tiistai 1. maaliskuuta 2016

Ton Sai Beach - Dream Valley Resort

Moikka moi ja lääh puuh! Mulla meni äsken yli kaksi tuntia vastata teidän kaikkien ihaniin, rohkaiseviin, ajattelevaisiin ja monipuolisiin kommentteihin! Mutta ei haittaa yhtään, sillä musta oli todella mielenkiintoista lukea teidän ajatuksia aiheesta ja oli kiva kun niin moni oli kirjoittanut pitempiäkin mietelmiä aiheesta. Ei voi muuta sanoa taaskaan kuin että täällä vaan on ne Suomen parhaat yhdessä höpöttelemässä mun kommenttiboksissa ihan selkeästi! :D Ootte ihan mahtavia ja mun fiilikset Suomea kohtaan kohosivat kyllä kerta rysäyksellä taivaisiin. Oon pahoillani tosiaan siitä, että teksti oli melko rajun yleistävä ja myönnänkin, että postaus kirjoitettiin melko tunnekuohuisen inspiraation vallassa. Kiitos kuitenkin valtavasti jokaiselle, joka liittyi keskusteluun ja toivotaan, että tulevaisuudessa tää somemaailmakin vähän rauhoittuu ja ihmiset oppii, että hyvällä voi saada joskus hyvää tuplana takaisin ilkeilyn sijaan. Nyt olisikin sitten vuorossa paluu Krabille! Aiheesta kukkaruukkuun, jep jep! :D

Meinasin yhdistää Krabin viimeiset päivät yhteen postaukseen, mutta mun mielestä tää meidän hotelli/mökkelikylä ansaitsee kyllä ihan oman postauksensa! Oikeasti, kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. Kun alettiin suunnitella matkaamme Krabille, innostuttiin Saanan kanssa ajatuksesta, että jäätäisiin tuonne pyöriskelemään hieman pidemmäksi aikaa. Suskin ja Jennin täytyi lähteä jo perjantaiksi kotiin reissultamme, sillä heillä oli muutto uuteen asuntoon edessä lauantaina täällä Phuketissa kämpöillämme. Päätettiin sitten, että jäädään Saanan kanssa vielä kahdestaan pariksi päiväksi tuonne lomailemaan, sillä haluttiin nähdä Tonsai ja sen lähirannat. Tonsailta löytyikin sitten aivan ihana hotelli alle parilla kympillä yö ja homma lyötiin lukkoon.

959

Aamulla pakattiin Aonangin hotellillamme kamat kasaan nopeasti, sillä haluttiin päästä mahdollisimman aikaisin uuteen kohteeseemme. Hypättiin pitkähäntäveneeseen ja kymmenessä minuutissa oltiinkin jo Tonsailla.

952

975

Puhelimen karttapalvelu päälle ja tarpomaan keskelle viidakkoa. Mä olin aivan innoissaan jo tässä vaiheessa, sillä olin kaipaillut näkeväni Thaimaasta rantojen sijaan tätä viidakkomaistakin puolta ja tää oli juurikin sellaista, mitä olin odotellut.

1256

1258

980

Kun päästiin viidakon keskeltä edes hitusen ihmisten ilmoille, eteemme pompahti jotakin hieman odottamatonta. Mä en ollut oikein ajatellut, että miltä tuo Tonsain lomakylä tulisi näyttämään, mutta en osannut odottaa, että se olisi ihan näin hippikylä! Olishan sitä voinut tutustua hieman esitteisiin ennen kuin marssi paikalle. Musta tuo oli ihan mahtavaa ja mua jotenkin nauratti hirmusti, miten ei meinattu sopia Saanan kanssa yhtään tuonne joukkoon, kun vastaan käveli rastapäisiä, roikkupöksyisiä ja kengättömiä heppuleita, jotka iloisesti moikkailivat sumuisten silmiensä ja partojensa takaa. :D

1226

1225

1228

Kun päästiin vihdoin hotellialueellemme olin haltioissani. Vieläkin sydän alkaa oikein sykkimään kun katselen näitä kuvia. Toi oli ehdottomasti tän koko Thaimaan reissun kivoin hotelli ja hotellin ympäristö tähän astisista kohteistamme! Suuret kalliot ympäröivät tätä pientä viidakkomaista mökkelikylää, josta löytyi kasvillisuutta joka lähtöön, ihanat kodikkaat mökit ja aivan mielettömän ihana allasalue!

992

Huone oli sisältä yksinkertainen, mutta siisti, kodikas ja kaikinpuolin kiva! Jos nyt minkäänlaista miinusta paikasta täytyy mainita, niin siellä ei toiminut sähköt hotellihuoneissa kello 12-16 välillä, mutta tuo aika nyt usein onkin juuri se, jolloin ihmiset ovat viettelemässä ranta-, kiipeily- tai allaspäivää.

1246

Plussaa toi vielä tämä näkymä parvekkeelta! Yhtenä aamuna tuolla puissa pomppi apinoita herättyäni.

994

Ja joka aamu mua tervehti jonkunmoinen viidakon tiikeritär heti ovella. Kissoja tuolla saarella olikin todella paljon ja tälläisenä kissafriikkinä mä olin aivan myyty tuolle paikalle!

1004

Ensimmäisenä päivänä tapasin tämän pantterin partsillamme!

1016

Ja uusi kaveri liittyi heti joukkoomme portaita alas laskeutuessamme.

1037

1241

1187

1189

Mainitsinko jo, että tää allasalue oli I-H-A-N-A! Kun saavuttiin tuonne mökillemme, en ehtinyt kurkata läpi altaita, mutta tultiin tuonne nopeasti huoneen vastaanotettuamme ja mä hihkuin ilosta! Palmupuut ja vuoret kauniin altaan ympärillä. Hyväksyn.

1204

1212

1215

1216

Toki viidakko ympärillä tuo myös omat haasteensa luonnossa tarpomiseen, mutta nää hämpyt jököttivät onneksi koko päivän paikallaan verkossaan saaliita kärsivällisesti odottaen. Sammakoita pomppi tielaatoituksella myös iltaisin ja öisin.

1218

1250

Kun ympäristöä oli hieman tutkittu, käytiin nopeasti vaihtamassa päälle biksat ja allaskamat, jotta päästiin pulikoimaan noihin maisemiin.

1059

Tuolla asusteltiin parin päivän ajan!

1046


1043

Olin tuolla hippikylässä ihan innoissani mun uudesta hippitopista, hippiviltistä ja hippibikineistä. Mähän siis muutuin tuolla hetkessä ihan hipiksi yhtäkkiä. Seura tekee kaltaisekseen.

1079

1073

Ja sitten sinne altaille flexailemaan!

1097

1103

Mulla täytyy olla aina lähes poikkeuksetta jotakin eväitä ruokahetkien välissä mukana rannoilla, altailla ja muilla reissuilla, koska jotenkin tuo aurinko ja touhuaminen vaatii ihan extramäärän sitä ylimääräistä energiaa. Jos ei järki estäisi, mä olisinkin täällä varmaan syömässä tunnin välein jotakin! :D

1132

Pumpula nautiskelee. <3

1082

1065

Yhtäkkiä altailla alettiin kuulla jäätävää ryminää ja huomattiin, miten apinalauma pomppi katolta toiselle tuolla ja hajottivatkin palasen hotellin respan katosta. En ollut tuohon mennessä nähnyt täällä vielä yhtäkään apinaa ja me vain juostiin Saanan kanssa noiden perässä kameran kera samalla kun hotellin työntekijät yrittivät hätistellä niitä pois alueelta! :D

1112

1143

Onneksi alueelta löytyi myös elukoita, joilla ei ollut niin kiire pomppia ja kavuta ympäriinsä. Kissanpennut. Mä en keksi enää mitään lutuisempaa koko maailmassa. Edes koiranpennut ei voi voittaa kissanpentuja. Ne on vaan niin rääpäleitä tuon ikäisinä.

1148

1178

Kissakuume x 100. Näiden kisukuvien jälkeen mun kameran näyttö sumeni auringossa yhtäkkiä ihan vesihuuruun, suljin sen äkkiä ja kun koitin käynnistää sitä uudestaan, se ei enää auennutkaan! Edellisenä päivänä oltiin vietelty päivä Phra Nang Beachilla, jossa sade oli päässyt yllättämään meidät lähtöhetkellä ja sadeviitasta huolimatta mun kassi oli kastunut ja kamera saanut kosteutta siinä samalla. Mä olin aivan varma, että homma oli nyt siinä ja Krabilta ei tulisi napattua tuon enempää kuvia. Kamera ei muuten käynnistynytkään sitten enää koko tuona päivänä, vaikka hotellillamme purin sen osiin kuivumaan, latasin akun ja annoin sen olla iltaan asti rauhassa. Olin jo päättänyt, että Krabin jälkeen on lähdettävä kamera ostoksille! :D

1130


Iltameininkeihin napattiin sitten Saanan pokkari mukaan ja lähdettiin metsästämään jotakin safkapaikkaa kylältämme.

1169

1165


Word.

 678

Paikka muuttui illan tullen vieläkin hämyisemmäksi ja mystisemmäksi, kun valot sytytettiin, seinämaalaukset saivat uusia merkityksiä ja hippiporukat kokoontuivat kapakoiden ja ravintoloiden edustalle istumaan rinkiin, kävelemään nuoralla ja fiilistelemään iltaa ja musiikkia. Ei taas oikein kuuluttu joukkoon Saanan kanssa, mutta musta oli vain jotenkin ihanaa ihmetellä tuota menoa etäältä ja käveltiinkin Saanan kanssa tuolla vain hiljaa ympäristöä, ihmisiä ja seinämaalauksia tutkien.

1768

Lopulta päädyttiin syömään meidän hotellin omaan ravintolaan, josta sai suhteellisen halvalla todella hyvät pöperöt! Hotelli siis yllätti positiivisesti jopa ruokatarjonnallaan, joten en voi kuin suositella tuota paikkaa kenelle vain. Paikka olisi aivan täydellinen rauhallista lomaa vietteleville pariskunnille, monia perheitäkin tuolla bongattiin, kiipeilijöiden paratiisi sekä kaveriporukoille, jotka haluavat nähdä matkallaan jotakin uutta ja erilaista. En olekaan kokenut tai kohdannut vielä tähän mennessä erikoisempaa paikkaa kuin tämä, mutta täysin positiivisessa mielessä! Istuttiin vielä hetki iltaa rannassa perheiden, hippejen ja muiden reissaajien keskellä hierontapaikkojen äärellä, jotka illalla muuttuivat rantabaarin pöydiksi ja siirryttiin melko aikaisin unille. Viimeisestä päivästä tuolla kirjoitankin sitten myöhemmin vielä oman postauksensa.

Siinä olikin taas tältä erää Krabiseikkailuista. Nyt siirryn unille, huomenna meillä on kolmas mid-term exam koulussamme ja sen jälkeen onkin enää yksi taputeltavana. Maaliskuukin lähti tänään käyntiin, mitääh! Minne nämä päivät taas oikein vierivät, huiii. Kirjoittelen pian myös yleisestä meiningistä helmikuussa ja mitä kaikkea siihen on sisältynyt näiden reissujen lisäksi. Vähän sitä perusarkea peliin myös. Kauniita unia ja positiivisia fiboja maaliskuuhun. <3 Kevät se vaan tulee sieltä oikein ryminällä! :)

36 kommenttia:

  1. Vautsivau mitkä sääret tuossa porraskuvassa! Näytät tosi pitkältä, ihan mallinmitoissa ;D

    Onko siellä Thaimaassa muuten helppo ylläpitää terveellistä ruokavaliota vai onko huolta siitä, että lihoaisit siellä asuessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, joo noista tuli kaikista kyllä tuollaisia metrisääriä! Jes! Once in a lifetime! :'D No itseasiassa mulle tuottanut ehkä hieman vaikeuksia syödä tarpeeksi monipuolisesti ja terveellisesti välillä, vaikka paljon hedelmiä löytyykin. Kaikista ravintoloista ei löydy nimittäin ihan perus salaatteja ja tulee syötyä päivittäin valkoista riisiä tai nuudelia ja tän paikan maitotuotteet ei sovi mulle ollenkaan, niin oon joutunut jättää jogut pois, niin puurolla, hedelmillä ja kananmunilla mennään aikalailla eteenpäin kotosalla. Nyt sain Suomesta tuliaisiksi ruisleipää! Aaaaah. :D

      Poista
    2. Käy siis vähän tylsäksi ruokavalio välillä, mutta onneksi täällä on niin monipuolinen hedelmävalikoima, että saa kyllä vaikka mitä variaatioita aamu, välipala ja iltapuuroihin! :D

      Poista
  2. Apua miten ihanan huoleton fiilis näissä kuvissa on!:) Matkakuume senkun kasvaa näitä kauniita kuvia katsellessa, haha:D

    http://elli-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla elo ja olo oli kyllä niiin huoletonta! :D <3 Sabai sabai! :D Halpoja reissuja varailemaan kesää varten sitten vain! ;) :)

      Poista
  3. Pakko kommentoida tähän vielä tuota edellistä postausta.. Essi, sä vaikutat blogin ja snapin perusteella niin ihanalta ja aidolta tyypiltä, että en voi ymmärtää miks joku toivois sulle jotain pahaa. Mulla on itsellä melko huono itsetunto, enkä vaan osaa olla tyytyväinen omaan kroppaan vaikka treenaan ja pyrin syömään terveellisesti. Myönnän, että oon ollut sulle ja annillekin välillä tosi kateellinen; ulkonäöstä ja siitä, miten paljon kavereita teillä on ympärillä. Mutta silti ei koskaan, ikinä, oo tullut mieleenkään kommentoida/toivoa teille kummallekaan mitään pahaa! Ei se multa ole pois, mitä toisilla on, eikä tuntemattomat ihmiset oo syy mun omaan pahaan oloon. Tuota vauva.fi -sivustoa on tullut joskus itsekin lueskeltua, ja niin monista bloggaajista ja muista julkisuuden henkilöistä siellä käydään aivan järkyttävää keskustelua. Ihan sama mitä ja miten teet, kaikki ruoditaan ja kaikkea pilkataan, mikään ei ole oikein. Oon tullut siihen tulokseen, että tuolla täytyy kokoontua se kaikkein julmin, epäkohteliain ja hirvein osuus suomalaisista, en vain suostu uskomaan, että maailma ois oikeasti noin julma.. Jokainen tekee elämässään virheitä, ja asioita joita myöhemmin ehkä katuu, mut ne kuuluu elämään. Ei ketään tarvitse tuomita niiden mokien perusteella, saati sitten levitellä ihan perättömiä juttuja. Ei vaan sanat riitä..

    Hirveesti tsemppiä noiden ilkeilijöiden kanssa ja kaikkea ihanaa sun elämään Essi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sella tuhannesti tästä kommentista. Tässä oli mun mielestä niin paljon positiivista energiaa, että vaikea uskoa sulta löytyvän huono itsetunto! Toivottavasti pystyt keskittää tuota kaunista ajattelutapaa myös itseesi enemmän jatkossa, kuulostaa siltä, että oot ihan mahtava, älykäs ja lämmin tyyppi. :) Ihanaa, että tuo jonkun sortin "kateus" ei oo saanut sua katkeroitumaan millään tavalla ja toivonkin, että muistat myös että meidänkin tää somemaailma on aika kauniiksi väritettyä ja kaikki ei oo aina ihan niin kaunista ja hienoa, kun saattaa kuvista vaikuttaa! :) Kiitos sulle tsempeistä ja samoin sinne hirmusti kaikkea hyvää. <3

      Poista
  4. Eikä miten ihanan näköinen paikka! Onneksi kamerakin alkoi sitten loppujen lopuksi toimia kunnolla :) ps. Koiranpennut on paaaljon söpömpiä kun kissat! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo, oli kyllä niin helpotus! Ens postauksessa kirjoitankin, miten iloinen mä oikein olinkaan tuosta kameran jälleennousemuksesta. :D Heheeh, no onhan ne.. aika tasapeli mun silmissä! :D <3

      Poista
  5. Hei Essi.
    Haluaisin edellisen postauksen aiheeseen liittyen vielä sanoa pari sanaa. Kun näin sinut musiikkivideolla niin minuun iski paha mieli ja huoli sinusta :( koin kohtauksen sinua alentavaksi ja todella väärää kuvaa sinusta antavaksi :( heräsi ajatuksia siitä että muistathan arvostaa itseäsi?. Sinussa on kykyä vaikka mihin. Olet fiksu ja tunteellinen sielu. Sinulla on kyky nähdä tavallisetkin asiat kauniina ,sekä taito näyttää sanoissa ja teoissasi rakkautesi lähimmäisiäsi kohtaan. Muistathan rakastaa myös itseäsi? On todella surullista ,että olet saanut julmaa haukkumista:(. Itselleni heräsi kuin äidillinen huoli, en haluisi nähdä esim. Lastani tai siskoani sellaisessa valossa videolla. Toivottavasti olet itse sinut asioiden kanssa joihin ryhdyt, se on tärkeintä. Toivottavasti löydät omat juttusi ja olet onnellinen. Pidä tuike silmissäsi ja tapasi elää elämäsi hetkistä nauttien. Kaikkea hyvää elämääsi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä ei ihan kaukaa haettuakaan, että tuli hieman huolestunut olo jopa moisesta. Mulla tosiaan oli melko vaikea tuo syksy käsitellä kaikkea sitä uutta ja tuntuukin nyt tällä hetkellä taaksepäin kelaillessa, että kyllähän sitä melkoisen tuuliviirinä menikin ajatustensa ja elämänsä kanssa. Nyt on kuitenkin aika parantanut kaikkia haavoja ja epätietoisuutta sen verran, että alkaa olla taas vähän kokonaisempi olo kaikin puolin itsestään ja enpä mä onneksi mitään tajuttoman holtitonta ehtinyt puuhailla tuon rellestys syksynikään aikana. :D Kiitos sulle tästä kommentista, olit tuonut mun mielestä juuri oikealla tavalla esiin mielipiteesi asiasta. Kaikkea hyvää sullekin. <3

      Poista
  6. Tohon sun alun kommenttiin edellispostauksesta, pakko myöntää että tulin surulliseksi viime postauksesta, jossa yleistit suomalaiset vihamieliseksi ja negatiiviseksi kansaksi.
    Musta tähän asiaan sais ehdottomasti enemmän vaikutettua niin, että miettisimme sitä kaikkea hyvää mitä meissä piilee ja pohtimalla, kuinka me voisimme saada sitä enemmän esiin, ilman toteamusta siitä, kuinka kettuuntunut kansa olemme ja miten korkeat itsemurhatilastot ovat. Haen siis lähinnä sitä että asioita lähestyttäisiin positiivisemmin, vaikka aihe ei iloinen olekkaan. Oot Essi upea nainen ja oot piristänyt niin monta päivää aurinkoisilla postauksillasi, harmittaa vain että viime postauksesta jäi negatiivinen fiilis!
    Kaikkea hyvää sulle sinne Thaikkuihin ja nauti täysin siemauksin ainutlaatuisesta tilaisuudestasi<3:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin. Yleensä mulla onkin tapana tuoda täällä blogissa nimenomaan kaikkea tuota hyvää elämässä esiin, mutta nyt tuntui vuorostaan siltä, että oli tarve päästä vähän herättelemään porukkaa. Ehkä meni hitusen överiksi tunnekuohun vallassa ja vilpittömät pahoittelut siitä. Nautiskellaan täällä juu, kiitos sulle paljon. <3 :)

      Poista
  7. Ootko se sinä joka istuu tossa kuvassa noilla rappusilla? :O jos olet niin en meinannut tunnistaa sua vaikka sun blogia olen alusta asti lukenut ja instassa sua myös seurailen :-D näytät siinä kuvassa aivan mielettömän paljon siskoltas Annilta :-D jännä nähdä myös ei-hammashymy, hyvällä tavalla tietysti :-)
    Kiva että välillä tulee niitä "arkisempiakin" postauksia ja haluaisinkin kysyä että voisitko tehdä jonkinlaisen opiskelusta siellä liittyvän postauksen? tai voitko kertoa/esitellä jotain koulustasi? eroja suomeen jne :-)
    Tän kilometrikommentin loppuun haluun kiittä sua mielettömän hyvästä edellisestä postauksesta sekä ihanan aurinkoisesta ja motivoivasta blogista! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh! Minäpä minä! Joo, oli munkin mielestä jotenkin tosi hassu kuva musta, mutta tavallaan sitten taas tykkäsin siitä kovasti. Salama veti ihon jotenkin tavallista valkoisemmaksi ja kulmakarvat taas hyppää sitten kontrastina oikein silmille! :D Juu, mulla on ollut tarkoituksena kirjoittaa siitäkin aiheesta, mutta mä oon ollut nyt kädet täynnä kaikenlaista ja kaikenlaisia muitakin ideoita pyörii parhaillaan mielessä, heheeh. Mutta kiva kun heitit toiveen, nää pidetään kyllä visusti mielessä aina kun seuraavaa postausta alan suunittelemaan! :) Suurkiitokset sulle! <3

      Poista
  8. Wow! Tosi upeita kuvia :) Mutta hyi apua minkä sätkyn mulle aiheutit noilla hämähäkkikuvilla! Selailin tyynesti tabletilla postausta alaspäin ja katoin kivoja kuvia ja sitten yhtäkkiä se ilmesty...Mulla on oikein kunnon hämähäkkifobia ja ihan jo kuvassa/telkkarissa näkeminenkin inhottaa kamalasti, vieläpä kun toi tuli yllättäen. Melkein pudotin mun tabletin säikähdyksestä haha! :D (En sitten tiedä olisko siinä tekstissä lukenu jotain mistä olis voinu tietää etukäteen kyseisten kuvien tulosta, mutta mulla on tapana selata ihan ekaks vaan kuvat ennenkun luen postauksen. Nyt en kuitenkaan enää uskalla palata kattomaan mitä tuolla alkupostauksessa lukee, en halua nähdä niitä kuvia enää :D)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaaah, ajattelinkin, että pitääköhän niistä jotenkin varoittaa etukäteen, ettei seurauksena oo totaalishokkeja, hajonneita puhelimia ja kaatuneita tietsikkatuoleja! :D Pahoittelut siis kovasti tästä heheeh, itselleni ötökät on kavereita, niin ei tullut sen tarkemmin sitten ajateltua asiaa. ;D

      Poista
  9. Pakko kyllä kiittää että jaksat meille kirjotella vaikka nyt olikin kaikkea törkyä tuola palstoilla ollu :( oon alusta asti lukenu sun blogia ja tää ja Annin blogi on ehdoton lemppari! Niin aitoa tekstiä ja monipuolista eikä mitään turhaa liirumlaarumia ja liian sellasta virallista :) ihanaa että jaksat kirjottaa<3 sun postauksia on aina ilo lukee kun on selkeät kuvat ja huumoria myös matkassa :) toivon sulle kyllä enemmän kun kaikkea hyvää, sitä ansaitset! <3 tuli niin paha olo kun kuulin noista ilkeilyistä :( halit sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan huipusta kommentista. Musta on aina niin motivoivaa kuulla, mitkä asiat täällä blogissa on mielenkiintoisinta seurailtavaa ja mitkä asiat menee nappiin. Panostaa sitten jatkossakin oikeisiin asioihin sisällön ja muun meiningin kera! :) Paljon haleja ja pusuja takaisin. <3

      Poista
  10. Ois kyllä mahtavaa jos joskus tekisit videota :) blogiin siis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, tätä on aina suunniteltu, mut mun pitäis vissiinkin perustaa joku oma Youtube tili tätä varten ja ladata pätkät ensin sinne ja kaikenlaista, että snapin tuleminen sitten tuntui pelastavan mut tältä vaivalta, kun sinne voi välillä vääntää lyhyitä pätkiä ja höpinöitä! :D

      Poista
  11. Niin unohdin vielä lisätä että siksi myöskin sun ja Annin blogit on mun lemppareita koska teidän blogeissa vuorovaikutus pelaa enemmän kun hyvin!! Vastaatte nopeesti lukijoille ja ARVOSTATTE meitä lukijoita ettekä pidä itsestäänselvyytenä :) se on musta tosi tärkeetä että vaStataan lukijoille ja ollaan vuorovaikutuksessa :) sellasiakin bloggaajiakin kun on ketä ei oikeen tuppaa kiinnostaan vastata lukijoille..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, kiitos kiitos, kiitos! Ihanaa, että tätä arvostetaan, koska se ei todellakaan ole aina ihan itsestään selvyys, että tää vuorovaikutus pelittää reaaliajassa, koska nytkin mun pitäisi todellakin lukea kokeisiin näihin kommentteihin vastaamisen sijaan, mutta tää on musta vaan niin paljon kivempaa puuhaa! :D Kiitos siis tuhannesti tästä!

      Poista
  12. Olisi tosi mielenkiintoista kuulla myös vähän tuosta opiskelupuolesta, kun siitä oot aika vähän kertonut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, onkin tarkoitus kirjoitella hitusen enemmän siitäkin johonkin postaukseen! :) Kiitos vinkistä ja toiveesta <3

      Poista
  13. Ihanii kuvii ja noi kissat <3 Tulee kissakuume vaikka on jo yks pentu kotona :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, miten voi tulla kissakuume, jos on jo oma karvainen rakas rääpyles siellä nurkissa pyörimässä. <3 Hali ja rutistele munkin puolesta sitä! :D

      Poista
  14. Oon tää töissä koko aamupäivän vain lukenut sun postauksi ja kommentteja hymyssä suin! :) Niin ihanan fiiliksen ne jättävät sun ihanasta ajattelutavasta ja luonteesta että ei voi kun pyrkiä samaan. Toki osaksi hymy voi johtua täälä Suomessa vallitsevasta aurinkoisesta säästä ja 11 aamusta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, aivan ihana kuulla! Tosi kiva, jos piristää ja kiitos paljon kun jaoit positiivisia fibojasi tännekin! Joo, oon huomannut ihmisten snapeista, että siellä Suomessa on alkanut paistella ja oon ihan innoissani alkavasta keväästä täällä teidän puolesta! :D Huomaa kyllä, miten se aurinko vaikuttaa heti porukkaan. Kivaa kevättä <3

      Poista
  15. En tiedä miksi kommentoin tämän mutta pakko sanoa että vaikka nämä sun thaikku postaukset ovatkin niin ihania ja saavat matkakuumeen nostettua niin odotan ehkä tällä hetkellä enemmän jo niitä postauksia mitä tulet kirjoitaamaan suomesta päin (arkipostauksia), niistä kun on itsellekin enemmän ''hyötyä'' kun näistä kadehdittavista biksu kuvista D: Tai sillee kun näitä biksu kuvia on nähty niin paljo jo (ihan ymmärrettävää kyllä kun olet siellä) mutta noi kaikki rannat näyttää kuvien välityksellä niin samalta ettei huomaa eroa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku oikeesti hauskaa, että kommentoit tän, sillä mä oon itse kelaillut kanssa, että kumpa sais välillä kirjoitella taas ihan niitä perus arkipostauksia. KUMPA OLIS OMA KEITTIÖ, niin voisin hoidella mun perus arkikokkailuja itse! :D Ymmärrän siis kyllä mitä tarkoitat! :D Mut toisaalta täällä on kyllä niin paljon enemmän nähtävää ja kerrottavaa JA AIKAA. Pelottaa, että Suomessa menee aika taas niin tiuhaan töissä, harrastuksissa ja kavereiden kera, ettei blogille taas jää tarpeeksi aikaa, mutta parhaani teen ! :)<3

      Poista
  16. Voihan! Kirjoitin edelliseen postaukseen pitkän kommentin ja se taisi kadota jonnekin bittiavaruuteen, sillä en löytänyt sitä muiden lukuisten kommenttien joukosta. Noh, nyt ei muuta kuin uusi yritys.
    Tarkoitus oli vain tulla sanomaan, että postaukseen oli helppo samaistua, ja ihmetyttää kummasti miksi naisten pitää keskenään arvostella ja haukkua toisiaan, sen sijaan että oltaisiin kuin siskoja toisillemme tukien ja kehujen, se kun ei ole keneltäkään pois - päinvastoin! Itsekin olen kohdannut elämässä paljon arvostelua ja ennakkoluuloja, joten tiedän miten kurjalta sellainen tuntuu. En tiedä onko se kateus vai paha olo, ehkä molempia. Tiedän sut yläaste- ja lukioajoilta, ja myönnän että mulla ei ole aina ollut susta aivan positiivinen kuva. Senpä takia halusin nyt tulla kertomaan että blogin perusteella vaikutat todella ihanalta ja sympaattiselta ihmiseltä, jolla on arvot kohdillaan. Olen jopa alkanut ajatella, että sut olisi ihana tuntea paremminkin. :) Sä ihan varmasti myös tiedät mut, ja en yhtään tiedä mitä ajattelisit jos nimeni tähän kirjoittaisin - toivon mukaan enemmän hyvää kuin pahaa. Kaikkea hyvää sulle! Ehkä joskus päästään juttelemaan kasvotustenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit laittamaan vielä uudestaan, voihan olla että mäkin oon jotenkin möhlinyt kommentin julkaisemisen kanssa! :) Nimenomaan! Ihana kuulla sunkin kokemuksia ja että löytyy myös samankaltaisia tuntemuksia paljon. Voi vitsit, miten oliskaan kiva tietää kuka siellä kirjoittelee. Musta on aivan ihana kuulla, että järvenpääläiset ovat nyt myöhemmin tulleet kertomaan mulle blogin ja s-postin välityksellä ja suoraan kasvotustenkin, että ovat joskus vihanneet mua, kun eivät ole ollenkaan tunteneet, mutta että ovat nyt varttuessa haudanneet ilkeät ajatuksensa ja mulle on kyllä oikeasti tullut jotenkin vapaa ja helpottunut olo tälläisten kokemusten jälkeen. Kiitos siis sullekin ihan mielettömästi tästä kommentista, nää on mulle kultaakin arvokkaampia, koska jotenkin tuntuu, että se kaikki ilkeily alkaa maatua ja kadota siellä menneisyydessä. :)

      Poista
  17. Ääägh, mä äsken olin julkaisemassa noin kymmenisen kommenttia ja tässä väsypäissäni sitten painoin vahingossa "poista" nappia "julkaise" napin sijaan.. hööh. Teiltä oli taas tullut pitkiä, ajatuksia herättäviä kommentteja Naarasleijonat- postaukseen ja tähän postaukseen myöskin. Kiitos teille valtavasti noista kommenteista, ehdin onneksi lukea ne läpi ajatuksella ennen poistoa, mutta mahdotonta lähteä vastaamaan niihin ajatuksen kanssa enää jälkikäteen. Joku oli kirjoitellut järvenpään lukion abiseinä jutuista omana abivuotenaan... täytyy sanoa, että muistelen tuota päivää edelleen yhtenä elämäni hirveimmistä päivistä. Olin jotenkin ajatellut, että lukiossa porukka on vanhempaa ja kypsempää ja oli hyvä fiilis aloittaa uusi koulu ja tutustua uusiin ihmisiin "puhtaalta pöydältä" ikävähköjen yläkoulu kokemusten jälkeen ja tuli niin suuri pettymys, kun tajusi että sama meininki jatkuu lukiossa edelleen... Eniten harmitti juurikin se, että ihmiset jotka eivät tunteneet minua vielä lainkaan saivat heti alkuunsa todella negatiivisen kuvan minusta. Itkuhan siinä tuli, kun tuon päivän jälkeen polki koulusta kotiin... Nyt kuitenkin porukka kasvanut aikuisiksi ja todella moni tullut pahoittelemaan vaikkapa baarissa törmätessä jälkeenpäin. :) Kiitos sullekin rohkaisevasta kommentista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis hyi kauhea, mikä kokemus. Ootko kirjoittanut aiemmin postausta koulukiusaamisesta?

      Poista
    2. En oo koskaan kirjoittanut kokonaista postausta koulukiusaamisesta, mutta oon sivunnut aihetta parissa muussa postauksessa. :) http://essimaaninka.blogspot.com/2014/08/pallo-on-sinulla.html ja http://essimaaninka.blogspot.com/2015/03/itsetunto-ja-itsevarmuus.html

      Poista