torstai 22. kesäkuuta 2017

Legends are born in June 1967

Kuten kesäkalenterissani kirjoittelinkin, meillä oli viime viikonloppuna suuret kekkerit isämme 50-vuotis syntymäpäivän kunniaksi. Sukulaisia ja ystäviä saapui ympäri Suomea ja maailmaakin juhlistamaan kanssamme.

fullsizeoutput_1db9

Mentiin Annin kanssa jo päivällä auttamaan järjestelyissä Lahden kotiimme ja päästiin askartelemaan kuvauskylttejä,

fullsizeoutput_1e0e

seuraamaan miesväen leikkejä,

fullsizeoutput_1e16

fullsizeoutput_1e10

ja fiilistelemään kaunista päivää läheisten kera.

fullsizeoutput_1e1a

fullsizeoutput_1e55

Päälleni puin punaisen mekon, jonka ostin aikoinaan omia syntymäpäiviäni varten. Annilta lainattu pääkoru ja ponnari kädessä koristivat kokonaisuutta.

fullsizeoutput_1e1c

fullsizeoutput_1d78

Ajettiin paikalle vanhalla Rols Roycella! Tuntui kyllä tuplasti juhlavammalta huristella paikalle tuon kyydissä. :D

fullsizeoutput_1e1d

fullsizeoutput_1e1f

Juhlat järjestettiin Lahden Upseerikerhon tiloissa, joka toimi satahenkisen porukan tarpeisiin loistavasti! Salit olivat avarat ja tilavat, istumapaikkoja, lavatilaa, ruokasali ja baaritiski löytyivät, eikä tila ollut lainkaan liian suuri tai pieni.

fullsizeoutput_1e28

Yhden vieraistamme sanoin: "ruoka oli hyvää ja sitä oli tarpeeksi." Kun keittiömestari luetteli ruokalistan, meinasin kuolla nälkään siihen paikkaan. Olin syönyt edeltävän kerran Helsingin päädyssä aamupäivästä, joten siinä kuuden aikaan alkoi olla jo aikamoinen nälkä! :D

fullsizeoutput_1e47

Pidettiin kaikki iskän lapset yhdessä puhe syntymäpäiväsankarille, jossa jokainen jakoi omia muistojaan ja kiitoksiaan isän kanssa koetuista hetkistä. Siinä ei kyyneliä säästelty ja itse ainakin nyyhkytin jo ennen kuin oma vuoroni edes koitti. Yritäpä siinä nyt kertoa koskettavaa tarinaa, kun ääni särkyy ja vesihanat ovat apposen auki. :D Sain suoritettua puheeni kuitenkin loppuun niin, että puolet asioista meni ainakin perille asti.

fullsizeoutput_1e29

fullsizeoutput_1e2f

fullsizeoutput_1e22

Juhlat pitivät sisällään hyvää ruokaa ja juomaa, puheita, keskustelua vanhojen ja uusien tuttavien kanssa, sukulaisten kanssa kuluneiden vuosien kertausta, liikuttuneita kyyneliä, naurua, tanssia, livemusiikkia ja rakkaiden kanssa oleskelua. Juhlat onnistuivat paremmin kuin osasin kuvitellakaan. Paikka, ihmiset ja tunnelma. <3

Jos en ehdi tulla kirjoittelemaan enää ennen juhannusta, niin toivotan jo nyt ihan mahtavaa, hauskaa, rentoa, lämpöistä, iloista ja jännittävää juhannusta jokaiselle! <3 Tämä tyttö lähtee viikonlopuksi RMJ Juhannus Festareille, nähdään siellä kaikki keillä samat suunnitelmat. ;) 

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia juhlista! Asusi on kyllä ollut upea ja päivä kuulostaa onnistuneelta :) itsellänikin puhe oman äidin 50v juhlissa oli ihan sekava kun puolet asioista unohtui kun meni ihan itkemiseksi :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeh, se on varmaan ihan yleistä sitten vetistellä tuollaisella hetkellä! :D Kiitos kovasti, meni kyllä nappiin nämä kemut! :)

   Poista
 2. Oi toi sun mekko on super kaunis! Ja hauskaa juhannusta sulle :)

  http://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Ihanat juhannukset sulle myös. <3 :)

   Poista