keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Mallorca, Palma Nova

Olen yrittänyt valita matkakuvistamme parhaita paloja. Kivoja kuvia on kuitenkin ihan liikaa! Ulkomailla otetuissa kuvissa on aina niin ihanan lämmin tunnelmakin, että niistä voisi lisätä tänne vaikka jokaisen. Jonkinlaista karsintaa on kuitenkin tehtävä, sillä parituhatta kivaa kuvaa on ehkä hieman liikaa. Kylläpä tulikin ikävä matkaamme näitä kuvia selatessa. Onneksi Suomessakin on tällä hetkellä ihan huippusäät!

Tässäpä olisi muutamia sekalaisia kuvia matkaltamme:

169 (800x533)
528 (800x484)
840 (800x533)
758 (533x800)
455 (533x800)
446 (533x800)
079 (533x800)
 180 816 (800x533) 129 (800x592) 407 (800x533) 424 (800x533) 1063 (800x533) 3011 (800x533) 2560 (800x533) 332 607 (774x800) 539 (800x533) 108 (800x533) 485 1100 (800x533) 151 (800x533) 425 (800x533) 668 (800x533)
1130

Matkallamme moni päivä kulki lähes samalla kaavalla. Aamulla Tynski hyppäsi sänkyymme päälleni herättämään minut uuteen päivään. Vetaisin kaapistani mukaan ottamani ruisleipäpussin (tärkeä joka matkalle!!) ja valuin keittiöön valmistamaan aamupalaa. Söimme aamiaisen lähes poikkeuksetta huoneistossamme, koska majoituimme huoneistohotellissa ja meillä oli kaikki tarvittavat keittiötarvikkeet mikrosta vedenkeittimeen.

Aamupalan jälkeen levitimme pikaisesti aurinkorasvat pintaan ja pakkasimme mukaamme joko rantakassin tai allaskassin krapulan asteesta riippuen. Päivä vietettiin altaalla tai vaihtoehtoisesti jollakin rannalla. Kävimme myös tekemässä päiväretken vesipuistoon, matkan eräälle pienemmälle rantapoukamalle ja osa lähti myös viettämään shoppailupäivän Palmassa.

Kun aurinko oli paahtanut viimeisetkin rusketussoturit tarpeeksi pökerryksiin, siirryimme huoneeseemme vessa- ja suihkujonoon. Vaikka huoneistomme oli määritelty kahdeksalle hengelle, siellä oli vain yksi vessa kaikkien meidän käytettäväksi. Olo oli ajoittain tukala. Kylpyhuonerumban jälkeen levitettiin kosteusvoiteet ja aftersunit ja rasvattiin Tynskin selkä.. joka ikinen päivä... monta kertaa päivässä... monta kerrosta kerralla.

Yleensä iltaisin alkoi jokin jalkapallo-ottelu ja porukan miehet valtasivat sohvanurkan. Tytöt saivat täten hyvää etumatkaa laittautua valmiiksi iltameininkeihin. Toisinaan ilta jatkui tästä johonkin ravintolaan tai shoppailukatua koluamaan, toisinaan taas painuimme hakemaan kaupasta parin euron viinipullot ja myöhemmin jatkoilemaan viereisen kaupunki Magalufin yöelämään. Yhtenä iltana eksyimme myös minigolfailemaan.

Hauskuutta ei reissustamme puuttunut ja samalla porukalla voisi hyvinkin lähteä uudestaankin matkalle. Kiitos siis kaikille asianomaisille upeasta matkasta. <3

27 kommenttia:

  1. Oot niin älyttömän upea etten kestä :D <3 Kunnon kaunotar!

    VastaaPoista
  2. Oli kyl ihan paras reissu! <3 ja kyllä uudestaan :)

    VastaaPoista
  3. Tuo on niin hupaisa tapa että kun suomalainen lähtee ulkomaille, niin omat ruikkarit pitää olla mukana matkassa, että eihän sitä voi täysin antautua eksoottisten makujen vietäväksi. :'D Itsekin syyllistynyt ruisleivän mussuttamiseen ulkomailla, vaikka olisi ollut mitä ulkomaisia herkkuja nenän alla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, jep! Mulla on nykyään matkalaukussa aina paikka ruisleipäpussille. :D

      Poista
  4. Eiks sua pelota melanooma? Ite pelkään sitä ihan älyttömästi enkä uskalla ottaa aurinkoa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pelottaa! Ja siksi olenkin ihan hullu läträämään aurinkorasvalla, vedenkestävällä sellaisella! Ihonikaan ei ole ihan niin ruskettuvaa sorttia kuin monen ystäväni, joten heidän tahdissaan pysyminen on ihan mahdoton tehtävä. :D

      Poista
    2. Hyvä vain, jos on sellainen fiilis, ettei viitsi suorassa paahteessa maata, niin ihan hyvällä omatunnolla vain varjoon kellimään. Ei se kuumin päiväpaahde tee hyvää missään määrin iholle. :/

      Poista
  5. Vaikka mä nautinkin ulkomailla just paikallisilla ruoilla herkuttelusta, niin leivät kyllä on niin vaaleeta höttöä monissa paikoissa, että monesti jätän mieluummin syömättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ihan sama homma. Omat ruisleivät aamupalaksi ja päivällä ei tarvitse niihin höttöleipiin sitten koskeakkaan. :)

      Poista
  6. Aivan ihana tuo neljännen kuvan asu jossa on harmaa hame ja valkoinen pitsitoppi! Muistatko mistä oot ne ostanu?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos sinulle! Harmaa hame on noin vuosi sitten H&M:n alennuksista ostettu. Taitaa kuulua kuitenkin perusmalleihin, joten voisi varmasti löytyä vieläkin. Topin ostin tuolta Mallorcalta. :)

      Poista
  7. Ihania noi sun asut, etenkin toi aurinkohattu! :) näistä kuvista välittyy niin kiva lomafiilis, ja täytyy sanoa wau toi sun kroppa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitoskiitos! No niinpä välittyy niinkin kovin, että tuntuu ihan kurjalta olla nyt vain taas kotona. Pitää keksiä kaikkea Suomi-kivaa! :)

      Poista
  8. mä voisin ihan helposti kattoa näitä kuvia sen parituhatta, niin ihania! :) <3

    VastaaPoista
  9. Käytätkö hopeashampoota?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tosi harvoin, sellainen kampaamon pieni näytepakkaus kesti koko viime vuoden ja vieläkin vähän pohjalla jäljellä! :D

      Poista
    2. Hah onnellinen :D ite joudun käyttämään kun en oo luonnollisesti blondi :D

      Poista
    3. Onko sun hiukset kuivuneet siitä usein käytettynä? Moni on valitellut moista nimittäin. :S

      Poista
    4. Ne on vähän ehkä koppuraiset käytönj jälkeen, mutta hiusöljyllä ne saa pehmeäksi-

      Poista
  10. 46 päivää niin alkaa koulu! tai ainakin kännykän päivälaskurin mukaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tosi lyhyeltä ajalta! Mutta onhan tässä vielä kesää jäljellä. :D Ihan hauskaa kyllä. :)

      Poista
  11. moi! minkä kautta varasitte matkan, otitteko lennot ja majoituksen erikseen vai joltain matkatoimistolta?:) ja jos saa kysyä niin paljoko matka maksoi yheltä? kaverin kanssa on suunnitteilla matka ens kesäksi samaan paikkaan mutta halvimmat matkat mitä on löytynyt niin on 600-700e luokkaa viikolta :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Varattiin vissiinkin Aurinkomatkojen kautta pakettitarjouksena. Matka maksoi yhdeltä vain 430e, sillä otettiin 8 hengen huoneistohotelli. Suurelle porukalle reissut on monesti hieman halvempia. :) kyllä varmaan kesää lähempänä löytyy halvempiakin tarjouksia, mutta Mallorcalle kyllä yleensäkin matkat ovat hieman kalliimpia kuin moneen muuhun paikkaan, joten jos jollain 500-600 e löytyy niin on ihan hyvä hinta! :) heinäkuussa matkat on myös monesti kaikkein kalleimpia!

      Poista