torstai 18. helmikuuta 2016

What a weekend!

Heippulivei, vähän throwback thursdayta kehiin tähän väliin.

Paluu siis viime viikonloppuun! Jos viikonloppu starttaa tälläisen kulhon äärellä, ei se voi ihan himputin huonostikaan alkaa! Herättiin taas vaihteeksi melkoisen aikaisin aamusta vapaapäivästä huolimatta, sillä oltiin päätetty lähteä Sinin kanssa jälleen Clean the Beach- tapahtumaan, joka järjestettiin tällä kertaa Laem Ka Beachilla.

285

Flunssa täällä on osoittautunut odotettua sitkeämmäksi, jonka vuoksi oon koittanut keskittyä oikein triplana siihen, millaisella setillä ruokin tätä elimistöä tällä hetkellä. Paljon vitamiineja, tarpeeksi monipuolista ja täyttävää sapuskaa ja liian monta kupillista inkivääri-appelsiini vihreääteetä päivässä pitää kurkkikivun edes hitusen aisoissa.

293

Viikonloppukin aloitettiin siis muutaman teekupillisen kera parvekkeella mun vakkaripaikalla fleksaillen ja haukotellen. Aina kun haluan hetkeksi rentoutua, meen tuonne samaiseen partsin nurkkaan jököttämään tuolilleni jonkun hyvän naposteltavan ja puhelimen kera. Siellä mä sitten kuuntelen musiikkia, somettelen ja ajattelen kaikenlaista. Paras hetki siellä jökötellä on ehdottomasti auringonlasku ja mun snappiseuraajat onkin joutuneet huomata, miten monet ilta-arskat oon sieltä käsin ikuistanut. :D Auringonlaskun aikaan se lämpö iholla on jotenkin niin ihanan ytimiin painuva, mutta ei kuitenkaan liian kuuma.

Noniin, siihen viikonloppuun! Lähdettiin sitten huristelemaan rantaa kohti ja meiltä menikin joku 20 minuuttia ajella sinne.

299

Tsekatkaas nää kauniit, rohkeat, tyylikkäät ja päheimmät. Mitä näitä nyt on. Noissa kypärissä ei vaan voi olla näyttämättä hyvältä.

304

Matkalla huristeltiin ties millaisten maisemien läpi ja mä nautin noista skootteriajeluistakin aina täysin siemauksin. Vauhdissa tuulee sen verran, ettei ole liian kuuma kuuminpinakaan päivinä ja ajellessa näkee aina valtavasti kaikenlaista ympärillä ja tälläkin reissulla bongattiin muunmuassa norsuja sekä tien varrella että pesupuuhissa.

317

Mulla ei ollut tästä rannasta oikein mitään odotuksia ja hihkuinkin ilosta kun saavuttiin tänne. Tää ranta oli heti ensi silmäyksellä niiiin kaunis ja muuttui vaan kokoajan kauniimmaksi, mitä paremmin siihen tutustui päivän edetessä!

336

Tällä kertaa siivouspäivälle sattui vieläpä ihan loistava sää ja pelaillessa ja urheillessakaan ei tullut liian kuuma, kun rannalla tuuli kokoajan juuri sopivasti. Tällä kertaa päästiin vetämään tiimeissä köyttä, viestijuoksemaan ja punnerruskilpailuun. Lisäksi vedettiin muutamia perusjumppailuja, joissa sai kyllä kivasti hien pintaan heti aamusta.

343

345

Ja loppuun vielä kunnon venyttelyt...

347

Siis maailman notkein mies pitämässä joogatuokiota upealla rannalla... hmm.. voiko ihanammin päivä enää alkaa. :D Tuota joustavuutta katsellessa saa kyllä niin paljon motivaatiota panostamaan itsekin siihen venyttelyyn. Jos kerran mua vanhempi mies pystyy moisiin taivutuksiin, pystyn kyllä minäkin! Joku kaunis päivä sitten...

380

Sitten lähdettiinkin toteuttamaan päätarkoitusta ja koluttiin ranta roskista.

375

Puolisen tuntia siinä hurahti isolla porukalla myllertäessä ja sitten oltiinkin vapaita nauttimaan rannasta omillaan.

381

Rannalla oli kirkkain vesi, mitä tähän asti oon näillä Phuketin lähirannoilla bongannut ja tuuli toi kivasti isoja aaltoja rantaan.

393

406

Nuo kivilohkareetkin olivat sellainen uusi juttu, jota aikaisemmilta rannoilta ei ole vielä löytynyt ja ne toivat rantaan vielä jotakin pientä lisäviehätystä. Aallot hakkasivat niihin ja mentiin kiipeilemään tuonne välikköihin Sinin kanssa ihmettelemään.

419

440

Kasvillisuuskin oli ihanan "luonnollista" ja rehevää ja tuo olikin lähempänä sellaista luonnon rantaa kuin Kata tai Karon, jotka sijaitsevat ihan Laem Ka Beachin lähettyvillä.

436

456

466

468

Musta on aina ihanaa, kun rannalta löytyy vähän jotakin muutakin kuin vain se vesi ja hiekka!

480

481

483

Tänne kyllä palataan vielä koko konkkaronkan kera piakkoin. Sen verran kiva ranta, että pitää viedä loput tytötkin tuonne viettelemään kunnon rantailupäivää!

497

Seuraavaksi lähdettiin huristelemaan Sinin kanssa kohti Patongia, sillä mun oli tarkoitus vietellä päivää yhden parhaan ystäväni Juuson kanssa, joka vietti viikon verran aikaa Phuketissa, mutta lähti jo viime tiistaina takaisin kotiin päin. Matkan varrella pyörähdettiin kurkkaamassa Karon View Point.

488

Näköalatasanteella päästiin ottamaan kuvia monista turistipariskunnista, kun vieteltiin vähän liian mehukkaalla paikalla eväsretkeä tuolla. :D Törmättiin yhteen aivan ihanaan espanjalaiseen vanhempaan pariin, jotka olivat alkuunsa kärttyisiä, sillä joku oli napannut heistä aivan surkeita yhteiskuvia tasanteelta. Onneksi Sini ymmärtää espanjaa hyvin ja huikkasin heille sitten, että voin kuvata uudet paremmat otokset heistä! Pariskunta oli ihan tavattoman iloinen ja kiitollinen ja tapauksesta jäikin superhyvä mieli. Kurkattiin vielä läpi ne edellisen kuvaajan ottamat kuvat siinä samalla ja ne oli kyllä kieltämättä maailman surkeimmat kuvat! Zoomaus oli täysillä niin, että parin naamat vain näkyivät ainoastaan kuvassa ja nekin ihan kuvan reunassa vinossa, maisemaa ei näkynyt ollenkaan! :D 

495

507

Luontonäkymätkin miellyttivät silmää ja teinpä yhden uuden elukkabongauksenkin. Lintubongari Maaninka ilmoittautuu.

510

512

529

Vähän matkan päässä törmättiinkin vielä hieman toisenkinlaiseen näköalatasanteeseen! Tuo oli kyllä hitusen haparassa kunnossa ja meitä vähän kauhistutti tallustella tuolla, kun ympärillä oli vain rapistuneita rakennuksia ja kattoja.

Patongilla mun puhelimen netti sanoutui irti, joka nyt muutenkin toimii täällä aina hieman vaihtelevasti, mutta tuona päivänä se ei toiminut sitten ollenkaan ja eipä sitten saatu Juusoa kiinni päiväsaikaan. Muutamat lohdutusshoppailut ja subit myöhemmin päästiin takaisin kämpille ja morsetin Juusoon yhteyden ja sovittiin, että mennään porukalla pyörimään yhdessä illaksi Banglalle.

V2

Uusi toppi pääsi heti käyttöön ja oonkin täällä aivan myyty kaikille tuollaisille kudotuille härpäkkeille!

V3

Mä halusin näyttää kaikki meidän suosikkipaikat Juusolle, joten käytiinkin sitten samana iltana GG:ssä, Seductionissa, Illuzionissa ja White Roomissa! Heheeh, pieni baaritouri tuli tehtyä ja kaikissa oli tuona lauantaina jotenkin vielä erityisen hyvä meininki. Seductionissa soi parhaat biisit, Illuzionissa oli DJ soittamassa ja White Roomissa oli ihanan letkeä meininki, mutta siellä alkoi jo jalkoja pakottaa ja piti päästä vihdoin mäkkäriin tankkaamaan pitkän kierroksen uuvuttamina. :D


V4

Oli aivan ihanaa saada yksi suomiporukasta tänne ja tulikin samalla yhtäkkiä vähän isompi ikävä mun kaikkia muitakin suominutiaisia. <3

531

Sunnuntai eli ystävänpäivä alkoikin näinkin romanttisissa tunnelmissa, että mentiin Saanan kanssa aamusta tarkastamaan itikanpurema-haava-mätisjalan vontia sairaalaan! Siellä sitten odoteltiin tunti odotustilassa ja mulla alkoi painaa hieman edellisen illan juhlinnat päälle. Saana oli tuon edellisen illan kiltisti kotosalla kipeän jalkansa kanssa.

532

Mätis voi hyvin ja olikin lähtenyt kivasti parantumaan, kun pari päivää aikaisemmin suoneen oltiin jouduttu heittää suoraan antibiootit, koska jalka ja sen ympäristö olivat niin pahasti tulehtuneet täällä lämmössä ja kosteudessa.

536

Uudet siteet paikoilleen ja ystävänpäivän viettoon!

546

Minnekäs muuallekaan sitä rakkaansa veisi syömään kuin mäkkäriin.

547

Onni on omistaa ystäviä, jotka ei tykkää suolakurkuista. Saanan ystävänpäivälahja minulle. <3

562


573

Sairaala-kauppa-mäkkärireissun jälkeen tultiin kotiin suihkuun ja laittautumaan ja suunnattiin loppujen tyttöjen kera paljon hehkutettuun WeCafeen. Oltiin kuultu moneltakin taholta, että tuolta saa lähistön parhaat salaatit!

600

Paikka oli jo ulkoa todella suloinen, kaunis ja siisti, mutta sisältä vieläkin viihtyisämpi.

604

Mun valentine deittikin oli ulkoa suloinen, kaunis ja siisti!

615

Siinä vielä kaikki mun tyttäret. <3

599

WeCafessa salaatit kasvatetaan ihan itse!

621

Ja voi härrre kun olikin hyvää! Mä kiemurtelin tuolissani tuskissaan, kun muiden annokset alkoi vuorotellen tipahdella pöytään ja sain omani vasta viimeisenä. Tää Chicken and herbs Salad lähtee kyllä mullekin tilaukseen ensi kerralla.

618

626

Tällä kertaa kuitenkin ikävöin niin kovasti fetajuustoa, että oli pakko valita feta-päärynäsalaatti. Kylkeen vielä porkkana-omena-appelsiinimehu, ihan täydellinen setti.

634

Me palaamme vielä! Keskitasoa hieman hintavammat annokset maksoivat kyllä itsensä ihan täysin takaisin, enkä keksikään mitään valitettavaa. Ystävänpäivämme oli oikein onnistunut ja lämpöinen. 

636

Kas kummaa, viikonloppu jatkuikin tällä kertaa maanantaille asti, kun tuntimme oli peruttu. Keksittiin hyvin Saanan kanssa korvaavaa puuhattavaa ja vieteltiinkin oikein kunnon poolpäivä!

645

Erilaiset merimatkailut, muut reissut ja rantapäivät ovat kyllä aina yhtä kivoja, mutta välillä on ihanaa vai heittää viltti niskaan, hilputtaa paljain varpain alakertaan ja pulahtaa altaaseen. En keksi oikeastaan mitään rentouttavampaa puuhaa kuin vietellä päivä omalla altaalla möhöillen, musiikkia kuunnellen, torkkuen ja välillä viileään altaaseen pulahtaen.

663

Uudet bikinit ja aurinkolasitkin pääsivät ensimmäistä kertaa kokeiluun ja mä rakastan noita! Nyt on kyllä niin lempivärit kierroksessa, ettei mitään rajaa! Mä en yleensä tykkää oiken kolmiobikineistä, mutta noi sulatti jotenkin mun sydämen totaalisesti.

672

Poreet päälle ja altaaseen!

667

Oi voi, mikä hyvänmielen viikonloppu meillä olikaan! Mahtui niin aktiviteetteja, juhlintaa, rentoilua ja hyvää ruokaa ja seuraa. Mitäs muuta sitä enää voisikaan toivoa. Morot vähäksi aikaa, sillä suuntaamme huomenna taas reissuun viikoksi, kun mennään valloittamaan Koh Tao, sieltä Full Moon Partyt Koh Phanganille ja vielä viimeiseksi Koh Samuille relailemaan. Adios amigos, kuulostellaan taas lisää myöhemmin! <3

37 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, ihastuttiin kaverin kans Taoon aivan täysin viime vuonna! Siinä rannalla on ihania ravintoloita, joissa voi istua tyynyillä matalan pöydän ympärillä ja nauttia illallisesta edullisesti auringonlaskun aikaan. Kannattaa myös käydä siinä ihan vieressä olevalla pikkusaarella nimeltä Koh Nangyuan, todella kaunis paikka, vaikka olikin paljon turisteja :)
  Koh Phangan oli meille taas pienoinen pettymys, vaikka ei saareen kauheesti ehdittykään tutustumaan. Se kohta saarta missä oltiin, oli likainen, merivesi oli likasta ja joka puolella örveltäviä brittiläisiä.. Fullmoonpartyista meitä varoteltiin ihan hirveesti, mutta loppujen lopuks jos pitää varansa samalla lailla kun normi baari-iltana eikä oo liian huppelissa pärjää hyvin. Flipflopit oli sinne hyvät kengät, kun ne ei kärsiny mudasta :D

  Hihii, toivottavasti saadaan pian nähdä paljon kuvia ja kuulla tarinoita tolta puolen Thaimaata noilta saarilta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle ihan valtavasti vinkeistä! :) Pitääkin pistää tuo koh nangyuan korvan taakse! Meitä on kans varoiteltu paljon fullareista, mutta aavistelinkin ettei siellä kovin paljon normi fesrari/rantabile meininkiä hullumpaa nyt voi olla, jos pitää itse maalaisjärjen päässä. :D Jeppis, järkkäri kulkee visusti mukana! ;) :D

   Poista
 2. voi että, tää on kyllä niin hyvänmielen blogi! tulee aina niin hyvä mieli postauksias lueskellessa, toi sun elämänilo tarttuu ruudun välityksellä tännekin ja erityisesti kirjotustyylis on jotenkin veikee ja ihana! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii olipa mukava kommentti! :) nyt on kyllä kieltämättä melko hyvä mieli elämästä, joten ihanaa jos se välittyy sinne lukijoillekin ja varsinkin jos vieläpä tarttuu hitusen! :) <3 heheeh kiitän kovasti! :D

   Poista
 3. Voitko lopettaa mun masentamisen näillä täydellisillä postauksilla... No ei vaan. Oon niin onnellinen sun puolesta sisko rakas <3 Tää oli kyllä parasta, mitä sulle saattoi tapahtua, enkä malta enää odottaa, että pääsen sun kanssa seikkailemaan noihin maisemiin! Pusi pusi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiih <3 rakkauspakkaus eipä oo enää montaa viikkoa! Meillä tulee niiiiiiiiiin siistiä! Mulla on suunnitelmia meidän varalle ;) tää on kyllä parasta, mitä tähän väliin olis voinut tapahtua... Oikeassa olit, kun epäröin! :D <3 mussunmussunmööö!

   Poista
 4. Vitsi miten ihana kun kerkeät kiertää siellä thaikuissa noin paljon eri paikkoja :) teillä kuulostaa olleen varsin ihana viikonloppu ja ai luoja mä nauroin tuolle suolakurkulle :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä on! Täällä tätä vapaata olikin enemmän kuin osasin toivoakaan ja tuntuu kyllä, että saa tästä nyt niin paljon enemmän irti, kun pystyy kierrellä eri paikkoja läpi. :) hahah suolakurkut saa aina hymyn huulille <3 :'D

   Poista
 5. Nää sun postaukset on aina niin ihanan iloisia, kuten joku jo ylempänä totesikin, niin tarttuu muhun itseenikin sellainen elämänilo! :D Ja pakko nyt vielä sanoa sekin, että näistä välittyy myös sellainen aito onnellisuus, huomaa, että tää vaihto on ollut sulle JUST eikä melkein se oikea vaihtoehto. :) Ihanaa, että viihdyt siellä! Ja todettakoot, että nää kuvat on aina vaan toinen toistaan upeampia. Vähän houkuttelisi itseänikin repäistä ja lähteä vaihtoon jonnekin kauas ja lämpimään kun näitä sun juttuja lukee, mutta en vaan jotenkin "uskalla" jos niin voi sanoa... :D Oon ollut vaihdossa lukioaikoina vuoden, mutta se oli Englannissa, eli eipä ollut pitkä lento Suomeen. :D Jotenkin kuitenkin jäi sellainen pieni katumus tai vastaava, että olisko pitänyt vaan repäistä sillon ja lähteä jonnekin tositosi eksoottiseen mestaan kauaskauas pois? :D Tai tosiaan kun en sitä silloin tehnyt, niin miksei sitten nyt yliopistossa... En tiedä! :D Tai lähinnä se mietityttää, kun on poikaystävä täällä Suomessa ja niin edelleen, enkä haluaisi olla monta kuukautta, saati sitten vuotta erossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mieletöntä kuulla! Heiiiii sä oot jo joskus uskaltanut lähteä vaihtoon! Tän jälkeen kun tän uskalsin tehdä, mä voisin lähteä minne vaan! Se ensimmäinen konkreettinen lähtö kotimaasta oli vaan se pahin osuus! Todellakin lähdet yliopistovaihtoon! :) tämmönen lyhyempi vaihto menee oikeasti silmänräpäyksessä, vaikka on poikaystäväkin. Ja saanallakin on tulossa poikaystävä ens kuussa kylään ;) <3 Suooooosittelen! :)

   Poista
  2. Niin, tottahan tuo, että kun on kerran jo uskaltanut, niin tuskin se niin paha enää olisi lähteä... :D Ainut hankalampi juttu tossa Euroopan ulkopuolelle vaihtoon lähtemisessä taitaa olla se, että täytyisi olla melkeen se vitosen tai vähintään nelosen keskiarvo... :( Jota mulla taas ei ole, blää. Poikaystävän kaveri nimittäin haki Hongkongiin, eikä riittänyt edes se 3,5 keskiarvo siihen!! Samaan yliopistoon taisi hänen lisäkseen hakea 7 muuta, joista sitten kaksi pääsi... :/ minkälainen keskiarvo sulla muuten on?

   Poista
  3. Mä hain asia Exchangen kautta, kun meidän koulun kautta ei ollut Thaimaahan tuota "ilmaista" vaihtoa. Mun keskiarvo on jossakin 3 ja 4 välimaastossa, mutta ne ei vaikuttanut hakuun vaan piti olla vaan suorittanut tarpeeksi kurssipisteitä ja motivaatio kohdillaan. :)

   Poista
 6. Ihanan näkösiä paikkoja!! Ja noi biksut......(sydänsilmä-emoji x 1000)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aijaaaaaaa! Mun on pakko ostaa monet eri väriset noita! :DD

   Poista
 7. Mielettömän ihanan näköinen ranta! En oo tainnut vielä näitä sun vaihtopostauksia kommentoida, mut innolla oon kyllä lukenut jokaisen :> Ihan pikkasen kateeksi käy tälläselle matkustusintoilijalle toi sun kevät.. Niin ja hauskaa bongailla tuttuja paikkoja kun on itsekin tullut Phuketissa käytyä pariin otteeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä yks mun Phuketin suosikeista ehdottomasti! :) ihana kuulla, kyl tää aika hienoa on! :D <3 Heheeh, varmaan hauskaa bongailla tuttuja mestoja!

   Poista
 8. Matkafriikkinä oon nyt varsinkin tän sun vaihdon aikana oottanu sulta uutta postausta kuin kuuta nousevaa :D kirjoitat niin aidosti ja sulta saa aina tosi hyviä vinkkejä maailmalle :) jatka samaan malliin ja muista postata noita ihania kuvia myös instagramiin <3
  Ps. Oot aivan uskomattoman hyvä valokuvaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii kiitos valtavasti, tosi mukava kuulla! Pyrin joo jatkamaan samaan malliin! :) heheeh, paljon paljon kuvia joka tuutista jatkossakin <3 :)

   Poista
 9. Mulla on hyvä vinkki kurkkukivun karkoitukseen! Laita ihan hirveesti suolaa vesilasiin, ainakin 4rkl/2dl vettä, haalea vesi on parasta. Sekoita ja kurlaa niin kauan että lasi on tyhjä. Mulla auttaa tuo setti AINA, se pitää tehä aina aamulla ja illalla ja mun pitää tehä se maksimissaan kahtena päivänä ja sitten kurkkukipu on poissa :) se kurlaaminen on ihan hirveetä tolla suolavedellä, mutta ite teen sen mielummin kun kärsin monta päivää kivuista. Nii ja lopuks vielä että oot ehdottomasti mun lempi bloggaaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pakko kokeilla seuraavalla kerralla, että toimiiko moinen kikka! Kiitos tuhannesti vinkistä! :) ootpas ihana <3

   Poista
  2. Joo suolavesi "desifioi" kipeän kurkun, suosittelen kokeilemaan! t. farmaseutin lapsi ja monta kertaa moista myrkkyä käyttänyt yök!

   Poista
 10. Fullmooneissa olin viime kuussa ja mun mielestä oli aikamoinen pettymys. Eikä oo niin vaarallinen kun varoteltiin. Toivottavasti teillä olis paremmat bileet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomennahan se selviää! :D varmaan vähän vaihtelee kerrasta, että mimmonen meininki milloinkin saadaan pystyyn! :)

   Poista
 11. Onpa tapahtumarikas viikonloppu! :) Tulee aina niin hyvä fiilis sun blogista, jatka samaa rataa! Tietenkin vähän ärsyttää, kun itselle tulee jäätävä kaipuu lämpöön... Onneksi kesälle jo varattu reissu! Ja hei btw, ootko Cheekin Keinu musiikkivideolla? :D Näyttää ihan sulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kuulla <3 oli kyllä niin monipuolinen viikonloppu, että näitä lisää kiitos! :D oii, sinäkin pääset reissailemaan. Kesä tulee ennen kuin ehtii huomatakaan! Juu.. Heheeh. Meillä oli kunnon pitkä kuvauspäivä ja sitten tuohon videolle valittiinkin vain tuollainen puoli tilanneläppä kohtaus, joka ehkä antaa vähän huonon kuvan niin en oo tykännyt puida asiaa täällä blogin puolella sen kummemmin. Super hauska päivä meillä kuitenkin takana porukan kanssa ja videosta tuli kokonaisuudessaan mun mielestä tosi hyvä! :)

   Poista
  2. Itse en ainaskaan "pahoittanut mieltäni" kohtauksesta, mutta ymmärrän pointtisi! :) Ihanaa jatkoa sinne Thaimaan lämpöön <3

   Poista
  3. Kiva kuulla, ettei kaikki ottanut tuota niin pahalla... :) <3 kiitos valtavasti!

   Poista
 12. Ihana postaus! Itse olen myös vajaan viikon päästä tulossa Phukettiin, ja en malta odottaa matkaa näitä sun postauksia lukiessa! <3 Ja noi biksut, aivan ihanat! :o Ostitko jostain paikallisesta kojusta ja paljon niillä oli hintaa? Ajattelin että täytyy nyt varmaan hamstrata sieltä parit bikinit kun kaikki vanhat ovat päässeet jo kulahtamaan ja sieltä varmasti löytyy kaikkia kivannäköisiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, ihana kuulla! Täällä on aikas mukavaa nimittäin! :D Ostin joo täältä paikallisesta kojusta ja noita myydään melkein kaikkialla, joten löytyy sullekin varmasti omat! Tinkimällä saa 300b, joka on noin 7,5e :)

   Poista
 13. Vauva.fi:llä hurjia keskusteluja sinusta ja Annista. Taidettu jo poistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mun kaveri kertoi, että oli nähnyt jonkun keskustelun... :( mun mielestä jotenkin aivan sairasta ja todella harmillista tuollainen, kun jotkut ottaa sitten kaiken aivan todesta vielä ja jakaa taas tarinaa eteenpäin omin sanoin. Annin puolesta lähinnä harmittaa, kun siellä vissiinkin oltiin puhuttu jotakin, että Anni kävisi etelässä vierailemassa miesten takia, vaikka Anni yöpyy kyllä joka kerta mun luona siellä visusti lusikassa! :D eikä ketään ylimääräisiä välissä. :'D okei.. Mun unikoira tapsu. Nää pitää vaan osata itse ottaa lähinnä huumorilla, mutta kyllähän se vähän ikävältä tuntuu kun tälläistä kuulee. Onneksi suurin osa osaa lukea nettikeskusteluita kriittisesti. :)

   Poista
 14. Hei, oliskohan mahdollista saada tietää paljonko majoituksenne siellä maksaa ja mitä kautta löysitte sen? Olisi myös mukavaa kuulla kuinka hoidatte esim. Pyykinpesut sun muut arkiset asiat. Olen itse hakenut thaimaan vaihtoon ja olisi kiva saada vähän vinkkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratchaporn Apartments oltiin linkattu Asia Exchangen sivuille, sillä se on vain noin 10 min kävelymatkan päässä PSU:n yliopistolta. :) Maksetaan yhdestä huoneesta 12000b, joka on n. 300e ja tuo vielä puoliksi. Sähköt ja vedet tulee vielä erikseen, joka oli ehkä noin 25e viime kuulta. Alueella on hyvä vartijointi ja ilmainen pieni kuntosali, pari kahvilaa, joista toisen alla pyykkitupa, jossa ihana pariskunta pesee, kuivaa ja viikkailee pusseihin valmiiksi pyykit n. 2 euron hintaan. Monissa noista asunnoista on kuitenkin omat pyykkikoneet partsilla! :) Monissa paikoissa skootterin vuokraaminen on lähes pakollista, koska julkinen liikenne on melko surkeaa ja meillä menee kuussa skootteriin n. 1200 eli n. 30e + bensat tietenkin, mut nekin on halpoja täällä. :)

   Poista
 15. Nuo biksut on selkeesti Taikkulandian muotibiksut tänä vuonna :-) Niitä saa erilaisilla värikombinaatioilla jokaisesta kojusta, ja olen rannoilla bongannut niitä joka päivä enemmän ja enemmän. Ja tuollaisen virkatun topin mäkin ostin, tosin näyttää vähän erilaiselta mun päällä kun tarvittavan isoja kokoja ei vaan meinaa löytyä... Thaimaalaiset ei taida tuntea sellaista käsitettä kuin E-kuppi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeh joo ehdottomasti ovat! Mun tekis mieli kotiuttaa noita vaikka missä väreissä, kun joka pv bongailee toinen toistaan herkullisempia värejä rannalla! Juu, sama ollaan huomattu täällä! Kaikki on vähän liian pientä!! Mutta tsemppaapahan ravaamaan tuolla salilla entistä useammin! :D

   Poista
 16. Moi, nää sun kuvat on iha mielettömiä! Joku varmaan jo kysynyt mutta käytätkö sä näissä jotai filtteriä ja muokkaat vai saatko tommoisia ihan sillä sun järkkärillä :D? Jaja mitä kameraa käytät ois kiva tietää miten noin siistei kuvia sais otettua!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, elikä siis juu muokkaan ihan jokaiseen tänne lisäämääni kuvaan kontrastia ja kirkkautta reippaasti lisää ja toisinaan myös vähän värikorostusta! Ihan surkea tälläinen tietsikan oma muokkausohjelma löytyy, mutta saa kivasti kirkastettua ja korostettua kuvien värejä. Muuten olisi vähän harmahtavammat sävyt, mutta toi mun järkkäri on kyllä ihan huippu ja mielestäni edelleen ihanan tarkka, vaikka linssi hieman naarmuttunut ja kamera kokenut monen monet kolhut ja pudotukset! :D (Canon EOS 600D) :)

   Poista