maanantai 21. maaliskuuta 2016

Reissun onnistuneimmat

Täydellisiä turkoosivetisiä hiekkarantoja, asennot ja ilmeet aina kohdillaan ja aurinkorasvasta, hiestä, hiekkaisista paikoista tai rasvaisista hiuksista ei tietoakaan! Kaikki mun reissukuvatkin menee aina päivän päätteeksi aikamoisen seulonnan läpi ja niistä monista kymmenistä kuvista päätyy somen puolelle vain se yksi tai parisen kappaletta. Kulisseissa kuitenkin kuhisee ja kaikki ei ole aina niin ruusuista, puhtoista ja onnistunutta! :D

Aika heittää kehiin taas vähän behind the scenes materiaalia reissuarkistojen kätköistä!

441

Bilettämään mennessä se pepsodent-hymyjen missirivistö ojennetuilla jaloilla ja nilkoilla ei ole aina ihan yhtä säädyllinen ja sievä!

250

Kun metsästät täydellistä kuvauspaikkaa, joudut välillä kiikkua ties minne ja katkenneet kynnet ja ruhjoutuneet polvetkaan ei voi sua estää!

753

Blogiin sä lisäät itsestäs kuvan, kun sä tasapainottelet kivasti ja hallitusti surffilaudalla, mutta todellisuudessa sun surffailu näytti tältä.

549

Jokaista täydellistä hiekkamakoilu/istuskelu kuvaa seuraa aina hiekkapyllyn pesutuokio...

001

Lashesh on fleek... Jep, aina niin ihanat ripsienpidennykset.. saa sun silmät näyttämään AINA hyviltä. Vai mites se nyt menikään? Merivesi, allas, aurinkorasvat, hikoilu ja jatkuva kosteus tekee täällä ripsille ihmeitä. <3

166

019


165

Poseerausasennot on se mun juttu.

474

"Pliis, näyttäkää ees yhdessä kuvassa söpöiltä" ... Okei!

189


Shordet ylemmäs, että masusta näkyy vain se kaikkein paras kohta!

514

596

Ah, kaikki ne ihanat temppukuvat! Täydellistä suoraa käsilläseisontakuvaa edeltää kymmenisen kappaletta hieman epätäydellisempiä rämpimisiä.


1006

Uimatyylissäkin voisi olla välillä hiomisen varaa...

tuulituivers

Blogaajan paras ystävä tuli kylään: Tuuli. <3

naamapääkala

Toisinaan kaikki maailmankaikkeuden ja kuun liikeradat vaan on sun naamaa vastaan.

1122


But first... Let me take a selfie!

533

Valkohiekkaiset turkoosit rannat, joissa ei näytä vaeltavan ristin sielua ja koko ranta on vaan sun tallusteltavana. Kaikkea muuta, sähän oot Thaimaassa! Turistit ovat vallanneet ihan jokaisen rannan tähän aikaan vuodesta ja jos sä haluut ottaa kuvan siellä, niin sun pitää olla valmis ottamaan myös pari kiinalaista perhettä samaan kuvaan sun kanssa. Tässä meidän perhepotretti.

475

Tukka hyvin, kaikki hyvin!

124

Välillä kyllästyy samoihin poseerausasentoihin ja pitää kokeilla jotakin ihan uutta... Sammakko taitaa olla se mun 2016 vuoden uusi freesi tuulahdus!

1736

Joskus edes sammakko-asento ei pelasta. Silloin on parasta muuttua ihan yhtäkkiä perhoseksi ja lepatella pois kuvaussessiosta.

Hahahhahah, pirtsakkaa maanantaita ja uutta alkavaa viikkoa sinne jokaiselle! <3

34 kommenttia:

  1. apua tää oli niin hyvä! XD

    VastaaPoista
  2. Ihana sinä! tuli kauhee iksu<3

    ps. sammakkopose oli mun lemppari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Donsuu! :') Minullakin sinua. <3 Hahaha, nii munkin!

      Poista
  3. Ahahah ihan pakko kommentoida et ai vitsit miten ihanan aito postaus!! :) Piristi ihan super paljon tätä työntäyteistä maanantaiaamupäivää :') Kiitos, tästä sai energiaa ja elämäniloa<3 Ps. Repesin ääneen tolle "täydellisen käsilläseisontakuvan edeltävä räpeltämisasento" -kuvalle, jossa sul on toi valkonen yläosa :DD Hahah näyttää siltä et koittaisit uhmata painovoimaa :D Loistavaa, tälläsiä postauksia lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, ihana kuulla, että piristi tämä! <3 Siis noita räpeltämiskuvia on ihan miljoonittain tuolla albumeissa. :'D

      Poista
  4. Ihana todenmukainen postaus! <3 Haha, olinkin monesti ajatellut, milaliset sessiot ihanien kuviesi takana oikein on:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah, on noi välillä kyllä sellaisia sirkuksia noi kuvaustuokiot, että ihan hävettää kun rannoillakin tuntematonta porukkaa jää seurailemaan! :'DD

      Poista
  5. Oon sanonut hän ennenkin, mutta sä Essi vaikutat niin ihanalta ihmiseltä! Ei kai sun seurasta voi tulla muuta kuin hyvälle tuulelle, kun tämän blogin lukeminenkin vetää aina hymyn huulille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänne blogin puolelle jaksaa aina purkaa kaikki päivän hymyt ja kivat jutut, mutta kyllä multakin niitä omia yrmyli-jumituspäiviä mahtuu joukkoon! :D Mutta kiitos vain paljon ihanainen. <3

      Poista
  6. Mä en kestä :'D Nauroin itteni ihan kipeeks näille sun kuvateksteille! Ihan super ihana maanantain piristyspostaus. Ja komppaan Saanan kämppis vastaa sanomaa, että näytät kyllä hyvältä kuvassa kun kuvassa vaikka et edes yrittäisi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :'DDD Haahaah, ihan huippua kuulla! Mä en yhdy kyllä tähän mielipiteeseen teidän kanssa! :'D

      Poista
  7. Tosi hauska postaus! :D Ja kaikennäkösiä, myös niitä ei niin onnistuneita kuvia sieltä on niin kiva katsoa! Ihana tuo kukka"takki" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kun tykkäsitte! :) Toi kukkatunika on ihan mun suosikki! Sen voi heittää täällä melkein minkä tahansa kuteiden kanssa yhteen! :)

      Poista
  8. ihana postaus!!<3 vaikutat kyllä niin aidolta ja hauskalta tyypiltä!

    VastaaPoista
  9. oi tää oli huikee :D parhaita tämmöset, tahtoo lisääkin tulevaisuudessa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haahahaha! Jee hauska kuulla, että miellytti! :D :)

      Poista
  10. XD mitä tossa sammakkokuvassa oikeasti tapahtuu? Meinas mennä kahvit väärään kurkkuun ja monesti kun rupesin tätä postausta lukemaan... :'D ihan huippu!
    Toipahan tää ainakin iloa tähän synkkään päivään, lähinnä tuota Brysseliä ajatellen. Ihan järkyttävää. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin pomppia jotakin Sammakko-ripaskapomppuja tuossa edes takaisin kun mun pose asentoa arvosteltiin! :D joo, tuntuu kyllä niin pahalta taas tää maailman meno :(

      Poista
  11. Tosi hauska postaus! :) tää on parasta sun blogissa tää omaperäsyys :) ja kun teet tosi erilaisia postauksia! Tää oli kyllä ihana piristys :) heh! Nautihan siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mukava kuulla! :) <3 kiitos kivasta palautteesta! Nautin kyllä! :D :)

      Poista
  12. Aivan superi postaus, rupes ihan naurattamaan ääneen xd

    VastaaPoista
  13. Hei laita snäppiin kuvaa sun ja saanan rusketusrajoista! :DD olis hauska nähdä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo jos saa joskus jotenkin säädyllisesti kuvattua! :D

      Poista
  14. ^myös instaan koska kaikilla ei oo snäppiiii :( :DDD

    VastaaPoista
  15. Haha tää oli päivän (tai no yön) piristys! Essi oot ihana :D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erika nukkumaan! Kellohan on siellä jo vaikka mitä! :D mut ihana kuulla <3

      Poista
  16. Kiitos ihanasta postauksesta!!! Tällaiset on parhaita ja vaikutat kyllä niin herttaiselle ja sellaiselle joka osaa myös nauraa itselleen! Hauskaa loppureissua sinne lämpöön! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, joo on kyllä ollut aina jalo taito myös nauraa välillä vähän itselleenkin ja tajuta, ettei aina tarvitse olla ihan niin justiinsa. :D Kiitos Ninni <3

      Poista