Herkullista huomenta! Toivottavasti kaikilla on hirmuinen nälkä ja ruokalista vielä suunnittelematta, sillä nyt pamautan pöytään sellaisen herkun, jota ette voi missata!
Vaikka vetelinkin koko viikon Pargassa fetasalaattia, ei kyllästyminen silti iskenyt niin pahasti, etteikö muutaman päivän jälkeen olisi taas pystynyt jo alkaa vedellä taas fetaa salaatin kaverina! :D Viime viikonloppuna halusinkin kokeilla valmistaa kyseistä herkkua hieman uudella tavalla ja kuultuani suosittelun ystävältäni uunifetasta, oli sitä päästävä heti testaamaan.
Tarvikkeet
Fetakuutio
2 Paprikaa
Kevätsipulia
4 Tomaattia
Oliiveja
Aurinkokuivattuja tomaatteja
Mausteet: Oliiviöljyä, mustapippuria, yrttisuolaa, pizzamaustetta
Lämmitä uuni 200 asteeseen ja pilko vihannekset
Aseta fetakuutio folioon
Heitä päälle täytteet ja lisää sekaan mausteet
Lorauta päälle reippaasti oliiviöljyä ja kääri folio nyytiksi
Heivaa uuniin ja anna kypsyä 20 minuutin ajan
Nautiskele kuumana vaikkapa leivän ja tuorejuuston tai jonkun lihan kaverina!
Ihan älyttömän hyvää ja hölmistyinkin siitä, miten en ollut koskaan aikaisemmin keksinyt moista valmistaa, vaikka fetan suuri kuluttaja ja ystävä olenkin. Valmistus oli nopeaa, hauskaa ja helppoa ja kyllä maistui! :) Herkkuhetkiä. <3
Haha oli taas kerran nälkä, arvaa vaan onko kovempi nyt :D Mutta tää oli taas myöskin tosi kiva ohje, mä tykkään hirveästi fetasta ja kasviksista ja esim. grillinyytit on yksi mun suosikkijuttu kesäisin! Joten kokeiluun menee, aiemmin olen tunkenut nyytteihin halloumia :)
VastaaPoistaGrillinyytit on kyllä munkin suurta herkkua, joten tää oli vaan vieläkin maukkaampi versio niistä! :) halloumi sopii varmasti myös tosi hyvin! Nam!
PoistaTätä täytyy kokeilla joskus, näyttää hyvältä! Voisin tehä vaikka hyvää kanaa kaveriksi tohon, nami!:)
VastaaPoistaJoo kana sopis tohon kyllä ihan täydellisesti! :) kannattaa kokeilla, oli supernopeeta valmistaakin!
PoistaHyvältä vaikuttaa c(: oon vaa miettiny aina et pilkotaanko siis toi sipuli kokonaan varsineen päivineen? että mitään ei tarvi heittää pois?:)
VastaaPoistaJoo kevätsipulin voi käyttää ihan kokonaan! :)
PoistaAhaa, hyvä:)
PoistaMissä/kenen kanssa asustelet nykyään? :)
VastaaPoistaVuokrasopparin päättymiseen asti tuolla meidän kodissa, mutta reissun jälkeen alan just pakkaamaan muuttokamoja kasaan! :)
PoistaItse olen syönyt Ateenassa uunifetaa ja se on niiiiin täydellistä!
VastaaPoistaIhan sairaan hyvää kyllä! En ollut ennen missään maistanutkaan aikaisemmin. :)
PoistaOi että, näyttääpä herkulta! Tätä on kyllä pakko kokeilla! :) Täältä löytyy meinaan toinen fetan suurkuluttaja ;D
VastaaPoistaHahah noniin! Tää on sit just sun resepti! ;)) <3
PoistaNami! Miten herkullisen ja helpon kuulosta jälleen kerran! Menee ehottomasti kokeiluun! :) Oot aivan mielettömän ihana persoona!
VastaaPoistaTosi helppo olikin! Nousee varmasti mun vakkarireseptien joukkoon. :) kylkeen vaan vaikka kanaa tai muuta lihaa, niin kunnon päivällinen on valmis! Voi vitsit, kiitos sulle illan piristyksestä. :')
PoistaSuu valuen kävin tätä aikasemmin jo kattelemassa. Näyttää niin pirun hyvältä ja ei voi olla maistumatta herkulliselta. Tää menee testiin! :)
VastaaPoistaJee joo, kerro hei kanssa mitä tykkäsit sitten kun oot ehtinyt kokeilla! :) <3
PoistaAnteeksi jos tungettelevaa, mutta mietin että millaisissa väleissä ootte jaakon kanssa nyt, kun teillähän on aika tiivis yhteinen ystäväporukkakin? Etsiikö jaakkokin uuden asunnon vai jääkö teidän yhteiseen? :) Oot ihana ihminen, kaikkea hyvää sulle jatkoon!
VastaaPoistaOllaan hyvissä väleissä. :) Nää Jaakon elämän yksityiskohdat nyt ei oikein kuulu tänne blogiin, mutta joo molemmat etsitään uudet asunnot vuokrasopparin päätyttyä. :) kiitos sulle hirmusti ja ihanaa kesää <3
PoistaOii nams!! <3 Mä oon koko kesän puputtanut fetaa ja tämä sun resepti kuulostaa kyllä niiin hyvältä! :D Kiitos taas kerran, menee ihan ehdottomasti kokeiluun tämä :)
VastaaPoistaMäkin vetelen fetaa kyllä paljon kesät talvet, mutta jotenkin tänä kesänä tää fetan kulutus on vielä räjähtänyt käsistä jotenkin erityisesti! :D eipä haittaa yhtään, kun on niin hyvää! :)
PoistaOnko Jaakko reissussa mukana? Ihanaa, jos pystytte olemaan olemaan ystäviä kaikesta huolimatta :) vaikka aikaa se varmasti vie!
VastaaPoistaJaakko lähti juu reissuun mukaan, kun liputkin jo valmiiksi löytyi, mutta ei yövy kuitenkaan meidän perheen kanssa vaan otettiin hänelle oma hotelli. :)
Poistammm. teemme paljon uunikasviksia, mutta tässä on taas uusia makuja. Kiitti vinkistä. *Kuolaa nyt sitten kuvien päälle*
VastaaPoistaOlepa hyvä vain! Tää on kyllä kokeilemisen arvoinen resepti! :)
PoistaVitsit miten kiinnostava resepti! Mä rakastan fetaa, joten tätä on pakko kokeilla pienellä soveltamisella allergioiden takia :) Kiitos tästä!
VastaaPoistaErika
Joo! Mäkin aina soveltelen kaikkia bongaamiani reseptejä ja tähänkin olisi tullut oikeasti fetan lisäksi pelkkää paprikaa ja tomaattia alkuperäisen reseptin mukaan. :) olepa hyvä vain!
Poistamonelleko hengelle tästä reseptistä riitti, montako nyyttiä teit? :) ja paljonko tota fetaa tarttee, riittääkö yks paketti kahdelle hengelle vai molemmille omat paketit ;D pakko päästä kokeilemaan tätä reseptiä!
VastaaPoistaMä tein kaks todella isoa nyyttiä! :) Riittäisi varmaan 3-4 vähän pienempäänkin. Leikkasin fetakuution puoliksi noihin kahteen pohjalle. :) On kyllä tosi herkkua, suosittelen! :D
Poista