lauantai 11. huhtikuuta 2015

Baby Blue

Eilen oli hirmukiva päivä! Heräsin siihen, kun ystäväni Tiipe rämpytteli viestejä WhatsAppiin ja kyseli, mikäli minulla sattuisi olemaan vapaapäivä. Ja mullahan oli! Hetkessä oltiin sovittu parin tunnin päähän treffit Messukeskukseen, sillä siellä järjestettiin Outlet-Expo ja monta muutakin messutapahtumaa. Pongahdin sängystä ylös välittömästi ja harjailin hampaita samalla kun availin olkkarin ja keittiön verhoja ja voi jumpe! Ihan sininen taivas ja kirkas auringonpaiste. Kyllä nyt jaksaa hymyilyttää taas jo heti aamusta. Tällä hetkellä on itseasiassa ihan samanmoinen sää, ekä fiilis voisi olla huipumpi!

Siirryin valitsemaan messuvaatteita, joiden kriteerinä toimi se, että halusin jotakin kepeää ja kesäistä, sekä niiden tuli sopia myös myöhemmin illalla päällepantavaksi mun ja Jaakon treffeille. Kyllä! Vihdoin ja viimein saatiin meidän kauan kaivattu treffipäivä onnistumaan! :D Kaapista pilkotti eräs uutuus, joka sopi aivan täydellisesti suunnitelmiini. Uusi yhteistyökumppanini Sheinside lähetti minulle nimittäin aivan ihanan kesäisen ja keveän vaaleansinisen puseron, johon rakastuin heti ensinäkemältä. Olinkin etsiskellyt vastaavaa verkkokaupoista jo vähän aikaa, mutta oikean mallista yksilöä ei ennen tätä ollut tullut vielä vastaan sopivassa hintaluokassa!

003

Valkokultaiset korut ja asusteet toivat vielä lisää keväistä raikkautta asuun ja mimmi oli valmis messuilemaan!

Ps. Kukas se siellä aurinkolaseissa kurkkii. Huomasin itseni tuolla laseissa vasta, kun lisäsin tämän kuvan blogiini. Tämä onkin pistettävä muistiin aurinkolaseja kesällä kuvattaessa. Olin nimittäin hetki tuota ennen hillunut juuri suihkusta tulleena lähes alastomana, joten onneksi nappasin nämä kuvat sentään vasta, kun päälleni oli eksynyt edes jotakin. :D 

042

048

Halusin tuoda lookkiini hieman enemmänkin sinistä, joten meikatessa keksin vetaista alaluomelleni ihan hentoisesti sinisellä kajaalilla. Sen verran minimaalisesti sitä tuli laitettuakin, ettei sitä juurikaan edes huomannut, mutta se toi silti sinisiin silmiini hieman lisää kirkkautta ja sävyä.


088

058

063

067

070

 Ilmeemme meikkiapajat bongattuamme...

073

 ... Kun kädet ei enää riitä.

Messuilla pääsimme maistelemaan juustoja, sovittelemaan kenkiä ja kahmimaan hullutussekoamiskohtauksissamme meikkejä sekä koruja. Iberon messupisteellä oli vaaseja, joista sai täyttää pienen paperipussin täyteen vain 7 eurolla! Ja mehän kahmittiin niitä sitten oikein kaksin käsin. :D Korut ostettuamme ehdimme kävellä pari askelmaa kun edessä jökötti jo Lumenen piste, josta löytyi kasa meikkejä eurolla! Aaagh. Kahminta jatkui taas hyvän tovin, kunnes oltiin tyytyväisiä ja sovittiin, ettei osteta enää mitään. Vähän ajan päästä kuitenkin tavoitettiin vielä Lorealin piste, jolta oli pakko napata vielä matkaan ihanan sävyinen vaalea huulipuna, sekä essien korallinen kynsilakka.

Opiskelijat pääsivät messuille 11 euron hintaan ja vaikka siellä ei hirveästi löytynytkään esimerkiksi mitään tunnettuja vaatemerkkejä, oli se silti käväisemisen arvoinen. Messut jatkuvat vielä pari päivää, joten suosittelen kyllä käydä kurkkimassa!

085

Kassit kainaloon ja kotia kohti!

Ja mitäs sieltä kasseista sitten löytyikään?

094

Melkoinen kasa Iberon koruja...

099

...Elämäni ensimmäinen essien kynsilakka

131

Harmillisesti kuitenkaan hyväkään kynsilakka ei huonon lakkaajan kädessä saa sellaista täydellisen sileää ja kaunista lopputulosta aikaiseksi. Lakka kuitenkin kuivui todella nopeasti ja on kestänyt ainakin yhden vuorokauden lohkeilematta.

103

Lóréalin Color Riche huulipuna sävyssä 303 - Rose Tendre

124

Sekä kasa lumenen meikkejä!

138

Ehdin hetken hengähtää kotona, kunnes olikin aika lähteä Jaakon kanssa viettelemään treffipäivää Jumboon ja Flamingoon. Oltiin varattu illaksi liput Fast and Furious viimeisimpään leffaan, jota ennen halusimme käydä hieman kiertelemässä Jumbossa.

148

143

242

222

Asuni ei juurikaan muuttunut. Kengät vaihdoin bootseista avokkaisiin, hiukset saivat hieman lisää kiharoita ja treffilookki oli valmis!

152

179

Paita - Sheinside (täältä)
Kaulakoru - H&M
Laukku - DKNY
Housut - H&M
Kengät - H&M

176

221

Tänään suuntaammekin töideni jälkeen ystäväni Tynskin luokse grillailemaan ja viettelemme samalla ystäväni Ninan syntymäpäiviä! Hauska ilta siis tiedossa ja toivottavasti aurinkokin jaksaisi paistella illalle asti. Ihanaa ja aurinkoista lauantaita.

31 kommenttia:

  1. Siis eikä! Oon just tänään menossa kaverin kanssa tonne messuille kun hänellä on kaks ilmaislippua, aattelin just että nääh onkohan siellä ees mitään ihmeellistä ja nyt ku katoin tän postauksen nii meinasin pompata pystyyn innostuksesta (tässä sohvalla makoillessani) :-D! Jeeee mäki lähen hamstraa noita juttuja haha! Ihana postaus jälleen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh! No mäkin jostakin syystä ajattelin, etten ostaisi tuolta mitään, mutta sitten kun mentiin tuonne niin yhtäkkiä olisinkin voinut ostaa vaikka mitä!! :D Sen verran hyviä tarjouksia kyllä, että käypäs haalimassa parhaat päältä itselles kans! :D<3

      Poista
  2. Siis aivan ihanan raikas asu ja kaunis sinä! Mitä muuten pidit elokuvasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos oikein kovasti! Leffassa oli monta melko överiksi vedettyä tappelu- ja ammuskelu/räjäyttely-kohtausta, jotka omaan makuuni kestivät välillä vähän liiankin pitkään. Oli siinä sitten kuitenkin juoni puoli ihan kunnossa ja tirautinpa itkutkin yhdessä vaiheessa, joten kyllä se koskettikin ja kokonaisuudessaan kyllä tykkäsin. :)

      Poista
  3. Moi Essi! Suosittelen kokeilemaan O.P.I nail lacquer kynsilakkoja. Ehdottomasti paras ja lopputulos on aina tasainen ja kiiltävä vaikkei olisikaan mikään mestarilakkaaja! Suomessa n. 20€ esim. Emotionissa, eli järkyttävän kallista, mutta omani olen saanut Saksasta tuliaisina, joissa ne ovat halvempia. Lakka on kuitenkin kestävää ja lopputulos on aina todella hyvä. Ja pullo on iso ja säilyy kauan hyvänä! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos löydät jostain edullisesti, ovat kyllä hintansa arvoisia :)

    Ja vielä tykkään niin paljon sun resepteistä :) Erityisesti tomaattikeittoa on tultu tehtyä ja myös muut on tykänny! Iso kiitos <3 ja mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja pakko vielä lisätä pizzamunakas! Uskalsin kokeilla sen tekoa sun vinkkien turvin ekaa kertaa kun teit sen postauksen. Aiemmin en ollu uskaltanu. Eli suuren suuret ja lämpimät kiitokset!! Ja muutenkin täällä sun blogissa on aina ihana ja tuttavallinen ilmapiiri.

      (T. Sama)

      Oli pakko lisätä vielä tää :)

      Poista
    2. Heei, kiitos paljon vinkistä! Pitääkin ensi kerralla Saksassa käydessä tarkkailla näkyykö tuota tiettyä merkkiä! Suomen hinnoilla himpun verran liian kallis. :D ihan huippua kuulla, että tomaattikeitto, pizzamunakas ja muut reseptit on mieleen! :) mä myös tykkään tän kommrnyyiboksin ilmapiiristä, kun tuntuu, että kaikki voi höpötellä ihan mitä mieleen juolahtaa! :) <3

      Poista
    3. Anteeks että ängen mutta tohon kynsien lakkailuun ei tarvii välttämättä OPIn kaltasia hullunkalliita lakkoja. Riittää et ostaa suhteellisen hyvän aluslakan. Se suojaa kynsiä lakalta, tekee lakkaukseen tasasemman jäljen ja pitää lakkauksen parempana pidempään. Voin tästä ny heittää esim hyvän hintalaatu suhteen on gina tricotin aluslakka base coat. Jos haluu oikeen panostaa ni sitten essie. Ja jos vielä haluu parantaa kestoa ostaa myös hyvän päällyslakan top coatin Mut aluslakka ehkä noista kahesta se tärkeempi ku se suojelee kyntä :)

      Poista
    4. Hyvä vaan kun liityit keskusteluun ja heti seuraavalla ostoskerralla etsin kyllä käsiini jonkun aluslakan kynsiäni suojaamaan ja tasaisempaa lopputulosta varten! Kiitos vaan paljon vinkeistä! :)

      Poista
  4. Oi ihana postaus taas! Minkä kokosina tilaat vaatteet sheinsideltä, ne taitaa olla aika pieniä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. S olen nyt kaikki tilannut ja ainakin mulle just sopivia! Mä kyllä olen aika lyhyt (162), että jos oot pitempi, niin ehkä sitten tuo M koko sopisi paremmin. :)

      Poista
  5. Sun asu on tosi ihanan näköinen, mut mun mielestä noi aurinkolasit ei ihan sovi :/ muuten erittäin raikas ja kaunis asukokonaisuus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu heheeh saman huomasin minäkin, kun nuo aurinkolasit olivat yhdistävä tekijä tuolle mustalle nahkatakille ja mustille nahkahansikkaille, mutta näissä kuvissa sitten ei niitä päällisvaatteita ollutkaan melkein missään! :D

      Poista
    2. mun mielestä puolestaan sopii.

      Poista
  6. Oi vitsit, tollasille messuille olis ihan mahtava päästä! Ihan mielettömän kivoja juttuja löysit sieltä, toi Essien kynsilakka on aivan ihanan värinen<3 Ihanan keväinen asu sulla kaunokainen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo oli kyllä hyviä löytöjä! Tuo essien kynsilakkakin maksoi tuolla vain 5 euroa! :) kiitos kovasti Linda <3

      Poista
  7. Ihania ostoksia ja tosi kiva asu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kunnon meikki- ja korukasat! Eipä vähään aikaan tarvitse noita sitten shoppaillakaan. ;) kiitos Oona <3

      Poista
  8. Teillähän on ollut sitten kunnon shoppailu päivä ;d noissa aletilanteissa sekoaa aina niin pahasti, että jälkikäteen naurattaa!
    Itseltä löytyy varmaankin 5 essien lakka aluslakka mukaan lukien uutena tulokkaana ja täytyy sanoa kun veti kerroksen aluslakkaa ja kaksi kerrosta lakkaa niin nyt reilu viikko lakkauksesta vaan kaksi kärjestä vähän lohjennutta kynttä ja teen vieläpä töitä päätteen kanssa päivittäin :) hintansa arvoisia! Ja se aluslakka miksi ihmeessä en aiemmin ole käyttänyt. Nyt olisi päällilakan hankinta harkinnassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo noita koruja penkoessa mä kokoajan hoinkin tiipelle, että mulla menee kohta järki tässä touhussa! :D uuuu, tuo aluslakka täytyy varmaan vielä hommata! :) kiitos vinkistä!

      Poista
  9. Heips! Pakko kans hehkuttaa essien lakkojen puolesta! Ostin kasan essien lakkoja juuri ulkomailta, suuren hypetyksen takia, hah! Sipaisin lakkaa suoraan kynsille ja lakka pysyi täydellisenä kynsilläni kuusi päivää! En laittanut alu-päällyslakkoja lainkaan, ja yksi kerros lakkaa riitti! Kunhan huolella lakkaa ;D ja kuivuu myös erittäin nopeasti kynnelle! Ihanaa kevättä vielä toivotellen täältä Pohjois-Suomesta:)
    Ps. Olet erittäin säkenöivä nainen! Olet tietenkin kaunis ulkoisesti, mutta mielestäni luonteesi ja se millainen olet ihmisenä tekee sinusta upean!<3 sisäinen kauneutesi on kadehdittavaa!:) mielestäni moni voisi otaaa sinusta mallia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mua alkoi nyt jo ihan harmittaa, etten ostanut enempää noita! Kun olis ollut montaa sävyä vielä! :) Ihanaa kevättä sinne Pohjois-Suomeen kans! Eikä miten ihanasti sanottu... :') kiitos sinulle<3

      Poista
  10. vaude mikä asu! ihania löytöjäkin oot tehnyt :::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! Jep, nyt kyllä tuli tehtyä sellaisia löytöjä, että oksat pois! :D <3

      Poista
  11. Ihania ostoksia ja kauniita kuvia susta! Kiva kun julkaiset paljon kuvia jotka ovat vielä monipuolisia :) Ei haittaa vaikka onkin monta asukuvaa samasta asusta yhdessä postauksessa, kun ne ovat kuitenkin niin erilaisia. Ja sulle on aina yhtä mukava tulla kommentoimaan, kun tunnut siltä, että sua oikeasti kiinnostaa "höpötellä" lukijoiden kanssa täällä kommenttiboksin puolella :D

    Ihanaa kevättä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän postaukseen tuli kieltämättä kyllä aika massiivisesti näitä kuvia, mutta hyvä jos ei ala kyllästyttää! :)) toi on kyllä niin mukavaa kuulla, koska toivonkin, että täällä välittyisi se, miten kiitollinen olen kaikista kommenteistani! Tää lukijoiden kanssa höpöttely on ehdottomasti bloggaamisen paras puoli! :) kivaa kevättä sinnekin <3 :)

      Poista
  12. Damn olis tää postaus pitäny jättää välistä ;D kun itse asustelen kävelymatkan päässä messukeskuksesta niin sorruin sitten menemään sinne sun innoittamana. Nyt on sitten kynsilakkoja ja nudehuulipunia (ja ties mitä muuta). :D Olet ihana hyvänmielen lähettiläs! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut heei, sehän on vaan säästöä tulevaisuutta ajatellen, kun ei tarvitse ostaa vähään aikaan uusia normaalihintaisia meikkejä sitten! ;D heheeh, olipa ihanasti sanottu! :)<3

      Poista
  13. Ooo mitkä messut! Oisin ollut hiukan innoissani kahmimassa varsinkin noita Lumenen luomivärejä ja tietenkin pussin täydeltä koruja! :D

    Oot ollut ihanan raikkaan näköisenä liikenteessä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Seuraavana päivänä mun ystävä oli mennyt käymään tuolla ja koruvaaseista oli kuulemma jäljitellä enää pohjat! :D kyllä me naiset osataan tämä hamstraamisen ja penkomisen jalo taito! :D voi kiitos ihana <3

      Poista