perjantai 20. helmikuuta 2015

Mini Omelet Muffins

Heippuli ihmiset!

Toivottavasti olette nälkäisiä, sillä tiedossa on reseptipostaus. ;D Tällä hetkellä vaeltelen itse jossakin Pariisissa perheeni kanssa, mutta ajastin muutaman postauksen tänne valmiiksi teidän iloksenne. :)

Bongasin nämä maailman söpöimmät pikku muffinit ystäväni facebook-seinältä ja oli pakko päästä heti kokeilemaan itsekin! Kaupasta lähti ainesten lisäksi mukaan parilla eurolla muffinsivuoka, jossa muffinit on helppo ja nopea valmistaa. 

058

Tarvikkeet

Kanasuikaleita
Chili
Puolikas paprika
Kourallinen kirsikkatomaatteja
Nippu basilikaa

4 Kananmunaa
1 dl Maitoa
Pari siivua kippari sulatejuustoa
Yrttisuolaa, valkosipulijauhetta ja mustapippuria

Alkuperäisen suunnitelman mukaan näistä piti tulla kana-kasvis-munakasmuffineita, mutta mun muotit oli lopulta niin pieniä, ettei niihin mahtunut enää kanaa mukaan, joten näistä tulikin kasvis versioita! :D

063

Pilko kasvikset pieniksi paloiksi 

066

Sekoita keskenään ja aseta muotteihin

072

Sekoita keskenään 4 kananmunaa, desi maitoa, silputtua kippari sulatejuustoa ja mausteet

074

077

Annostele muotteihin kukkuralleen

079


Laita uuniin 200 asteeseen n. 15-20 minuutiksi 

088

105

Pienet söpöt munakas muffinit ovat valmiita tarjoiltaviksi! Nämä sopii niin pieniksi sormisyötäviksi kuin osaksi jotakin isompaa ateriaakin. Ajattelinkin, että tulevaisuudessa näitä on kokeiltava tarjota vaikkapa jossakin tulevissa juhlissa! :)

111

Hyvää ruokahalua

28 kommenttia:

  1. Herkullisen ja helpon näköisiä niin valmistaa kuin napostellakin. Toimiva vinkki juhliin! Mukava bongata sun blogista näitä innostavia reseptejä, jotka ei oo kuitenkaan turhan vaikeita tai aikaavieviä arkena kokeiltavaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot tykännyt näistä! Joo, pitää testata nämä vielä uudestaan juhliin. :)

      Poista
  2. Näyttääpä herkullisilta! Olen jo pitkään suunnitellut tekeväni munakasmuffineja, nyt on pakko kokeilla näitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Mäkin vihdoin tartuin tuumasta toimeen ja nappasin kaupasta mukaan tuon muffinsivuoan! :D kannattaa kokeilla :)

      Poista
  3. Namm miten herkullisen näköistä :0<33

    VastaaPoista
  4. Nam! Näyttää tos hyvältä. Pakko kokeilla jo tänään:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Täytteiksi voi heitellä mitä vaan! :)

      Poista
  5. Nams, näyttää niin herkullisilta! :) Tässä just pähkäilin mitä kaikkea tarjottavaa voisi tehdä tuleviin synttäribileisiin ja nä vaikuttaa ihan täydellisiltä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää sopis tosiaan ihanasti myös juhliin, varmaan itsekin voisi väsätä näitä seuraaviin! :)

      Poista
  6. Mä kokeilin noita enkä ymmärrä mikä meni vikaan, ne jäi kiinni vaikka valelin "kolot" oliiviöljyllä ja sitten ne ei pysyny yhtään kasassa :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah mullakin pari oli vähän liian löysinä vielä, eikä irronnut yhtä nätisti, niin varmaan vaan vähän pidempään kannattaa pitää uunissa sitten! :)

      Poista
  7. Just yks päivä mietin että vois tehä joskus tämmösiä muttei mulla ollu mitään ohjetta näille! Kiitos siis tästä! :) Aion ehottomasti kokeilla näitä sitten ku kokkaan poikaystävälle synttäriaamiaisen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää olikin yksi helpoimmista mahdollisista resepteistä! Ja niin nopeakin. :) oii ihana, nää sopii synttäriaamiaiselle varmaan superhyvin!

      Poista
  8. Eikä, nam!! Näyttää kyllä niin hyviltä! :) Ehdottomasti täytyy joku kerta laittaa testaukseen :) Ja ps. se sun banaani-suklaa-jätskin resepti oli kyllä aivan ihana, kiitos siitä oikein paljon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookkin!! Ihan mun lemppari "terveysherkku" tällähetkellä! :D :) eipä mitään <3

      Poista
  9. Näitä pitää kokeilla!

    VastaaPoista
  10. Mistä se sun turkisjuttutakki on? Uskallan epäillä ettei ole aito :) oon löytäny monia hyviä mut kaikista takeista XSkin on ollu liian iso :( tarviin tommosen enemmän vartalonmyöteisen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo juu aito. :) Turkisjuttutakki on ostettu itseasiassa kirppikseltä, mutta alunperin näköjään H&M. On tuo munkin aika sellainen "paksu" :D mut onpahan sitten tosi lämmin!

      Poista
  11. Mihin ne kanasuikaleet jäi? Oonko tyhmä ja sokee vai onko ne jäänu pois tosta valmistus ohjeesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah mainitsinkin tossa tekstissä, että mun vuoka oli liian pieni niille, niin tulikin pelkkiä kasvisversioita! :D söin kanat sitten erikseen noiden kanssa... :D

      Poista
  12. Hei! Ei liity nyt tähän postaukseen, mutta millä perustein valitsit kaupallisen alan lukion jälkeen? Mainitsit joskus aiemmin miettineesi myös psykologiaa. Miksi suljit sen vaihtoehdon pois? Itselläni olisi valinta edessä, enkä yhtään tiedä, kumpi olisi parempi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun matikka on sen verran heikko, että laskelmoin, etten pääsisi pääsykokeista läpi sisään lukemaan psykologiaa välttämättä. Valitsin sitten alan jolla työmahdollisuudet ovat laajat. :) Suosittelen kyllä yrittämään hakua psykologian opintoihin, jos oot siitä kiinnostunut ja sulla vois olla mahis päästä sisään!

      Poista
  13. Kokeilin näitä viikonloppuna, ja ai että niistä tuli hyviä :) Mä oon kans tehnyt tota sun avokado dippiä tosi usein, se on niin herkullinen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, hyvä että onnistui! :) Avokado dippi on ihan paras! :P<3

      Poista