tiistai 18. lokakuuta 2016

Päivä maaninkamafian seurassa

Myöhäistä iltaa täältä taas! Uusi viikko ja uudet kujeet!

Anni vietteli siis viikonlopun luonani Helsingissä ja vieteltiinkin viikonloppu melko tiiviisti käsikynkässä. Päivä kanssani postausta on toivottu taas muutamaan otteeseen, joten ajattelin jakaa sellaisen menevän lauantaimme osalta. Koska päivä meni tosiaan aamusta yöhön Annin kera, on postauksen otsikkona Päivä kanssani sijaan Päivä maaninkamafian seurassa. :'D

10:00 - Herätyskello soi. Mulla oli vapaapäivä pitkästä aikaan moneen viikkoon, joten olin päättänyt, että mikäli väsyttää kellon soidessa, se isketään välittömästi kiinni ja herätään vasta sitten kun huvittaa. Hetken päästä Anni rämähtikin huoneeseeni ja hyppäsi sänkyyn. Se niistä unosista!

10:15 - Dataillaan Annin kanssa mun sängyssä ja nauretaan mun jälleen allergisen reaktion saaneille kulmakarvoille... Koitin vaihtaa merkkiä, jos se olisi ollut siitä tietystä väriaineesta kiinni, mutta samanlainen kutina ja punoitus tuli iholle tästä uudestakin.

091

102

Okei, ehkä vähän vähemmän kutitti ja iho ei turvonnut samalla tavalla kuin edeltäjästään ja tykkäsin todella paljon tän väristä ja muodostakin tuli levityssiveltimen avulla ihan kivat. Meikin jälkeen punoitustakaan ei ollut enää havaittavissa ja kutituskin lakkasi puoleen päivään päästyä.

10:30 - siirrytään valmistamaan Aemiaista. AnniEssiAamiainen. <3

020

004

11:00 - Alan valmistaa meille valmiiksi lounasta, sillä meillä on suunnitelmissa lähteä vetämään jalka-pepputreeni ulos.

067

11:30 - Kasvislasagne työnnetään uuniin ja siirryn vessaan laittautumaan Annin kanssa päivää varten.

063

070

12:00 - Lähdetään ulos ja todetaan, että kivan syyssään sijaan taivaalta tihuttaakin vettä. Noh, ei anneta sen lannistaa ja jatketaan rantaan läheiselle skeittikentälle.

119

13:30 - Treeneissä vedetään askelkyykkyjä, erilaisia hyppyjä, kyykyn eri variaatioita, korokkeellenousuja, penkiltä yhdenjalan kyykkyjä, pompitaan ja leikitään musiikin tahtiin ja kun tarpeeksi tuntumaa on saatu, siirrytään lähikauppaan ostamaan seuraavan aamun aamupalatarpeet.

121

14:30 - Vihdoinkin kotona ja onneksi olin ennakoinut ja valmistanut meille lounaan valmiiksi, sillä molemmilla oli aivan huutava nälkä kotiin päästyämme. Suoraan pöytään vaan ja iso kasa lasagnea lautaselle! Tulen jakamaan reseptin ensi viikon aikana, sillä tää oli jotakin aivan tajuttoman hyvää!

15:30 - Liikaa syöty ja hetken ruokalepo pöydässä juoruillen. Samalla kirjoitan reseptipostauksen blogiini.

16:30 - Aika alkaa valmistautua iltaa varten, koska meillä on illalle kutsu Blue Lagoonin 10-vuotis juhliin! Onneksi mun Nellyn paketti ehti tulla ennen viikonloppua, sillä sieltä paljastui mekko, joka sopi hyvin tilaisuutta varten.

107

18:00 - Vaatteet valittu, meikit naamassa ja hiukset kiharrettu. Pelleillään Annin kanssa snappiin ja koodaillaan Isben kanssa illan aikataulusta.

118

18:30 - Santsilasagnet naamaan, sivistyneet viinilasilliset ja viime hetken pakkailut. Jotenkin mun sivistynyt viinilasi onnistui lentämään mun mekolle ja heitän sen äkkiä 10 minuutiksi kuivaajaan!

19:00 - Tilataan kyyti Kaivolle! Wihiii!

19:30 - Kaivolla napataan muutamat asukuvat pihalla ja siirrytään sisälle juhlahuminoihin.

IMG_1613

IMG_1616

20:00 - Paikka on laitettu koreaksi ja Kaivosta oltiinkin saatu tehtyä todella kaunis. Myös ihmiset olivat toinen toistaan kauniimpina, eikä ihmekään, kun kyseessä oli kauneushoitolan syntymäpäivät! :D Ihastellaan paikkoja, moikkaillaan tuttuja ja siemaillaan alkukuohuvat.


IMG_1663

IMG_1695

IMG_1698

IMG_1707

21:00-23:00 -  Isabel saapuu paikalle ja fiilistellään tunnelmaa, kilistellään, tanssitaan, lauletaan esiintyjien mukana eturivissä ja juhlissa on ihan loistava tunnelma!

23:00 - Aika siirtyä jatkopaikkoihin. Itse vaihdoin tässä vaiheessa Pressaan, sillä mun entisellä kämppiksellä Mehvillä on siellä syntymäpäivät. Melkein koko "Jäkeposse" on saapunut Helsinkiin juhlimaan. Kiitos vielä kaikki hauskasta illasta, oli ihanaa nähdä noin suurella porukalla pitkästä aikaa!

... - Saatettiin eksyä vielä myöhemmin mäkkäriin ja on myös mahdollista, että rikoin lihattoman lokakuuni.... Oli ihan OIKEASTI vahinko! :D Aamulla olin hieman järkyttynyt lihaisasta yöstäni ja nyt on jatkettu taas normaalisti lihatonta eteenpäin.
 
Mutta sen enempää höpisemäti, nyt äkkiä unille, sillä huomenna on paljon ohjelmaa ja mennäänkin illalla vielä Lintsin valokarnevaaleihin! Halataan jos tavataan!<3

34 kommenttia:

  1. Hei onko pressa hyväkin paikka illan viettoon? Pikkujoulukausi lähestyy ja baarit alkaa pyöriä mielessä ;D ja ihana toi öinen vahinko mäkkäri, elävää elämää. Täällä jäädään odottelemaan kasvis lasagnen ohjetta jos siitä olisi normin voittajaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mä tykkäsin niistä tiloista kyllä tosi paljon! :) Heheeh, jep kyllä muakin lopulta sitten nauratti koko homma hirmusti! :D Kasvislasagne oli oikeasti mun ja Annin molempien mielestä parempaa kuin normaali! Freesimpi, mut silti se sama täyteläisyys ja makuelämys, kun lasagnessa kuuluukin olla. Loppuviikosta ilmestyy tänne resepti! ;)

      Poista
  2. Kaatuiko ne viinit suoraan syliin? Meinaan olisin kyllä vaihtanut mekkoa jos se näytti tuolta kuin kuvissa :/ toivottavasti pesu puhdistaa sillä nätti mekko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaatui... ensimmäinen lasillinen ja syliin suoraan. Jes. Niin mun tuuria. Pesin sitä heti vähän ja heitin kuivaajaan niin lyhyeksi aikaa, että vähän kosteutta jäi vielä alkuun, mutta ilman kameran salamavaloa ei siis näkynyt noinkaan pahasti ja ehti kuivua jo kokonaan siinä vaiheessa, kun päästiin sisään asti! :)

      Poista
  3. Oioi! Lasagnereseptiä kehiin. Näyttää superherkulliselta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulossa on loppuviikosta! ;) :P Niiiiiiin hyvää!

      Poista
  4. Ai että hauska postaus! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, kiva kun tykkäsit! :) Näitä vois kyllä rustailla useamminkin. :)

      Poista
  5. "Hävettääkö" sua koskaan jos vaikka joku sun kaveri lisää someen sun mielestä mauttoman tai "halvan" kuvan? Siis ei sillätavalla, että ajattelisit jotain pahaa kaverista, mutta tuleeko koskaan jotenkin vaivaantunut olo? Äh en osaa selittää, mutta ehkä tajusit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon vähän semmonen, etten kyllä ihan vähästä hetkahda, mutta oon kyllä pyrkinyt sanomaan aina suoraan, jos multa kysytään vaikkapa mielipidettä, että "viittiikö lisätä tämmösen kuvan" niin jos kuva menee mun mielestä vähän överiksi, kerron sen kyllä suoraan. Lopulta kuitenkin ihan jokaisen oma asia, eikä asia mua häiritse lainkaan, vaikka kaveri sellaisen kuvan sitten silti lisäisikin. Monen mielestä munkin kuvat menee överiksi, mutta sellaista se on, meitä on moneksi! :D

      Poista
    2. Joo :) osaatko sanoa missä sulla menee se raja, että minkälainen kuva on sun mielestä liian mauton/antaa halvan vaikutelman?

      Poista
    3. En mä kyllä osaa sanoa, se riippuu niin paljon kuvan yleisilmeestä ja tyylistä :)

      Poista
  6. Moikka, mulla on kanssa toi sama kulmakarvaväri ongelma... Värjäsin ensin aina kotona ja ennen ei mitään ongelmaa kunnes vuos sitten jäätävä allerginen reaktio. Kävin värjäämässä kauneushoitolassa ja siellä sama ongelma, kuulin että tämän asian kanssa ei kannata leikkiä ja väriaine voi polttaa karvat pois jos sille on allerginen. Nyt käyn kampaajallani värjäämässä kulmat hellävaraisella värillä joka on tarkoitettu nimenomaan allergikoille. Ongelmaan saattaa myös auttaa, että pitää normiväriä himpun verran vähemmän kulmissa niin iho ei kerkeä reagoida :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo, ensin ei mitään ongelmia ja sitten yhtäkkiä joka kerta! Hui, kuulostaa kyllä pahalta. Pitää olla tarkkana... Joo, kiitos vinkistä, itsekin ajattelin, että tullut ehkä vähän liian pitkään pidettyä tuota. :)

      Poista
  7. Moikka! Oon seurannut sun blogia aika kauan ja saanut paljon inspiraatiota ruokavalioon ja treenailuun. Tiedän, että et oo näissä asioissa mikään ammattilainen, mutta kyllähän susta näkee että oot terveen ja hyvinvoivan näköinen.

    Mulla on ollut pitkään ongelmana, että oon tällainen laiha rimpula. Aloitin nyt syksyllä käymään kuntosalilla (vaihtelevalla menestyksellä; yritän kyllä treenata kunnolla, mutta välillä on vaikea pusertaa itseäni sinne omien mukavuusrajojen ulkopuolelle jolloin salilla treenailu on liian lepsua). Oon myös syönyt enemmän, joten oon saanut painoa vähän ylös, mutta vielä olisi paljon töitä tehtävänä jotta pääsisin omiin ihannemittoini...

    Oon siis suunnilleen samanpituinen kuin sä (n. 160 cm), mutta painan alle 50 kg mikä on ainakin mulle ihan liian vähän. Oon sun blogista lukenut, että säkin olit omasta mielestäsi aika "rimpula" ennen salilla aloittamista, joten olisiko sulla neuvoja miten saada sitä massaa enemmän? En kuitenkaan halua lihota, vaan nimenomaan niitä lihaksia enemmän ja toki sitä rasvaa myös oikeisiin kohtiin! :-D

    Laitan toiseen kommenttiin mun tämän hetkisen ruokavalion jos osaisit sitä kommentoida, että miltä se kuulostaa sun korvaan ottaen huomioon, että en varmaan liiku yhtä raskaasti eli kuluta yhtä paljon kuin sä? Laitan siksi eri kommenttiin sen ruokavalion jos et halua sellaisia kommentteja julkaista blogissa, että joku lukija ei vain inspiroituisi mun mahdollisesti kehnosta ruokavaliosta! :-)

    T. Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, tosi kiva kun tulit laittamaan viestiä, vaikka tosiaan en voikaan välttämättä antaa tarpeeksi ammattimaista apua ja tukea tässä asiassa! Päiväsi ruokailurytmiä tarkkaillessa kuitenkin huomasin, että lounaasi saisi olla kyllä paljon ruokaisampi, sillä olisi hyvä syödä pari kertaa päivässä sellainen vähän runsaampi ruoka ja lounas ja päivällinen toimii tässä hyvin. Leipiesi lisäksi söisin siis itse ainakin vähintään jonkun tomaatti/kasvissosekeiton tai salaatin. Päivällisesi kuulosti monipuoliselta ja hyvältä. Jäätävä napostelunhimo iltaisin yleensä johtuukin juuri siitä, että elimistö ilmoittaa, että jotakin vielä puuttuu. Kun oon syönyt tosi hyvin koko päivän ja saanut kaikki tarvittavat ravintoaineet, ei mun tee silloin illallakaan mieli napostella mitään ylimääräistä.

      Musta siis tuntuu, että sulla kulkee muuten homma kyllä hyvin ja oikeaan suuntaan, mutta vähän ruokaisampi lounas olisi paikallaan. Itse syön myös 5 kertaa päivässä, sillä silloin sitä naposteluhimoa ei ehdi iskeä mihinkään väliin. :) Muistathan myös, että protskujuomat ja patukat on tarkoitettu vain lisäksi monipuolista ruokavaliota, eikä niillä tulisi korvata mitään ateriaa ja iltapaprotskujuomasi kanssa voisit ihan hyvin nautiskella vielä jotakin ruokaakin vähän iltapalaksi esim. rahka, puuro, leipä tai vaikkapa pippurilla ja suolalla maustettu avokado! :D

      Mun massa alkoi automaattisesti kasvaa, kun ikää alkoi tulla ja aloitin kuntosalin ja säännöllisemmän syömisrytmin. Niinä päivinä syön tietenkin vieläkin suurempia annoksia, kun olen käynyt salilla, sillä silloin ravinnolla on vielä ratkaisevampi vaikutus niiden lihasten kasvuun. Salin jälkeen on siis tärkeää syödä kunnon ravinteikas annos!

      Toivottavasti tästä oli jotakin hyötyä! Mut aina kannattaa tosiaan kysyä ammattilaisilta, koska ne osaa määritellä juuri sulle sopivimmat määrät ja tavoitteet! :) <3

      Poista
    2. Kiitti tosi paljon, Essi! Oli varmasti jotain hyötyä näistä sun vinkeistä :) saa nähdä vaikka muutaman viikon päästä, että huomaanko voinnissa mitään eroa :)

      Jenni

      Poista
    3. Joo tuu ihmeessä ilmoittelemaan, miten on sujunut! :)

      Poista
  8. Voi ei toi mäkkijuttu! :'D Missä vaiheessa sä sitten hoksasit, että tuli rikottua lihaton lokakuu?

    VastaaPoista
  9. Vaikutat tosi fiksulta ja kypsältä nuorelta naiselta, joten oletko koskaan miettinyt, että noin tiheä juomistahti antaa sinusta "huonomman" kuvan ja on aika epäterveellistäkin? Ymmärrän kyllä, että nuorena haluaa nauttia elämästä eikä kommenttini tarkoitus ole olla ilkeä, mietin vain asiaa. Tuntuu kuitenkin, että ulos lähtiessäsi juot suhteellisen paljon, vaikka oletkin painottanut biletyksen sosiaalista merkitystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä niinkään tuota puolta oo ajatellut, että millaisen kuvan juhlinnoilla annan, kun en sitä mitenkään erityisemmin mainostele, mutta tuota terveyspuolta oon miettinyt paljonkin ja siitä syystä tänä syksynä oonkin tosi harvoin juonut kunnolla viikonloppuisin, koska mulla on monesti ollut aamuvuoroja töissä seuraavana päivänä. "Onnekseni" mulla on melkoisen huono viinapää ja lasillinen viiniä tuo jo pienen hiprakan aikaan. :D Kesällä tietty helposti tulee juhlittua sitten enemmän kun on kaikenmaailman festareita ja kissanristiäisiä! :D

      Poista
  10. nu3 maapähkinävoi. Bongasin sen joskus keväällä jonkun blogista, kun sitä niin ylistettiin. Oon aina tykännyt maapähkinävoista ja aina kun on mahdollisuus, kokeilen uusia merkkejä. VOI HYVÄNEN AIKA KUN TUO ON HYVÄÄ. Koskaan en lusikkaa toiseen purkkiin enää pistä! Nyt kun pääsin jakamaan himoni maapähkinävoihin, voin ajatella, että meillä on jotain yhteistä, haha :D Ehkä huomisen protskupatukka dipataan sinne myös ;)
    Usein en kommentoi, mutta jatka samalla energialla, vaikka pimeä syksy jo onkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo!! Siis mähän kokeilin puhdasta maapähkinävoita vasta ensimmäistä kertaa ja se oli kerrasta poikki! Tuo tuon koostumus juurikin on jotakin niin taivaallisen hyvää, että siitä puhuminenkin saa mut himoamaan sitä! :D Kiitos valtavasti tsempistä, nyt jaksaa vielä puuskuttaa eteenpäin, mutta joku pimeä ilta palaan varmasti kommenttiisi hakemaan energiaa pimeyteen. Kivaa ja energistä syksyä sullekin! :)

      Poista
  11. Luetko Metin blogia?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luen joo! Nyt tosin jäänyt blogien lukemiset ihan minimiin tässä syksyllä ja oonkin lähinnä kurkkinut välillä Annin blogia vain :D :(

      Poista
  12. Miksi laittauduitte ennen treeniä? Itsellä ainakin kunnon treenissä hiki valuu ja meikkaaminen vasta sen jälkeen on kätevämpää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle meikkaaminen kuuluu ihan aamurutiineihin, että yleensä heti ensimmäisenä herättyäni pesen hampaat ja meikkaan, vaikka ei mitään ihmeellistä olisikaan sopinut päivälle. Jotenkin se herättää mut päivään paljon paremmin, kun kampaa naaman ja hiukset kuntoon heti ensimmäisenä! :D :)

      Poista
    2. Kampaa naaman :D on toi nyt vähän kyllä pinnallista jos treenaamaan mennessäkin täytyy laittautua. Kai sen jälkeen käyt kuitenkin suihkussa niin miksei voi vaan meikata vasta sen jälkeen?

      Poista
    3. Mä en oo jotenkin ikinä käsittänyt, miksi se ketään häiritsee meikkaanko ulkotreeniäni ennen vai sen jälkeen vasta. :D Mulle itsellenihän siitä maksimissaan on vaan vähän enemmän vaivaa, mutta mulle se kuuluu ihan perus aamurutiineihin ja mua vaan ärsyttää, jos en ehdi aamulla meikata ennen salia vaikkapa, koska se on sitten edessä jossakin vaiheessa ja sen kuitenkin jossakin vaiheessa tekisin :D Lisäksi napattiin noita urheiluvaatekuvia tuona päivänä, niin oli kiva laittaa kasvoille vähän väriä samalla. :)

      Poista
    4. Siis etkö sä pese naamaa salin jälkeen jos käyt vaikka aamupäivällä salilla? Hyii :D kai peset sentään kropan kuitenkin?

      Poista
    5. Pesen suihkussa siis myös kasvot, mut välttelen sitten vaan vähän ettei mee vettä silmiin ja ei mua haittaa laittaa vähän meikkivoidetta ja aurinkopuuteria lisää päivän aikana. :D Mullehan siitä on vaan enemmän vaivaa, eikä kellekään muulle. :)

      Poista