torstai 27. huhtikuuta 2017

Taas homma etenee

Kirjoitinkin jokunen aika sitten postauksen kevään kiireisistä tunnelmista ja siitä, miten on ollut hankala saada velvollisuuksien hoitamiselle tuulta siipien alle. Lamaantunut fiilis jatkui vielä muutamia viikkoja eteenpäinkin ja vaikka lähes joka päivä kaivoin kotona tietokoneen, kansiot ja paperit esiin, tuntui siltä, ettei saanut oikein mitään aikaiseksi. Tehtävät edistyivät verkkaisesti ja ajatukset olivat jossakin muualla. Anni on yrittänyt saada mua moneen otteeseen lähtemään hänen kanssaan kirjastoon ja lopulta annoin sille sitten mahdollisuuden ja kappas - raportti kirjoitti itsensä valmiiksi yhden päivän aikana. :D Sen lisäksi päivittelin puhelinliittymäni ajantasalle, kävin sähköpostit läpi, avasin blogin pitkästä aikaa ja täytin veroilmoituksen, mitäh! Ei se jengi näköjään ihan turhan vuoksi hihhuloi siellä kirjastossa.

Tottahan se on, että koti on usein se paikka, jossa jättää nimenomaan taakse nämä kaikki koulu- ja työvelvollisuudet, joten varmaan mieli pysyy siellä kodin syövereissä jonkunlaisessa lepotilassa ja suurimman osan on lähdettävä toimistolle, koululle tai muualle keskittyäkseen paremmin. Luulin, että tämä sääntö ei päde minuun, mutta näköjään päti.

fullsizeoutput_156d

Nyt kuitenkin sain palautettua viimein pitkään väkertämäni raportin ja esiteltiin tänään ryhmämme kanssa kevään kurssityökin, joten pari isoa hommaa on nyt taputeltu pois alta! Vapautunut fiilis ja tuli heti sellainen olo, että ollaan taas askeleen lähempänä kesää. :)

fullsizeoutput_157b

Jotenkin jännä fiilis tulevan suhteen, kun mulla on tällä hetkellä pitkästä aikaa tilanne, etten oikein tiedä, miltä lähitulevaisuus tulee näyttämään. Paljon on juttuja viritteillä, mutta mikään ei ole vielä varmaa.

fullsizeoutput_1577

Voipi nimittäin olla, että olen kesällä kokonaan uudessa työpaikassa, jonka vuoksi en ole uskaltanut tehdä oikein sen suurempia kesäsuunnitelmia. Esimerkiksi reissusuunnitelmat olen joutunut jättää täysin roikkumaan ja voi olla, että edessä on tänä vuonna Suomi kesä! :D

fullsizeoutput_157d

Kaikki uudet tuulet ovat tällä hetkellä kuitenkin enemmän kuin tervetulleita ja toivonkin, että paikka aukeaa ja muutkin tulevaisuuden suunnitelmani saavat tuulta siipiensä alle! Jos kaikki sujuu parhain päin, edessä on erilainen ja jännittävä kesä.

fullsizeoutput_1575

Ajattelin tulla heittämään nyt vain pikaiset elonmerkit ja terveiset keväästäni, kun pahin kiire alkaa helpottaa ja toivottamaan kaikille huippua ja railakasta vapun aikaa! <3

Suuret tsempit myös kaikille lopputöiden, kirjoitusten ja pääsykokeiden kanssa uurastaville. Kova työ palkitaan aina ja parhaansa tehneen on helppo hymyillä läpi kesän! :)

8 kommenttia:

 1. Olin juuri aikeissa kommentoida edelliseen postaukseen, että missä viipyy uusi postaus, kunnes huomasin etten ollut itsekkään ehtinyt avata blogiasi muutamaan päivään :D
  Kiva kuulla, että alat saada hommia valmiiksi ja pääset jo odottelemaan kesää :) Ja hei eihän se Suomikesä yhtään huono homma ole, jos ei sada lunta kuten täällä meillä päin tänää teki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kesä Suomessa olisi varmasti aivan ihana, jos säät edes himpun verran suosisi! Vois vaikka viikonloput paistaa are, se riittäisi mulle! :D Heheeh, joo no sittenhän mä päivitin juuri oikealla hetkellä! :)

   Poista
 2. On varmasti palkitseva fiilis kun on isot projektit alta pois :) ihana kuulla susta taas ja upee asu!😍

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii kiitos Elli <3 Joo, kyllä tässä vielä vähän juttuja on jäljellä, mutta hyvä fiilis! :) Kivaa vappua!

   Poista
 3. Suomi kesästä kannattaa ottaa kaikki irti? Paljonko olet oikeasti suomessa reissannut? Itse havahduin tähän kun olin vaihdossa, että vähänpäs olen Suomessa reissannut. Nyt onkin tehty tyttöjen kanssa road tripejä kesäisin ja kierretty suomen kaupunkeja :) ihan mielettömiä reissuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä festari- ja mökkireissuja ympäri suomen, mutta ei juuri tuollaisia perinteisiä road trippejä! :) Ehkäpä tänä kesänä! ;)

   Poista
 4. Ei liity postaukseen, mutta iha mielenkiinnolla aattelin kysyä ku kuitenki alat olla siinä iässä ku viedään seurustelusuhteita isommille leveleille, että missä vaiheessa sulla ois ihanne saada vauva ja mennä naimisiin yms ? :) Ite oon siis vasta 19 mutta kauhee vauvakuume ja ois mukava kuulla sun ajatuksia seuraavista askeleista!! Oikeestaan postauskin tosta aiheesta ois tosi kiva <3 oon kyl saanu semmosen kuvan, että tykkäät elää hetkessä ja mennä fiiliksen mukaa tommosissa asioissa, mikä onki tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla tosiaan onkin ollut aina tuollainen "elän hetkessä"- ajattelutapa ja tahdon uskoa, että noihin kaikkiin juttuihin on se oma aikansa ja paikkansa, kun se tuntuu luontevalta askeleelta sillä hetkellä elämässä. :) Tottakai semmoista pientä suuntaa antavaa ajattelua tulee tehtyä ja tahtoisin kyllä, että noita isompia liikkuja alkaisi pikkuhiljaa tapahtua ennen kuin täytän 30. :D Mutta annan kaiken tulla omalla painollaan! :)

   Poista