lauantai 8. lokakuuta 2016

Tapahtumaa ja vilskettä

Aaaapuuva! Koskakohan mä enää nään päivää, kun mulla ei oo yhtään minkäänlaisia suunnitelmia tai ohjelmaa. Jotenkin sellaista kaipaisi nyt enemmän kuin koskaan, vaikka tää syksy on ollut kaikkea muuta kuin ikävä ja tylsä! Pari työvuoroa on nyt tältä päivältä taputeltu ja vihdoinkin pääsin kotiin puurokulhon, maapähkinävoipurkin ja teekupin ääreen. Voisin mennä suoraa päätä nukkumaan, mutta mulla on oikeasti jo ikävä kirjoittelemista!

Tänä syksynä on rikottu aikasmoisen monta "en ole koskaan" juttua ja tapahtumia on vielä loppusyksyllekin tiedossa pilvin pimein! Mitkäs tapahtumaneitsyydet nyt sitten onkaan tullut koettua?

Justin Bieber - Purpose World Tour 

Enpä olisi kyllä ikinä uskonut, että vielä jonakin päivänä marssin Justin Bieberin keikalle ja vieläpä kiljun innoissani siellä pikkutyttöjen seassa! :D Mähän en oikein koskaan aikaisemmin lämmennyt Justinille ja mua lähinnä ärsytti, jos joku popitti monta sen biisiä putkeen peräkkäin. (omistettu Suskille...) Muutamat viimeisimmät uudet kappaleet ovat kuitenkin jääneet jopa päähän soimaan ja kun tilaisuus keikalle osallistumiseen rävähti eteen, olin asiasta innoissani. Liput saatiin kouraan sunnuntaina ja maanantaina sitä jo mentiinkin!

076

103

Päälle vetaisin beigen kuviollisen bodyn ja mustat Denimit. Pitkähihainen body osoittautui kuumassa salissa virheeksi, mutta onneksi mulla oli tuolla alla vielä normitoppi, jotta pääsin kunnolla jammailemaan ja fiilistelemään keikalla! :D

124

097

Mustat nilkkurit (Nelly), nahkatakki (Zara) ja laukku (D&G) viimeistelivät Bieber-asuni.

089


No sitten siihen keikkaan!

271

Mua vähän harmittaa, miten paljon huonoa palautetta keikka oli saanut jälkeenpäin, sillä oma kokemukseni oli todella hyvä. En oo siis käynyt kuin kerran aikaisemmin milläkään ulkomaisen artistin keikalla ja odotukseni täyttyivät ja ylittyivätkin!

400

418

Laulamisen lisäksi Justin osasi soittaa hyvin rumpuja ja kitaraa

561

599

Ja voltit ja tanssiminenkin luonnistui vaivatta!

506

Vitsit, miten taitava voikaan olla. Joo, varmasti tuli mikkimokia ja laulettua paljon Playbackina, mutta ei se mun mielestä keikan tunnelmaa ja näyttävyyttä häirinnyt yhtään. Keskityin kyllä itse todella paljon myös tanssiesityksiin, lavatehosteisiin ja yleisön huminaan, sillä kaikki tuo oli jotenkin kyllä ihan seuraavalla tasolla niistä keikoista, joilla olen itse aikaisemmin ollut. Ihmekös tosin tuo, jos oma kokemukseni perustuu lähinnä festarikeikkalavoille! :D Jäi kyllä sellainen fiilis, että isoille keikoille on päästävä jatkossakin, sillä olihan tuo nyt älyttömän siisti kokemus ja mä lähdin paikalta ainakin hymyssä suin tyytyväisenä.

EURO FC

Tulipa osallistuttua viime viikonloppuna myöskin ensimmäistä kertaa elämässäni Euro FC
vapaaotteluun! Thaimaassahan mä en suostunut maksaa siitä, että pääsisin katselemaan, kun tyypit runtelee toisiaan Thaiboxing lavalla. Jotenkin mua inhotti ajatus ja hitusen verikammoisena pelkäsin jopa, että tulisin vain pyörtymään paikalle! :D Nyt kuitenkin saatiin ystävältä liput tyttöjen kanssa, joten lähdin mielenkiinnosta katsomaan, mistä tuollaisessa tapahtumassa onkaan kyse.

349

352

Päälle vetaisin koko mustat vaatteet ja hapsulliset saappaat

Paita - H&M
Housut - Dr.Denim
Saappaat - Nelly.com 

350

Beige takki - SheIn

259

343

Ja kainaloon nappasin Emmin ja Annin <3

Tapahtuma järjestettiin Espoo Areenalla. 

457

455

Ja olihan se raisua. Monesti mä lopetin jossakin vaiheessa lavalle pällistelyn ja tyydyin nautiskelemaan taas käsinkosketeltavasta tunnelmasta. Erissä oli usein Suomalainen vastaan ulkomainen ottelija ja siinä pääsi kyllä kunnon kannustustunnelmaan, kun areenallinen miehiä kannusti suosikkiottelijaansa. Tapahtumassa oli muutenkin tosi kansainvälinen tunnelma ja välillä musta tuntuikin siltä, kuin olisin ollut jossakin muualla kuin Suomessa.

145

Vaikka vapaaottelu ei vieläkään ole mikään mun suosikkilaji, olen kuitenkin erittäin tyytyväinen, että osallistuttiin tapahtumaan ja ilta olikin hyvin erilainen lauantai kuin normaalit lauantaini. Tällä hetkellä fiilarit vapaaottelua kohtaan eivät ole enää niin pelokkaat ja ahdistuneet, vaan voisin osallistua moiseen tapahtumaan uudemmankin kerran!

Spalt PR For Men

Ja vielä viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä! Pääsin taas mukaan järkkäilemään ihan itse tapahtumaa! Mä rakastan kaikenlaisten juhlien ja tapahtumien järjestämistä, joten tääkin on ollut mun harkassa ihan huippuhommaa. Eikäs muuten mitä tahansa tapahtumaa, vaan vieläpä miestenpäivää! ;)

174

Pari päivää etukäteen järjesteltiin tiloja ja asioita kuntoon hiki hatussa ja eilen illalla päästiin sitten esittelemään työmme tulos kutsuvieraille.

Illassa oli mielestäni todella hyvä tunnelma ja iloinen puheensorina täyttikin Showroomimme. Meidän tiimi oli tehnyt ihan loistavaa työtä sillä aikaa, kun olin itse koulussa tentissä ja lopputulosta ei voinutkaan kuin ihastella.

167

TURO

177

188

Barbour

193

Louis Vuitton

213

TUMI

Miesten syysmallistot oli aseteltu esiin todella upeasti!

200

210

Ruoka- ja juomatarjonta oli kunnossa.

223

Illan DJ valinta ei olisi voinut onnistua paremmin. Hänen soittamansa setti sopi tilaisuuteen paremmin kuin nenä päähän.

263

Ja kutsuvieraat olivat viimeisen päälle komeina ja kauniina paikalla!

Hulinaa ja vilinää on siis ollut tähän syksyyn ja eihän tässä olisi aikaa edes millekään syysmasennukselle. Syksyni on ollut siis ehkäpä mielenkiintoisempi kuin ikinä ennen ja tulen varmasti muistelemaan näitä hetkiä ilolla monen monta vuotta myöhemminkin. Musta onkin todella tärkeää, että kokeilee elämässään kaikenlaista uutta ja menee ehkä rohkeasti jopa sellaisiinkin tapahtumiin, joihin ei ensin olisi koskaan uskonut osallistuvansa. Niistähän niitä kokemuksia juuri kumpuaakin ja luultavasti tulee yllättymään välillä positiivisestikin. Älä siis koskaan sano: Ei koskaan! Vaan anna kaikenlaisille jutuille mahdollisuus. Ehkäpä löydät vielä vahingossa jonkun oman suosikkijuttusi. ;)

14 kommenttia:

  1. Saitko siis ilmaiseksi liput sekä bieberiin että vapaaotteluun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bieberin keikalle ostettiin liput Jussin ystävältä, jolta ne jäi käyttämättömäksi! :)

      Poista
  2. Mullekkin jäi Biebsin keikasta hyvä fiilis! Akustiset biisit oli loistavat, lavashow hieno ja kyllähän se yleisöllekkin jutteli. Täälläkään ei siis valitettavaa ;) ja vitsi sulla on ollut tapahtumarikas syksy! Toivotaan, etä saisit sen rentoilupäivän ilman mitään akkujen latilua varten. Koomapäivä yökkärissä on välillä vaan parhautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva, että muillakin yhtä hyviä kokemuksia! Jos kiinnitti huomion niihin keikan hyviin puoliin, niin show oli ihan mieletön! Akustiset oli munkin suosikit <3 Hehee, just tuollaista yökkäripäivää kaipailisin mutta huomenna mulla on töitä vasta illasta joten ehkäpä pyhitän päivän yökkäröintiin :'D

      Poista
    2. No kaipa nyt kaikki just niist vedoist tykkäs ku ne oli ainuut mitä se ite laulo liven😅

      Poista
    3. Heheeh, juu, siis tää oli varmasti myös osasyy, mut mä kyllä tykkäsin myös muiden biisien energiasta kaikkine tanssi- ja akrobatiashowneen :)

      Poista
  3. Ompas ihania asuja ja ihanan näköisiä kuvia. Sulla on kyllä menoa viimeaikoina riittäyt :)

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Inka! <3 Juu, tekemisestä ei ole ainakaan ollut puutetta! :D

      Poista
  4. Moi! Haluutko antaa vinkkejä missä krabilla kannattaa käydä :) mitkä on parhaimmat iltamarkkinat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://essimaaninka.blogspot.fi/2016/02/matka-alkaa-krabi.html?m=1

      http://essimaaninka.blogspot.fi/2016/03/viimeiset-krabistelut.html?m=1

      http://essimaaninka.blogspot.fi/2016/02/phra-nang-beach.html?m=1

      http://essimaaninka.blogspot.fi/2016/03/ton-sai-beach-dream-valley-resort.html?m=1

      Tuosta löytyy kaikki mun yksityiskohtaiset krabipostaukset ja ehdittiin siis olla tuolla vain vajaan viikon verran, joten ei tuon enempää ehditty nähdä ja kokea! :) iltamarkkinat krabilla jäi kokonaan näkemättä, mutta luulenpa, että aikalailla samantapaisia ne on kaikki! :)

      Poista
  5. Mikä on sun snäppipistemäärä? :D Siis se "score",vai mikskä sitä kutsutaan.. ne pisteet ? Ootko aktiivinen snäpin käyttäjä? Aloin aika vasta seuraan sua ja et hirveesti oo vaa päivitellyt:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh :D mähän siis ennen harkkaa päivittelin monta kertaa päivässä, mutta nyt on jäänyt kun koitan käyttää päivän vapaaksi jäävät tunnit hyödyksi :) varmasti oon taas aktiivisempi sielläkin, kun harkka päättyy ja tulee taas enemmän vapaa-aikaa :)

      Poista