lauantai 14. helmikuuta 2015

Baby blue

Heipsan ja aivan ihanaa ystävänpäivää jokaiselle ruudun sille puolelle! :)

Mulla on jotenkin ihan älyttömän hyvä ja jännittynyt fiilis, sillä huomenna suuntaan reissuun perheeni luokse Saksaan. Heti saapumispäivänäni ollaan menossa johonkin naamiaisbileisiin Annin ja hänen saksalaisten ystäviensä kanssa. Saksaan saavuttuani parin päivän jälkeen lähdetään vielä Annin ja äitini kanssa Pariisiin tyttöjen reissuun. Shoppailua, rentoutumista, nähtävyyksiä, hyvää ruokaa, läheisten seurasta nauttimista ja siskon syntymäpäivien juhlimista tiedossa! Maltan tuskin odottaa!

034

Matkalaukku alkaa olla pikkuhiljaa pakattuna kasaan, mutta tänään keskityn täysin Jaakkoon ja mennäänkin yhdessä töideni jälkeen syömään ja leffaan katsomaan Fifty Shades Of Grey, harmittaa etten ehtinyt lukea kirjaa ennen leffan ilmestymistä! :(


Joku jo ehtinyt nähdä leffan? :) 

Viime päivinä ollaan käyty taas kuvailemassa uudella putkella asukuvia. Mä niin tykkään tuosta ja tuntuu, että jokainen kuva näyttää vaan toinen toistaan päheämmältä, kun on oikeat välineet apuna! Haaveena olisikin, että saisin hommattua ensi kesälle ehkä vielä jonkun toisenkin kuvausta helpottavan vempeleen tulevia reissuja ja meininkejä varten! ;)

055

Pitkä takki suojaa hieman kovemmaltakin tuulelta ja tuiskulta - Nelly

063

077


Ja nahkasaappaat pitävät jalatkin lämpiminä - H&M
Housut - Bershka
Laukku- D&G

064

080

Hanskat (Saksasta)
Paita (H&M)

083

062

Loppuun vielä aivan ihana jäätelövinkki taas terveellisten herkkujen ystäville! Mä oon nyt ihan rakastunut näihin kaikkiin erilaisiin banskujäde variaatioihin. Tätä voi kokeilla vaikka jo ystävänpäivä-jälkkäriksi kullan kanssa, sillä näillä aineksilla riittää juuri sopivat annokset kahdelle!

Ystävänpäivä-herkku: Mustikka-banaanijäätelö pistaasilla ja limellä

011

Jäisiä mustikoita
Kourallinen pistaasipähkinöitä
2 Jäistä banaania
Puolikkaan limen mehut

018

Kuori pistaasipähkinät

024


Heivaa ainekset blenderiin ja purista sekaan puolikkaan limen mehut tuomaan jäätelöön raikkautta ja kirpeyttä

026

Blendaa kunnes koostumus on sopivan kuohkeaa ja pehmeää

041

Nauti kylmänä pistaasipähkinöiden kera! Nam, niin hyvää!

Mielettömän kivaa päivää ja iltaa kaikille perheen, ystävien tai kumppanienne kesken, miten nyt ikinä olettekaan tottuneet viettelemään ystävänpäivää! :) Haleja ja pusuja

29 kommenttia:

  1. Ihanaa ystävänpäivää paras bloggaaja :)<3

    VastaaPoista
  2. Mä kävin katsomassa eilen ton Fifty shades of Greyn ja tykkäsin! Olin aika ennakkoluulonen, kosks kirja ei musta ollut mikään kummoinen. Mutta leffa peittosi kirjan kyllä täysin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin jes! Radiojuontajat puhu pelkkää pahaa, joten pelkäsin, että mitäs leffaa sitä ollaan oikein menossa nyt katsomaan yp:n kunniaksi! :D Mut hyvä, jos on katsomisen arvoinen! :)

      Poista
    2. Hei ja kerrothan mitä mieltä itse olit kyseisestä leffasta!

      Poista
    3. Mä kyllä tykkäsin, tai herätti oikeastaan halun entistä enemmän lukea tuo kirjaversiona. Sen verran jäi jotkut kohdat leffassa mietityttämään ja kirjassa varmaan avattu vähän paremmin taustatarinaa. :) katsomisen arvoinen ehdottomasti!

      Poista
  3. Aikalailla on mennyt niin, että ne eivät tykänneet leffasta ja sanoivat että on täys floppi, jotka on kirjat lukenut. Kun taas jos ei ole kirjoja lukenut, niin he sanovat että on hyvä leffa.
    Itse olen lukenut kaikki 3 kirjaa ja tykkäsin kovasti. Vielä arvuuttelen kannattaako edes mennä katsomaan leffa... Eivät nuo näyttelijätkään edes muistuta kirjan henkilöitä :D

    Ihanaa saksa(pariisi) lomaa! <3 Voi kun pääsisi itsekin matkustamaan jossain vaiheessa taas! :-)
    Mutta tällänen prinsessa ei ihan vielä päästä meitä http://xmasbabyjohsuo.blogspot.fi/2015/02/2-kuukautta.html ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei no siinä tapauksessa oonkin ehkä sitten ihan tyytyväinen, etten oo lukenut sitä kirjaa vielä! :)

      Poista
    2. Ja kiitos hirmusti <3 kyllä säkin ehdit vielä matkustaa, kun pikkuneiti hieman kasvaa ;) :)

      Poista
  4. Mitä noi ihanat saappaat on maksanut?:) Tosi kauniit! Vieläköhän löytäisin?:/ Onko ihan aitoa nahkaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On juu aitoa nahkaa! Tykkään myös hirmusti! <3 Ostin viime vuoden hm talvi aleista jollakin 40 eurolla. Oikea hinta tais olla satasen. Musta vähän tuntuu, ettei samoja löydy enää uutena ainakaan mistään! :(

      Poista
  5. Oon lähiaikoina tekemässä postausta mun lemppariblogeista ja kysyisin lupaa käyttää muutamaa blogisi kuvaa siinä? :) Linkkaisin toki valmiin postauksen sitten sulle nähtäväksi!

    http://powwerful.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tottakai saat! Kiva juttu! :) <3

      Poista
    2. Tässä olis tää valmis postaus niistä lemppariblogeista! :)

      http://powwerful.blogspot.fi/2015/02/lempiblogit-top-10.html

      Poista
  6. Ite kävin eilen kyseisen leffan katsomassa ja oon sitä mieltä että kirjan lukeneena se ei ollut kovin hyvä :/ koska harvemin leffat pärjää kirjoille... Voi olla hyväkin ettet kirjaa ole lukenut! :) Mukavaa leffailtaa sulle ja Jaakolle:) Ja mukavaa matkaa sinulle! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä kanssa yleensä petun lukukokemuksen jälkeisiin elokuviin, joten alan olla nyt ihan tyytyväinen, ettei riittänytkään aika tuon kirjan lukemiseen ennen leffaa! Voi nyt sitten vaikka jälkeenpäin lukaista! :D kiitos kovasti ihana Suvi ja hauskaa iltaa sullekin <3

      Poista
  7. Hyvää ystävänpäivää myös sinulle! <3 Toi jäätelö herkku kuulostaa niiiin hyvältä, että ihan pakko testata! :p Olet kyllä kauniina asukuvissa! :3 Ihanaa reissua!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) kiitos Iina <3 kokeile ja ihastu, ihanan raikas ja herkullinen!

      Poista
  8. Ihanan raikas asu, ja kiitos näistä resepteistä, saa hyviä vinkkejä koska helposti jumittuu syömään aina samoja ruokia! Hyvää ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Kyllä tää reseptien ylös kirjaaminen on auttanut itseänikin monesti, kun tarvitsee ideanpoikasta päivän ruokalistaa varten! :D ei sitä kaikkea valmistamaansa muistaisikaan, jos ei olis täällä ylhäällä kuvien kera! :D kiva kun näistä on iloa, samoin sulle <3 :)

      Poista
  9. Ihania reissuja sulle! Pariisi on niin mieletön paikka ja täynnä nähtävää :) Notre Damen kirkko on ilmainen ja mielettömän upea nähtävyys ja riemukaareen pääsee ylös kiipeämään ilmaiseksi alle 26v eu kansalainen kun näyttää lipputiskillä henkkarit :) teille tulee varmasti mieletön loma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kyllä todella innoissani tästä reissusta! Kiitos kovasti hyvistä vinkeistä! :)<3

      Poista
  10. Jep ite oon menossa tänään kattomaan kyseisen leffan, ja oon lukenut kaikki 3 kirjaa. :D Odotukset on suht korkealla, koska Christianin näyttelijä Jamie Dornan on niin ihana. Mut joo, niin moni on kyllä dissannut sitä, että vähän pelottaa.... Kirja ei ollut kummoinen, ottaen huomioon että sen kirjoittaja ei ole aikaisemmin tietääkseni kirjoja kirjoittanut... Ihan hyvää viihdettä kyllä. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh ootkin ensimmäinen, joka sanoo, ettei kirja ollut kummoinen! Kerrohan, mitä pidit leffasta myös. :)

      Poista
    2. Joo tässä tuo edellinen Ano taas. Tosiaan eilen kävin kattomassa, ja olin kyllä positiivisesti yllättynyt, kuinka hyvin elokuva oltiin tehty. Seksikohtaukset oli hyvällä maulla toteutettu! Ja alunperin kuvittelin että paljasta pintaa näytetään vain navasta ylöspäin, mutta ehei ... :D Pidin leffaa ehkä jopa parempana kuin kirjaa, koska siitä oltiin jätetty turhat löpinät ja Anan "Inner godess"- jutut pois. Thank god. Ja Christianin näyttelijä... Wow.

      Odotan kyllä nyt kuumeisesti tietoa siitä, että ne tekis toisen leffan! :)

      Poista
    3. Joo paljasta pintaa leffassa nähtiin kyllä reippaasti ja olihan se Christian nyt aivan ihana!! :D hauskaa, että jollakin oli näinkin päin, että leffa miellytti jopa kirjaa enemmän :)

      Poista
  11. Ihanaa reissua teille! :) Kävin katsomassa elokuvan kirjan lukemisen jälkeen ja jäi olo, että olisi jäänyt melko ulapalle juonesta ilman lukemista. Mutta hyvä leffa silti oli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina! :) mullekin jäi tosiaan ehkä vähän sellainen olo, että pitäis nyt lukea tuo kirja, että ymmärtäisi leffankin juonesta lisää vähän paremmin. :)

      Poista