torstai 10. heinäkuuta 2014

Playa Portals Nous

2310

Matkallamme teimme päiväretken Portals Nousiin, sillä hotellin virkailija suositteli meille sieltä erästä pienempää rantaa. Olen ollut kerran aikaisemminkin Mallorcalla ja tällöin löysimme ihanan "luonnon" rannan, jossa saimme ihailla sileää valkoista hiekkaa ja turkoosia matalaa vettä. Tällä kertaa ranta ei ollut kuitenkaan ihan niin upea visuaalisesti kuin toivoimme, mutta leirin sinne pystytettyämme ranta osoittautuikin oikein sopivaksi päivämme viettämiseen.

586

Rannalle nousi nimittäin paljon suuremmat aallot, kuin oman kaupunkimme rannoille, ja kaikki intoutuivat riehumaan aaltoihin.

602

Läheisestä putiikista löytyi vielä sopivat aseet aaltoja vastaan.

 610

615

631
 
616

599

2478

Rantaa ympäröi korkeat kalliot, joista toisen seinämän päälle kulki kiemurteleva polku.

2481

674

Kallion päältä avautuivat upeat näköalat.

717

Ja nämä hullut rupesivat hyppimään sieltä yksitellen alas!

710

714

Jonkun meistä piti luonnollisesti hoitaa valokuvaaminen, joten en pystynyt itse hypätä alas. Voi harmi. :D En muuten ymmärrä miten minusta on tullut nykyään tälläinen pelkuri monen asian suhteen. Ennen olin rämäpäänä hyppimässä tai kiikkumassa ties minne, mutta nykyään jopa unelmoimani benji-hyppy tuntuu ylitsepääsemättömän pelottavalta. Saati sitten pomppia joltakin kalliolta alas, eihän sitä tiedä mitä siellä vedessä piilee,  terävä kivi törröttämässä suoraan alla. :D

739

638

2529

744

Päivä vierähti rannalla nopeasti ja hupaisasti. Tästä opimmekin, ettei ole rantaa hiekanjyviin katsominen, vaan vaatimattominkin rantapahanen saattaa osoittautua oikeaksi kultarannikoksi.

16 kommenttia:

 1. Kiva matkakuume nousee näitä kuvia katsellessa :D Noo, ehkä mäkin vielä pääsen jonnekin kivaan paikkaan, kun sentään yks viikko kesälomaakin edessäpäin! :D Toi sun hattu on aaaivan ihana<33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mullakin ehti jo tulla matkakuume uudestaan! :D Toi hattu oli kyllä niin hyvä ostos! :) Noniin sille viikolle alat katselemaan äkkilähtöjä sitten! ;)

   Poista
 2. Eikö teitä ollut kuusi siellä reissussa?

  VastaaPoista
 3. oot taivaallisen kaunis !

  VastaaPoista
 4. paljon sulla on lukijoita tai kävijöitä blogissas? tää on ehkä paras ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku 200 lukijaa, mutta kävijöitä päivässä joku parisen tuhatta. :) Oi, ihanaa kuulla!

   Poista
 5. Ihana toi ranta! Se on se seura ja mitä siitä rannasta keksii mikä tekee sen kokemuksen niinkuin sanoitkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan! ;) Oli kyllä loppujenlopuksi ihan huippuranta!

   Poista
 6. Vähän diipimpi kysymys, mut ootko sä tyytyväinen sun elämään? Siihen millaista se on tällä hetkellä ja siihen millainen se kaikenkaikkiaan on tähän mennessä ollut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tyytyväinen olen ollut aina juu. Perheen muuttaessa Saksaan onnellisuus välillä hieman rakoili ikävän ja muidenkin siihen aikaan olleiden ikävyyksien vuoksi (ero yms.), mutta aina olen ollut perustyytyväinen kaikkeen. :) Tottakai pitkin vuotta tulee aikoja, jolloin tapahtuu jotakin vaikeaa tai surullista lähipiirissä/itselle joitakin vastoinkäymisiä, mutta niistä selvitään ja mennään eteenpäin entistä vahvempana. :)

   Poista
  2. Aivan ihana toi kuva mis istut rantahietikolla! Ja juu matkakuume iski tännekkin, eikä lomaa oo tiedossa..

   Poista
  3. Voi kiitos kovasti! :) voi vitsit, no onneksi Suomessakin on tällä hetkellä näin hyvät säät. :)

   Poista
 7. Sun blogi on ihan paras!

  VastaaPoista