sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

First day

Kotona ollaan! Vaikka lähtisin reissuun uudestaan vaikka heti huomenna, on kotiin aina yhtä mukavaa palata. Oma sänky ja puhdas hanavesi - mitä muuta voi toivoa? Eipä nämä Suomen säätkään enää harmita, vaan tänään vieteltiin jo oikein kesäinen päivä tyttöjen kanssa takapihallamme aurinkoa palvoen. Kyllä tästä saadaan vielä hieno ja lämmin kesä aikaiseksi. :)

Reissumme oli kaikkea sitä, mitä saatoin toivoa. Aurinkoa, kauniita rantoja ja maisemia, hyvää ruokaa ja juomaa, päivä- ja iltahuvituksia ja ennen kaikkea huippua seuraa. Meitä lähti matkalle kahdeksan hengen ystäväporukka ja majoituimme kaikki samaan huoneistohotelliin Mallorcan Palma Novaan. Huoneistomme oli hyvän kokoinen, eikä suurenkaan lauman kanssa tullut ahdistunutta "sillit purkissa"-fiilistä, vaan viihdyimme kaikki erittäin hyvin. Myös hotellin pihaan olin erittäin tyytyväinen, sillä hotellin pihalla oli kauniita nurmialueita kukkineen ja palmuineen ja allasalue oli hieno ja hyvän kokoinen. Altailla soitettiin myös päivittäin musiikkia, joka sopi hotellin nuorekkaaseen meininkiin erittäin hyvin.

Palma Nova oli sopivan rauhallinen kaupunki kauniine rantoineen. Iltamenot hoidimmekin sitten viereisen biletyskaupunki Magalufin yöelämässä. Olin kaikinpuolin tyytyväinen matkakohteeseemme ja lähtisin kyllä mielelläni paikkaan uudestaankin. Uusia paikkoja on kuitenkin kiva nähdä ja kokea, joten luultavasti ensi kesän reissut pyritään löytämään jostakin, jossa emme ole vielä käyneet. :)

Kamerani muistikortti on jälleen niin pullollaan kuvia, että päätin jakaa postaukset matkaltamme muutamiin pätkiin.

007 (800x533)


Oman elämäni Mr. Mallorca. :'D

Lähtöpäivän koittaessa fiilikset olivat korkealla. Olen usein matkustanut myös talven aikana jonnekkin lämpimään, mutta tänä vuonna rahaa eikä aikaa ole ollut riittävästi matkusteluun, joten matkamme oli ensimmäinen rantalomani tänä vuonna. Suomen kolea alkukesä ei yhtään auttanut auringonkaipuutani, joten matkamme osui täydelliseen saumaan.

003 (800x533)

En olisi voinut olla tyytyväisempi matkaporukkaamme, neljän tytön ja neljän pojan tiimi oli oikein sopiva kokoonpano.

032 (800x669)

Heti ensimmäisenä päivänä korkkasimme Palma Novan oman pitkän kauniin hiekkarannan. Pilvet meinasivat vähän häiritä hyvää tunnelmaamme ja aloimmekin hieman pelätä tulevan loman sääolosuhteita. Aamupilvisyyden väistyessä jokainen päivä osoittautui kuitenkin onneksemme lämpimäksi ja aurinkoiseksi.

012 (800x533)

Porukkamme vesipedot hyppäsivät välittömästi polskimaan pilvistä viis!

037 (800x533)

Rantajellonat.

066 (800x533)

Minulla on ollut tapana ostaa jokaisella etelänmatkallani itselleni uusi napakoru ja tälläkin kertaa uusi matkahely löytyi nopeasti rantakaupasta. Roikkuvat korut ovat osoittautuneet sen verran vaaralliseksi matkaseuraksi, että tyydyin suosiolla lyhyeeseen malliin.

020 (800x533)

Eukon heittoa.

046 (800x533)

#meiänäijii

054 (800x533)

Mäkki se on Mallorcallakin.

111 (533x800)

 Illaksi päällemme hakeutui hieman pidempää helmaa vielä kalpeita koipiamme verhoamaan. :D


112 (533x800)

101 (533x800)

 141 (800x533) 

Huomenna pitäisi jaksaa palata takaisin normaalin arjen pariin, mutta kaikkea jännittävää on taas lähiaikoina onneksi edessä. Muutaman viikon päästä suuntaamme suurella porukalla Summer Sound festareille kolmeksi päiväksi. Buukkasimme hyvissä ajoin hotellihuoneet ihan Messukeskuksen yhteydestä. Olin viime vuonna kyseisillä festareilla ensimmäistä kertaa ja edellisen vuoden perusteella odotukset ovat kyllä tälläkin kertaa erittäin korkealla!

Vähän päälle parin viikon päähän satuimme myös varaamaan ystäväni Sonjan kanssa matkat Saksaan perheeni luokse viikoksi. Mietin, miten viettelisin viimeisen palkallisen lomaviikkoni ja edullisten lippujen löydyttyä päätimme lähteä yhdessä Sonjan kanssa tyttölomaa viettelemään. Fiilikset ovat katossa, sillä en ole vielä koskaan vienyt ketään ystävääni tutustumaan toiseen kotiini! :)

Vielä yksi innolla odottamani asia odottelee kesän loppupuolella, sillä sain kuin sainkin koulupaikan, joten tämä tyttö lähtee opiskelemaan liiketaloutta kesän päätyttyä! Olen niiiiiiiin iloinen tällä hetkellä, etten voi edes sanoin kuvailla. Näillä fiiliksin on hyvä jatkaa loppukesän viettoon. Toivottavasti muillakin on ollut riemukas alkukesä, mutta tästähän se vasta alkaa! Aurinkoista viikkoa. <3

31 kommenttia:

 1. Mielettömästi onnea koulupaikasta! :)) Ja olet aivan hurjan kaunis <3

  VastaaPoista
 2. onko tossa teijän kaheksan hengen porukassa kaikki pareja?:) Ihana postaus, ootan innolla muita osia!!C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä huoneessa ei ollut pariskuntaa, mutta 3 pariskuntaa oli matkassa kyllä! :D Kiva kun tykkäsit, lisää tiedossa tulevalla viikolla! ;D

   Poista
 3. Paljon onnea koulupaikan ansiosta! <3

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea koulupaikasta! Saanko kysyä minne pääsit opiskelemaan?:)
  Oliko toi mallorcan reissu muuten minkä hintanen ku ollaa oman poikaystävän kaa mietitty sinne lähtemistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Laureaan pääsin! :) löysin reissun erittäin halvalla äkkilähdöistä 390e/henkilö, mutta yleensä Mallorcan halvimmat pakettimatkat pyörivät siinä 500-600 paikkeilla. :) napsu.fi sivuston äkkilähtöjä kannattaa selata! ;)

   Poista
 5. Pääsitkö Haaga-Heliaan :)? Onnea kovasti!

  VastaaPoista
 6. Haha onks toi Jaakon asu sellanen tyylikäs mitä teillä yleensä on lentokoneessa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haahaha! Eijeijei.. Saksan lennoilla me vain panostetaan, tää oli Jaakon lomamoodi! :D itsellänikin oli XXL kokoiset hippipöksyt jalassa! :D

   Poista
  2. Ahaa :D jännää ku pukeudutte sillee. :D Ootko muuten huomannu et ulkomailt ostetuist napakoruist alkaa lähtee sellast tummaa värii napaan? Et ku ne on jotai rihkamaa. XD

   Poista
  3. No olenpa hyvinkin! :D muutaman euron härpäkkeistä ei voi oikein muuta odottaakaan.. :D

   Poista
 7. Vau kun olet ihana Essi! Onnea opiskelupaikasta.:)<3

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia, innolla odottelen muita postauksia lomasta :) onnea opiskelupaikasta!

  VastaaPoista
 9. Käytätkö sä yleensä meikkii ulkomailla? :) onks sun hiuksii ikinä värjätty? haluisin ite samanväriset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivisin en, mutta illalla sitten meikkaan, jos mennään syömään tai ulos vaikkapa. :) Raidoitan hiuksiani vaaleilla raidoilla 4-5 kertaa vuodessa. :) Minkä väriset hiukset sulla on luonnostaan?

   Poista
  2. Mulla on semmoset kultaisen, vaalean ja vaaleanruskeen sekotus :D sit nää on tosi paksut ja sillee pitkät ja kerroksittain leikattu :D

   Poista
  3. No mulla on varmaan aika samanvärinen oma väri oikeasti! :D vaaleita raitoja kirkastamaan sillointällöin niin hyvä tulee! :)

   Poista
 10. JEEEE kohta on meijän vuoro hypätä koneeseen <3

  VastaaPoista
 11. Onnea koulupaikasta! Olen itse juuri valmistunut lukiosta, ja tarkoituksena oli lähteä opiskelemaan liiketaloutta ammattikorkeakouluun, mutta koulupaikka ei sieltä auennutkaan. Sain kuitenkin paikan Suomen Liikemiesten Kauppaopistosta, ja haluaisin kysyä sinulta, että koitko merkonomi koulutuksen hyödylliseksi? Oliko sen jälkeen helpompi päästä lukemaan liiketaloutta? Ja katsottiinko amk haussa vain ammattikoulun arvosanoja, eikä lainkaan lukion arvosanoja? Mietin, että otanko merkonomin paikkaa ollenkaan vastaan, vai yritänkö syksyllä uudestaan päästä opiskelemaan ammattikorkeaan, ja siksi olisi kiva kuulla sinun ajatuksiasi yo-merkonomi opinnoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain kovasti! Itse myös hain ammattikorkeakouluun jo lukion jälkeen, mutta paikka ei auennut. Aloitin SLK:ssa sen vuoksi, että halusin töiden sijaan käydä edes jotakin koulua ja ajattelin, että merkonomin opinnoista voisi olla hyötyä. Hain kuitenkin itseasiassa edelleen lukiopapereillani pelkästään AMK:hon tänä vuonna, sillä en ollut vielä saanut hakuaikaan lopullista SLK todistustani, joten SLK:n arvosanoista ei tässä haussani ollut hyötyä, mutta kokemuksesta ja tiedoista joita koulu toi oli varmasti paljon hyötyä pääsykokeissa. Jos kuitenkin uskot, että enemmän lukemalla voisit päästä sisään, ei sinun kannata ehkä viettää 2 vuotta merkonomin opinnoissa. Itse en tuolloin ollut nimittäin lainkaan varma pääsisinkö ikinä AMK:hon, joten halusin edes jonkun koulutuksen aloittaa. :) Tulipas sekava ja pitkä vastaus, mutta jos siis pisteesi eivät jääneet kovin kauas sisäänpääsystä, hakisin sinuna uudelleen sisään syksyn haussa. :)

   Poista
  2. Hei eihän sil oo välii jossei se lopullinen todistus oo siihen mennessä vielä tullut ammattikoulusta. Mä ainakin hain tossa haussa niin, että laitoin amiksen keskiarvon vähän alakanttiin :D sitten koulu lähettää lopulta ne tiedot sinne ammattikorkeeseen ja sieltä lasketaan se todistuksen pistemäärä. Vähän sekava kirjoitus :D

   Poista
  3. No niin kyllä mä tiesin, että olisin ihan hyvin voinut hakea silläkin, mutta en jaksanut alkaa pohdiskella olisko siitä saanut edes enempää pisteitä :D onneksi pääsin sisään silti, olis kyllä harmittanut jos tuosta olisi jäänyt kiinni! :D

   Poista
  4. Mäkin olen mennyt lukiosta slk merkonomi linjan lukemaan sen kaksivuotta. Itse tuli todettua, että ala kiinnostaa ja työharjoittelusta ehdoton plussa :) meiän luokalta moni jäikin suoraan duuniin pankkeihin/toimistoihin ja yksi alkoi yrittäjäksi! Oma tarkoitus oli nostaa pisteitä koska lukiotodistuksella amk oli mahdottomuus. Pelkällä mekonomi todistuksella paikka aukesi amk:sta! Mutta kuten Essi sanoi jos lukemalla ja yo pisteillä pääsee en suosittele menemään slk:n "turhaan" kahdeksi vuodeksi. Tradenomin ekan vuoden opinnot on täysin samaa kun merkonomi koulutus (: onhan siitä apua ollut välillä, mutta ei niin suuresti että siihen kaksi vuotta kannattaisi laittaa jos yo-todistuksella mahis päästä amk! :)

   Poista
 12. Kiitos kommentistasi! Tietääkö kukaan, että onko minun vaikeampaa päästä syksyn haussa AMK:hon sisään, jos minulla on jo koulupaikka vastaanotettuna slk:sta? Vai onko sillä merkitystä? Kiitos vielä etukäteen avusta, olen ite nimittäin aivan hukassa näiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tietääkseni ei ole väliä koSka eriasteen koulutus :)

   Poista