perjantai 5. syyskuuta 2014

GREEN

Hellurei! <3

Viikoloppu, joko taas!? Työntäyteinen viikonloppu edessä, mutta se ei fiiliksiäni alenna, sillä aurinko paistaa taas kirkkaalta taivaalta ja viikonloppuni alkoi jo tänään ja jatkuu tiistaille asti. :)

Maanantaina koulusta oli vapaapäivä ja viettelimme siskospäivää Annin kanssa jo aamusta asti. Koitin saada Annin lähtemään kanssani jonnekin kivaan kahvilaan aamupalailemaan, mutta kuultuani kovan myyntipuheen sille, että kotona valmistettu aamiainen on paljon halvempi, hauskempi ja viisaampi vaihtoehto, suostuin ajatukseen ja ihan älyttömän herkullinen pöytä saatiinkin taas aikaiseksi.

Päätimme viettää Jaakon kanssa terveellisen syyskuun, jonka vuoksi pyrimme valmistamaan aamiaisenkin mahdollisimman terveellisen kaavan kautta. Hedelmäsmoothien sijaan valmistimme vihersmoothien. Viime kerralla kun kokeilin valmistaa vihersmoothieta, siitä tuli lähes ruskeaa mömmöä. Tällä kertaa olimme viisaampia ja valitsimme enemmän vihreyttä tuovia ainesosia litkuumme.

Tarvikkeet

072

Banaani
Avokado
Lime
Sitruunanmehua
Mangokuutioita
Kurkkua
Ananasta
Pinaattia
Vettä

088

092

110

Jes, vihdoinkin onnistuin valmistamaan tästä myös vihreän väristä! Ja pakko hehkuttaa makuakin, sillä oltiin molemmat Annin kanssa sitä mieltä, että tämä maistui jopa paremmalta kuin hedelmäsmoothie. Niin raikas ja herkullinen!

096

102

Smoothien lisäksi valmistimme munakasta pinaatilla, kirsikkatomaateilla ja sipulilla.

104

Puuroa pähkinöillä, mangokuutioilla ja banaanilla.

122

 Ananasta, mansikoita, persikoita ja passionhedelmää.

129

078

148

Sekä leipää ja leivänpäällisiä. Koko pöydän tarjontaa ei tietenkään vedetty napaan, vaan syötävää jäi vielä seuraavallekin aamulle! :D

Täyttävän aamiaisen jälkeen lähdimme vielä moikkaamaan Sonjaa ja pientä sulopalleroa. <3

008

Takki - Zara
Toppi - Nelly
Housut - Dr.Denim
Kengät - Nelly

026

Aurinkolasit - Ginatricot

005

014

020

Asuni jatkoi vihreää teemaa.

034

Ja Anni pukeutui mukavaan valkoiseen palmikkoneuleeseen.

036

Niket toivat vielä lisää mukavuutta asukokonaisuuteen.

163

Luna. <3

Illalla valmistin vielä tortilloja hieman vihreämmän kaavan kautta. Tortillalettujen sijaan käytin nimittäin cosmopolitan-salaatinlehtiä. Olin monesti lukenut tästä vaihtoehdosta, mutta kokeilin tätä ensimmäistä kertaa itse ja aion ottaa tämän jatkossa tavaksi. En ole koskaan erityisemmin pitänyt tortillalettujen mausta nimittäin, joten salaatinlehdet tekevät tästä herkusta vieläkin paremman!

179

182

184

185

Suosittelen lämpimästi kaikkia tortillojen ystäviä kokeilemaan! :)

21 kommenttia:

  1. Itsekin olen paljon lukenut salaatinlehden käytöstä letun sijaan, mutten ole kokeillut! Täytyy laittaa testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! Oli herkkua myös poikaystävän mielestä nimittäin. :D

      Poista
  2. Noi kengät on upeat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mäkin oon ihan rakastunut niihin! Niin mukavat kävelläkin. :)

      Poista
  3. Nyt iski kyllä ihan jäätävä kenkäkateus.. :D Noi sun kengät on aivan täydelliset! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävi kyllä aikamoinen tuuri, kun kotiutin ne vain noin 17 eurolla Nelly.comin alennuksista! :)

      Poista
  4. Miten saat mustat dr.denimit pysymään mustina?? Mulla ne on ihan hirveän näköiset hetken käytön jälkeen.. Miten "hoidat" niitä? ;o missä koossa sulla on nuo? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeh no nuo ovat itseasiassa ihan uudet housut, mitkä mulla on jalassa. Vanhat ovat ihan kulahtaneen väriset. :D Eli en hoida niitä, mutta onhan niitä vaatevärejä mustillekin vaatteille. :)

      Poista
  5. sano että näen väärin, siis et kai sä oikeasti korosta vinoja vatsalihaksia aurinkopuuterilla niinkuin rintojas:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häääh :D Hyvä, jos mun vatsalihaksia on enää olemassakaan, kun on ollut tässä vähän salitonta aikaa. :D Eli ei, en ole laittanut aurinkopuuteria mahaani. Varmaan tuon topin helmojen varjot saavat tummemman näköiseksi osan masusta. :)

      Poista
    2. Korostatko sun rintoja sitten aurinkopuuterilla?

      Poista
    3. Menee paita sotkuun, jos laittaa liian lähelle paidan reunaa. :D itseruskettava riittää saamaan päivittyneen lookin. :) yleensä sipaisen tummempaa puuteria tai aurinkopuuteria kasvojen lisäksi myös kaulalle, että kaula ei ole ihan eri sävyä naaman kanssa. :)

      Poista
    4. no teidän kirpparipaidoista aika moni on ollu monesti meikissä kauluksen kohdalta:D aika kiertelevä vastaus kyllä mut ei siinä musta mitään pahaa ole vaikka korostaakin. niinhän niitä kasvojakin korostetaan!

      Poista
    5. Ei siinä munkaan mielestä mitään pahaa ole. :) oon vaan todennut, että aurinkopuuteri sotkee helposti paidan, niin en laita sitä kaulan alle lainkaan. Itseruskettava sotkee tosin valkoiset paidat melkein yhtä helposti. :D

      Poista
  6. Ihana asu! :) ja oli pakko kokeilla heti smoothieta kun kaapistakin löyty kaikki ainekset ;) hyvää oli!

    VastaaPoista
  7. On kyllä mahtava blogi! Virkistävä tämä sinun tyylisi yhdistää ns. "pintamaailma" kuten ulkonäkö ja juhlinta yms. sekä tavispuoli sieniretkineen ja arjen kokkailuineen. Saa siten nähdä muutakin kuin vain päivän asuja. Kunpa vain kaikki bloggarit tajuaisivat, että ei me lukijat petytä, jos jokainen postaus ei ole uusien asujen ja hankintoiden sekä edellissillan bailujen esittelyä. Tuntuu nimittäin että monilla bloggareilla on paineet esittää elävänsä vain sellaista kiinnostavaa, "täydellistä" luksuselämää, jolloin he eivät saa sitten tuotua sitä omaa itseään esille blogeissaan vaan esiintyvät roolissa. Toisaalta itsehän sitä kukin päättää mitä tuo esille blogissaan, kukin tallaa tyylillään!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kovasti sinulle! Olen iloinen, että tyylini bloggailla on otettu näin hyvin vastaan. :)

      Poista
  8. Hei antaisitko pukeutumisvinkkejä tai lähtisitkö shoppailuseuraksi tällaisen tuntemattoman lukijan kanssa? Sulla on niin kivoja vaatteita ja mukava tyyli, ja suhun ois kiva tutustua ihan oikeastikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa toki heitellä kysymyksiä tyyliin liittyen täällä, ig:ssä ja s-postiin koska vain huvittaa, mutta shoppailureissulle en välttämättä uskaltaisi lähteä ihan tuntemattoman kanssa. :D ja en tiedä olisinko kovin hyvä antamaan tyylivinkkejä jollekin muulle kuin itselleni.. Kaikille sopii niin eri värit ja eri malliset vaatteet. :)

      Poista