tiistai 21. huhtikuuta 2015

SPRING SNAPSHOTS

Heippulivei! Kameralle on ehtinyt tallentua viimeisten viikkojen aikana sen verran tiuhaan tahtiin kuvia, ettei niitä ole ehtinyt kaikkia julkaistakaan. Hyvä niin, sillä talvella ongelma oli enemmänkin päinvastainen, joten muistikortin täyttyminen on ihan tervetullut ongelma! Ajattelinkin jakaa tänne massiivisen kuvapläjäyksen viime viikkojen kevätmeiningeistä.

Mä niin rakastan tätä vuodenaikaa, joka juuri tällä hetkellä vallitsee. Vaikka odotankin kesää ihan hirmuisesti, ei mua yhtään haittaa, vaikka aika matelisi tällä hetkellä kuinka hitaasti, sillä kaikki vaan jotenkin luistaa tällä hetkellä! Ihmisten naamoista oikeasti näkee, että kevät on täällä. Ja se kevään tuntu ja ihmisissä havaittava ilo tarttuu muuten ja vahvasti. Eilen huomasin, miten valkovuokot kukkivat jo ja puissa ja pensaissa pystyi havaita silmuja. Tällä hetkellä mua itseasiassa pelottaa enemmänkin se, että kesä tulee liian nopeasti ja menee ohi hujauksessa. Pessimisti ei pety. :'D

082

Säät saisivat olla tosin ihan himpun verran lämpimämmät. Olen nimittäin jotenkin päättänyt jo että kevät on sen verran pitkällä, etten suostu enää vetää syys/talvitakkeja niskaan, vaikka aamusta viima olisikin hieman jäinen. EN valita kuitenkaan edelleenkään, sillä tällä hetkellä vallitsee ihan loistava sää esimerkiksi lenkkeilyä varten.

093

079

Toissa viikonloppuna vieteltiin viikonloppua ystäväni Tynskin luona grillaillen. Neiti Kesäheinä ja naapurin Eemeli lähtivät iltaa viettämään tämän näköisissä asukokonaisuuksissa. :D

097

106

Me hoidettiin vartaat, joihin laitettiin kesäkurpitsaa, ananasta, kirsikkatomaatteja, paprikaa ja herkkusieniä. Marinadiin tuli meikäläisen perussekoitus: oliiviöljy, omppuviinietikka, 2 valkosipulinkynttä, mustapippuria ja yrttisuolaa.

121

Grillimestari hoitaa.

135

112

Ja asianmukainen grillailuvarustus päällä! Topin kanssa matchaava, tottakai!

et1

Illan emännän kanssa isot päät, pienet jalat -selfieitä. <3 Ilta jatkuikin sitten Helsinkiin kurkistamaan Tivolin tilalle tulleen Capitalin meininki. Näin ensivilaukselta on sanottava, että ihan hyvältä muutokselta vaikutti! Pitää varmaankin käydä tekemässä vielä tuplakatsaus, ennen kuin voin muodostaa lopullisen mielipiteen paikasta. ;)

033

Seuraavien päivien aikana hoidettiin Jaakon flunssaa, jonka hän valitettavasti sai minulta. Poikaystävän sairastelussa on se hyvä puoli, että voi hyvällä omatunnolla möhötä sohvalla sarjoja katsellen ja herkutellen! Tarvitseehan potilas nyt tervejärkisen hoitajan seurakseen sairastelurutiineita hoitamaan

194

205

Ei hätää, on sitä terveellisyydestäkin pidetty huolta ja juotu yhtä jos toista uutta smoothiekokeilua, sekä parit uudet salaatit ja pastatkin on tullut väännettyä! Reseptejä jakelen taas piakkoin bloginkin puolelle.

007

015

Luokkalaiseni Saana on saanut kotiinsa erään pienen herrasen, jota pääsin katsomaan viime viikolla. Saaneen esitellä, Mauri-Mäyräkoira. Mä en oikeasti kestä. Mun pentukuumetta koetellaan nyt toden teolla ja miten tuota nyt voi edes katsoa ilman, että sydän pakahtuu samantien! Wäää. Täydellinen pieni ruttutassu.

030

Pari uutta keväistä hankintaakin on tehty. Kirppisvillitys jatkuu ja tämänkin ihanan värikkään topin löysin kirpputori Helmestä viime viikon aikana. Voin niin hyvin kuvitella tuon kunnon rusketusta ja revittyjä shortseja vasten kesällä päälle.

010

Wilson lähti myös mukaan kotiin ruokakaupasta. Pidetään taas perinteiset vappubileet Jaakon kanssa parin viikon päästä ja suunnitelmissamme on järjestää pienet vappuolympialaiset, joihin Wilson osallistuu hyvin keskeiseen rooliin. :'D

007

Ollaan tietenkin harjoiteltu niin, että voitetaan koko olympialaiset automaattisesti.

180

Muutama viikko takaperin löysin kirppikseltä myös ihanan vaalean takin. Tällekin jäi hintaa vain parin euron verran, joten toivotin sen ilomielin tervetulleeksi kevättakkieni joukkoon!

190

223

Vaaleat revityt farkut taas löysin vaatekaapistani! Mulla ei ole mitenkään kovin älyttömästi farkkuja, mutta jotenkin sitä voi näköjään kuitenkin unohtaa kokonaan joidenkin vaatekappaleiden olemassa olon. Iloinen yllätys toki löytää sitten jälkeenpäin näitä kadotettuja tovereita.

194

Sonjasta napattiin myös pitkästä aikaa kunnolla asukuvia, sillä tyttöä on taitanut pistää myös kevätpörriäinen, kun se vihdoin päätti herättää taas bloginsakin henkiin! Jee, tätä olen odottanut! Saan vihdoinkin taas kunnon "bloggailukaverin". Blogia pääsette kurkkimaan täältä!

189

006

016

009

Täällähän se taas on! Suomen Tivoli. Muistan, miten vuosi sitten kirjoittelin Tivolissa vietetystä päivästämme yhden ensimmäisistä postauksistani. Pakkohan se oli taas käydä siellä perusvisiitillä, vaikka tuntuu, että tuo paikka vaan hiljenee hiljenemistään vuosi vuodelta. Taisi olla pienempi aluekin käytössä, tai sitten mä vaan olen nykyään niin hirmuisen iso.

028

027

The target. Mutta ei sitten saatukaan kahmaistua tuollaista, vaikka kuinka yritettiin. Pettymys oli suuri. 

030

Lohdutukseksi mentiin sitten maailmanpyörä kierrokselle.

071

Todella hauskoja viikkoja takana, eikä viime viikonloppukaan ollut poikkeus! Vieteltiin nimittäin iltaa ystäviemme luona grillaillen, jutustellen ja elokuvaa katsellen.

076

Ja voi vitsit, mitä kaikkia herkkuja nuo olivatkaan taikoneet pöytään! Lupailtiin jo, että ensi aterian tarjoamme me, mutta mites ihmeessä me voidaan tarjota yhtä herkullinen ateria!

065

080

Tarjolla oli Donan taikoma raikas salaatti, jonka täyteläisempää versiota aion kokeilla tulevaisuudessa ja jakaa täälläkin reseptin, mikäli siinä onnistun. Salaatin lisäksi löytyi myös vartaita, grillattuja paahtoleipiä ja pekoniin kiedottuja herkkusieniä. Ai että, tuli jo nälkä muistellessakin.

088

Ja illan elokuvana toimi mikäs muukaan kuin ihka ihana Magic Mike. Elokuva tuli telkkarista ja ihmeiden ihme - olen nainen, joka ei ollut nähnyt vielä kyseistä leffaa aikaisemmin. Näkemisen arvoinenhan se oli, ei siitä mihinkään pääse.

Siinähän sitä taas olikin, jos selvisit kuvatulvan loppuun asti, niin hienoa! :D Ihania päiviä takanapäin, mutta toivottavasti vähintään yhtä kivoja myös edessäkin. Seuraavat päivät joudun keskittymään hieman hanakammin koulutehtävien pariin, mutta pyrin postailemaan silti säännöllisin väliajoin tunnelmista tännekin. Toivottelempa oikein mukavaa kevään jatkoa sinnekin jokaiselle ja varsinkin pääsykokeisiin ja viimeisiin tentteihin lukeville, isot tsempit ja voimia, kohta se kova työ palkitaan! :)

40 kommenttia:

  1. Ihan keväisiä kuvia! Oon ite tällainen vilukissa että kuljen paksussa takissa siihen asti että mennään reilusti yli kymmenen asteen lämpötiloihin :D Upean vaaleapunainen taivas tuossa koripallo kuvassa! Ja tuollaisen mäyräkoiran voisi itelleki kotiuttaa <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, kyllä mäkin aika pitkälle porskutin menemään untuvatakissani! :D Oli kyllä ihan mielettömän kaunis taivas tuona iltana! Olis pitänyt nappailla enemmänkin kuvia ihan vaan siitä taivaasta! :) Maukka vois muuttaa meille samantien! :D <3

      Poista
  2. Sun blogista välittyy kyllä niin ihana fiilis! Varsinkin kuvat on aina tosi kivoja, toisinaan selaankin postauksista vain kuvat :D Ja reseptit on myös niin huippuja, tänään aion kokeilla sitä kanakastiketta (vai mikäs se oli :D), minkä reseptin jaoit pari postausta sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös harrastella tuota pelkkää blogien kuvaselausta! Aina vaan ei jaksa keskittyä sen tarkemmin ja lueskella läpi tekstejäkin! :D Kiva kun kuvat ja reseptit on miellyttänyt! Kanakastike jep! Ihan taivaallista, oonkin tehnyt sitä jo kolmesti tuon ensimmäisen kerran jälkeen! :D Herkkuhetkiä sinnekin! Tuuppa kertomaan, mitä tykkäsit, jos huvittaa! ;)

      Poista
  3. Olipa ihana postaus, jotenkin hyväntuulinen ja keväinen, sun kevät/kesäfiilistelyt siis välittyy myös tänne ruutujen toiselle puolelle.
    En ymmärrä miten löydätkään noin hyviä juttuja aina kirppareilta, tuntuu että itsel jää aina kädet tyhjäks kun lähen kiertelee, tai sit oon vaan kolunnut vääriä paikkoja :D Anyhow kiitos ihanasta ja kauniista blogista ja aurinkoista kevättä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii miten mukava kuulla! :)<3 No tuoltakin kirppisreissulta jäi käteen vain tuo toppi, joten kyllä siellä saakin käydä ihan ahkerasti etsiskelemässä ja sitten joskus vaan tärppää ja löytyy vaikka jokin pöytä, jossa kaikki vaatteet on sitä omaa tyyliä! :D Mä tykkään tosin kotiutella kirpparilta just sellaisia juttuja, mitä ei ehkä tajuaisi vaatekaupassa tarkastella sen kummemmin. Kivaa vaihtelua tuo vaatekaappiin! ;) Kiitos kovasti ja oikein kivat keväät sinne kans <3

      Poista
  4. Sun postaukset kyllä piristävät aina pääsykoeurakan keskellä! :D Tsemppiä sinnekin opintoihin ja kaikkeen muuhunkin, onneksi kesä on pian täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Voi miten kiva kuulla Saara! :) Kiitos, kesä on tosiaan täällä ennen kuin ehditään aavistaakaan! :D Hurjat tsempit viimeisiin rutistuksiin ja onnea pääsykokeisiin!

      Poista
  5. Voi essi mä niin rakastan sun postauksia, oot niin aito ihminen! Aina tulee hyvä mieli kun lukee näitä :)
    Sit ihan toiseen asiaan, (en tätä mitenkään ilkeästi kysy!!) mutta oon ihmetellyt että onko sille joku syy kun tuo teidän pikkusisko lähes jokaiseen sun ja Annin ig-kuvaan laittaa sydämiä tms? :-D Ymmärrän että on sisko mutta onko se joku teidän juttu vai kalasteleeko pikkusisko seuraajia samalla sukunimellä ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, miten ystävällistä palautetta, kiitos. <3 :) Muistelepas pari vuotta taaksepäin, eikö se ollut tuon ikäisenä enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että niitä kommenteita jätettiin kavereille ja läheisille jokaiseen kuvaan ja mahdollisimman monella sydämellä varusteltuna tottakai! :) Meillä ainakin oli ihan samanlainen kommentointikulttuuri irc-galleria aikoina! :) Ja meillä tulee sen verran harvoin nähtyä nykyään, että ehkä sitä haluaa sitten osoittaa sitä rakkautta hieman somekulttuurin avulla, kun näkee päivittäin siellä kuvia vaikkapa isoista siskoistaan. Kyllä mäkin tavallista enemmän heittelen pikkusisaruksilleni kommenttia ja whatsup sydämiä! :D <3

      Poista
    2. Heh, mullakin on pistänyt silmään toi sun pikkusiskon kommentointi! ;D

      Poista
    3. :)<3 mulle ne tuo hyvän mielen.

      Poista
  6. Ah ihania kevät kuvia! Auringonvalo ja erilaiset valotukset tuovat kuviin heti sitä jotakin, Ihana kun teillä on niin usein erilaisia grillibileitä, itse en vielä grillikautta olekkaaan päässyt avaamaan, buu ! Tämä täytyy korjata ja pikaisesti ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auringonvalo saa kyllä kuviin ihmeitä aikaan! Jotenkin kaikki värit ja yksityiskohdat oikein hehkuu ja korostuu. NIIIIIN hyvä fiilis! :) Joo, grillibileet on kyllä täydellinen yhdistelmä hyvää ruokaa, ystävien seuraa ja yhdessä puuhailua. Kyllä kuule teilläkin käy kohta grilli kuumana, kun asteet tästä vielä hieman nousevat! ;) :D

      Poista
  7. Kiva postaus ja kivoja kuvia! :) Naurattaa vähän noi Jaakon irvistelyt noissa kuvissa, kun tulee oma poikaystävä mieleen. Ihan samanlaisia kuvia siitäkin aina tulee. :'D "Nyt joku hyvä ilme, hymyile nätisti!" "Nojoo... Olkoot..."

    Oonkohan mä ainut tyttö, joka ei vaan tykkää tosta Magic Mike -leffasta? :D Tai siis, onhan se Channing Tatum ihan hemmetin hyvännäköinen, mutta toi leffa ei itsessään musta jotenkin toiminut yhtään. Juoni takerteli, eikä oikeen ollut sellainen yhtenäinen ja lopuksi jäi vaan vähän sellainen olo, että mitäs tässä nyt taas tuli katottua. Noh, ehkä tota ei sitten sen juonen takia katota, vaan lähinnä niiden miesten. :D Mä vaan tarviin leffoja, joissa on joku kiinnostava juonikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Hahhah joo "ooppa nyt sillätavalla normaalisti edes yhdessä!" "Ai näinkö!" "No just sillee... ihan miten vaan." -.-' :D No eihän toi Magic Mike juonellisesti ollut edes elokuva, mut saipahan kerrankin vaan katsella niitä kauniita miehiä koko elokuvan ajan! Sellaiset kun on melkoisen harvassa. ;D Viinilasillisen ja hyvän seuran kanssa tuollainen leffa sopii oikein hyvin illanistujaisiin. Uudestaan en ehkä katsoisi. Tai ehkä tyttöjen yökyläpippaloissa! :D

      Poista
  8. WHoaaaaaaaaaaaa mulla tippu leuka lattiaan ku avasin tän postauksen huhuh oot KAUNIIIIIIS!!!!!! Yleensä tuun vihaseks ja kateelliseks ku nään jonkun kauniin, mut sä oot niin ihana että en voi muuta kuin ihailla :D *sydänsilmähymiö* Sulle sopii kaikki kirkkaat värit ihan älyttömän hyvin :)! Hyvää kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah voiii eiii sua! :D <3 Olipa jotenkin herttainen kommentti! Vaikka ei sun kateelliseksi kannata tulla kenellekään, kun aina voi kopioida vaikka kivasta tyylistä jotakin itselleen tai napata hyviä vinkkejä muuten! :D Kevät ja kesä on mulle kyllä sellaista kirkkaiden vaatevärien aikaa aina! Piristää kummasti. Ihanaa kevättä sulle myös <3 :)

      Poista
  9. Vaikutat kyllä niin ihanalta ja mukavalta ihmiseltä<3 Jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kiitos tuhannesti! Pyritään jatkamaan samalla linjalla eteenpäin! :D :)<3

      Poista
  10. Voiei tää postaus kyllä piristi kaikin puolin mun päivää ja oli kaiken huipuksi superhauska !! Kaiken maailman blogeja oon seurannu monia vuosia jo, mutta tämä sun on kyllä parhaista parhain että oksat pois <3. Ihanaa kevättä sulle :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! :D<3 No tuo jos mikä oli kyllä suuuuuri kunnia, kiitos! Mahtia kevättä sullekin <3 :)

      Poista
  11. Hei tuli mieleen, kun lueskelin tota sun vanhaa tomaattikeittoreseptiä! Että kun ne tomaatit, porkkanat ja sipulit ja oliks siinä muutakin(?) niin kun ne laitetaan kattilaan kypsymään, tarviiko sinne laittaa vettä? Jos, niin kuinka paljon? Huh olipas muuten huono kirjoitusasu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni laitoin vain reippaasti oliiviöljyä! :) Porkkanat, tompsut ja sipulit voi nimittäin vetää pehmeiksi myös ihan vaan pannulla oliiviöljyn kanssa. Tai nyt kyllä jäi hieman mietityttämään, että kaipa sitä voi sinne kattilaan vähän vettäkin lorauttaa sekaan, pehmentää sillä tavalla luultavasti vähän lisää! :) Selkeä kirjoitusasu oli, ei hätiä! ;D

      Poista
    2. Ei tarvii laittaa vettä, kypsyy ja pehmenee tomaattimurskan lämmössä. Jos lisää vettä keitosta tulee löysempää ja vetisempää. Oon tehny usein tolla Essin ohjeella, enkä oo lisänny vettä ja hyvin on onnistunut :)

      Poista
    3. Noniin näinpähän mä vähän muistelinkin! :)

      Poista
  12. En oo tainnutkaan ennen sulle kommentoida, mutta nytpä kommentoin! Sulla on aivan ihana blogi, päivität usein ja sun reseptit on aina kokeilemisen arvoisia! Oot hirmu pirteän ja hyväntuulisen oloinen, ainakin sellanen kuva tänne välittyy ;) Muistan katselleeni jostain irc-galleriasta tms. aikoinaan sun kuvia ja katoin jo sillon, että ompa kaunis tyttö! Oli ihana huomata sitten Annin blogin kautta, että oot perustanu oman blogin! :) Ei muuta kun hyvää kevään jatkoa! ♡ täällä odotellaan jo tulevia postauksia :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olipas erityisen kiva, että kommentoitkin! Tosi kiva, jos päivitystahti on mieluisa ja reseptit pääsee käyttöön sielläkin! Niin hauska kuulla aina tälläisistä lukijoista, jotka on tavallaan seurannut tai tietänyt jotenkin jo ihan galleria ajoilta lähtien! Onhan siinä sellaista tietynlaista nostalgiaa! :D Aivan ihanaa kevään jatkoa sullekin Mari <3

      Poista
  13. ei hitsi mulla meinas itku päästä.. on ollu ihan hirvee stressi ja masennus ja kaikkee tässä ku pitäis lukee pääsykokeisiin ja hakee töitä ja allergia-aika alkaa ja allergialääkkeet väsyttää ja hain opiskelemaan pääkaupunkiseudulle (jossa poikaystäväni kyllä asuu, kaukosuhde jo kolmatta vuotta xd) mutta nyt vihdoin iski todellisuus että meinaan oikeasti muuttaa 700km päähän kotoa parin kuukauden päästä niin vajosin vaa jonnekki harmaaseen stressimaailmaani.. en oo aukassu konetta enkä lukeny kännykältäkään mitään blogeja varmaan kuukauteen mutta nyt luin kaikki väliin jääneet postaukset ja heti koheni mieliala! sä oot vaan nii innostava kun oot noi pirteä ja voi että oot ihana <3 ISO KIITOS, nyt jaksaa taas hymyillä loppuviikon, sitten pääseekin taas poikakaverin kainaloon ja kohta on pääsykokeetkin ja sittenpä ei enää mitään olekaan tehtävissä, eiköhän kaikki jotenkin aina selviä :D

    -pilvi

    ps. en tiiä mikä mun pointti oli tällä kommentilla mutta varmaa se että älä muutu blogaajana ikinä jooko? sun blogi vaan huokuu sellaista pirteyttä ja antaa niin paljo voimaa ja inspiraatiota ja pistää hymyilyttämään, eikä silti oo mitenkään tekopirteää vaan aitoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin niiiin samaistua sun fiiliksiin, kun itsellänikin oli aikoinaan lukiosta valmistuessa keväällä todella kova stressi työpaikan hankkimisesta ja viimeisistä kirjoituksista! Mut voin myös iloksesi ilmoittaa, että se on hyvinkin ohimenevää ja vaikka kotoa kauas muuttaminen pelottaakin, susta tulee varmasti olemaan aivan ihanaa aloittaa yhteiselo poikaystäväsi kanssa pitkän kaukosuhteen jälkeen! :) Muistaa antaa itselles välillä lupa hengähtääkin, sillä kukaan ei pysty sisäistää paljon tietoa kerralla, jos on hirveä stressi ja väsymys päällä! Lukeminenkin on sitten pienen hengähdyksen jälkeen taas tuplasti helpompaa. Ja tärkein muistettava, tuo vaihe kestää vain sen noin muutaman kuukauden verran ja sitten saa nautiskella työnsä tuloksista!
      Ihan mielettömän ihana kuulla, että oon voinut piristää sua "heikolla hetkellä" noinkin paljon ja toivottavasti sunkin stressi tästä vähän helpottuu kevään edetessä! :) Suuri kiitos sulle ihanasta, monipuolisesta ja positiivisesta kommentista <3

      Poista
  14. Ihania kuvia, kyllä huomaa itse jos toisesta kevään tulon :) <3 Nauratti myös noi Jaakon kuvat niin kuin näköjään muitakin, tuli niin mieleen myös mun poikaystävä, joka ei oikein tykkää poseerata normaalisti kuvissa :D

    Mä muistan jotenkin lapsuudesta tivolit niiin hauskoina paikkoina, mutta luulen, että se perinne menettää enemmän ja enemmän suosiotaan :/ Tavallaan harmi!

    Ihania ruoka- ja herkkukuvia! Vesi kielellä taas kerran näitä katselen ;D Ja ootan innollani sun reseptejä taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah taitaa olla melko monienkin miekkosten ongelma tuo venkulointi kuvissa! ;D Niiiiin, lapsuudessa tivolin saapuminen oli yksi kevään kohokohdista, mutta nykyään tuntuu, ettei siellä käy kuin muutamia ihmisiä vain. Tietysti säätkin vaikuttavat vahvasti siihen, kuinka paljon porukkaa jaksaa lähteä liikkeelle ulkoilemaan. :) heheeh, uutta reseptiä julkaistaan taas viimeistään loppuviikosta! ;)

      Poista
  15. tekisikkö sushi- ohjeeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://essimaaninka.blogspot.fi/2015/01/week-1.html <- Tuolta löytyy jonkinmoinen sushi ohje, tullaisella paketilla, jossa tuli valmiiksi monia tarvittavia tarvikkeita! :) Ei vaan onnistunut kovin hyvin ulkonäöllisesti, niin tyydyn ehkä mielummin ravintoloiden susheihin jatkossa! :D

      Poista
  16. Ihania kuvia Essi! <3 Alko tekeen kauheesti mieli noita grillivartaita, onneks koko ajan lämpenee ja pääsee ihan tosissaan grillaileen! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Minna! :)<3 no arvaa vaan! Oon tällä hetkellä nälkäisenä töissä ja antaisin melkein mitä vaan, että saisin noita vartaita nyt hetipaikalla! :D

      Poista
  17. Hei ootko ajatellut tehä videopostausta? :) semmone ois aivan huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ajattelin hommata suuremman muistikortin mukaan Pargan matkalle kesäkuussa ja koitan kuvailla myös videopätkiä reissusta ! :)

      Poista
  18. En oikesti kestä, ootte Jaakon kans ehkä maailman sulosin pari!😍😍❤

    VastaaPoista