lauantai 12. heinäkuuta 2014

Magaluf

Toisena päivänä matkallamme saimme ikuistaa ystävämme Emmin 22-vuotis syntymäpäiviä! Ensimmäinen iltamme oli mennyt hieman matkasta väsyneissä tunnelmissa, joten syntymäpäivien kunniaksi päätimme korkata Magalufin yöelämän. Päivä meni altaalla kellien ja iltaa kohden lähdettiin hieman kiertelemään kauppoja ja samalla metsästettiin Emmille jotakin pientä synttärisälää yllätykseksi.

Lähdimme Jaakon kanssa shoppailuvimmassamme kävelemään Magalufiin asti jo illalla. Pääsimme näkemään kauniin vaaleanpunaisen auringonlaskun, vaikka ikäväksemme aurinko ei laskenut lähirannoillemme, vaan kukkulan taakse. 

200

Päälleni vetaisin Fiorellasta ostamani korallinpunaisen hulmuavan topin ja cubuksen vaaleat farkkushortsit. Pitsiballerinat ovat H&M:stä, mutta rähjääntyivät reissussa sen verran, että saivat jäädä asumaan Mallorcan auringon alle. Laukku on hankittu Guessin outletista.

232

Vaikka aurinko ei veden ääreen laskenutkaan, näky oli silti kaunis.

286

Nämä varjotipsut olivat mielettömän söpöjä!

235

#apinamies

289

#nuuskamuikkunen

243 

 266

Joskus olisi ihanaa päästä jonnekkin ulkomaille veneilemään tai purjehtimaan.

251

Kaupoilla pyöriessämme mukaamme tarttui kaikenlaista pientä synttärisälää. Synttärisankari on oikea kodinhengetär ja loihtii keittiössä ties mitä herkkuja, joten halusimme antaa hänelle ammattilaisen kuteetkin kokkailuita varten.

294

Esiliina pitää joka kokilla olla! Odottelimme nurkan takana, että synttärisankari saapuu olohuoneeseen ja ryhdyimme kahdeksan hengen onnittelulauluun.

338

Olin sen verran kaukaa viisas, että tajusin pakata matkaamme tälläisen itsetekemämme juomapelin. Hauskaa oli huomata, että tämähän oli tehty vielä nimenomaan viime syntymäpäivilläni, joten siinä oli sopivasti synttärisankariin liittyviä tehtäviä. Osuimme kaikki sääntökohtaan ja peli menikin aika monimutkaiseksi siinä vaiheessa, kun käynnissä oli jo kolmisen sääntöä päällekkäin. Jouduimme pelata peliä mm. englanninkielellä. :D

074
 
Myöhemmän illan kuvamateriaali oli sen verran sumuista, että päätin julkaista vain pari ihan alkuyöstä napattua kuvaa. Kyseisenä iltana myös pikkukamerani hajosi ja kyllä nauratti siinä vaiheessa, kun selasimme kertyneet kuvamateriaalit muistikortilta toiseen kameraan siirrettäessä. Huhheijakkaa!

096

Magaluf on paikka jonne mennä, mikäli railakas juhliminen matkalla kiinnostaa. Vähän huolestuttaa siskorakas, joka majoittuu kyseisessä kaupungissa tällä hetkellä. :D Loma voi olla aika vauhdikas!

12 kommenttia:

  1. Miks ihmees ette menny Annin kaa samaan aikaan tonne :o ps oot kaunis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sattumalta valittiin vierekkäiset lomakohteet! Löysin äkkilähdöistä meidän matkan niin hyvällä tarjouksella, että napattiin se kavereiden kanssa välittömästi. Myöhemmin huomattiin, että Annin porukka lähtee viereiseen kaupunkiin juuri kun me tullaan sieltä pois! Olisi ollut hauska olla edes muutama päivä samaan aikaan! Kiitos. :)

      Poista
  2. Vitsi nää kuvat on niin kivoja :) ihana toi sun korallinen toppi ja tyylikkään essun sai synttärisankari ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah olisi voinut ostaa itselle tuollaisen samanlaisen -mies versiona! :DD

      Poista
  3. Heippa kaunokainen ! Hei mistä sellaset sun harmaat housut on? Vähä niinkuin yogapantsit :D sulla on ne tuossa yhdessä kuvassa ainakin minkä oot tänään lisänny instagramiin!! Aivan ihanay housut! Ja missä koossa sulla on nuo? Väkisin haluan vaikka tilata tuollaiset ! :D

    VastaaPoista
  4. Ne on ostettu Saksan new yorkerista, mutta voisi varmaan löytyä Suomessakin. Ne on ihan sellaista pehmeää perus kollarikangasta. :) kokona: xs.

    VastaaPoista
  5. Tää sun blogis on kyllä tällainen ihana hyvän mielen blogi!:)

    VastaaPoista
  6. Voi miten kaunis oletkaan <3 sisäisesti kuin ulkoisestikkin.. olisi ihanaa tuntea tommonen ihminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan kilteintä mitä toiselle voi sanoa, kiitos. <3

      Poista
  7. mikä toi juomapeli on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän oma tekemä! :D Siinä on kaikenlaisia sääntöjä ja tehtäviä. :)

      Poista