torstai 15. lokakuuta 2015

AUTUMN ISSUE

Lokakuu on rullannut menemään kovaa vauhtia eteenpäin ja viikot kuluu mielestäni ohitse vähän turhankin nopeasti. Mulla on edessä paljon juttuja, joita odotan innolla, mutta niiden ei tarvitsisi tulla ihan niin nopeasti. Haluun ehtiä nauttia hetkestäkin! :D Selasinkin juuri kameran muistikortille tallentuneita hetkiä ja säikähdin oikein, miten nopeasti aika onkaan vierähtänyt! Tämänkin postauksen meiningeistä on hurahtanut jo reippaasti päälle viikko, vaikka tuntuu kuin oltaisiin vasta eilen oltu täällä tyttöjen kera pyöriskelemässä.

039

Mulla on opiskelujen ohella joka viikonloppu töitä, mutta jotenkin se ei enää edes tunnu missään, vaan viikonloppu tuntuu silti ihan viikonlopulta vaikka vapaata ei juurikaan ole! :D Otan sellaisen rentoutuneen fiiliksen vaan haltuun heti aamusta syömällä rauhassa jotakin herkullista aamupalaa, selailemalla lehtiä, nettikauppoja ja someilun maailmaa, napsautan hyvää fiilistä tuovan musiikin soimaan ja virittäydyn oikein kunnolla iloiseen tunnelmaan. Töissä ihmisistä huokuu vapaiden tuoma rentous ja hyvä tuuli, joka kyllä todellakin tarttuu! Päivä hujahtaa ohi usein hetkessä ja usein mulla onkin illalle aina suunnitteilla jotakin hauskaa ohjelmaa vielä, joka innostaa vaan entisestään!

052

Melkoisen monena viikonloppuna oon vieläpä saanut töistä suoraan private-kyydin noutamaan ja ollaan suunnattu meille viikonlopun viettoon!

102

Toissa perjantaina pääsin viettelemään vapaata ja meillä olikin heti päivä buukattu täyteen kaikenlaisia hauskoja suunnitelmia!

137


Meille saavuttuamme vedettiin niskaan Sonjan kanssa mukavat ja rennot vaatteet shoppailureissua varten ja hypättiin ensimmäiseen bussiin kohti keskustaa!

150


Mukavat kengät, joustavat pögät, yksinkertainen toppi ja helposti päälle ja pois vedettävä takki ovat mun shoppailupukeutumisen A ja Ö!

Toppi - Ginatricot
Flanelli - H&M
Housut - Bershka
Kengät - Nike
Takki - Zara

142

Sonja verhoutui lämpöiseen neuleeseen, nahkatakkiin ja kuviolliseen kaulaliinaan.

161


129


163

Typykkä oli käynyt juuri laittamassa ystävällämme Ninnillä volyymit silmiin ja vitsi, että meinaa tehdä mieli laittaa itsellekin näiden normien sijaan tuollaiset säihkyräpsyt. Jatkoin kuitenkin viime huollolla edellisellä linjallani, koska nämä on pysyneet mulla aina niin pitkään todella hyväkuntoisina. Mitäs mieltä räpsyjen suurkuluttajat? Onko volyymit ehdottomasti koettava? ;)

171


169

172

Vaikka meillä oli aika kiireinen aikataulu illan suunnitelmien vuoksi, ehdittiin pysähtyä mun kotihoodien lähettyville ihanaan pieneen Mutteri-kahvilaan. Kahvila on ihanan tunnelmallinen ja mulle tulee jotenkin aina ihan superhyvä mieli tuolla asioidessani. Keskustasta saatiin vielä Vaasasta vierailulle tullut Anni matkaamme. <3

185

177

204

Illalle meillä olikin jännittävää ohjelmaa, kun meidät oltiin kutsuttu Namun Autumn Issue - bileisiin. Teemana tänä vuonna juhlissa oli The Great Gatsby! Shoppailureissumme päämääränä olikin löytää jotakin pientä teemaan sopivaan ja itse metsästinkin itselleni jotakin näyttävää korua.

278

Sopivaa massiivista kaulakorua ei löytynyt, joten iskinkin silmäni tähän pääkorukapistukseen! Mun hiukset on ollut yläkoulusta asti sivujakauksella, joten ne ei meinaa muotoutua yhtään enää keskijakaukselle. Tämä kuitenkin meni mielestäni ihan hyvin näin vinollakin jakauksella, joten pääpanta kiikutettiin kassan kautta kotiin!

248


Pääkoru - Glitter
Käsikorut - H&M
Toppi - Ginatricot
Hame - Zara
Kengät - Espanjasta

287

257
 
Melko mustavalkoinen lauma meitä lähtikin liikkeelle yöhön! ;)

233

223

238

299

Olin aloittanut juuri lihattoman lokakuuni, joten meidän piti keksiä illalliseksi joku lihaton herkku. Soijarouhetortillat pelastivat iltamme ja "lihallisille" tytöillenikin kelpasi sapuskat. ;D

Illan juhlat sujuivat kivasti ja paikalla olikin paljon tuttuja. Namun koristeluun oltiin panostettu tosissaan ja kultaista glitteriä löytyikin joka paikasta! Teemabileet on kyllä niin mun juttu ja odottelenkin innolla, koska pääsen taas itse järjestämään seuraavat teemalliset juhlat. Seuraavat teemajuhlani tulevat olemaan todennäköisesti synttäri+läksiäisjuhlani joulun alla. ;)

s2

Ja vielä juhlista puheen ollen! Huomenna päästäänkin kurkkimaan, että miltäs näyttävät Suomen ensimmäiset Snapchat bileet. Heheeh! Ja parin postauksen takaisessa 10 hengen VIP-paketti kilpailussa arvottiin voittajaksi: mmarianne--@hotmail.com Sähköpostiisi on otettu yhteyttä! Onnea ja huippuja kemuja teillekin, ehkäpä törmäämme illalla! ;)

22 kommenttia:

  1. Ihana postaus jälleen kerran! Ihanat ripset kaverillasi, etsin itsekin pääkaupunkiseudulta ripsienlaittajaa niin tuli mieleen tekeekö Ninni tuntemattomillekin ripsiä? Jos ei, niin osaatko suositella jotain muuta paikkaa? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos paljon! Kiva kun tykkäsit! :) noi oli kyllä niiiin kivat, että varmaan pakko kokeilla itsekin! Mä voin kysäistä, miten ninni toimii nyt kun valmistui just parturi-kampaaja koulustaan! Aikaisemmin teki ainakin vain tutuille. :) en osaa valitettavasti suositella muita, kun oon vaan ninnillä ollut itse aina! :/ :)

      Poista
  2. Mitä huulipunaa sulla on näissä? Näyttää kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että mulla on näissä kikon sellaista vaaleankorallia huulipunaa sävyssä 906 ja päällä jotakin vaaleanpunaista huulikiiltoa! :)

      Poista
  3. Kiitos vielä palkinnosta! :) <3

    Volyymiripsiä voin kyllä suositella! Itsellä oli ennen klassiset pidennykset, joita huolsin 3 vkon välein, mutta volyymeja tarvitsee huoltaa vain 4-5 vkon välein. Ja lisäks ne painaa vähemmän kun klassiset, joten omaan ripseen ei tuu niin paljon painoa. Oon myös huomannu et omat ripset on päässy kasvamaan vielä paremmin volyymien aikana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään! Kiva kun osallistuit! :) <3 Tuo huoltoväli olis kyllä kiva saada vähän vielä väljemmäksi! :) äää, ehkä mä ens kerralla nyt uskaltaudun kokeilemaan niitä volyymeja sitten! :D

      Poista
  4. Volyymiripsiä kokeilemaan! Paljon näyttävemmät ja tuuheammat :) Tulet varmasti olemaan tyytyväinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiih, ehkäpä mä nyt uskaltaudun kokeilemaan! :)

      Poista
  5. Oi mistä toi Sonjan kaulahuivi on? Aivan ihana, pakko saada! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikohan se ollut vero modasta? Sonja korjaa, jos meni ihan väärin! :D toi on kyllä ihan superihana <3

      Poista
  6. Vau mikä kaunotar oot tossa vikassa kuvassa! Sä oot niin upee ilmestys :o Ja kivat syksyiset asut sulla ja kaverillas noissa ekoissakin kyllä :) Sulla on tyylitaju kohdallaan!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii, kiitos oikein oikein paljon! Joo mäkin tykkäsin, kun tuossa asussa tuli oikein sellaiset aurinkoiset syksyfibat! :D

      Poista
  7. Mäkin suosittelen volyymeja! Huoltoväli tosiaan paaaaljon harvempi kuin klassisten kanssa, ja sitten musta parasta on että kun ripsiä alkaa tippumaan niin ei tuu sellasia järkyttäviä koloja mitä klassisten ripsien kanssa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo tullut edes ajatelleeksi, että huoltoväli on paljon pidempi, mutta tottakai! Joo.. Ja ne kolot ... Ens huollolla mä kyllä taidan mennä laittamaan niitä volyymeja peliin! :)

      Poista
  8. Wau Essi, aivan upeita kuvia susta tässä postauksessa!! Näytät niin aidosti onnelliselta :)
    Oon ymmärtänyt et oot töissä/yhteistyössä fox centerin kanssa, niin tiedätkö että onko fox centereitä muualla kun siellä järvenpäässä? Ja jos ei niin onko niitä mahollisesti joskus tulossa muuallekkin?☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wää, kiitos hirmusti! Oli kyllä sen verran kiva päiväkin, että hymyilytti kyllä ihan aidosti! :) foxeja ei oo (ainakaan vielä) ikävä kyllä muualla kuin Järvenpäässä! :( Mun täytyy kysäistä omistajilta noista tulevaisuuden näkymistä! :)

      Poista
  9. Voi että sulla on ihan mahtava blogi ja huippu kuvia!♥ Tosi kiva, että löysin sut tuolta Indiedays Blog Awards ehdokkaista. Äänestin myös sun blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii, vau, ihana kuulla että uusiakin naamoja ilmestyy tänne! :) tervetuloa vaan seurailemaan mun höpinöitä ja kiitos hirmusti äänestä <3 :)

      Poista
  10. Heippa, muistelen että raidoitit itse hiuksiasi joskus? Millä raita-aineella onnistuit ja laitoitko jotakin sävyä sen jälkeen? Itse kokeilin raidottaa vaaleita hiuksiani ja niistä tuli kellertävät :/ onko sinulla vinkkejä? Mukavaa syksyä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, raidoitan aika usein itse ja oon käyttänyt siihen lähes aina swartzkopfin raidoitusainetta. Hopeashampoota oon sitten aina silloin tällöin käyttänyt kellertävyyden pois taittamiseen. :) Kyllähän nuo kotivaalennukset helposti aina vähän kellehtävämpiä lopputuloksia saa aikaan kun mitä kampaamoissa osataan taikoa! :( :D

      Poista
  11. Ärsyttääkö tai häiritseekö sua koskaan instassa noiden turhan itsevarmojen miesten ällötyskommentit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu vähän millaisia kommenteja sinne tulee.. Joitakin kommentteja olen poistellutkin, kun on mennyt mielestäni mauttomaksi. :/

      Poista