torstai 12. maaliskuuta 2015

Helmikuun uutuudet

Huomenta! <3 Vitsit millaisista aurinkoisista kevätsäistä ollaan saatu nauttia nyt viimepäivinä! Ihan huippufiilis ja viikonloppukin alkaa taas jo huomenna. Seuraavaksi tiedossa hieman helmikuun uutuuksien läpi käymistä. Väsäsin ostospostauksen viimeksi vähän päälle kuukausi sitten, mutta nyt olisikin jo aika seuraavalle. Tästä voisikin tehdä tälläisen tavan, mikäli vaan uusia juttuja löytyy sopivan verran esiteltäväksi.

Helmikuun aikana uusien tavaroiden kasa on taas kasvanut yllättävän massiiviseksi. Sinänsä vähän kummallista, sillä Pariisin matkaan asti olin ollut pienellä ostolakolla.. hmm, mistä tätä tavaraa oikein tulee. :D Nyt kuitenkin kurkistamaan, että mitä kaikkea sitä on tullut taas haalittua kaappien täytteeksi.

Pariisin ostokset

692
700

Kun matkustimme takaisin Saksaan, poikkesimme matkan varrella Zweibrückenin Outlet-kylässä, josta hommattiin Annin kanssa samanlaiset clutchit. Meinattiin ensin ottaa samat eri väreissä, mutta lopulta päädyttiin kumpikin tuohon tummaan väriin. Vaalea olisi tosin ollut ihana monien kesä-asujen kanssa, mutta sitä nyt ei voi enää miettiä... meni jo! :D Laukut oli hyvällä alennuksella varusteltu ja sain viimein heittää kaikki rikkinäiset ja likaiset baarilaukkuni roskiin!

002
004

011

Kesällä tykkään pukeutua kaikkiin kevyisiin ja rentoihin toppeihin ja nämä jos mitkä olivat kesäisiä ja kevyitä! Bershkassa oli rekki, jolta sai kaikki vaatteet 1-5 eurolla. Molemmat maksoivat muistaakseni 1,99. :D

005

Outletista löysin myös aivan ihanan Gantin kaulahuivin. Värimaailma on itselleni hyvin vieras, sillä vaatepuolelta multa ei löydy lähes mitään viininpunaista, eikä kovin montaa vaaleanpunaistakaan. Jotenkin vaan ihastuin tuohon kuitenkin välittömästi ja se näyttää varmasti ihanalta vaaleita asukokonaisuuksia koristamassa.

008

Ja vielä vähän Zweibrückenin saaliita. Niken hohtavan pinkki urheilutoppi kiikutettiin kassalle siinä vaiheessa, kun kuultiin, että kaikki liikkeen vaatteet olivat ylimääräisessä -30% alennuksessa.


013
016

Vanhat vaaleanbeiget housuni vetelivät viimeisiään ja vetoketjun hajotessa päätin viimein hankkia tilalle uudet. Bershkasta löytyi juuri sopivat ihanan pehmeästä ja joustavasta materiaalista!

112

Ainiin ja vielä Pariisin paras ostos! Ihan sairaan pähee, tiedän. 

Suojakuoret

019
022

Sain ystävältäni puhelimeeni uudet suojakuoret, jotka ovat osoittautuneet erityisen näppäriksi. Lompakkoa ei tarvitse aina kantaa mukana, kun saa kätevästi sujautettua visan kuoriin matkaan.

Hiustenhoito

006

Parturi-kampaamo VOX:ilta ostin alennustuotteiden joukosta Jaakolle vahan, joka pitää herran kiharat hiukset kurissa ja itselleni hankin kylmempään sävyyn taittavaa hoitoainetta.

Kirppislöydöt

394

404

Kirppareilla olen kierrellyt lähiaikoina paljon vähemmän kuin tavallisesti, mutta viimeisimmällä pyörähdyksellä löysin sieltä raikkaan tummansini-valkoraidallisen kassin ja vivahteikkaan sinisen kaulaliinan. Näitä päälleni mallaillessa fiilis nousi välittömästi ihan superkeväiseksi!

Nettishoppailu

010

003

008

H&M:n verkkokaupassa oli ilmaiset toimitukset ja minähän käytin tilaisuuden hyväkseni! Punaiset farkkuleggarit löytyivät alennuksesta todella halvalla ja tällä kertaa kurkin hieman kevään uutuuksienkin suuntaan. Beiget avokkaat, kultaiset korut ja maastonvihreä t-paita päätyivät sitten vielä ostoskoriin asti.

385

Membersin sivuilla silmäni nauliintuivat tähän ihanan pehmoiseen mustaan karvaliiviin. Olin katsellut sitä aikoinaan Nellyn sivuilla normaalihintaisena, mutta nytpä se sitten olikin yli puoleen hintaan. ;)

Huh, siinähän sitä taas olikin. Toivottavasti maaliskuun ostospostauksessa ei ole näin paljon esiteltävää... Tähän asti on sujunut ainakin oikein hyvin. :D

18 kommenttia:

  1. Nainen hei pitäiskö sun vähän kiristää sun kukkaron nyörejä :'DD no ei vaan ihania ostoksia. Tykkään hirveästi tost sun kirpparilaukku löydöksestä! :) Terveisin Nina Mona :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein kaikki oli kyllä tosi halpoja... Taas... :'DD ja joo nyt on sit taas vähän shoppailemattomampi kuukausi! Jooo kunnon kesäkassi! :)

      Poista
  2. OiOioi ihania juttuja :)<33 mun mieleen on eniten kaikki nuo laukut <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, joo kyllä noi laukut munkin suosion nappas heti! :) <3

      Poista
  3. Ihania uutuuksia olet ostellut! Ja aleista kun ostaa niin sehän on käytännössä säästöä ;D

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania juttuja oot ostanut! :) Tollanen Korsin laukku kyllä kelpais tännekin, mä en halua edes ajatella missä kunnossa ja kuinka vanhoja mun baarilaukut on.. :D Ihania kesäpaitoja<3 ja haha eikä tota hammasharjaa, haluun samanlaisen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah mullakin oli kyllä melkoisessa kunnossa noi baarilaukut! Parista veroketjutkin hajalla! :D

      Poista
  5. Love this! ♥
    You are making me jealous, pretty!

    adoorablee.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I'm glad you like it! :) <3

      Poista
    2. harmi kun toi sama kommentti löytyy aika monesta muustakin blogista :/ vissiin toi tyyppi haluu lukijoita itelleen ja sen takia copypaste laulaa ja hän liittyy blogeihin lukijoiksi ja toivoo samaa toisinpäin :/

      Poista
    3. Nooh, hyvä mieli siitä silti tuli! :D :)

      Poista
  6. Ihanat noi beiget korkkarit! Harmi kun h&m:llä ei ole 35 koossa kenkiä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä harmi, koska itsellänikin menis monesti paremmin 35 koko korkkareissa! :( Laitetaanpa palautetta sinne ;D

      Poista
  7. paljonko nuo mk pikku pussukat makso : )

    VastaaPoista
  8. Oon seuraillut sun blogia ja ottanut vinkkejä sun terveellisistä resepteistä. Oon just paahtamassa lehtikaalia, kun tulit mieleeni:D Ajattelin jakaa sun kanssa (ja muidenkin) ja suosittelen kokeilemaan!

    Eli lehtikaaleista tulee ihanan rapeita, herkullisia ja ovat oiva sipsin korvike! Mulla oli itellä nippu lehtikaalta (paketillinen), ja tein niistä lehtiosista semmossia sipsin kokoisia riekaleita. Laitoin niille vähän oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja sitruspippuria, ja sitten vaan kahdelle uunipellille. Uunissa matalalla lämmöllä, esim 120-130C n. 20min, (riippuen uunin tehosta). Varo ettei pala!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit kun kuulostaakin hyvältä vaihtarilta sipseille! Pakko kokeilla mahdollisimman pian. :) kiitos paljon hyvästä vinkistä! Saa aina jakaa, jos tulee mieleen tämmöisiä! :)

      Poista