maanantai 23. helmikuuta 2015

Paris Is Always A Good Idea

Noniin! Reissusta on nyt kotiuduttu ja vihdoin sain ladattua koneelle ja selattua läpi rapiat tuhat kuvaa reissusta. :D Oli kyllä sellainen kaupunki, että teki mieli räpsiä kuvia ihan joka kadunkulmasta ja yksityiskohdasta. Voisin hyvinkin lähteä Pariisiin joskus uudelleen, olisi ihanaa nähdä Pariisi esimerkiksi kesän väriloistossa.

Lensin siis ensin Saksaan porukoideni luokse ja vieteltiin ensimmäinen yö kotona. Seuraavana aamuna pakattiin pienemmät kassit matkaan ja lähdettiin ajelemaan kohti Pariisia.

008

Matka taittui nopeasti hyväkuntoisia moottoriteitä pitkin, mutta Pariisin keskustaan tultaessa kulkeminen ei ollutkaan enää yhtä helppoa. Jokatoinen auto oli lommoilla ja liikennesäännöt tuntuivat olevan pahasti hukassa. Äippä selviytyi kuitenkin kolhuitta hotellin parkkiin ja huokaistiin kaikki helpotuksesta. Saatettiin vähän kauhukiljuakin kuorossa risteyksien läpi huristellessamme. :'D

009

121

Hotellikadulle tultaessa huomasimme, että Eiffel-Torni näkyy kauniisti suoraan hotellimme ovelta. Tässä vaiheessa into alkoi nousta entisestään ja olisi tehnyt mieli lähteä suoraan juoksemaan kohti tätä nähtävyyttä!

Käytiin kuitenkin huoneessamme hetken levähtämässä automatkan jälkeen ja vaihdettiin kamppeet ensimmäistä iltaamme varten. Ekalle illalle meillä ei ollut oikein mitään erityisiä suunnitelmia, joten lähdettiin vaan metsästämään jotakin kivaa ruokapaikkaa ja kiertelemään kävellen ympäri katuja ja kujia. 

021

028

Olin hankkinut joskus kauan aikaa sitten tämän "turkin" kirppikseltä ja nappasin sen mukaan reissuun. Turkki osoittautui parhaaksi mahdolliseksi reissuvaatteeksi, sillä se lämmitti ihanasti pitkin päivien ja iltojen ja sen sai yhdistettyä melko monipuolisesti erilaisten vaateyhdistelmien kanssa.

029

033

Katuja kierrellessä pyöri kokoajan mielessä ajatus, että miksei Suomessakin voi olla yhtä kauniita ja koristeellisia rakennuksia ja asuntoja! Tuntui, että tuolla lähes jokaisessa talossakin oli jokin pieni erikoinen ja upea yksityiskohta, joka teki siitä uniikin ja kauniin. Olisin voinut tehdä kokonaisen postauksen pelkistä kauniista rakennuksista, mutta ehkäpä säästän teidät moiselta. :'D

037

Hotellilla matkalaukkuja purkaessa alkoi hieman naurattaa, kun huomasimme, että olimme valinneet matkaan lähes identtiset jalkineet. Ja ei, ei vaan siis nämä saappaat, vaan näiden lisäksi meillä oli molemmilla mukana myös valkoiset varrelliset tennarit ja mustat nilkkurit. Annilla on selkeästi erikoishyvä kenkämaku!

046

Ranskan lippuhan se siellä liehuu. Ja taustalla: kaunis rakennus!

054

052

057

Samantyyppisten kenkien lisäksi meillä oli molemmilla mukana myös karvatakit ja nahkatakit. Onneksi jätin sinisen talvitakkini kotiin, sillä muuten meillä olisi ollut lähes identtiset takkivalikoimatkin mukanamme. Annilla on myös erikoishyvä takkimaku!

059

068

"Kaduilla tuulee, asfaltti kiiltää"

072

090

106

101

098

Loppuun vielä pari otosta pienistä söpöistä liikkeistä ja näyteikkunoista: macaronseja ja juustoja - vain patongit puuttuvat, mutta niitä saatiinkin sitten tuoreena lähikaupasta matkaan hotellihuoneeseen. ;) Kuvia on vielä sen verran suuri kasa varastossa, että taidankin julkaista reissustamme vielä pari postausta lisää myöhemmin!

Ihanaa uutta viikkoa kaikille <3

14 kommenttia:

  1. Oii miten ihania kuvia :)<33 oot niin kaunis!!! Varmasti ollut ihan huippu reissu <33 ihanaa alkanutta viikkoa sinullekkin kaunotar :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Emilia!<3 Kylläpä tekis mieli lähteä takaisin jo vaikka heti! :D

      Poista
  2. Ihania kuvia ja mielellään sitä näkisi enemmänkin Pariisin kuvia ja kuulisi vinkkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo parit vinkitkin kirjasin ylös reissulta, niin niitä sitten myöhemmissä postauksissa tiedossa! :)

      Poista
  3. Ihan mielettömän kauniita kuvia! Pariisi on kyllä ehdottomasti sellainen kaupunki, jossa itsekin haluan joskus päästä käymään ja innolla odottelen muitakin postauksiasi reissusta :) Oot ihan valtavan kaunis ja ihanat kengät teillä molemmilla<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pariisi kuului myös omaan "must" -listaani ja olen äärettömän iloinen, että pääsin nyt käymään tuolla. Pallo varmaan tosin lähteä joskus uudelleen vaikkapa poikaystävän kanssa, sen verran romanttinen kaupunki :) kiitos Linda <3

      Poista
  4. Hei !

    Lisää kuvia vaan kiitos, ja missä hotellissa yövyitte? Voitko suositella, kun on noin kivalla paikalla näköjään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yövyttiin Hotel Val Girard:ssa, ja sijaintihan tuolla oli ihan täydellinen. Metrotunneli ihan vieressä ja kaupat ja ravintolat kans. Aamupala hotellilla oli melko kallis ja pieni, joten käytiin hakemassa lähikaupasta aamupalatarpeet, muuten tykkäsin kovasti hotellin tunnelmasta ja huoneista. :)

      Poista
  5. Ihania kuvia ja olette olleet kauniina liikenteessä siskosi kanssa!:) Täällä myös yksi joka voisi lähteä vaikka heti Pariisiin! Lukisin mielelläni vinkkejä ja mielipiteitä Pariisista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Justiinsa sain viimeistelyä vaille vinkkipostauksen valmiiksi, huomenna varmaan julkaisen blogin puolelle! :) kiitos Iina <3

      Poista
  6. Ootko menossa tänä juhannuksena Himokselle? :)

    VastaaPoista
  7. Oletko Järvenpään kirppisryhmässä facessa? :)

    VastaaPoista