torstai 1. lokakuuta 2015

Paritreenailua

Well hello there! ;)

Välillä musta on ihan parasta suunnata salille yksin ajan kanssa rauhassa kaikkia omia suosikkitreenejä suorittamaan omaan tahtiin, mutta monesti kaverin seura antaa ihan ihmeellistä puhtia treenin tekemiseen. Mulla on paljon salilla käyviä ystäviä, joka onkin ollut kätevää siinäkin mielessä, että treffit on voinut usein järkätä kuntosalitreenin yhteyteen. Viikonloppuna miitattiin Annin kanssa Sonja Fox Center Kuntosalilla, jonne mentiin vihdoinkin kokeilemaan uutta kiipeilyseinää, sekä paria muuta uutta vempelettä ja laitetta!

243

227

248


Treenimme aloitimme lämmittelemällä Foxin uudella kiipeilyseinämasiinalla, joka rullaa eteenpäin kolmella eri vaikeusasteella: helppo/lämmittely, keskivaikea ja vaikea. Valittiin alkuun helppo lämmittelyvaihde, sillä kaikilla meillä oli hujahtanut hyvä tovi viimeisestä kiipeilykerrasta ja Sonja ei ollut tainnut kiipeillä vielä koskaan aikaisemmin. Tuo on kyllä vaan niin hauskaa puuhaa, että taidankin jatkossa vedellä alkulämppä juoksujen ja crossareiden sijaan joka toisella kerralla lämpät tuon seinän avulla!

 Samalla päätettiin toteuttaa Annin kanssa pieni paritreeni, jolla saatiin kroppaan hieman uudenlaista tuntumaa! :)

Jalan vispaukset 

265 270 279

Tätä tehdessämme meillä on Annin kanssa ollut tapana vielä painaa ne jalat sinne mattoon ihan tosissaan ja jalkojen "viskojakin" joutuu hieman ähertää ja käyttää voimaa. Mielestäni tämä on äärimmäisen tehokas, kun kroppa ei osaa odottaa, mihin suuntaan jalat heitetään seuraavaksi ja päällä on jatkuvasti sellainen yleisjännitys. 40 x ja vaihto! :)

Käsilläseisonta + punnerrukset

282

288


Itse tyydyin vetelemään vain käsilläseisontoja, sillä niitäkään ei ollut tullut tehtyä aikoihin. Anni kuitenkin haki hommaan vielä sitä treenailun makua ja alkoi vedellä käsilläseisonnasta punnerruksia pienellä tuella ja avustuksella.

Jos sopivaa painoluokkaa löytyy treenailukaveriksi, voi monet perusliikkeetkin toteuttaa ihan elävällä painolastilla! :D

Kyykyt lahnan kera

294

Lentsikka prässi

370

Kamu-askelkyykky

385 388

Vain mielikuvitus on rajana treenailussa ja nämä treenit naurattivatkin yllättävän paljon! Käteen ei siis jäänyt vain hikinen tunnelma vaan myös superhyvä mieli! :D

Voimapallon vaihto

320 324

Nämä erilaiset vatsalihasharjoitteet ovat kuitenkin ehkä se perinteisin ja helpoin tapa paritreenailuun ja saatiinkin hyvin monipuolisia ja tehokkaita liikkeitä yhdessä aikaiseksi. 30 x

Voimapallon kierto

347 350 353

Eli palloa pyöritellään parin kanssa kroppien ympäri ja saadaan tuntumaa vatsalihasten joka sopukkaan! :) Puolessa välissä vaihdettiin pallon kierron suuntaa. 30 x 2

Päästiinpä vihdoin kokeilemaan myös tätä rollfit masiinaa!

112

Ai että miten se ottikaan sinne vähän edellisen päivän jalkatreenistä jumiutuneisiin lihaksiin.

261

260

262

Tuosta poistuessa käsiteltyä kohtaa jotenkin kihelmöi hassusti ja lupailut selluliitin poistosta ja ennaltaehkäisystä alkoivat tuntua entistä lupaavammilta ja mahdollisemmilta! :D

Sellainen hieman letkeämpi perjantai treenipäivä meillä! Mites teillä? Menettekö joskus salille kavereiden kanssa toteuttelemaan hieman vasemmalla jalalla treenailua vai onko jokaisella kerralla saatava ne lihakset huutamaan ja paidat märiksi? :D Puolustuksekseni voin kuitenkin sanoa, että käytiin vääntämässä muutamia perusjuttuja myös laitteiden avulla, jotta homma ei olisi mennyt ihan hengailuksi! :D

Hauskaa torstaita, ei enää kauaa viikonloppuun! ;) <3

14 kommenttia:

 1. Mä en koskaan ole oppinut treenaamaan salin puolella, mutta jumpissa tulee käytyä kavereiden kanssa ja yksin! Kätsyä kun salilla käy monta kaveria niin melkeenpä aina saa jonkun mukaan tunnille :) eikä tule peruttuakaan kun on seuraa! Ja hausloja liikkeitä teillä ja ihanan selkeät kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas en koskaan oo oppinut käymään jumpissa ja ryhmiksissä! Jotenkin tykkään niin paljon siitä, että saan tehdä just niitä liikkeitä ja kehittää niitä lihaksia, joista on itselle eniten hyötyä ja iloa! :D oii, hyvä kuulla! :)

   Poista
 2. Käykö Sonja foxilla vai tuleeko se vaan välillä treenailemaan sinne?

  VastaaPoista
 3. Sonja on mun kuvausapulaisena välillä mukana reenailemassa! :)

  VastaaPoista
 4. Ootko Jaakon kanssa tekemisissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me silloin tällöin soitellaan ja sama kaveriporukka löytyy, niin yhteisiä tapahtumia/juhlia osuu kohdalle varmasti jatkossakin. :)

   Poista
  2. Eikö sua haittaa että jaakolla on jo uus nainen? :o mä oisin tosi mustis :D

   Poista
  3. Musta on vaan ihanaa, että Jaakolla rullaa elämä kivasti eteenpäin! Niin sitä eron jälkeen vain kuuluu käydä. Mennään omilla tahoillaan eteenpäin. :)

   Poista
 5. Ihana kamutreenipostaus! pitääkin raahat joku kaveri salille näitä testailemaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee! Kiva jos tää oli mieluisa! :) joo sinne vaan kamun kanssa vääntelemään! :D

   Poista
 6. Siis mikä toi rollfit oikeen on? :D ikinä nähnytkään tollaista... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä voi siis rollaa kipeet ja jumiutuneet lihakset auki ja ennalta ehkäistä jumeja! Selluliitillekin pitäis saada kyytiä kuulemma, kun tarpeeksi pyörittelee niitä tukoksia liikkeelle! :D toi siis pyörii vauhdilla kokoajan. :)

   Poista
 7. Ihan pakko kysyä että mistä noi sun housut on? Ne on niin kuvan näköset! 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ginatricot! Ihan parhaat ja niitä myydään tietääkseni yhä! :) <3

   Poista