keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Fasching

Saksassa järjestetään Suomen hiihtoloman aikoihin Fasching- viikko, jolloin torstaista tiistaihin ihmiset, varsinkin nuoriso, juhlivat naamiaiskarnevaaleja erilaisten tapahtumien yhteydessä.

Sunnuntaina osallistuttiin siskoni ja hänen saksalaisten ystäviensä kanssa Odenwaldin kukkuloilla järjestettyyn karnevaalikulkueeseen, joka muistutti mielestäni kovastikin penkkareita! Kaikki katsojatkin olivat pukeutuneet toinen toistaan hauskempiin asuihin ja kulkueeseen osallistuneet heittelivät karkkia yleisöön.

043

067

Anni oli pukeutunut maailman söpöimmäksi Minni-hiireksi <3

192

068

Kun taas itse hyppäsin supernaisen vermeisiin!

172

075

321

132

Löysin pari karvakaveria.

199

Kutakuinkin päivä eteni niin, että alkuun nuoriso ryypiskeli, kuunteli musiikkia ja tanssi kaupungin keskusalueella, kunnes karnevaalikulkue saapui pääkadulle. Kun karnevaali-autot olivat huristelleet ohi, meno jatkui taas samanmoisena kuin oli alkanutkin! :D Saavuttiin paikalle siis noin kahdentoista aikoihin päivästä, joten seitsemän maissa oltiin jo ihan valmiita painumaan kotiin lämmittelemään ja syömään.

209

254

266

275

315

Kulkueen jälkeen porukka alkoi siirtyä lähellä sijaitsevalle "bileteltalle", jonne oltiin järjestetty kunnon jatkobileet. Teltta oli kuitenkin niin täynnä, ettei suurinosa Annin kavereista mahtunut edes sisälle asti, joten ei viihdytty siellä kovinkaan kauan.

341

Aikamoinen sotku ja roina noista juhlista jäi jälkeensä, mutta oli tuo kuitenkin ihan mielettömän hauska kokemus ja puhuttiinkin Annin kanssa, että voisi jopa ensi keväänä lähteä reissuun samoihin aikoihin vuodesta! ;)

365

Eipä haitannut tippaakaan tulla aikaisin kotiin riennoista, sillä äippä oli taiteillut pöytään taas maailman parhaita sushejaan. Voin sanoa, että tämä tuntui aivan viiden tähden illalliselta ulkona hotkaistun kuivan leivänkantun jälkeen! :D

14 kommenttia:

 1. Katsoin jo Annin blogista, että toi tapahtuma vaikuttaa kyllä niin hauskalta :D Olis ihan huippua päästä joskus itsekin tonne juhlimaan! :) Niin kivat asut teillä molemmilla<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeh, oli kyllä hauskaa! :D <3 mun piti ensin olla pingviini, mutta vaihtui sitten viimehetkellä supernaiseksi! ;D

   Poista
 2. Voi miten hauskalta toi näyttää! :D ihana supernainen siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D no niinpä! Ihan penkkarifiilis vallitsi tuolla! :D <3

   Poista
 3. Luin mielestäni jostai postauksestasi, että olet laittanut tekoripset ulkomaan matkalle. Itse olen lähdössä pian thaimaahan ja en tiedä onko ripset ulkomailla käytännölliset vai eivät. Mitä mieltä sinä olet? Haittasiko esim uimista ja auringon ottoa? Ja oliko hintansa arvoiset?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu laitoin viime kesänä ja tottakai jouduin niitä vähän varoa uidessa, sillä merivesi ja allas ei olisi tehnyt niille kyllä hyvää + aurinkorasvan kanssa piti läträtä varovasti naamaan. Mutta muuten oli kyllä superhyvä just lomareissuun, kun ei tarvinnut meikata kunnolla koko aikana ja heti aamusta näytti kivalta! Aion ehdottomasti ottaa ensi kesänä uusiksi, kun lähden lomamatkalle johonkin! :)

   Poista
 4. Millä olet tehnyt kuvissa näkyvät kiharat? Näyttävät meinaa tosi hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tuollaisella ikivanhalla patukkakihartimella! Pitäis hankkia uusi tilalle, kun tuosta on jo rikki lämmönsäädin-vipu. :D Oon kuullut paljon hyvää Remingtonin Pearl Wandista, joten se taitaa olla seuraava hankinta. :)

   Poista
  2. Itseasiassa mulla on se Remingtonin Pearl Wand ja tykkään kyllä siitä ihan älyttömästi, suosittelen! Sillä tulee ehkä hieman kähärämmät kiharat kun sulla näissä kuvissa, mutta seuraavana päivänä kihartamisesta on about tommoset. Olis etsinnässä semmonen laite millä sais just tommoset vähän loivemmat lainemaiset kiharat, se paksumpi pearl wand voisi varmaan toimia :)

   Poista
  3. Aii, noniin taas yks ton kannattaja! Hyvä! :) joo, auttaako edes, jos ottaa tosi paksuja osioita hiuksista? Mä nimittäin usein saatan kihartaa niin, jos haluan vain laineet. :)

   Poista
  4. Oon pari kertaa yrittänyt ottaa vähän suurempia osioita, mut ei se oo toiminut... Mulla on ainakin sen verran pitkät hiukset (niin on kyllä sullakin) että paksun osion kanssa siinä tikussa vaan loppuu tila, vaikkei kihartaisikaan ihan ylhäältä asti :D Jos yhden hiussuortuvan kihartaisi kahdessa osassa niin vois ehkä onnistuakkin, kai tässäkin asiassa harjotus tekee mestarin!

   Poista
  5. Hahah voi vitsit! No mä jätän monesti myös hiuslakan kokonaan pois, niin kiharat muuttuu laineiksi nopeammin! :D ja harjaan monta kertaa läpi

   Poista
  6. Hei toi oli hyvä vinkki, kiitos! :)

   Poista