä kyllä ihan älyttömästi! :) Sulla on aina niin kauniita ja värikkäitä kuvia. <3 Ihana kuulla, että oot ollut mukana täällä bloginkin puolella jo heti alkumetreiltä lähtien! :)

      Poista
    2. Voi kiitos! <3 joo oon ihan vakkarilukija :D

      Poista
  2. Mun instagram on nneaee :) oon 17v lukiolainen, joka täyttää tänä vuonna 18! Instaan lisään kuvia ihan vaan mun normaaliarjesta, kiroan koeviikkoja ja hehkutan kivoja kesäiltoja ja tulevia tapahtumia, ja kuvaan tietysti myös omaa pärstäänikin jonkin verran! :D mun kuvat on ihan aitoja ilman mitään hifistelyä tai muuta semmosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Normaaliarjen aidot kuvat onkin mun mielestä se Instagramin pääidea ja kaikkein hauskinta seurattavaa! :) Samalla kaavalla mennään täälläkin: koeviikot voisi painua maan syvimpiin uumeniin ja kesäillat ja kesä kokonaisuudessaan herättää melkoisen positiivisia viboja! :D <3

      Poista
  3. SALLAJJULIA on instagram tilini :) Pian olen 21-vuotias opiskelija/töitä tekevä nuori,kirjoittelen blogia, jota taidat seuratakkin ;) Opiskelen liiketaloutta ja valmistun sieltä joulukuussa. Mullla on poikaystävä jonka kanssa olen seurustellut 2,5 vuotta, meillä on ihana valkoinen koira, asumme paritalon puolikkaassa, harrastan kuntosalia, lenkkeilyä ja muita sattunaisia kokeiluja, haha :D Rakastan yhtä paljon brunsseja ja aamupaloja kuin säkin ( tai uskoisin niin ) mutta harvemmin jaksan niitä tehdä :D Tykkään myös matkustella ja kaikki terveyteen, hyvinvointiin, liikuntaan ja ulkonäköön liittyvät asiat kiinnostavat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuttu mimmi täältä löytyi! Sun Instagramia en vaan aikaisemmin ollut bongannutkaan! :) Hahah "muita satunnaisia kokeiluja" :D Meillä taitaakin olla aika samanlaisia mielenkiinnon kohteita aikamoinen kasa! :)<3

      Poista
  4. @sarahlevula

    https://instagram.com/sarahlevula/

    20vuotias olen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin heti kurkkimassa sunkin Instagramia! :)<3

      Poista
  5. Moikka Essi! Mä oon 18-vuotias bloggaajatyttö Satakunnasta ja instaan lisäilen kuvia ihan laidasta laitaan elämän pienistä ja vähän suuremmistakin iloista :) Mut löytää nimellä @sofijemina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen verran mielenkiintoisia kuvia löytyi sun Instagramista, että piti alkaa heti seurailla sun blogiakin! :D Elämän pienet ja suuret ilot on parasta mahdollista seurattavaa! :)<3

      Poista
    2. Haha eikä miten ihana kuulla ;D<3 Ihan pakko vielä kevennyksenä sanoa, että oli jotenkin tosi hellyyttävää kun poikaystävä katsoi heti aamusta tehtäväkseen raportoida mulle "Essi Maaninka seuraa sua!" :D Aina on tullut katsottua teitä siskoksia (Annia ja sinua) tavallaan vähän ns. ylöspäin kun on niin kauan teitä blogin ja instan kautta seuraillut ja saanut inspiraatiota yhteen jos toiseen asiaan, selkeästi se on välittynyt poikaystävälle asti ;D

      Poista
    3. Hahaah voi ei ihanaa! :D :) <3 ihanaa, jos oot saanut meidän blogeista hyvää inspistä! :)

      Poista
  6. Oon kohta 19v tyttö Vantaalta ja instassa nimellä @ainuskii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää vähän minkä ikäistä ja näköistä porukkaa täällä blogin puolella käykään lueskelemassa silloin tällöin mun höpinöitä! :)

      Poista
  7. Moikkis! Tosiaan insta löytyy nimellä mirulehtinen :) Jotenkin tuntuu hassulta kirjotella tähän mitään kun kumminki tiedetään toisemme :D heh. Ikää löytyy hurjat 23 ja päivät kuluu töissä, pienen apinan (koirani Waldo) ja läheisten kanssa. Tämmöstä niin normaalia arkea kun voi vaan olla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh! Ehkä tää toimii hyvin myös semmoisena esittelykanavana kaikille muillekin! :D Vitsi mä hämmennyin, kun huomasin, etten ollut ees seurannut sua vielä Ig:ssä! :D Asia korjattu <3

      Poista
  8. @mmariagram

    https://instagram.com/mmariagram/

    Vielä 17v lukiolainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on kiva, kun täältä löytyy hyvin monen ikäistä porukkaa! :)<3

      Poista
  9. Täytän ylihuomenna (jeii) 19 vuotta ja vielä toistaiseksi asun täällä itä-rajan tuntumassa Kiteellä :) insta on @hennaajii ja tykkään lisäillä sinne enimmäkseen sellaisia kuvia jotka yksinkertaisesti näyttää kivoilta :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii, paljon onnea! <3 No mikäs sen parempaa kuin kivan näköiset kuvat! :D

      Poista
  10. @juliamariesalo

    https://instagram.com/juliamariesalo/

    20-vuotias Julia, Seinäjoelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyy näköjään porukkaa myös ihan ympäri Suomea! Hauskaa! :)<3

      Poista
  11. @janinakoskenniska

    Kesällä 18 täyttävä lukiolaistyttö, joka rakastaa kaikkea tyttöhömppää XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun blogiaskin lueskelen! :) Tyttöhömppä on parasta!

      Poista
  12. Instagramini on https://instagram.com/saara.elisabeth/ :)

    Olen 19 ja lisään tililleni kuvia hieman kaikesta, erityisesti luonnosta koska rakastan luontokuvien ottamista, lisäksi ihan arkielämästäni, kaikesta mikä minua inspiroi! Mietin usein tarkkaan, sopiiko kuva feediini, mitä filtteriä käytän jne... :D Haluan, että kuvani olisivat värikkäitä ja toisivat iloa katsojiensa silmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kiinnität huomiota koko Instagram tilisi kokonaisuuteen. Itse kun heittelen yleensä ihan mitä tahansa kuvia sinne päivän mittaa! :D Värikkyys ja iloisuus on kyllä aina plussaa kuvissa! :) <3

      Poista
  13. Oon 22-vuotias opiskelija :) @imanniec

    VastaaPoista
  14. Olen instassa nimellä monsuunisade_

    https://instagram.com/monsuunisade_/

    Olen 21-vuotias kansainvälisen kaupan opiskelija Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa :) Instaan tykkään laittaa kuvia arjen pienistä ihanista hetkistä, ja muutama selfiekin löytyy ;) Myös muiden kauniita ja inspiroivia kuvia on mukavaa katsella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunkin Instagramiin oon eksynyt muutamaankin otteeseen! :) <3

      Poista
  15. Voi, oot niin symppis kun haluat tutustua lukijoihisi! :) Oon 22-vuotias opiskelija ja ryhmäliikuntaohjaaja, asun puolet vuodesta Helsingissä ja puolet Lappeenrannassa. Instagramiin lisäilen vähän mitä milloinkin huvittaa, yleensä ruoasta, treeneistä ja elämän kivoista jutuista :) Ja nickini siis Roosaaida.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, kiitos kun vastasit kattavasti <3 Millaista on asua puolet vuodesta aina toisella paikkakunnalla? Joutuuko aina ikävöidä puoli vuotta läheisiä ja ystäviä toisella paikkakunnalla, kun molemmissa varmaan muodostunut ystäväpiirit. :) vähän samalla kaavalla mennään ig:n kanssa, mitä milloinkin huvittaa! :D

      Poista
    2. Haha, loppujen lopuksi Helsigistä Lappeenrantaan on vain se parin tunnin junamatka, joten käyn varsinkin kouluvuoden aikana tosi usein kotona Itä-Suomessa (missä mieskin asuu :D) Lähinnä vaan kaksi kertaa vuodessa raahaan suurimman osan vaatteista ja tavaroista yhdestä tukikohdasta toiseen :D Mutta kyllä aina kesäkuukausina tulee silloin tällöin ikävä Helsingin menoa ja täällä asuvia kavereita ja toisin päin :)

      Poista
  16. Mut löytää instasta @mariannemilia ja lisäilen enimmäkseen kuvia syömisistäni, koirastani ja itsestäni :)

    VastaaPoista
  17. Minun instagramtili on @nellinadja :) Olen 22-vuotias tyttö Rovaniemeltä ja tykkään kuvata instaan ihan perus arkea sekä tietysti elämän juhlahetkiä herkkuaamiaisista ystävien kanssa vietettyihin hetkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai Rovaniemeltäkin asti löytyy väkeä! Kivaa! :) käynpäs kurkkimassa! ;)

      Poista
  18. Kohta 25v täyttävä, opiskelija :) Rakastan matkustelua ja hyvää ruokaa, joten instassani kuvatkin koostuvat suurimmaksi osaksi matka- ja ruokakuvista :) Ja instasta mut löytää nimellä @millasd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkakuvia aamen! Mikään ei oo parempaa (ja tuskallisempaa) kuin upeiden matkakuvien selailu! :)

      Poista
  19. mun insta on emiliamandaa :-) oon 20v etelä-pohjanmaalta! oon lukenu sun blogia alusta asti ja oot kyl ihan yks lemppareita tai semmosii joita kiinnostaa seuraa muutenki ku kattoo vaa kuvat, haha :-D ja susta oon saanu hirveesti treenimotivaatioo et ku tekis mieli löhöö sohval vaa eikä lähtee salil niiku kattoo jonku sun treenipostauksen nii juoksujalkaa salil sit :Dd mutta siis instas tykkään värikkäistä ja ilosista kuvista! ite saatan aina vaikka kui kauan pohtii et mikä muokkaus ym sopis parhaiten vaikkei niil ois kauheest eroo :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah tiedän, mitä tarkoitat tolla "seuraa muutenkin kuin kuvat", koska luen hävettävän monia blogeja niin, etten varmaan koskaan lue läpi tekstejä, vaan skrollaamalla vaan nopeasti kivat kuvat läpi! :D ihana kuulla siis, että tekstistäkin löytyy edes jotakin mielenkiintoista! :D mä kans jään jummailemaan noiden muokkausten kanssa aina! :D

      Poista
  20. Mun insta on @iidanna ja oon 18vuotias tyttö turun seudulta. Tykkäisin lisäillä instaan kaikkia kivoja ja kauniita ruoka ja matka kuvia mutta matkoilla en kauheesti käy ja ruuat syön yleensä sen enempää kauniisti asettelemasta vaan pois niin mun ig onkin jonkin aikaa päivittynyt pelkillä selfiellä:/ kesä varmasti korjaa kuitenkin asian!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kesä varmasti korjaa hyvinkin pian asian! ;) mun mielestä kaunis annos on myös ilo syödä! :D vaikka usein rahkat ja puurot mössöänkin sekaisin kuvan oton jälkeen, niin siihen annoksen ääreen on ihan eri fiilis istua, kun se on kauniisti katettu ja asetettu! :D

      Poista
  21. https://instagram.com/merellan

    23 / Helsinki

    Instagram on mulle oikeastaan blogin jatke eli tyyliä, elämää ja bileitä. Mä kirjoitan tavallisesti aika vähän mun arjesta ja yksityiselämästä blogiin, mutta ig:n puolella sitä ja mun fiiliksiä on helpompi seurata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoisen näköinen blogikin sulla! Instagramiin on toden totta helpompi lisätä sitä arjen perusmeininkiäkin, vaikka itse tykkään usein tuoda sitä mahdollisimman paljon myös blogin puolelle! :)

      Poista
  22. Lisään instaan oikeastaan kaikenlaisia kuvia. Selfieitä, vanhoja kuvia, matkakuvia (kun niille matkoille aina vaan pääsisikin!) ja ihan vain sellaisia mitkä miellyttää omaa silmääni :)

    Instagram on hilkkalinta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kumpa vaan nimenomaan pääsiskin niille matkoille edes himpun verran useammin! :D

      Poista
  23. Mun tilini löytyy @nataliareijola! Rakastan ite visuaalisesti kauniita ja jotenkin raikkaita kuvia, oon ehkä hieman koukussa nimenomaan "taiteellisten" ruokakuvien ottamiseen :D.. Mun instagram-tililtäni löytyykin aika paljon kuvia arkipäivien tapahtumista, ruoka-annoksista, ja kavereista unohtamatta muutamia selfieitä tai outfit-kuvia siellä täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, taiteelliset ruokakuvat on ihan parasta! :D Käynpä kurkkimassa, jos tulisi ruokainspis tähän aamuun! ;)

      Poista
  24. @mmmaryjanee (24v. Järvenpäästä kotoisin oleva tyttö, blogissa laidasta laitaan höpöttelyä kevyestä hömpästä :D)

    VastaaPoista
  25. Mun tilini löytyy nimellä fannnikettunen! Tykkään kauniista ja valoisista kuvista, jotka inspiroivat (lähinnä ruoka, muoti, maisemakuvat). Mun tililtä löytää vähän kaikenlaisia kuvia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valoisuus tuo kyllä jokaiseen kuvaan lisää sitä jotakin! Joten samoilla linjoilla ollaan mieltymysten suhteen! :)

      Poista
  26. Vähänkö kiva idea tämmönen!
    Instagrammissa jennikauppila, tämmönen tänä vuonna 18 täyttävä lukiolainen :) instagrammi tulee päiviteltyä tosi epäsäännöllisesti,mutta varmaan omaa pärstää sieltä eniten löytyy! :Dd jotenkin aina vaan aattelee että ei ketää kiinnosta esim ruokakuvat tai maisemakuvat ja sit ne jää laittamatta! Hassua :D
    Ja sama typy oon muuten joka kyseli sulta vinkkejä vappupartyihin :-) ja anona heittelen tänne usein kehu kommentteja haha :D yks lemppariblogeista ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Nyt oon vielä enemmän innoissani, kun niin moni osallistui tähän ilolla! :) Aaaa! Miten sujui vappukemut? :D Ihanaa että tykkäät heittelet kommenttia blogiinkin silloin tällöin. :)<3

      Poista
    2. Kemut sujui hyvin kiitos kysymästä! Porukka oli niiin hieno ja yhteishenki huippu :') ruokaa olin vähän varannut liikaa, ja vuokralle otettu palju ei lämminnyt mutta hahah, silti oli kivat pippalot :D
      Teidänkin partyt näytti tosi kivoille! :)

      Poista
    3. Noniin vau palju ja kaikkea! Varmasti siistit kemut! No parempi aina, että ruokaa on vähän liikaa kuin että sitä olisi liian vähän! :D :)

      Poista
  27. Rakasta pukeutumista, aurinkoa, hyvää ruokaa ja kahviloissa kiertelyä. Tilini löytyy nimellä @claudiakokkonen ja sieltä löytää ihan laidasta laitaan kuvia niin perus arkipäivistä kuin niistä ihanista arjen luksus jutuistakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvän listan luettelit! Käynkin heti kurkkaamassa sunkin Instagramin! :)

      Poista
  28. @Jonnahi, 22v ja erittäin pienessä tuppukylässä keski-suomessa asustelen :D
    Instaan tulee lisäiltyä kuvia kyllä millon mistäkin ja välillä sen kummemmin ajattelematta.
    Tykkään katsella kyllä kuvia mitkä on kunnolla suunniteltu ja värit ym. on kaikki kohdillaan, mutta itse en jaksa aina nähdä niin hirveätä vaivaa, asiat on sillein kun ne on, nopea räpsy ja se on siinä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, mä olen itsekin hieman tuollainen nopean räpsäisyn kannattaja, vaikka kyllä mä tykkään myös vähän järjestellä vaikkapa ruoka-aineksia kauniinpaan asentoon! :D Mut just sellainen perus arjen räpsintä kuuluu mun mielestä Instagramiin. :)

      Poista
  29. Miu tili on sanni_sara97 mulla ei oo ollu pitkään vielä tota mun tiliä mut kyl siellä kuvia on!:) suurin osa kyl selfieitä mut kyl siellä muutama kaverikin vilahtaa. Oon lukenu sun blogia ihan alusta asti ja oon tykänny kovasti! Löysin tän siu siskon blogin kautta ku Annin blogia oon lukenu myös iha alkuajoista lähtien:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisään vielä että olen kohta 18 ja olen Mikkelistä:)

      Poista
    2. Voi miten kiva kuulla, että oot lukenut sekä Annin, että munkin blogeja ihan alkumetreiltä lähtien! :) Kyllä sä ehdit lisätä sinne Ig:seen kuvia mielin määrin! Muakin ihan hävetti, kun tajusin, että mulla rikkoutui vähän aikaa sitten tuhannen kuvan raja siellä.... pitäisiköhän vähän karsia. :D Se vaan on niin helppo räpsiä sinne kaikkea!

      Poista
    3. Mä en valitettavasti löytänyt tuolla nimimerkillä mitään Instagram tiliä! :o

      Poista
    4. Hups :D laitoin väärän:D se on siis sanni_sara

      Poista
    5. Aaaa heheeh! No nyt löytyi!

      Poista
  30. @riikkasi

    Mun feedistä löytyy paljon kuvia hyvinhoinnista ja urheilusta sekä myös sisustuksesta ja ruuasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu, sisustusjuttuja voisinkin vähän kurkkia! Jos saisi jopa inspistä pieneen sisustuksen uusimiseen omassakin kodissa! ;)

      Poista
  31. Mun ig on juliaeemma :) Päivittelen viikolopulta, matkoilta ja itestäni kuvia aina kun huvittaa!

    VastaaPoista
  32. @ailiijohanna

    Itse olen 18 vuotias tyttonen joka on asustellut melkein vuoden verran Amerikan puolella ja nyt jaljella on enaa vaivaiset kaksi kuukautta! Taytyy sanoa muuten etta sun blogi on ihan ehdottomasti yksi mun lemppareista ja rakastan sita etta kirjottelet usein ja inspiroivia postauksia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti löytyy mielenkiintoisia kuvia, jos oot päässyt asustelemaan toisella puolella palloa! :) Onpa ihana kuulla, kiitos Aili <3

      Poista
  33. @amandajjohanna (kohta 19v. järvenpääläinen postailee kuvia itsestä, kavereista ja millon mistäkin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee järvenpääläisiä! :) Käynpäs kurkkaamassa!

      Poista
  34. Moikka! Olen 19-vuotias vastavalmistunut merkonomi Lappeenrannasta, joka rakastaa kesää, sisustamista, hyvää ruokaa ja liikuntaa! :) instastani löytyy perus selfieiden lisäksi ruokakuvia, maisemia & pieniä yksityiskohtia ihan perus arjesta.
    @tuulimariaaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla oli kyllä aivan ihanan raikkaita kuvia! Ja voi vitsit noita sun ruokakuvias.... Voin sanoa, että pienoinen nälkä iski! :D <3

      Poista
  35. @lottanella

    21-vuotias lifestylebloggari Turusta :) Kuvat on mitä milloinkin, mutta koitan pitää sellasen yhtenäisen, kauniin linjan, että mun feediä katsoessa ns silmä lepäis, hehee!

    P.s oon kanssa ollut sun seuraaja täällä blogissa ihan alusta asti, Aikoinaan Annin blogia lukiessa toivoin kovasti, että säkin alottaisit - ja sähän alotit! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihana ajatus, että pitää koko Instagram tilin yhtenäisenä! :) Oma on välillä sellainen sekasotku, ettei mitään rajaa! :D Oii, ihana kuulla Lotta <3

      Poista
  36. @juliajohannna :) Kuvia laidasta laitaan milloin mistäkin!

    VastaaPoista
  37. olen 21v ja instagram on _noorapauliina Laitan instagramiin kuvia jotka sopii yhteen ja kuvia mistä itse pidän. Tykkään miettiä asetelmia ja muokkauksia :) pidän muiden istagram kuvista jotka on raikkaita ja mistä näkee että niitä on mietitty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma! Musta on ihana katsoa tarkkaan mietittyä kuvia! Tykkään kuitenkin itse räpsiä milloin mistäkin kuvia, ei ihan niin vaivaa nähden. :)

      Poista
  38. @mirakrista
    Oon 17-vuotias tyttö Keski-Suomesta. Mun tilillä on kuvia omasta arjesta ja sellasista asioista mistä tykkään. Välillä saatan olla liian tarkka fiidistä, mutta mulle sitä fiidiä tärkeämpää on kuitenki ne ite kuvat ja niiden sisältämät muistot, ei se miltä niiden kokonaisuus näyttää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään selailla kaikkia vanhoja ig kuvia ja muistella kaikkia hyviä hetkiä! :)

      Poista
  39. 23- vee opiskelija Tampereelta. Wannabe- taidekuvia ja muutama naamakin siellä joukossa :D

    VastaaPoista
  40. 23- vee opiskelija Tampereelta. Wannabe- taidekuvia ja muutama naamakin siellä joukossa. @nonsterii

    VastaaPoista
  41. Olen 21 vuotias yhden 2,5 vuotiaan tyttö lapsen äiti :) instagram on julskuh ja lisäilen sinne selfieitä ja lapsestani kuvia 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pieni tyttö on ihan tavattoman suloinen <3 ja kaunis kuin mikä on äitinsäkin! :)

      Poista
  42. Heippa! Olen seuraillut sun juttuja aika kauan, mutta kommenttia en ole laittanut kertaakaan. Tällä kertaa en voinut jättää välistä ja ehkä myös tulevaisuudessa saat myös kommenttia. ;) Olen 23- vuotias nainen ja asun Oulussa. Päivittelen Instaan usein ruoka-asu- ja selfiekuvia. Milloin mistäkin tulee otettua kuvia. Tykkään että kuviin on panostettu kivoilla filttereillä ja ne on raikkaita. :)
    Mun istatili on: @jjennant

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, että tulit vihdoin jättämään kommentinkin! :) ihan mielettömän upeita kuvia sulta tuolta löytyikin, vau!

      Poista
  43. Instagramista mut löytää nimellä annixax! Kohta 19 vuotias tamperelainen joka valmistuu tänä keväänä ilmasutaidon erityislukiosta :-) Instaan lisäilen epäsäännöllisen säännöllisesti kuvia itsestäni ja mun elämästä ja vähän millon mistäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikutat värikkäältä ihmiseltä, etkä vain hiustesivärin perusteella! :D hienoja kuvia. :)

      Poista
  44. Tässä kuussa 21 vuotta täyttävä opiskelija ja Sokoksella työskentelevä Helsinkiläinen! kiiahenriikka instagram tunnus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääää ihan pakko kysyä, että minkä rotuinen toi teidän koira on? Ihan nallen näköinen wää<3

      Poista
  45. Mää oon tällänen pohjosen likka jonka löytää instasta saijjaaa nimimerkillä :-) oon itseasiassa laittanu sulle aiemmin instagramin directissä vähän "kommenttia" yhteen sun postaukseen liittyen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muistu mieleen tälläistä kommenttia, olenkohan tajunnut edes vastata sulle mitään siihen! :D :s

      Poista
  46. https://instagram.com/katjyusha

    20v tyttönen Helsingistä, kuvia laittelen kaikesta fiiliksen mukaan, tykkään valokuvaamisesta eli kuvia tulee laitettua aika paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasi kyllä instagramistasi, että valokuvaus on lähellä sydäntäsi! :) upeita otoksia!

      Poista
  47. @beatasandell

    On mun ista accountin nimi. Oon 17 vuotias turussa asuva tyttö ja lisään kuvia esim jokapäiväisistä jutuista, asuista ja matkoilta ja tietysti ruuasta..

    Http://beatasandell.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, käynkin kurkkaamassa sekä instagramin, että blogin samantien! :)

      Poista
  48. @nisselena instassa. 19-vuotias neitonen Porista. Huippu blogi sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla ei tainnutkaan olla siellä vielä kuvia lainkaan, jos oikeaan sivuun eksyin! :D kiitos kovasti <3

      Poista
  49. korjaan @nnisselena :)

    VastaaPoista
  50. Tiedätkin mut jo instassa mut pilvindy-nimellä siis löytyy :) Oon 21-vuotias ja Pirkanmaalta. Mut tunnetaan siitä et lisäilen paljon kuvia :D Varsinkin sillon kun vietin välivuotta Australiassa! Tykkään värikkäistä ja pirteistä kuvista, jotka sopii toisiinsa :P Viimeaikoina oon alkanut lisäileen aika moniin kuviin biisien sanoja tai quoteja, jotka kertoo mun fiiliksistä :) Sun blogi on ehdottomasti yks mun lemppareista ja tykkään seurailla sua ig:ssä myös! Ihanaa kevättä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuttu heppu täälläkin! :) sun välivuotta tulikin seurailtua aktiivisesti. Niin ihania kokemuksia oot varmasti kokenut siellä! :) kiitos kovasti ja hyvää kevättä sullekin <3

      Poista
  51. Nimellä @kkatkis Instagramissa :) 21-vuotias opiskelijatyttö Tampereen suunnilta, kuvia tulee lisättyä aika laidasta laitaan mitä milloinkin. :D Nyt oon tosin jo jonkin aikaa miettiny muuttaa suuntaa vähän enemmän asukuviin painottuvaksi, kun kesäkin pian täällä, valoa riittää ja saa etsiä kesävaatteet taas kaapinpohjalta! Kuvien laatu on mulle tärkeää jo valokuvausharrastuksenkin takia ja pyrinkin kiinnittämään siihen aina erityistä huomiota kuvia lisätessä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä ja kevät on kyllä todellakin asukuvien kulta-aikaa! :) ja niiiin ihanaa kaivaa kevyemmät vaatteet esiin!

      Poista
  52. @rrosemarys
    24-vuotias nainen ja päivittelen instaan kuvia ihan laidasta laitaan :) ruokakuvia löytyy varmaan eniten, haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun Instaan oonkin joskus eksynyt! Ihania kuvia täynnä! Ja niin kaunis typykkä <3

      Poista
  53. @lauraelviira

    17 vuotias, tykkään kuvailla vähän sitä sun tätä :-) sun blogi on ihan yksi lemppari <3

    VastaaPoista
  54. elikkäs instagramista löytyy @lindauuu ja tosiaan aika usein päivittelen instagramia ja ehkä jopa vähän liikaa selfieillä:d mutta muuten tykkään selkeistä kuvista, semmossilla joilla vois helposti vihjata mitä on meneillään! Ruokakuvat, asut ja matka kuvat on parhaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah selfieitä löytyy itsellänikin himpun verran liikaa! :'D Se vaan on kiva fiilistellä kivaa kampausta, asua tai meikkejä! :D sama suosikkikolmikko mullakin kuvissa!

      Poista
  55. Elikäää @sautoo igssä, pitäisi varmaan ryhtyä päivittelemään useemmin! :D kun löysin sun blogin, mietin että mistä ihmeestä näytät niin tutulta, oisko se kuvake missä ollaan kommentoitu jotain toisillemme joskus toodella kauan sitten :'D :) ei oo tullu aiemmin kommentoitua, pitäis ryhdistäytyä kommentoimaan harvoihin hyviin blogeihin jota luen! Sisko joskus meiän koneella kyllä on räppäilly kommentteja :P haha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, oli mulla ainakin jonkun aikaa kuvakkeessa käyttäjä, eli voi olla hyvinkin mahdollista! :D kommentointi tuo kyllä niin paljon lisäinspiraatiota ja mielekkyyttä tähän bloggailuun! :)

      Poista
  56. Moikka Essi!
    Heti alkuun haluan sanoa, että on aivan ihana symppis ajatus lähteä katsomaan ketkä blogiasi lukee! Minä lukijana arvostan kovasti.:) Olet ollut motivaattorina moneen asiaan munkin elämässä esim. liikunta ja ruoanlaitto. Pidän ruoanlaitosta tosi paljon ja leipomisesta tietty ;). Tein blogissasi kirjoitettua pinaattiherkkusienipastaa ja sitä kyllä voisi toisenkin kerran toteuttaa.
    Pidän tavastasi kirjoittaa sekä ylipäätään elämäntyylistäsi :). Blogisi on ihan ykkönen! Olet aivan upea, jatka samaan malliin <3.

    Päivitän instaani lähes päivittäin elämääni kuuluvilla asioilla. Sieltä mut löytää nimellä @vvilmassofia :). Järvenpäässä asun myöskin ja -95 olen syntynyt. Valmistuin kosmetologiksi viime keväänä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kommentti! Tuli kyllä niin hyvä mieli tästä! Se pinaatti-herkkusienipasta on kyllä ihan sairaan hyvää! :D kiitos paljon Vilma <3

      Poista
  57. @ninakur
    25-vuotias ja postailen sinne oikeastaan ihan kaikenlaisia kuvia:D Varmaan eniten sieltä löytyy asukuvia, selfietä ja tietenkin ruokakuvia ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mielettömän kivoja ja huoliteltuja kuvia sulla instagramissa! :)

      Poista
  58. @veeruschka löytyy. Oon 21-vuotias naisen alku ja seurannu sun blogia alusta asti vaikkakin hyvin näkymättömänä :) Päivittelen suht aktiivisesti yleisesti mun elämästä eli kavereista töistä jne :D Tällä hetkellä oon töissä ja muutin puol vuotta sitte pois kotoa mut tarkotus ois ens syksynä mennä kouluun jos pääsykokeet menee hyvin :) Hyvää kevättä sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä paljon pääsykokeisiin! Kiva kuulla välillä myös teistä hieman "hiljaisemmista seurailijoista"! :)

      Poista
  59. @kiajessika

    Tosiaan, olen 19-vuotias FitFashionin hyvinvointi-/lifestyle-/treenibloggaaja, joten instagramiinkin tulee laitettua kuvia samoista aiheista, joista bloggaan. Erityisesti kauniiden ruokien kuvaaminen on kivaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun blogiasikin oonkin seurannut ja tykkään kovasti! :) kauniita ruokia ei voita mikään! :D

      Poista
  60. @niipsuuu saa käydä kurkkimassa : ) päivittelen kuvia laidasta laitaan, ruokakuvia, otoksia mun kisuliineista ja omasta pärstästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin jo myyty siinä vaiheessa, kun sanoit että Instastasi löytyy kisuliineista kuvia ja sydänhän siinä pakahtui kun kävin vielä kurkkimassa. Tällä hetkellä mulla on niiiiiiin paha lemmikkikuume! :D

      Poista
  61. @neanatalia Olen 22v vantaalainen - instagramiin päivittelen milloin mitäkin! Sun blogia luen sen vuoksi, että sä vaikutat niin aidolta tyypiltä, jonka ei koskaan tarvii esittää mitään muuta kun on <3 :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti sanottu Nea! :)<3 Kyllä multakin jää niitä pahimpia päiviä tänne rustaamatta, mutta koitan tosiaan pitää melko realistista linjaa täällä, enkä liikaa maalailla hattaroita! :D

      Poista
  62. @elisetilli :) olen 19v tyttö Espoosta ja rakastan matkustelua, shoppailua, arjen luksusta ja kaikkea tyttömäistä. Instaan päivittelen usein oman elämän meininkejä värikkäiden ja hyvälaatuisten kuvien muodossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla kyllä toden totta on aivan ihanan värikäs Ig-tili! :) Kauniita, värikkäitä, iloisia ja hyvälaatuisia kuvia! Vaau. :)

      Poista
  63. @jennakatarine

    20v tyttö Seinäjoelta, lisäilen kuvia oman arkeni keskeltä itsestäni, ystävistäni, hyvästä ruuasta ja mukavista tapahtumista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arjen keskeltä tulee omatkin instakuvat räpsittyä! :) Käynkin kurkkaamassa hieman sunkin arjen meininkiä! ;)

      Poista
  64. @mariannavii

    21-vuotias tamperelainen, joka jakaa arjen pieniä iloja instagramiin :) tyttöhömppä, shoppailu, ruoanlaitto ja ystävät varmaankin pääosassa :) toki niitä selfieitäkin siellä joukossa on ;-D

    ps täytyy tähän sanoa, että oon itekkin miettiny blogin perustamista, mutta jotenkin vaan en oo saanut sitä aikaseks! sitä vaan miettii että jaksaako sit loppujenlopuks kauheesti kirjotella ja kantaa aina kameraa mukana.. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko sanoa, että kokeile ihmeessä! Moni päivittää blogiaan vaikkapa vaik kerran viikossa tai harvemminkin ja se on ihan ok! Ei kaikkien tarvitse mun mielestä olla päivittämässä blogia ihan joka päivä, ja itsekään en ihan jokapäivä jaksaisi kirjoitellakaan. Tai ehkä jaksaisin, jos olisi aikaa ja tarpeeksi aiheita jakaa! :D Ehkä lyhyemmillä postauksilla sitten.. Mut niin, kokeile oikeasti! Jos sua vähän edes kutkuttaa, niin voin sanoa, että mulle tämä on ainakin muodostunut kaikkein rakkaimmaksi harrastukseksi hyvin nopeasti. :)

      Poista
  65. @miilinka :) oon -95 syntynyt tyttö pääkaupunkiseudulta ja rakastan kuvailla kaikenlaisia kauniita juttuja mun profiiliin, ihan niiden basic arkipäiväkuvien lisäksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Instagramistasi kyllä huomasikin, että kuvailu kiinnostaa! :) Kaunis ja värikäs profiili. :)

      Poista
  66. @saanaelena nimimerkillä löydyn instasta :) tykkään kuvata kauniita hetkiä ja arjen pientä glamouria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arjen pieni glamour kuulostaa lupaavalta! Käynkin heti katsastamassa! ;)

      Poista
  67. @mis1se, käys kurkkaamassa jos ehdit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkittu on! Mä en kestä, kun kaikilla on noin söpöjä kisuja! :D Wäää... :D

      Poista
  68. Ei vitsi tähän on tullu ihan sikana kommentteja! Minä kans :) Oululainen kohta 23v neiti joka rakastaa valokuvausta ja kaikkee kaunista. Käyhän tsekkaamassa ;) @roosaemmiii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niiiiinpä! :D Ihan yllätyin itsekin! Kivaa! :D Olipa jotenkin tosi raikas tili sulla, tykkäsin. :)

      Poista
  69. @emiliaorvokkii
    Elämäni näköinen tili, turha lienee alkaa pidemmin selittelemään:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin sitten mennä kurkkimaan lisää sun tiliisi, niin saa tietää vähän lisää susta! ;D

      Poista
  70. Instassa annakek ja kirjottelen blogia myös by-myeverything.blogspot.fi :) Vakkarilukija ihan alusta asti ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun muistankin joskus aikaisemminkin kommentoineet. :) Noniin kiva kun löytyy sekä blogi, että insta joita käydä kurkkimassa! :)

      Poista
  71. @iisalauralinnea
    Pieniä hentoja hetkiä ja itseä ihastuttavia asioita : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvailisin myös tiliäsi todella kauniiksi ja hempeäksi! Ihana! :)

      Poista
  72. @Johsuo
    22v/VAASA

    Aloitin instagramin käytön 2012 kun lähdin Sveitsiin. Joten vuoden verran kertyi kuvia sieltä, jos jaksaa loppuun asti selata ;) Nykyään mallina toimii kohta 5kk ikäinen prinsessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin sitten selata ihan alkuun asti! :) Sun tyttös on kyllä niin suloinen tapaus! :) <3

      Poista
  73. @jannieve
    Kuvia mun arjesta ja ulkomaan matkoilta! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun matkakuvat oli niiiin ihania! Ja muutkin tottakai! :)

      Poista
  74. Miut löytää nimellä miianykanen. Oon 19 v välivuotta viettävä tyttö Imatralta ja haaveilen oikikseen pääsystä :) rakastan matkustamista, ja yksin reissaamista! Kuvia lisään tienpäältä reissusta aina kun siellä oon niin tiuhaan tahtiin, koska rakastan värikkäitä ja iloisia kuvia ja uusien paikkojen tutkimista 😍 tykkään myös lukea erilaisa quoteja ja postaan niitä, joissa on ihana sanoma miun mielestä :) muita kuvia on paljon rakkaasta koirastani ja tietysti omasta pärstästä tulee lisättyä kuvia enemmän ja vähemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upeita upeita kuvia maailmalta sulla! Kylläpä tulikin matkakuume välittömästi! <3

      Poista
  75. @saraasara on mun ig nimimerkki ja oon -92 ja asun Jyväskylässä! Oon niin huono kirjottamaan mitään tälläsiin esittelyihin :'D Insta on vähän niinkuin blogi mulle, joten jokainen kuva sielläkin on mietitty loppuun asti ennen lisäämistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun blogias ja ig:tä oonkin jo seurannut hyvän aikaa! :) niin pirtsakoita ja huoliteltuja kuvia aina! <3

      Poista
  76. @katrikoo
    20, Kouvola

    Moikka! Pakko tähän alkuun sanoa että tykkään älyttömästi sun blogista ja kuvista sekä täällä että instagramissa. Myös sun tekstejä on tosi kiva lukea ja tää on ehdottomasti yks semmosista blogeista joissa ne jaksaa joka kerta lukeakin eikä vaan katella pelkät kuvat läpi. :) Instagramiin mä ite lisäilen semmosia kuvia mitkä omaa silmää vaan miellyttää, aika kaikenlaisia kuvia siis löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri! Ihana kuulla, että postauksissa kiinnostaa hieman myös tuo tekstipuoli! :) todella moni lukee postaukset läpi vain kuvat selaamalla. :) käynkin tsekkaamassa vähän lisätietoja sustakin Instan puolella! ;)

      Poista
  77. @veeraolivia
    19-vuotias tyttö Helsingistä, en oikeen enää päivittele instaa muuten ku omasta pärstästäni :D Seurailen erilaisia käyttäjiä joista voi hakee inspiraatiota vaikka pukeutumiseen tai meikkaukseen! Ja sitte tietenki niitä übersöpöjä eläinjuttuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, omasta pärstästä on helpoin napata kuva ruokakuvien lisäksi! :D jooo eläinjutut instassa on ihan parhaita!

      Poista
  78. 20 vuotias tyttö Imatralta, rakastan matkustamista ja leipomista/ ruuan laittoa.. parhaillaan luen liiketalouden pääsykokeisiin ;) ig:st löytää @miisamisukka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunpa itsekin osaisin leipoa! :D mulla on joku epäonni leipomisen suhteen, kun aina menee ihan mönkään! :D noniin, bisnesnaisia sielläkin! ;)

      Poista
  79. @tiinami

    Oon 20-vuotias oululainen. Vietän välivuotta ja koitan saaha selville, mitä haluan tehä isona. Lisäilen instagramiin sellaisia kuvia, joissa on joku juju tai jotka näyttää erityisen kivalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin pidin vuoden verran välivuotta ja teki kyllä hyvää ja kouluunkin jaksoi mennä taas ilolla sen jälkeen! :)

      Poista
  80. Vastaukset
    1. Pitääkin käydä itse kurkkimassa lisää infoa! :D

      Poista
  81. Vastaukset
    1. Hienoja ja mielenkiintoisia kuvia ja aivan ihanan hurmaava kisulainen sulla! :)

      Poista
  82. @nepppsu Lahti/Hyvinkää :) kuvia milloin mistäkin, suurimmaks osaks ihan vaan mun perusarjesta!

    VastaaPoista
  83. @sanniheikki - tamperelainen 21v toimittajaopiskelija, eniten kuvia asuista ja ruuasta, muoti ja kokkaaminen kun on lempparijuttuja :)

    VastaaPoista
  84. @mmiljamariia
    Kohta 20v täyttävä tyttö nurmijärveltä. Vietin just 7kk elämää etelä-espanjassa kun olin siellä aupairina niin sieltä ainaki löytyy jonkun verran kuvia ja sitte päivittelen kuvia aikalailla laidasta laitaan niin matkoista, kavereista, maisemista, ruuasta yms..😊 nyt kerran ku kommentoin niii pakko vielä lopuks kehua sun ihanaa blogia - ehottomasti yks mun lempiblogeista! jatka samaan malliin essi❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa mielenkiintoiselta! Espanja on kyllä ihana paikka. :) kiitos kovasti Milja, tulipa hyvä mieli! :)<3

      Poista
  85. Mun instagram on emmitiira
    21-vuotiaan perus arjesta kuvia, tykkään kuitenkin pitää feedin "siistinä" ja panostaa kuvien ulkonäköön :) oon itsekin liiketalouden (tarkemmin ottaen uuden palveluliiketoiminnan) opiskelija, Lahdesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasi kyllä, että sun ig on tuollainen siisti ja yhtenäinen, mutta samalla sieltä löytyi paljon sellaista elämäniloista meininkiä! :)

      Poista
  86. 23-vuotias tamperelainen @taruamanda. Tykkään valokuvata luontoa (erityisesti auringonlaskuja), koiraani ja toisinaan omaa pärstääkin. Olen lähdössä kahden viikon kuluttua Disneylandiin töihin, joten koko kesä on luvassa kunnon disney/pariisi spämmäystä, kuten viime kesäkin.

    PS. Sun blogi on ihan huippu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii! Sulla on varmasti ihan mielettömän ihana kesä edessä sitten! Vau! :) kiitos taru hirmuisesti <3

      Poista
  87. Mulla ei VIELÄKÄÄN ole instaa, oon niiin jäljessä! :D Pakko varmaan jossain vaiheessa ryhdistäytyä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä on Instan parasta aikaa, joten hopihopi! ;D :)

      Poista
  88. @elliturja

    Oon etelä-pohjanmaalta ja 19v. Lisäilen vanhoja ja uusia kuvia mielen mukaan mm. Menoista ,ystävistä ja selfieitä ! (onkohan se edes sana:D??)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selfieillä ei taida olla oikein mitään tarkkoja kielioppisääntöjä vielä! Mutta ihan oikealta muodolta kuulosti! :'D kiitos osallistumisesta ! :)

      Poista
  89. Mut löytää instagramista nimimerkillä ppetronella :) Asun itsekin Järvenpäässä, olen 22v ja valmistuin juuri lähihoitajaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kivaa kun täältä on löytynyt pari Järvenpääläistäkin seurailijaa! :) käynpäs heti kurkkimassa!

      Poista
  90. hhannakatariina, 20v oulusta :) töitä tekevä ja oikikseen opiskeleen pyrkivä tytöntylleröinen :-D tykkään laittaa instaan hyvälaatusii ja valosii kuvii, joten mun instasta tuskin koskaan löytää suttusii ja epätarkkoja kuvia :-D oon kans seurannu sun blogii alusta asti ja oot vaa niin ihanan lämminhenkinen ja positiivinen persoona hih! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uii, paljon paljon onnea viimeisiin lukurutistuksiin! Mua niin jännittää kaikkien pääsykokeeseen menevien puolesta, se oli jotenkin niin jännittävä tilanne silloin itsellenikin! :D hyvälaatuiset kuvat ja valoisuus kuulostaa erittäin lupaavalta! ;) kiitos kovasti sulle kauniista sanoista <3

      Poista
  91. Moikka! Kommentoin aniharvoin, jos koskaan, suosikkiblogeihini vaikka tilikin löytyisi (äh, tässä asiassa pitäisi totisesti skarpata!), mutta päätin tämän kerran laittaa tikun ristiin, sillä musta on oikeasti siistiä, että haluat osoittaa vastavuoroisuutta lukijoidesi kanssa - ja siinä myös syy, miksi seuraan elämääsi instassa ja blogissa - nimittäin sun kuvista ja teksteistä välittyy ehta tunnelma, elämänmyönteinen meininki ja inspiroiva energia! Arvoja, joita mä vaalin. Mä olen itse 21-vuotias mimmi Helsingistä, ja mun mielenkiinnonkohteisiini kuuluu muun muassa metallimusiikki, taiteet ja rakkaat tyyppini. Mua voi stalkata instasta nimellä api nau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etpä ole ainoa, joka kommentoi ihan liian harvoin! Täällä kans yksi ilmoittautuu... Pitäis kyllä muistaa aina jättää niitä kommenttejakin, kun tulee mieleen jotakin lukemistaan postauksista! Onhan siitä kaikille kaksin verran iloa sitten! :) tosi mahtia kuulla, että sulla on jäänyt noin hyvä fiilis mun blogista ja instagramista. Kiitos paljon sulle ja hyvännäköinen ja elämäntäyteinen meininki näytti olevan sunkin Instagram-tilillä! :)

      Poista
  92. Oon Pauliina, kohta 23v ja opiskelen sairaanhoitajaks :) Kuvat vähä vaihtelee, mitä millonki tekee mieli lisätä ja onko ollu esim. jotain erikoisia tapahtumia :) https://instagram.com/pauliinamilla/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Pauliina! Ehdit just vielä sopivasti mukaan tähän, kun nyt olen alkanut kasaamaan ylös niitä muutamia käyttäjiä, jotka esittelen täällä blogin puolella ensi viikon aikana! :D käynkin heti kurkkimassa sunkin käyttäjän! :)

      Poista