keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Q&A 2/2016

Myöhäistä iltaa! Mä kirjoittelen täällä vielä tähän aikaan, koska oon tehnyt nyt varmaan 3 h tätä kyseistä postausta. Oon aina pyhittänyt näille kysymyksille jonkun tunnin verran, mut sit oon ollut jo niin väsynyt, että on ollut pakko painua unille. Nyt päätin kuitenkin rykäistä tämän kerralla loppuun ja täältä pesee!

Luvassa siis kysymyspostauksen vastaukset osio kaksi, pitäkääpä hatuistanne kiinni:

Mikä on sun luonnollinen hiusväri, kuvaa? Etkö oo sun luonnolliseen hiusväriin tyytyväinen kun värjäät kerta?

Mun luonnollinen hiusväri on ehkäpä sellaisen hunajaisen/maantienharmaan vaalea. Nyt en oo värjännyt hiuksiani aikoihin ja mun tyvi huiteleekin jo aikamoisissa sfääreissä pitkin mun päätä, mutta suunnitellaan justiinsa Ninnin kanssa sopivaa aikaa pieneen kirkastukseen. ;) Tykkään siis omasta väristä niin, että sitä on paljon sävyni seassa, mutta kirkkaammat raidat tuo mielestäni kuitenkin kivaa vivahteikkuutta ja raikkautta, jonka vuoksi värjäilen pari kertaa vuodessa tyveen kirkastavia raitoja.

075

Ootko koskaan tehnyt sellaista, mitä ehkä tulet loppuelämäsi katumaan?

Varmasti on tullut tehtyä sellaisiakin juttuja, jotka tulevat kalvamaan jossakin takaraivossa ikuisesti, mutta mun mielestä kaikki ne elämän suurimmatkin virheet on vaan käytävä läpi, jotta täällä oppii elämään lopulta itselleen suotuisimmalla tavalla. Ei kai sitä koskaan opi, jos ei koskaan tyri.

Paljonko sipsejä/karkkeja pystyt syömään kerralla? :D

On sitä mennyt joskus kokonainen sipsipussikin tai filkkarin karkkeja ihan liian iso pussillinen, mut mulla tulee oikeasti tosi tosi paha olo tuollaisen määrän jälkeen ja se hirvitysolo kestääkin vielä pitkään! Ihan sellainen oksennuksen partaalla- fiilis ja maha niin himputin turvonnut, ettei pysty liikkua. En siis edes muista, koska viimeksi tullut tehtyä moinen moka!

Syötkö itsesi koskaan ällöön ruokaähkyyn? Miten vältät näitä ähkyjä?

Syön... Lukiossa meidän porukan pojilla olikin aina tapana sanoa "Essi syö ku hevonen" ja tää piti paikkansa. Mä syön niin nopeasti yleensä, ettei mun aivot ehdi edes tajuta, että maha onkin mennyt jo täyteen aikapäiviä sitten ja siinä sitä taas ollaan sitten jäätävässä ähkyssä. Nykyään oon kuitenkin oppinut odottelemaan hetken, ennen kuin otan uuden satsin ruokaa, koska monesti nälkä meneekin siinä pienessä tauossa kokonaan ohi. Pari isoa lasillista vettä toimii myös usein hyvin! ;)

Mihin vartalonosaasi ja kasvojenpiirteeseen oot eniten tyytyväinen? Entä vähiten?

Tähän mä vastasinkin joskus aikaisemminkin jo: "Vartalonosista en osaa mennä erittelemään mitään yksittäistä suosikkia, mutta tykkään siitä, että olen melko sopusuhtainen. Lantio saisi olla puolestani vähän leveämpi. Kasvojenpiirteissäni tykkään korkeista poskipäistäni ja ottaisin mielelläni luonnostaan tummat kulmakarvat ja ripset. :D"

Kuljetko joskus ihmisten ilmoilla ilman meikkiä? Ootko omasta mielestäsi ruma ilman meikkiä?

Nykyään joo, kun mulla on ripsienpidennykset ja värjätyt kulmat, mut se taitaa olla vähän huijausta kuitenkin! :D En oo mielestäni ruma, oon mielestäni vaan väsyneen näköinen.
 

Riiteletkö vieläkin usein Annin kanssa ja kumpi teistä aloittaa sanaharkat?

Nykyään oikeastaan todella vähän. Jotenkin on aina niin kiva, kun Anni tulee Helsinkiin kyläilemään Vaasasta, ettei aikaa halua tuhlata tappelemiseen. Jos riitaa tai sanaharkkaa vielä tulee, niin Anni ehkä tiuskaisee tai tylyttää useammin niissä alkuun, mutta musta lähtee se lopullinen räjähdys sitten. :D

Kuinka monta eri liikettä teet useimmiten yhdellä salikerralla?

Tosi vaihtelevasti. Riippuu ihan päivästä ja siitä, millaiset energiatasot ylipäätään mulla on. Tavoite tosin olisi, että vaikkapa jalka- peppupäivänä saisi tehtyä ainakin kolme liikettä jaloille ja kolme pepulle. Teen aina myös 10-20 min alkulämpät ja treenin loppuun vatsalihakset.

Kuinka kauan olit käynyt salilla ennen kuin aloit nähdä kropassa selviä tuloksia?

Selvät tulokset alkoi ehkä vasta noin puolen vuoden jälkeen. Kyllähän sitä kiinteytystä ja pumppia sai aikaan jo nopeamminkin, mutta puolen vuoden jälkeen alkoi huomata, että kropan lihakset alkoi muotoutua uuteen uskoon ja koko yleisilme muuttui rimpulasta vähän sporttisempaan! :)

Ootko kateellinen kenellekään ja jos oot niin mistä asioista yleensä? Onko sun mielestä kateus aina kamala asia?

Kateus ei todellakaan ole kamala asia, jos siitä ei tee itselleen kamalaa asiaa. Kateuden voi kääntää jopa omaksi voitoksi motivoimalla itseään niin maan peevelisti, kun haluaa saavuttaa yhtä mahtavia tuloksia tai yhtä kivan elämäntilanteen kuin joku muu on kovalla työllä ja vaivalla ansainnut! Vastapainona kateudesta voi tehdä itselleen oikean syövän, joka vaan vetää omaa mieltä alemmas ja täyttää mielen pahoilla ajatuksilla. Mä oon kateellinen sellaisille ihmisille, jotka saavat tehdä sellaista työtä, jota rakastavat yli kaiken! Oma tavoitteeni siis tulevaisuuden varalle! :)

Kerro jotain vinkkejä miten välttää makeanhimo tai naposteluhalu iltaisin! :(

Iltaisin se iskee. Kuriseva ja kutkutteleva tunne mahanpohjassa, että jotakin hyvää olisi saatava nyt ja vähän äkkiä. Kaikki kaappien epäterveelliset herkut alkaa näyttää yhtäkkiä ainoilta mahdollisilta ravinnonlähteiltä ja siinä vaiheessa se kaapissa lymyilevä kaalikerä ei tule kuuloonkaan. Ongelma on helposti ratkaistu, jos kotoa ei vaan yksinkertaisesti löydy sieltä kaapeista niitä makeita herkkupaloja, mutta mielestäni tilanne on selvitettävissä myös omalla tahdonlujuudella.

Jos sä oot vaikkapa päättänyt, että herkkupäivä on kerran tai pari viikossa, niin siinä sitten voit pähkäillä, että onko se herkkupala nyt sen arvoinen, että tuhlaat viikon ainoan herkuttelupäiväsi siihen, vai jaksatko odottaa johonkin tiettyyn päivään, vaikka niihin viikonlopun nyyttäreihin. ;) 

Mulle myös tärkeä turhan napostelun ehkäisijä on se, että oon lähes koko päivän ajan kylläinen tai en ainakaan nälkäinen. Syön noin 3-4 tunnin välein, joten siinä välissä ei oikeastaan ehdi tehdä mielikään mitään turhaa. Kolmen tunnin päästä viime tuhdimmasta ruokailusta ei välttämättä ole edes kunnolla nälkä vielä, mutta jonkun raikkaan salaatin jaksaa vetää vaikkapa napaan ja sillä selviää taas seuraavat kolme tuntia niin, ettei tee mieli yhtään mitään lisää mahan täytteeksi. Pari isoa mukillista vettä tai teetä myös pitää masussa kylläisen tunteen pidempään ja makeanhimon voi taltuttaa tarvittaessa jollakin terveellisemmälläkin vaihtarilla.

Kyllästytkö koskaan pitkiin hiuksiin?

En sanoisi, että kyllästyn, mutta välillä ärsyynnyn! Salilla, nukkuessa ja töitä tehdessä nää on välillä pahasti tiellä.


Minkälainen on sun naiskauneusihanne?

Kenza on aikaslailla täydellinen. <3

kenza1

Voitko tehdä sellaisen postauksen missä kysyt että mitä postauksia lukijat toivoisi blogiin ja sitten vaikka kerran viikossa/kuukaudessa tms voisit tehdä niitä lukijoiden toive-postauksia? :)

No ihan ehdottomasti voisin ja voi vitsit, miten mä haluaisinkaan toteuttaa kaikkia toivepostauksia ja muutenkin tehdä vaikka joka päivä postauksia, mut nyt mun rytmi töiden ja muiden juttujen vuoksi on niin kiireinen, että mä ehdin vain muutamia kertoja viikossa koneelle piipahtamaan ja senkin ajan verotan monesti yöunistani! :( Keväällä pitäisi taas helpottaa ja sitten aion panostaa taas blogiinkin enemmän. :) Ikävä tätä touhua kunnolla. <3 

Mikä on sun lempituoksu (ei hajuvesi tms.) ?

Mun on pakko sanoa vanilja. Se jotenkin pienenä ihastutti mut täysin prisman hajuvesi hyllyltä ja siitä lähtien kaikki vaniljaiset tuoksut on saanut mut hullaantumaan, vaikka en sitä ehkä enää suihkisi itseeni hajuveden muodossa. :D
 
Käytätkö tinderiä tai muita seuranhaku sovelluksia?

En käytä ja jos mun kuvilla löytyy käyttäjä jostakin moisesta niin saa ilmiantaa samantien! :D

Mitä mieltä olet nykyisestä deittailukulttuurista, jossa etenkin miehet tapailevat monia naisia yhtäaikaa ja sanovat kaikille samat kehut pelkästään seksin vuoksi?

Nykyaikana porukka osaa puhua ummet ja lammet ja liikkeellä on oikeita kettuja, joten kaikki saa kyllä olla joka aisti tarkkana poimiakseen jyvät akanoista! Toisaalta deittailu ei ole ollut ehkä koskaan helpompaa kuin nykypäivän kaikenmaailman sovellusten avulla, joten eiköhän sieltä jokaiselle se omansalainen seura vielä löydy, vaikka joutuisikin ensin käydä läpi pari pettymystä.


Voisitko kuvitella joskus turvautuvasi kauneuskirurgiaan?

Just tänään viimeksi totesin, etten jotenkin meinaa käsittää, miksi yhä nuoremmat ja nuoremmat kauniit tytöt kokevat tarvetta päästä leikeltäviksi tai täyteltäviksi lähes ihan eri ihmisen näköisiksi. Ymmärrän kyllä, että kaikki eivät ole kaikkiin piirteisiinsä tyytyväisiä, mutta mielestäni kyseistä päätöstä pitää harkita todella pitkään ja vakavasti ja jos se oikeasti tuntuu sitten ainoalta oikealta ratkaisulta itselleen, niin sitten se on varmaan tarkoitettu niin. Tällä hetkellä en koe minkäänlaista tarvetta kauneuskirurgialle, mutta en osaa sanoa, josko joskus vanhempana sitten olenkin eri mieltä asiasta.

Pahin ruoka jota olet maistanut? Tiedän että olet kaikkiruokainen. :D

Haahah, ihana toi lopetus. Mutta hmm... Siis tää oli tosi vaikea, koska ei multa meinannut löytyä sellaista oikeasti pahaa ruokakokemusta, mutta nyt tuli mieleen Thaimaassa syöty rapukeitto, jossa taskuravut oli leikelty keittoon kokonaisina saksineen päivineen. Lopulta keitto alkoi maistua vielä aivan muikkukeitolta, joten ristittiin se muikkukeitoksi, eikä tilattu sitä sen koommin.
 
Beyonce vai Rihanna?

Rihanna!

Laita kuva, jossa olet mielestäsi hyvännäköinen?

 146

Aito hymy, rusketus ja onnellisuus!

Aiotko pysyä koko loppuikäsi blondina, vai voisitko joskus värjätä vaikkapa ruskealla hiukset?

Voisin hyvinkin värjätä ruskeaksi vielä jonakin päivänä.

Mitä sanoisit masentuneelle henkilölle, jolle jokainen päivä on taistelua?

Masennus on mielestäni yksi kaikkein pelottavimmista ja vakavimmista sairauksista, koska sitä on vieläpä monesti hankala alkuunsa huomata ja se saattaa iskeä niin salakavalasti ja saa ihmisen ajatusmaailman muuttumaan niin radikaalisti. Vaikea mennä kokemuksella mitään puhumaan, kun en itse ole koskaan vastaavaa kokenut, mutta mielestäni positiivista on, että masennus on lähes aina selätettävissä. Se tieto lämmittäisi luultavasti ainakin itseäni ja kertoisin asiasta avoimesti lähimmäisilleni tai jollekin ammattiavulle, keskittyisin siihen, että tekisin itseäni ja omaa oloani kohentavia asioita ja tekisin kaikkeni, että tilanne alkaisi pikkuhiljaa helpottumaan. Aina ei tarvitse olla yksin vahva ja aina löytyy apua ja tukea. <3


Oletko ikinä tuntenut vetoa samaan sukupuoleen?

Mulla on joskus selkeästi klikannut samaa sukupuolta olevan kanssa vähän enemmän kun joidenkin toisten samaa sukupuolta olevien kanssa, mutta en ehkä kutsuisi sitä silti ihan "tuntenut vetoa" tilanteeksi vaan joksikin ylimääräiseksi kiinnostukseksi. :D

Tyyppi ketä ihailet ja miksi?

Äiti ja isi. Pienenä varsinkin, teininä se meni vähän ohi ja nyt se kasvaa vaan jatkuvasti. Hitsi, minkä työn, ajankäytön ja rakkauden vanhemmat meihin ovatkaan vuodattaneet. Lisäksi oon alkanut tajuamaan, miten pelottava ja vaikea homma lasten kasvattaminen kunnon kansalaisiksi onkaan. Sitä vaan pitää koittaa opettaa kaikki käytöstavat ja arvot, avata ovi ja päästää pennut temmeltämään ja kompuroimaan maailmaan ja vaan luottaa siihen, että kyllä ne pärjäävät ja osaavat käyttäytyä. Huh! Mä tuun olemaan varmaan ihan hermorauniona mun lasten kanssa jonakin päivänä. :'D  

Sun huonoimmat piirteet?

Hajamielisyys. Mä unohtelen tosi paljon asioita, koska oon kuunnellut ne ns. puolivalveilla, eli uppoudun tosi helposti täysin omaan maailmaani ja siinä jää muu maailma kakkoseksi.

Ootko ikinä ajatellut lopettavasi bloggaamista?

Oon. Mun eron jälkeen. Silloin tuntui kuin olisin ollut totaalisessa umpikujassa ja kirjoittamisen ajatteleminenkin alkoi oksettaa. Mä en tiennyt, miten mä jatkaisin tänne höpisemistä iloisella mielellä, kun kaikki oli mennyt nurinkurin, enkä sitäkään halunnut heti jakaa kaikkien kesken. Aika nopeasti mä kuitenkin tajusin, että ei tässä nyt kukaan kuollut tai maailmanloppu tullut ja ne kuristavat tunteet raukesivat ja kirjoittamisesta tuli taas iloinen juttu.

Entä ajatellut bloggaavasi jossain portaalissa/ lehden alla?

Oonhan mä, mutta jotenkin oon tullut aina siihen tulokseen, että kiva kun on ovet avoinna vähän mihin suuntaan vain ja nyt mulla onkin suunnitelmia mun blogin varalle ens vuoden puolelle! :)

Asteikolla 1-10 kuinka ulkonäkökeskeinen olet?

Varmaan jotakin vitosen ja kasin väliltä. Mä kiinnitän itsessä huomiota monesti turhankin paljon jokaiseen pieneen näppylään ja nyppylään, mut sitten taas toisaalta mä en katso muiden ulkonäköä samalla silmällä laisinkaan. Mä rakastan laittautumista, mutta mä ihailen ihmisiä, jotka on luonnollisina lähes aina. Ristiriitaista. :D


Mitä mieltä olet siitä, kun nykyään monilla on tarve dokumentoida koko elämänsä someen? 

Samaa laumaa ollaan! Kyllä täälläkin turhan usein tarvotaan päiviä puhelin visusti kourassa, mutta nykyään oon kyllä osannut vähän höllätäkin ja keskittyä olennaiseen, siihen elämiseen, ja onhan se ollut paljon rennompaa niin. :) Just sain tosin pienet nootit Snappi hiljaisuudestani... Sorryy. :D

Miten tärkeänä pidät medialukutaitoa nykypäivänä?

Lähes yhtä tärkeänä kuin lukutaitoa ylipäätään. :'D KAIKKEA EI KANNATA USKOA ja lähes kaikki media on jollakin tavalla "käsiteltyä".

Mielipide vanhemmista/perheenjäsenistä, jotka laittavat vauvojensa tai pikkulastensa kuvia someen?

Riippuu vähän millaisia kuvia ja kuinka usein ja paljon he niitä laittavat. Eihän se välttämättä ole kiva, jos sun koko elämä syntymästä lähtien on somessa pyörimässä, mutta jos nyt silloin tällöin lisää joitakin hyviä otoksia tai elämäniloisia hetkiä, niin ei siinä mun mielestä mitään pahaa ole.

Oletko nähnyt dokumentin Blackfish? Kiinnostaako sinua ylipäätään eläinten oikeudet ja kuinka niitä eläintarhoissa kohdellaan lihateollisuudesta puhumattakaan? 

En oo nähnyt mitään dokumentteja eläinten kohtelusta, mutta kyllä mua silti kiinnostaa. Mun ikuisuusprojektina onkin ollut alkaa käymään läpi kaikkia dokkareita, joita mulle on pitkin vuosia vinkkailtu, mut jotenkin sen projektin aloittaminen on aina jäänyt... Vähän pelottaa, että miten se muhun vaikuttaa, kun leikkiin vihdoin ryhdyn. 

Mikä on suosikki lautapelisi?

 Monopoly ja Alias!

Haalitko mielestäsi ympärillesi paljon turhaa materiaa?

Kyllä, tai mun ongelmajäte on vaatteet. Oikeastaan mitään muuta ylimääräistä mä en haalikaan, mutta niitä vaatteita. Tahdonkin alkaa panostaa siihen, että jokainen hankkimani vaatekappale tästedes on oikeasti minulle tarpeellinen tai sitten aivan superduperkiva yksilö. Sellaiset: "no joo, ihan jees, tää on halpa" tapaukset saavat nyt jäädä.


Kiinnostaako Suomen politiikka? Miksi/miksi ei? 

Tää kuuluu myös mun kategoriaan: sitten kun mulla on aikaa otan tarkemmin asioista selvää. Tällä hetkellä ei kiinnosta niin paljon, että jättäisin vapaa-ajastani aikaa erityisesti Suomen politiikan pohdiskeluun.

Onko sinulla voimakkaita ja/tai hyvin argumentoituja mielipiteitä asioista vai oletko enemmänkin "en tiedä/ihan sama/ ei kiinnosta"-tyyppi?

Multa löytyy kyllä vahvoja mielipiteitä niistä asioista, joista tiedän itse jotakin hieman enemmän. Niistä jutuista taas, joista tiedän liian vähän, oon en tiedä -tyyppi.

Annatko mielestäsi somekäyttäytymiselläsi hyvää esimerkkiä pikkusisaruksillesi?

Arkena joo, viikonloppuna en. :D Viikonlopuiksi voisi aina poistaa Snapchatin!

Suosikki VS tuoksu?

HMMMMM. PAHA. Ehkäpä Coconut passion.

027


Onko sinulla pitkät kynnet ja lakkaatko niitä?

Aina katkeaa ja lakkaan kun ehdin. Kerran viikossa ja silloinkin tulee heti tarve kaivaa laukusta jotakin. 

Mitkä on sun suosikkikahviloita Helsingissä?? Osaisitko suositella jotain paikkaa helsingissä, jossa joulun aikaan kannattaisi käydä?

Espresso Houset on ihan mun suosikeita, niitä löytyy monesta eri paikkaa ja jokaisessa omanlaisensa ihana kotoisa ja kaunis sisustus! Joulun aikaan kannattaa ehkä pyöriä vähän siellä sun täällä keskustassa, Stockmannin lähellä ainakin, koska siellä on kivoimmat jouluvalot ja kivoja kahviloita paljon! :)

024

Pystyisitkö tällaiseen elämään kuin täällä blogissa = www.muuttolintu.com ? Enkä nyt tarkoita tuota matkustelua ympäriinsä vaan kun matkustaa, niin välillä on vaatimattomissa olosuhteissa tyylin wc on reikä lattiassa ja viikko ilman peiliä.

Musta tuollainen elämä olisi ihan mieletöntä, ainakin jonkun aikaa. Thaimaassa päästiin vähän kokemaan tuota, kun on koko viikolle vain pikku repullinen tarpeita mukana ja yövytään halvimmissa dormeissa/hostelleissa. Oli kuitenkin ihana viikon jälkeen palata aina omaan tukikohtaan ja käydä kunnon suihkussa, pyykätä vaatteet ja käyttää kunnollista pönttöä. 

Voisitko kuvitella muuttavasi takaisin Järvenpäähän?

Tällä hetkellä en. Oonkin jatkuvasti onnellisempi siitä, että saan asua Helsingissä ja tää kaupunki tulee päivä päivältä mulle rakkaammaksi paikaksi. Tää kaupunki jotenkin elää ja hehkuu tiettyä tunnelmaa!

Minkä nimen antaisit koiralle/kissalle, jos sellaisen saisit just nyt?

Koiran nimeä en enää osaa sanoa, mutta kissasta tulisi Nasu tai Sipuli. Jos se olisi poika, niin se voisi olla Niilo.


Onko sulla kummilapsia?

Mun veljen ensimmäinen lapsi on myös mun kummilapsi. <3 

Harkitsitko kauppakorkeaan hakemista?

En. Harkitsin mennä opiskelemaan psykologiaa tai alakoulun opettajaksi.

Ootko lukenut Harry Potter -kirjat?

 Kaikki! Monen monta kertaa! Nuoruuteni pähkinänkuoressa. Potterfani forever <3


Laita 3 kuvaa, jotka ovat sinulle jollain tavalla tärkeitä ja kerro miksi?


hugo1

1. Hugo, koirista kaikkein parhain. Vielä elossa ja täysissä voimissaan! Iskän ensimmäinen koira, jonka luonnetta ja persoonaa ei voita mikään. 

038

2. Kummityttöni ja veljeni ensimmäisen lapsen ristiäiset. <3 

252

3. Äiti ja mun YO-juhlat.

Tienaatko paljon blogia pitämällä?

En. :D

Onko blogisi auttanut saamaan työtarjouksia?

Yhteistyötarjouksia juu. :)

Sinkkuna vai parisuhteessa? 

Mun mielestä kummassakin on melko tasaisesti hyvät puolensa ja kyse onkin vaan siitä omasta mielentilasta. Molemmille tilanteille on omat hetkensä ja olotilansa elämässä ja usein se status sitten nopeasti muokkautuukin sen olotilan mukaiseksi, joka milloinkin voimakkaammin vallitsee. :D Jos kovasti kaihoaa parisuhdetta, ei ne sinkkuelämän huvit tunnu huveilta laisinkaan ja sama toisin päin.

Lemppari smoothie?

Passion, ananas, mangosmoothie. Jogulla tai ilman, kumpi kampi, molempi parempi!

Paras maa jossa olet käynyt? 

Suomi. :D


Mikä on ensimmäinen ajatus joka tulee mieleen 19-vuotiaasta äidistä jolla kolme lasta kolmen eri miehen kanssa?

Toivottavasti hän tietää mihin on ryhtynyt. Toivottavasti tilannetta on suunniteltu edes jonkun verran etukäteen. Toivottavasti hänellä on ympärillä tarpeeksi vahva tukiverkosto. 
 
Mitä tekisit jos tulisit raskaaksi nyt kun et ole suhteessa?

Tosi vaikea sanoa. Riippuu monestakin asiasta.

Minkä ikäisenä olisi sinulle ehkä ihanteellinen ikä saada lapsi(a)?

27, mä en tiedä, miksi se kuulostaa mun mielestä hyvältä iältä. :D 

Mitä mieltä oot yhdenyönjutuista?

Tutustu, ihastu, rakastu. Moni yhden illan juttu saattaa päättyä onnellisesti. :D

Mistä sun positiivisuus kumpuaa? Aatteletko ikinä kenestäkään mitään pahaa? :)<3

Joku lukija sanoi joskus johonkin mun postaukseen todella todella hyvin! Se meni jotakuinkin näin: Elämä on paljon mukavampaa, kun on itse hyvä tyyppi. Niin se on! Jos on itse positiivinen, iloinen, muille mukava, avoin, ystävällinen ja kiltti, ei ne muutkaan luultavasti heti ensimmäisenä ole sua sortamassa ja kohtelemassa kaltoin. Hyvä tulee aina takaisin! Ja mä oon saanut muilta aina paljon hyvää. Mun ympärillä on ihania ihmisiä, jotka on näyttänyt mulle, mitä hyvyys on. Sitä sanomaa on hyvä jakaa itse eteenpäin. :)

Ajattelen toki. Niille negatiivisille tuulahduksille ei vaan voi joskus mitään, mutta mun mielestä on tärkeää olla päästämättä niitä valloilleen. Ja mun mielestä kaikille pitää antaa aina uusi mahdollisuus, vaikka olisi kuinka paha lähtötilanne. Kolmatta kertaa ei tarvitse sitten välttämättä anteeksi antaa samasta syystä.

Uskotko mihinkään yliluonnolliseen (esim.kummituksiin)?

Kyllä mä uskon joihinkin vähän yliluonnollisiin juttuihin, mutta en ehkä kummituksiin. :D Musta tulee yksin kotona illalla vähän vaino... 

Ootko enemmän järki- vai tunneihminen?

Fifti-sixti. Ehkä vähän enemmän kuitenkin tunneihminen, mutta jalat maassa ja pää pilvissä. :D


Uskotko horoskooppeihin?

Uskon. XD 

Ootko pitkävihainen?

En tosiaan. Mut saa kyllä toisinaan helpostikin ärtymään, mutta siihen ei kovinkaan vaativia kikkoja vaadita lepyttämiseksi!

Lemppari Disney-leffa?

Notre Damen kellonsoittaja, Mulan ja Kaunotar & Hirviö.

Kissat vai koirat? Miksi?

En voi vastata. Siksi.


Onko sun mielestä itsemurha itsekäs teko?

Mä luulen, että siinä pisteessä oleva ihminen ei oikein tiedä mitään muuta keinoa päästä tuskistaan, eikä varmasti tee sitä kenenkään muun kiusaksi. Sellainen ihmien luultavasti kokee, ettei hänellä ole mitään muuta vaihtoehtoa, vaikka oikeasti mikä tahansa muu vaihtoehto olisi parempi!

Viisi luonteenpiirrettä itsessäsi, joista pidät eniten? Ja viisi, joista et pidä?

Pidän:

1. Ystävällisyys
2. Iloisuus
3. Optimistisuus
4. Empaattisuus
5. Huolehtivaisuus

En pidä:

1. Laiskuus (tiettyjä asioita kohtaan)
2. Hajamielisyys
3. Sotkuisuus
4. Arkuus/Pelokkuus astua ulos mukavuusalueelta
5. Itsevarmuuden heikkous. Monesti mun on vaikeaa uskoa, että kyllä mä pystyn, jos tarpeeksi tahdon!

Mitä luonteenpiirteitä arvostat muissa ihmisissä?

Rohkeus, empaattisuus, ystävällisyys, älykkyys. 

Mitä mieltä oot shokkivärjätyistä hiuksista?

Hauskoja. Jos joku uskaltaa sellaisen itselleen päräyttää, niin mikäs siinä! Itselleni en sellaista koskaan uskaltaisi värjätä!

Jos sun pitäis valita opiskelupaikakses oikis, lääkis tai teknillinen korkeakoulu, niin mikä näistä ja miksi?

Lääkis. Jotenkin, vaikka oonkin hieman verikammoinen, se kuulostaa silti mulle sopivimmalta vaihtarilta näistä.

Jos oot lukenut Potterit, kuka on sun suosikkihenkilö ja miksi?

Kalkaros. Jotenkin se, että se oli muka niin paha, mutta olikin kokoajan hyvä sai mun tunteet kuohumaan.

kalkaros


Kuka/ketkä on sun parhaita kavereita?

Kyllä ne ihmiset tietää, ketkä on lunastaneet kodin mun sydämestä pysyvästi, eivätkä sieltä pois pääse, vaikka yrittäisivät. 

Mitä et ikinä voisi antaa kavereillesi anteeksi?

Mä en oikeasti keksi yhtään mitään, mikä ei saisi mua antamaan toista mahdollisuutta jollekin ystävälleni. Jos näkisin, että katuminen on oikeasti aitoa ja syvää. Okei, ehkä jos ne murhaisivat jonkun, sitä voisi olla todella vaikeaa sulattaa.


Lemppari hedelmä?

Banaani, ananas, hyvä mandariini, passion.

122

Voisitko kuvitella lähteväsi joskus vapaaehtoistöihin? Jos, niin minne ja millaisiin?

Voisin hyvinkin kuvitella ja vaikka minne ja millaisiin! Olisi kyllä ehkä mulle jotenkin lähinnä sydäntä mennä auttamaan joitakin eläimiä jonnekin.

Mielipide eutanasiasta?

Oon ehkä vähän sitä mieltä, että sen pitäisi olla laillista. Pitäisi tutkia asiaa vähän enemmän ja kuulla monia mielipiteitä aiheesta.

Jos saisit kolme toivetta, mitkä ne olisivat?

Valmis opinnäytetyö kouraan kiitos. Perheelle 100 vuotta hyvää onnea. Kolme toivetta lisää.

Ootko intuitiivinen ihminen?

Vahvasti!

Voisitko kuvitella leikkauttavas hiuksesi lyhyiksi?

EN!

Lemppari jäätelömaku?

Lakritsa.

Mielipide opintotukien leikkauksesta?

Väärästä päästä nipsitään, jos tulevat ahkerat työntekijät säikäytetään alkuunsa.

Kuinka tärkeiksi koet hiuksesi sinulle asteikolla 1-10? (1 vähän, 10 paljon)

8. Hiukset on kyllä ollut aina mulle sellainen juttu, että siinä ne on ja jos ne siitä lähtis, niin kyllä puoli meikäläistä olisi siinä vaiheessa karvakasana lattialla. :D 

Vastaatko kaikkiin kysymyksiin kysymyspostauksissa (poislukien oikeasti asiattomat kysymykset)? Vastaatko vaikka kysymyksiin jotka on sun mielestä jotenkin tylsiä tai joihin on vaikea keksiä järkevää vastausta? :D

Jätän vastaamatta myös kysymyksiin, joista en tiedä hölkäsen pöläystä tai ovat esiintyneet monesti jo aikaisemmissa kysymyspostauksissani. Tylsiä kysymyksiä ei olekaan! :D

Syötkö aamupalan kuinka nopeasti kun heräät? 

Tunnin sisään. Ilman aamupalaa oon toimintakyvytön ja vaeltelen vain haamuna paikasta toiseen. Aamuenergiat on saatava!

Mikä on ensimmäinen aamurutiinisi?

Puhelimen tsekkaus.

Whatsappailetko usein? 

Joka päivä!

Vastaatko viesteihin aina heti kun luet ne?

En. Vaan sitten, kun mulla on aikaa ajatella, mitä vastaan. Monesti oon vaikkapa kiiruhtamassa töihin tai muualle ja silloin ei synny mitään järkevää vastausta. 

Monelta menit eilen nukkuun?

Joskus yhden aikoihin yöllä... Toooo late.

Monelta tänään heräsit?

8:00
 

Kuinka monta kertaa viikossa teet vatsalihaksia?

2-4

Lempi irtokarkit?

Kirpeät ja suklaat!

Kuinka usein peset pyykkiä?

Liian harvoin. 

Onko sulla hyvä mielikuvitus?

Ainakin oletan niin itse. :D

Pahin painajaisesi?

Mulla on yksi painajainen joka toistuu aina silloin tällöin ja se on jotenkin ihan hirveä, vaikka ei ehkä kamalalta kuulostakaan. Siinä mä seison tyhjässä valkoisessa tilassa ja sitten ikäänkuin kamera lähtisi menemään ylöspäin, joka kuvaa mua samalla kun mä kokoajan pienenen ja pienenen ja jään sinne valkoiseen tilaan kärpäsenkakaksi ja varmaan katoankin lopulta. :D Myös sellaiset unet on hirveitä, joissa mun perheenjäsenille tapahtuu jotakin kamalaa ja mä oon paikalla, mutta en pysty auttaa heitä mitenkään.

Mitä ajattelet absolutisteista?

Jos se on sulle paras tapa tallata, niin go for it! Arvostan!

Kerro joku juttu itsestäsi, mitä blogin lukijat eivät tiedä!

Kerron pari, niin joku näistä on varmaankin uusi tieto! :D

1. Mä oon aika sotkuinen ihminen. Mua ei varsinaisesti itseäni häiritse lainkaan muutama vaatekasa... vuori... makkarin nurkassa, mutta koska tiedän niiden häiritsevän muita, mun tavoite on päästä niistä eroon... joskus.

2. Mä oon ihan tajuttoman eläinrakas. Kun mietin, mitä puuhaisin Vain Elämää- ohjelmassa mun päivänäni, se olisi ehdottomasti erilaisten eläinvauvojen hoitaminen, paijaaminen ja syöttäminen. Mun iskä saa pian koiranpennun ja asian ajatteleminenkin meinaa saada mulle kyyneleet silmiin!

3. Aina, kun mä nään vetoketjussa kirjaimet YKK - mä ajattelen automaattisesti päässäni: "Yhdistyneet kulmakarvat"

4. Oon hulluna maapähkinävoihin. Tätä en tiennyt itsekään vielä muutama viikko sitten, mutta kotiutettuani jättitonkan NU3 Maapähkinävoita, en pysty muuta herkkua ajatellakaan. Mun harvemmin tekee mitään makeaa mieli, mutta jos tekee, on se tällä hetkellä maapähkinävoi.

5. Mä oon allerginen mun kesto kulmavärille! Käytin sitä puoli vuotta ilman mitään ongelmia ja yhtäkkiä se alkoikin turvottamaan ihon mun kulmien alta ja kutisemaan jopa päivän värjäyksen jälkeen! Ostin juuri kokeiluun Kicksin vastaavan, jos se ei aiheuttaisi samaa reaktiota.

6. Osaan seisoa päällä. Pitkään. Osaan myös kävellä käsillä, vaihtelevasti.

7. Puhun vede-devenkieltä, kuka muu?

8.  Mulla on mennyt tähän postaukseen aikaa nyt yhteensä 5 tuntia!

9. Mä en oo ikinä polttanut yhtäkään tupakkaa, mutta mä osaan kaikki Suomessa normikaupoissa myytävät tupakkamerkit ulkoa.

10. 10 on mun onnenluku ja tämän vuoden 10.10 oli superkiva päivä!

Löytyikö mitään uutta infoa? :D

Siinähän sitä oli taas. Huhheijjakkaa! SUUUUURKIITOS kaikille kysymyksien esittäjille, toivottavasti vastasin juuri sinun kysymykseesi ja toivottavasti täältä löytyi jotakin uutta infoa meikäläisestä. Tämä tyttö painuu nyt unille, koska huomenna on noustava taas aikaisin töihin ja jaksettava vielä mennä hulluttelemaan sen jälkeen Hulluille Päivillekin! Kyllä. Huomenna se hulluus alkaa. :D Nähdään siellä. Ehkäpä taistellaan samasta vanupuikkopaketista. Öitä. <3

19 kommenttia:

 1. Hehee täältä löytyy vede-devenkielen osaaja myös! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaahahhaaa jeee! Harva tietää ja lopuille ei kerrota! :D

   Poista
 2. Sulla on niin ihania ajatuksia aina <3 :) hahahha hauska kuulla et joku muukin ajattelee YKK yhdistyneet kulmakarvat :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiikä ihana! :D <3 Joo siis toi on ollut mulla niin kauan kun muistan :'DD

   Poista
 3. Oot kyllä ihana tyyppi! :D

  VastaaPoista
 4. Jätit kyllä tosi moneen vastaamatta kun katsoo sitä kommenttiosiota mihin kysymyksiä sai laittaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jätin ihan tarkoituksella vastaamatta sellaisiin kysymyksiin, joiden aihemaailma ei mielestäni sovi blogiini, jotka ovat mielestäni liian henkilökohtaisia mulle tai jollekin mun läheiselle tai joihin olen vastannut jo etukäteen aikaisemmissa kysymyspostauksissani. :)

   Poista
 5. Mun lemppari oli toi vanupuikkopaketista taistelu ;D haha! Ihania vastauksia taas ja niin ajatuksella tehtyjä. Näitä on kiva lukea kun tuntu, että saa susta ihan uudellalailla lähestyttävän. Kysymyspostauksissa kun tulee vähän arkisiakin asioita esiin, mitä muuten ei ehkä koskaan tulisi täällä juteltua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaahhaha :D Ei tarvinnut kenenkään kanssa taistella vanupuikkopaketista onneksi, piposta täytyi. :'D Niinpä! Siksi mä justiinsa tykkään näistä kysymyspostauksista, kun näissä pääsee itsekin mietiskelemään vähän kaikenlaisia juttuja ja jakamaan niitä tänne teidän kanssa! :)

   Poista
 6. Yks herätti mun huomion; sanot toisaalta, että oot tosi eläinrakas ihminen, mutta et kuitenkaan ole tutustunut eläinten hyväksinkäyttöä koskeviin eettisiin ongelmiin. Oiskohan kuitenkin kyse, että pelkäät mitä saisit tietää? Koska toi on tosi ristiriitaista. Vaikea nähdä se että joku olisi hyvin eläinrakas muttei ole kuitenkaan kiinnostunut eläinten hyvinvoinnista, eikä tee mitään eläinten hyvinvoinnin eteen (tai edes tutustu ja ota selvää hieman asioista). Arvot on arvoja vasta kun pyrkii toimimaan niiden mukaan. taidat kyllä tietää sen itsekin, mutta syystä tai toisesta jarrutat vastaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on ehkä tottakin, että ihan tarkoituksella välttelen noita mulle linkattuja dokkareita, koska tiedän, että mulla vois helposti osua ja upota... Mun mielestä kuitenkin on ylipäätään hyvä, että oon vähän herännyt siihen, ettei ihan jokaisena päivänä tarvitse tai kuulukaan esimerkiksi syödä lihaa ja muuten en millään tavalla tietääkseni eläimiä kaltoin kohtele. Lihaton lokakuukin sujunut niin hyvin, ettei ole tarvinnut edes ajatella asiaa! :D

   Poista
  2. Itsekkin koen olevani eläinrakas, vaikka en koskaan niitä dokkareita ole katsonut.. tiedän ettei eläimillä aina ole kaikki hyvi ja toivoisin asiaan muutosta, mutta en koe pystyväni katsomaan niitä dokumentteja, sillä jo pieni biologian tunnilla katsottu pätkä surman loukuista, joihin eläimet joutui, sai minulle kyyneleet silmiin.... :D Kyllä eläinten oikeuksista ja hyvin voinnista voi olla kiinnostunut vaikkei ihan niiden asioiden expertti olisikaan :)

   Poista
 7. Hih olipas hauska huomata, että tää kommentti elämästä jäi sulle ihan mieleen. Edelleenkin seison sen takana. Sittenpähän aina tietää, että kun itse käyttäytyy hyvin ja positiivisesti, ei muilla ole varaa puhua aiheetonta pahaa. Ja jos silti joku sitä pahaa puhuu niin tietää itse, ettei siihen ole mitään syytä :) ja harvemmimpa ne ihmisetkään jaksaa sille aina hymyilevälle ihmisille olla ihan täysin törkeitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kiitos tuosta kommentistasi! Oon itseasiassa käyttänyt sitä jo livenäkin parissa eri tilanteessa! :D

   Poista
 8. Toi sun vastaus tohon itsemurhaan liittyvään kysymykseen oli jotenki todella kivasti vastattu. Ite oon aina ajatellu et se on itsekästä mut taas kun toisaalta en osaa millään ajatella sellasta tilannetta et se olis itelle ratkasu yhtään mihinkään. Et kuin paha jonkun on olla kun siihen päätyy..
  Sit toi ykk :D yhdistyneet kulmakarvat tulee ekana täälläkin mieleen haha!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin... pitää olla varmasti ihan "toivoton tilanne", että tekijä tosiaan luulee, ettei tilanteesta pois pääsyyn ole mitään muuta keinoa. :( Haahah, YKK :'DD

   Poista
 9. Eiks noi energiajuomat oo tosi huonoja terveydelle mitä aika usein tunnut juovan?

  VastaaPoista
 10. Kuluttajien kiinnostus aktiivista elämäntapaa tukevia tuotteita kohtaan kasvaa. ED-energiajuoma vastaa kysyntään tuomalla markkinoille sokerittomat ja hiilihapotetut ED BCAA-juomat, jotka antavat aktiivisen liikkujan lihaksille energiaa ja rakennusaineita sekä piristävät ja energisoivat.
  Uudet ED BCAA -juomat sisältävät hyödyllisiä haaraketjullisia aminohappoja (BCAA) ja vitamiineja (B3, B5, B6 ja B12). BCAA eli Branched-Chain Amino Acids tarkoittaa haaraketjullisia aminohappoja.
  ” Urheilullisen ja aktiivisen elämäntavan trendi jatkuu vahvana, ja funktionaalisten tuotteiden tarjonta kasvaa. ED-energiajuomien monipuolisesta valikoimasta löytyy niin sokerilla makeutettuja kuin sokerittomiakin vaihtoehtoja kuluttajien eri tarpeisiin”, kertoo ED-energiajuomien tuotepäällikkö Joonas Eriksson.

  Tässä vähän infopakettia ED:N uudesta aluevaltauksesta urheilun puolelle! :D Eli siis kyseessä on juurikin terveellisempi vaihtari energiajuomille ja itsekään en normi energiajuomia tykkää oikeastaan juoda usein. :)

  VastaaPoista