maanantai 21. heinäkuuta 2014

Summer Sound Festival 2014

Erittäin rankat kolme päivää armotonta juhlimista takana! Soundit eivät pettäneet meitä tänäkään vuonna ja meno tuntui vain paranevan loppua kohden. Perjantaina kasattiin kamat kasaan ja töistä päästyämme suuntasimme suoraan asemalle ensimmäiseen Helsinkiin päin vievään junaan. Olimme varanneet Holiday Inn hotellista kahden hengen huoneen aivan Messukeskuksen tuntumasta. Voin sanoa, että tunnelma oli melko tiivis, kun vietimme päivisin aikaa huoneessamme välillä kymmenenkin hengen porukalla. Hotellin muutkin huoneet olivat täynnä Soundi-väkeä, ja meininki oli railakas. Jokaisesta huoneesta soi kovalla musiikki ja hissiin astuessa törmäsi aina toinen toistaan värikkäämpiin ihmisiin.

Monesti saattaa ajatella, että festarit Messukeskuksessa voisivat olla jotenkin tylsemmät, kuin jossakin perinteisemmässä festaripaikassa ulkona, mutta mielestäni myös Messukeskukseen saa aikaan aidon festaritunnelman. Lisäksi vaatteet ja kengät pysyvät tampatessa puhtaina ja erilaiset valo- ja ääniefektit on helppo järjestää suureen halliin. Porukassamme oli myös muutama henkilö, jotka olivat ihan ensimmäistä kertaa Summer Sound festareilla ja hekin iloisesti yllättyivät tunnelmasta.

Tässäpä hieman viikonloppumme kuvasaldoa.

465

372

278

405

218

205

054

067

347

447

393

344

314

307

198

105

049

Muutama ihana lukija kävi moikkaamassa ja voi vitsit, miten kiva onkaan vähän nähdä minkälaisia ihmisiä siellä ruudun toisella puolella mun juttuja oikein lueskelee! :) <3

Nyt siirryn pakkailemaan ja tekemään viimehetken valmisteluita huomista Saksan reissuamme varten. Illalla suunnitelmissamme oli vielä grillailla ja viettää leffailtaa ystäviemme kanssa. Kuulemisiin! Matkamme ajalle olen taas ajastanut muutaman postauksen valmiiksi, mutta pääsen luultavasti myös vastailemaan kommentteihin päivittäin.

16 kommenttia:

 1. Mäkin näin sut tuolla ja olin tulossa moikaamaan, mut sit mut raahattiinkin just jonnekin muualle ja se tilaisuus meni ohi :( No ehkä ens kerralla ;D Olit kyllä niin upeena taas liikenteessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit! :D Noo ensi kerralla sitten. Kiitos kovasti. :)

   Poista
 2. Hei, mistä ootte ostanu noita ihomaaleja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cyber Shop. Löytyy myös verkkokauppa. :)

   Poista
 3. Vitsi miten kivoja kuvia! Varmasti ollut huikea meininki :) ihanaa saksan matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä ihan huippumeno ja meininki! :D Kiitos ihana. :)<3

   Poista
 4. Sun blogi ja etenkin sen kuvat lataa tosi hitaasti ja huonosti, eikö nykyään enää viitsitä edes opetella perus teknologiataitoa ennen kuin perustetaan blogi nettiin? Näytät ihan idiootilta, ja sitä taidat ollakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä kuulostat ihan idiootilta, ja sitä taidat ollakin.

   Poista
  2. Mulla lataa kyllä ihan samallalailla ku muissakin blogeissa :)

   Poista
  3. Hehheh, ei toi lataamisongelma ole kaikilla, eli mitä jos sä hankkisit vaikka paremman netin/koneen? Ja miten lapsellista onkaan haukkua toista tolla tavalla...

   Poista
 5. Tiedän, että kuvien lataamisesta on muutamalla ollut ongelmia, mutta suurimmalla osalla toiminut ihan hyvin, joten en ole jaksanut vielä vaihtaa kuvan lataamisohjelmaa. Olen pahoillani, ettei sinun nettisi lataa kuviani auki nopeasti. Vaikuttaa myös vähän siltä, ettet idioottimaisia juttujani mielelläsi edes katsele, joten eikö tilanne ole sitten voiton puolella kaikkien osalta. Hyvää kesän jatkoa sinulle. :)

  VastaaPoista
 6. Onks toi ihomaali sitä cybershopin perus värii vai pimeessä hohtavaaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sitä perus, mutta hohti kyllä hyvin uv-valossa. :)

   Poista
 7. Hallibileet on kyllä ehdottomasti tämän musiikkigenren juttu. Hallissa tunnelma on paljon helpompi saada nousemaan eikä se karkaa niin helposti kuin ulkona. En voisi oikeastaan kuvitella Summer Soundia puhtaasti open air -tapahtumana. Nuo tummat teltatkin oli ihan toimiva ratkaisu, mutta hallissa kyllä ehdottomasti laserit ja muu valaistus pääsee niin paljon paremmin oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo- ja äänitehosteet toimivat tietenkin pimeässä hallissa ihan loistavasti, mutta kyllä mun mielestä saa ihan mielettömän tunnelman aikaan esimerkiksi Weekend-festivaalien päälavalle ulkonakin, varsinkin kun alkaa tulla kunnolla pimeää! :) Melkein jopa pidän siitä ulkotunnelmasta pimeällä enemmän. :)

   Poista
 8. Mulle tän vuoden Weekendi onkin ensimmäinen laatuaan. 2013 Neverlandissa oli aivan törkeän hieno sisähalli ja ulkolava sitten kärsi ehkä sen takia (+Weekendit oli samaan aikaan). Toisaalta pakko myöntää, että voi johtua siitäkin tuo oma mieltymys halleihin, kun yhdistän siihen turvallisuuden tunteen.
  En tosin epäile etteikö pimeälläkin nuo ulkolavat toimisi. Mutta ongelma onkin juuri siinä, että täytyy oikeastaan odottaa pimeää, että se tunnelma vastaisi samaa, mikä hallissa syntyy keinotekoisesti myös keskellä päivää.
  Mutta Weekendiä odotellessa :)

  VastaaPoista