perjantai 11. heinäkuuta 2014

Grilling & Chilling

Eilen viettelin ystävieni kanssa rentouttavaa vapaapäivää. Heti aamusta kokoonnuimme tyttöjeni kanssa Donalle aamupalailemaan ja koko homma meni taas ihan letuksi.

002

Onneksi nämä lettuset oli valmistettu hieman terveellisemmän kaavan kautta kuin viimeviikkoiset ja lisukkeinakin meillä oli vain banaania, mansikoita, vadelmia ja maitorahkaa.

010

016

Ihan mukiinmenevä aamiainen!

050

Päivällä lähdimme Sonjan kanssa metsästämään vielä pikkukameraa, sillä Helsingissä etsinnät eivät tuottaneet tulosta. Asuksi vetaisin päälleni perus farkku-toppi yhdistelmän valkoisella takilla ja turkoosilla laukulla höystettynä.

044

Takki - Zara
Housut - Saksasta
Kengät - Kirppis
Laukku - BHPC

041

Laitoinpa hiukseni vaihtelun vuoksi myös keskijakaukselle! Jossakin vaiheessa alkoi kuitenkin ahdistaa vietävästi, joten hetken päästä harja huiskautti letin takaisin omalle paikalleen.

018

Kaupoilla pyöriminen tuotti tulosta ja löysin kuin löysinkin täydellisen Canonin pikkukameran! Tämä oli tärkeä löytää nopeasti, sillä Soundit lähestyvät kovaa vauhtia ja sinne en järjestelmäkameran kanssa viitsi lähteä heilumaan.

019

Vaaleanpunainen, kätevän kokoinen, halpa ja ominaisuudetkin olivat ihan kohdillaan viihdekäyttöä varten. Kamera oli hyvässä alennuksessa ja suorastaan huusi nimeäni.

060

Illalla ystävämme saapuivat luoksemme vielä grillailemaan ja chillailemaan.

064

Valmistimme grillivartaita, joihin tuli: herkkusieniä, ananasta, kesäkurpitsaa, luumutomaatteja ja lihapullia. Pyörittelin vartaat marinadissa, jonka tein alunperin possupihveille.

076

Marinadissa oli: valkosipulia, mustapippuria, reilu loraus oliiviöljyä ja omenaviinietikkaa, hunajaa, grillimaustetta ja yrttisuolaa.

066

Tarjolla oli myös valkosipuli-, ja aurinkokuivattutomaattituorejuusto täytteisiä herkkusieniä.

068

069

088

108

Ja vesimeloni-vuohenjuusto salaattia. Salaattiin tuli: vesimelonia, napolitan salaattimixiä, kurkkua, vuohenjuustoa ja balsamicokastiketta.

084

105

090

Kasa tyttöjä ja tämä pieni karvainen herra saapuivat myös viettelemään kanssamme iltaa. Tästä ei vapaapäivä voi mennä enää paremmaksi!

13 kommenttia:

  1. Namnamnam, miten noi sun/teidän ruoat näyttääkin aina noin herkullisilta! :D Toi valkoinen takki on myös tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaaah, ruoka on parasta! :D Kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Nätti asu :) Takki on tosi ihana! Ja nam mitä ruokakuvia :D


    http://jennidiamante.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Syötkö koskaan sipsejä? Tai ylipäätän karkkeja? Entä haetko ikinä kunnon darramättöjä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syönhän mä! Tosin mun herkutteluruokaa on juurikin kaikki mättöruuat! Kun haluan oikein pistää möhöilyksi, vedän kebabbia kreikkalaisella salaatilla, big mac-hamppareita tai subin patonkeja. MMMM. Sipsit ja karkit ei oo koskaan ollut mulle erityistä herkkua, mutta kaikki mikä liittyy suklaaseen taas..... ! Tähänkin pitää löytää vain sopiva tasapaino, eikä vetää aina ihan kaksinkäsin. :D

      Poista
  4. Tovivoisitko koskaan pienempiä rintoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus ihmettelen näitä kysymyksiä.. :D kukaan joka toivoo pienempiä rintoja tuskin käyttää super push upeja ja korostaa niitä paljon :)

      Poista
    2. Enpä ole koskaan tainnut. Ihan tyytyväinen olen näin. :) Mun mielestä tärkeintä on, että kroppa on sopusuhtainen, ei niinkään erityisesti tiettyjen ruumiinosien yksittäiset koot. :D

      Poista
  5. Wää sä oot niin pikkuinen :D <3 Siis kooltasi meinaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah, niinhän mä vähän oon... Pätkä mikä pätkä. :D

      Poista
  6. Hei tota mite sä rusketut nii hyvi? Käytätsä mitää aurinkosuojaa? Mä en meinaa ikinä nimittäi ruskettua kunnolla :( sit palan joka kesä ainaki kerran jostai sillee et nahat lähtee :( mut kyllä mulle aina rajat tulee ja sillee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun en rusketu... Reissussakin kaverit oli jo tokana päivänä sen värisiä, etten ylttänyt edes viimeisenä päivänä samaan. :D En onneksi palakkaan helposti, ainakaan aurinkorasvojen kanssa. Mutta ulkomaille meno ilman aurinkorasvoja olisi ihan kuolema. Palaminen tekee niin hirmuhuonoa iholle sisäisesti ja ulkoisesti, että sitä tulisi todellakin välttää. Jos ei sitten millään rusketu ja aina vain palaa, niin mielummin jättää sen auringossa kellimisen sitten suosiolla vähemmälle. :/

      Poista