sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Viikko kuvina

Kulunut viikko on ollut ihana. Se on ollut lähes ensimmäinen viikko Suomessa, kun on tuntunut siltä, että tätä se kesä on! Olen ollut paljon töissä, mutta muutama vapaapäivä on mahdollistanut sen, että olen päässyt nauttimaan kesäsäistä täysin siemauksin. Oli niin mukavaa huomata, että matkamme aikana sadepilvet olivat väistyneet ja tilalle saapunut pilvetön taivas ja lämpimät päivät.

019

040

052

Yhtenä päivänä lähdimme Annin kanssa Helsinkiin metsästämään itselleni uutta pikkukameraa ja Annille taas uutta järjestelmäkameraa. Etsinnät eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta ja jouduimme palata kotiin tyhjin käsin. Anni lähti samana iltana Mallorcalle, joten uusi kamera olisi kyllä tullut hänelle tarpeeseen.

099

104

Näin ystävääni Lindaa iltalenkin merkeissä.

133

Linda oli mennyt värjäämään hiuksensa vaaleasta ruskeaksi matkamme aikana! Väri sopi tytölle kyllä kuin nenä päähän ja korosti ihanasti Lindan vihreitä silmiä. :)

131

Niket jalkaan ja menoksi! 

Tiistaina minulla oli töistä vapaata, joten kerättiin kaikki vapaapäiväläiset tytsyt kasaan ja lähdettiin ajamaan sääksjärveä päin.

168

Radiosta pauhasi Calvin Harris - Summer, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja fiilis oli mitä parhain!

178

173

189

182

192

201

212

Eräänä päivänä jäätelöhammasta alkoi kummasti kolottaa ja sille oli tehtävä jotakin.


226

234 (1024x683)

236

253

Jäätelöä, rantapuisto ja hyvää seuraa. Näistä on kesäpäivät tehty!

 255

257

Ilta jatkui tyttömäisellä linjalla Donan luona. 

Eilen viettelimme vielä Lindan ja Reetan 21-vuotis syntymäpäiviä. Tytöt olivat varanneet pöydän Kaivolta ja tunnelma oli kesäinen ja rento, kiitos tytöt. <3 Teen myöhemmin postauksen illastamme.

Ihana ja tapahtumarikas viikko takana, tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa viikkoa ja alkaa jo pikkuhiljaa jännittämään Soundit! Nähdään siellä ihanaiset!

21 kommenttia:

  1. Ihania kesä kuvia! Noi pienet arkiset jutut niin tekee sen kesän <3

    VastaaPoista
  2. Laitoit instaan kuvan, jossa oli kahdet erilaiset hippihousut. Mistä noi molemmat housut on ostettu?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostettiin ne tyttöjen kanssa sieltä Mallorcalta. :)

      Poista
  3. Tää sun blogi on vaan yksinkertaisesti ihan paras! :D Ja sä olet ehkä joku maailman kaunein nainen <3

    VastaaPoista
  4. mitä jaakko tykkää sun bloggaamisesta? :) voisitko joskus tehdä sellasen "päivä essin kanssa" -postauksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun sanoin, että ajattelin aloittaa blogin, Jaakko oli sitä mieltä, ettei tosiaankaan kannata ja että tulisi pelkkää "pskaa niskaan". Nyt kun Jaakkokin on huomannut, että täällä onkin ihan mukavaa porukkaa lukemassa näitä juttuja, niin ihan positiivisin mielin blogia kohtaan myös ollut. :)

      Poista
    2. Ja päivä Essin kanssa postauksen voisi tehdäkkin joku päivä! :)

      Poista
  5. Hauska jädekuva D ! Kynsienlaitto tyttöporukassa on vaan niin kivaa. Ihan pakko kysyä, että onko toi Sääksjärvi se, joka on tossa vanhan lahdentien varressa Mäntsälän jälkeen. Ton nimisiä järviä on kyllä Suomi pullollaan, tiedän ainakin 3, ötökkärunsaudesta varmaan tullut nimi, hih

    VastaaPoista
  6. Kiitos ihanasta blogista! Saako kysyä mistä tuo valko-sini -raidallinen toppi (farkkujen parina)? Kivan näköinen! Paljon olen saanut sinulta inspiraatiota omaan pukeutumiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos sinulle! Toppi on ostettu Zarasta joku kuukausi sitten. :) Hei huippukiva kuulla!

      Poista
  7. Onko sulla autoa? Istuskelet aina vaan kyydissä :D

    VastaaPoista
  8. Haha nyt on pakko lakata kynnet :D

    VastaaPoista
  9. Hei paljonko teillä makso ruuman matkatavara (max.20kg) norwegianilla, kun menitte Mallorcalle? Yhteen suuntaan? Sinne suunta syksyllä, siksi kyselen kun sama lentoyhtiö ja kohde sattuu olemaan, ja en oikein saanu selkoo noista norwegianin taulukoista :p Kiitti jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli Apollon pakettimatka, niin kaikki kuului hintaan valmiiksi. En valitettavasti osaa auttaa siis tässä asiassa.. :/ :)

      Poista