tiistai 29. heinäkuuta 2014

The perfect breakfast

Terve! Saksassa viikko pyörähti ohi nopeasti ja arkeen on jo ehditty palata rysähtäen. Ennen matkaamme järjestimme siskoni Annin kanssa tapaamisen aamiaisen merkeissä. Anni oli juuri saapunut Mallorcan matkaltaan ja meillä oli paljon juoruttavaa yhdessä reissuistamme. Moni käy herkkuaamiaisilla tai brunsseilla erilaisissa kahviloissa tai ravintoloissa, mutta meillä on ollut jo pitkään tapana järjestää omat herkkukekkerimme kotipöydän ääreen. Tällä tavalla voi päästä hieman halvemmalla ja saa syödä juuri sitä, mistä eniten pitää!

030
Täydelliseen aamiaiseen kuuluu ehdottomasti jonkun sortin smoothie. Tällä kertaa makunystyrämme kaipasivat yksimielisesti jotakin mansikkaista herkkua, joten valmistimme smoothiemme: tuoreista mansikoista, vadelmista, banaaneista, jogurtista ja jääpaloista.

033

Päivä oli erityisen kuuma ja aurinkoinen, joten jääpalat toivat smoothieen kaivattua viileyttä.

037

Minuutiksi pärinät käyntiin ja viileä herkku on valmis nautittavaksi. Tuoreet mansikat antoivat juomalle ihanan raikkaan maun, elikkä jos lähistöllä on tuoreita mansikoita saatavilla, kiikuttakaas ne äkkiä blenderiinne!

042

Toinen aamupalapöydän ykkönen: Munakas! Mielellään mahdollisimman monilla täytteillä. Kutsutaan näitä pikkusisaruksieni kanssa pizza-munakkaiksi, koska runsaat täytteet tuovat pizzamaisen vaikutelman. Munakkaassa tällä kertaa: herkkusieniä, makea suippopaprika, kesäsipuli, juustoa, kirsikkatomaatteja, mustapippuria, yrttisuolaa ja valkosipulimaustetta.


048

Mm. Jogurtti, mysli, tuoreet hedelmät, ruisleivät ja vihreä tee täydensivät aamupalatuokiomme.

057

Tässäpä täydellinen aamiainen meidän makuumme.

063

Kun yhdessä hoitaa vielä valmistelut ja kattaukset, ei joudu nähdä suurta vaivaakaan, vaan aamiainen ilmestyy pöytään kuin itsestään mukavia samalla höpötellessä.

089

Täyttävän aamupalan jälkeen ruokalepo oli paikallaan.

094

Myöhemmin lähdin Sonjan kanssa käymään kaupoilla ja matkalla kuvailimme muutamat asukuvat kauniissa aurinkoisessa säässä. Päälle oli laitettava mahdollisimman kevyet vaatteet, sillä kuumuus oli käsinkosketeltavaa.

114

Sonja vetaisi bikinien päälle leveästä pitsistä kudotun topin - Kirppis

115

127

 142

Ja itse pukeuduin kukallisiin shortseihin - H&M

222

151

Shortsit - Forever21

168

Toppi - H&M
Vyö - H&M
Laukku - BHPC
Kengät - Vans

548

Okei, pakko vielä tähän loppuun mainita, että tällä hetkellä kotini yläpuolella on käynnissä ihan jäätävä salamasota. Istun täällä sohvan nurkassa yksin läppäri sylissä kauhusta kankeana. Töpselit kävin jo repimässä irti joka kulmasta, mutta onhan tää nyt aika kamalaa! Samalla kuitenkin ihailen aina kunnon ukkosta ja salamointia, joten jonkunlainen masokistinen innostus-kauhistus olotila meneillään. Eipä tässä voi kun kunnioittaa luonnonvoimia ja pysyä piilossa. Pysykää poissa sieltä golfkentältä ja aurinkoisempaa säätä huomiselle!

27 kommenttia:

  1. Tollaset kunnon aamupalat on ihan parhaita! Yksin harvemmin jaksaa nähdä tollasta vaivaa, mutta usein kavereiden kanssa yhdessä tulee valmistettua tollasia :) Oot niin upea Essi, ja toi laukku on ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siksi tykkäänkin kutsua aina kavereita syömään, kun on kiva panostaa vähän enemmän yhdessä syödessä! :D Voi kiitos, toi laukku on munkin suosikki!

      Poista
  2. Hölmö kysymys mutta lisätäänkö nuo täytteet munakkaaseen missä vaiheessa? Olen kyllä niin epävaimoainesta keittiössä :D Ompas kiva tää sun blogi:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole hölmöjä kysymyksiä! Heti, kun munat saavat vähän kiinteämmän muodon pannulla, eli voivat olla vähän löysiäkin vielä. :) Kiitos vain kovasti!

      Poista
    2. Kunnolla oliiviöljyä ensin pannulle, ettei munakas tartu kiinni pannuun! ;)

      Poista
  3. ootko värjänny sun kulmat tummiksi? tai näyttää tummemmilta kuin yleensä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa aloitin värjäämään kulmiani ensimmäistä kertaa alkukeväästä ja nyt kesän aikana en ole lisännyt väriä niihin, mutta kun viimekerralla laitettu väri alkoi haalistua liikaa kulmissa laitoin näihin kuviin ensimmäistä kertaa aikoihin kulmakynää. Siksi ehkä tummemmat, kuin mitä lähiaikoina postauksissa näkyneet. :)

      Poista
  4. Eiks teil muka oo ukkosenjohdatinta XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei meillä ainaskaan ja tänää justihi sanottii ylen uutisissa, joku asiantuntija tyyppi siinä puhu, että kannattaa ottaa johdot irti pistorasioista vaikka oiskin :)

      Poista
    2. No on kai kaikissa taloissa nykyään, jotenkin tuli silti turvallisempi olo täällä jytinän keskellä. :D

      Poista
    3. Anonyymi 22.23 miten ei voi olla? Eikö se olisi kuitenkin aika järkevää?

      Poista
    4. monissa suomalaisissa mökeissä ja omakotitaloissa ei oo ukkosenjohdatinta. en oo ainakaa tähä mennes kuollu eikä se oo kuulemma välttämätöntä :) mut meiän taloo kyllä varmaan suojaa kaikki korkeet kerrostalot ja puut mitä tässä vieressä on

      Poista
  5. Ihan superkymppiplus toi sun kaverisi Sonjan pitsitoppi, aivan mun makuun, ihana !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sattuupa olemaan oman vaatekaappini löytöjä! :) Tykkään myös!

      Poista
  6. Muutama postaus sitten kerroin ongelmistani selata blogiasi. Tämä postaus kuitenkin aukesi ilman mitään ongelmia vaikka puhelin ja netti on samat kuin viimeksi! :)
    Huippua kun näkee kuvat ilman odottelua, koska ne on sun blogin ehdottomasti paras puoli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hassua, en nimittäin ole tehnyt mitään uutta blogilleni. :D Kuviin panostankin blogissani eniten, joten on ollut todella harmi, että niin monilla on ollut ongelmia niiden näkymisen suhteen. Hyvä, jos nyt alkaisi vihdoin pelittää kaikilla! :)

      Poista
  7. Tuplapakarat mulla.......... :DDD hehehe!

    VastaaPoista
  8. Ääh, haluaisin niin paljon sun blogia lukea mutta nää kuvat latautuu ihan supersupersuper hitaasti... :-( Mistähän johtuu? Kaikki muut blogit kyllä toimii ihan moitteettomasti mutta tän kanssa kestää ikuisuus ennen kuin kuvat näkee! :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en osaa yhtään sanoa, mistä tämä johtuu.. Niin monella ollut samanmoisia ongelmia, että kai tässä nyt joku mättää, mutta mikä. :/

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Tälläinen maistuis kyllä jokaisena aamuna! ;)

      Poista
  10. Ää, rakastan tota kuvaa igeessä susta ja jaakosta <3;)

    VastaaPoista
  11. näyttää niin hyvältä toi aamupala..♥

    VastaaPoista