tiistai 13. lokakuuta 2015

Indiedays blog awards - Äänestys

Hyvää myöhäistä iltaa heppulit! :D

Mulla on ollut taas pitkä ja hulinan täyteinen päivä ja pääsin vihdoinkin kotsaan lämpöisten peittojen alle muhimaan ruisleipien ja banaanin kera ja yritänkin suunnata tästä mahdollisimman pian myös nukkumaan, jotta ehdin lukea vielä aamulla huomiseen tenttiin hieman. Hrr... Ihan hyvin se varmasti sujuu, sillä oon vääntänyt tunneilla ahkerasti muistiinpanoja ja aihekin on jo entuudestaan tuttu.

Mun oli pakko tulla vaan vielä nopeasti kirjoittelemaan tänne seuraavasta aiheesta! Tänä vuonna oli mun mielestä meinaan ihan superi juttu, että ihan jokainen halukas bloggaaja sai osallistua Indiedaysin Blog Awards - kilpailuun! Päätin sitten liittyä mukaan ja blogini löytyykin Lifestyle-bloggaajien LIFIE-sarjasta.

indie

Blogini on elänyt radikaalisti muuttuneen elämäntilanteeni myötä myös muuttumisen aikakautta ja olette olleet ihan mielettömän suurena tukena ja hyvän fiiliksen nostattajina välillä melko vaikenakin hetkinä. Siitä mistä haluan kiittää teitä eniten on se, että en ole saanut lainkaan negatiivista palautetta siitä, ettei postaustahtini ole ollut viime aikoina ihan yhtä tiheä kuin blogini ensimmäisenä vuonna ja jokaiseen julkaistuun postaukseen olette jaksaneet aina tulla laittamaan paljon positiivista, tsemppaavaa ja monipuolista kommenttia! Fiilis bloggailua kohtaan on siis pysynyt tosiaankin kokoajan ihan katossa, mutta elämän myllerryksien tuottama kiire aikatauluissa on vaan verottanut blogin parissa vietettävää aikaa.

Nyt musta tuntuu, että alan saada taas pikkuhiljaa kiinni normaalista rytmistäni ja postauksien toteuttamiseenkin on riittänyt viikossa taas enemmän aikaa. Tämän vuoksi tuntuu myös sopivalta osallistua ensimmäistä kertaa elämässäni blogi-kilpailuun mukaan ja äänestys onkin nyt siis käynnissä ja jos susta tuntuu, että mun blogi ansaitsisi äänen kilpailussa Lifestyle-sarjassa, voit käydä heittämässä äänesi täällä! :)
 
Kiitos jo etukäteen ihan valtavasti, mikäli sun äänesi osui kohdalleni ja vaikka ette mua haluaisikaan äänestää, niin käykääs valitsemasta tuolta monien blogien joukosta oma suosikkinne ja heitelkää niitä ääniä! Jokainen ääni on tärkeä ja joukossa onkin ihan valtavasti upeita, monipuolisia, kauniita, hauskoja ja pirtsakoita blogeja, jotka ansaitsevat saada pientä kiitosta!

Haleja ja pusuja ja hyvät yöt kaikille ihanille ja vaikka niille vähemmän ihanillekin, tänään oli hyvä päivä! :D

25 kommenttia:

 1. Saat ehdottomaati ääneni! <3 :D ei tarvinut paljoa mietiskellä että ketä äänestäisi koska oot ylivoimaisesti mun suosikki bloggaaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääää, onpa aivan ihana kuulla! Kiitos oikein paljon <3 :)

   Poista
 2. Pakkohan sulle oli ääni antaa! :) pakko myöskin kysäistä päivittyykö blogi sitten thaikuista? ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) joo ehdottomasti! Kamera ja läppäri lähtee mukaan reissuun! :D En malta odottaa, että pääsen kirjoittelemaan thaikuista fiiliksiä ja kokemuksia! :)

   Poista
 3. Ääni annettu! Sillä onhan tää ihan paras blogi! :)<3

  VastaaPoista
 4. Ääni annettu! :) yleensä en ikinä jaksa äänestää mutta sun blogi on vaa niin mahti että tein poikkeuksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootte kyllä ihan parhaita! Kiitos kun jaksoit nähdä vaivaa! :) <3

   Poista
 5. Äänestin sinua! Oon yleensä laiska osallistumaan tällaisiin äänestyksiin, mutta sä oisit vaan niin hyvä voittaja et pakkohan sitä oli ryhdistäytyä :)

  VastaaPoista
 6. Ääni ehdottomasti sinulle <3 !
  Ja tiedän että sinulta tulee varmaan korvista jo ulos että sinulta pyydellään ruokapäiväkirjoja, mutta ne ovat niin ihania postauksia sinulta, sillä et syöt niin tavallista ruokaa etkä hifistele millään jogi marjoilla ym. Miten olis, olisiko mahdollista saada vaikka välillä viikonlopusta ruokapäiväkirjaa (arkenakin käy, mutta et varmaan taas jaksa alkaan kirjaamaan koko viikon ruokia :P) :) Oot ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä voisin hei koittaa väsätä tältä viikonlopulta ruokapäiviksen, vaikka mulla on kyllä molempina päivinä töitä, joten mun sapuskat voi olla hieman yksitoikkoiset! :D kiitos hirmusti äänestä <3 :)

   Poista
  2. Musta ruokapäivä joltain bileviikonlopulta olisi hauska! :D itsellä ainakin silloin tuntuu ruokavalio olevan niin kaukana normista, olenko ainoa? :'D

   Poista
  3. No nyt on kyllä tulossa myös melkoinen bileviikonloppu, kun perjantaina mut on kutsuttu snapchat-bileisiin Tikruun ja lauantaina on mun kaverin synttärit! :D kyllähän ne yöpalat ainakin on monesti vähän kyseenalaisia! :'DDD

   Poista
 7. Etkö sä enää olekaan kasvissyöjänä tämän kuun? Kun sulla oli snapissa tonnikalapihvejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeh joo mä päätin jo ekojen päivien aikana, että syön kuitenkin kalaa, vaikka lihan jätänkin pois tässä kuussa. :D

   Poista
 8. Ääni annettu sulle ja oot sen kyllä todellakin ansainnu, tää blogi antaa niin paljon inspiraatiota ja energiaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua ihanaa! Kiitos paljon, tulipa niin hyvä mieli taas! :)<3

   Poista
 9. Kävin jo eilen äänestämässä sua, sillä sä todellakin ansaitset sen. Tää sun blogi on kaikin puolin niin mainio! Oot aidoimpia bloggaajia, joita tiedän, ja arvostan sitä tosi kovasti :) Täällä on sellanen ihanan rento ja hauskakin fiilis just sen takia, ettet yritä esittää eläväs jotain kiiltokuvaelämää. Siitä huolimatta kuvat on upeita ja sä oot aivan upea ja inspiraatiota löytyy vaikka miten paljon :) Ja lisäks sun postaukset on monipuolisia, ehdottomasti plussaa siitäkin! Keep going girl ♥

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Erika, kiitti taas valtavasti sulle aivan ihanasta kommentista <3 Musta tuntuu, että tää rento ja hauska fiilis on kyllä yli puoliksi teidän lukijoiden ansiota! :) Kiitos vielä äänestäkin! :)

   Poista
 10. Saat ääneni! Oot niin ihana ja aito että saat ihan ylivoimaisesti multa äänen =) <3 Ihanaa syksyä Essi!

  VastaaPoista