keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kissojen Yö

Viime viikolla Jaakko heitti ilmoille idean, että lähdettäisiin viikonloppuna Kissojen Yöhön. Monesti pienempänä olin haaveillut siellä käymisestä, mutta jotenkin ajatus oli kokonaan hautaantunut ja olin kokonaan unohtanut kyseisen tapahtuman olemassaolon. Innostuin ideasta välittömästi ja ryhdyin somettamaan ystäviäni kiinni.

Kissojen Yö on korkeasaaressa järjestettävä tapahtuma, jossa eläintarhan yöeläjät, eli suurimmaksi osakseen kissapedot, lähtevät liikkeelle ja ihmiset pääsevät seuraamaan niiden ruokinta-aikaa. Illalle oli järjestetty myös joitakin esiintyjiä ja tunnelmallisia valaistuksia.

Tällä hetkellä vallitsee juuri sellainen vaikean vaatevalinnan aikakausi. Kun päivällä pärjäisi melkeinpä ilman takkia ja pitkähihaista, illalla pitäisi pukea takin kaveriksi jo hanskat ja kaulaliina.

053

040

050

Olen kuitenkin sitä mieltä, että mielummin liian kuuma kuin kylmä, joten uhmasin reippaasti lämpimää päivää ja vetaisin pitkän takin kaveriksi myös kaulaliinan ja nappasinpa hanskatkin mukaan laukkuun.

044

Takki - Jenkeistä
Kaulaliina - Cubus
Raitapaita - Stadium
Housut - Zara
Laukku - BHPC

100

Kaulakoru - BikBok

107

Kengät - Nelly

Ilta kului lopulta ihan eritavalla kuin alkuunsa oletimme. Parkkipaikan löytäminen oli MAHDOTONTA. Lähemmäs kohdetta päästyämme jouduimme ensin jäätävään autoletkaan, jonka jälkeen etsimme parkkipaikkaa lähemmäs puolen tunnin ajan, lopulta saimme auton parkkiin muutaman kilometrin päähän korkeasaaresta. Kyllähän tästä oli nettisivuilla varoiteltu, mutta kun ei osattu aavistaa, miten suosittu tapahtuma oikeasti olikaan!

 123

Kun tallustimme korkeasaarta kohti, eteen avautui kuitenkin upeat maisemat ja pieni kävelymatka ei häirinnyt enää lainkaan.

127

Saimme myös mukaamme ystävämme Henun ja Emmin

134

Mitäs me lemmenkäpyset. <3 :'D

157

163

Auringonlaskua jäimmekin ihailemaan hieman pidemmäksi toviksi ja totesimmekin jo tässä vaiheessa, että kisuista kuvien nappaileminen tulisi olemaan varmasti mahdotonta illan hämärtyessä.

152

Lopulta pääsimme jo melkein porteille asti, kunnes jouduimme jäätävään lippujonoon...

141

...Pojat hoitivat kuitenkin homman kotiin mobiililippujen avulla ja pääsimme pälkähästä.

171

Vihdoinkin alueella!

175

181

251

178

Ihastuin tähän korkeasaaren tunnelmalliseen valaistukseen niin paljon, että olisin voinut tulla paikan päälle katselemaan vaikka pelkästään kaikkia näitä ihania romanttisia lyhtyjä, ulkotulia ja valoja.

194

206

217

Jossakin vaiheessa kuvien laatu alkoi pimeyden vuoksi olla kutakuinkin tätä luokkaa, joten kamerat oli aika pistää suosiolla sivuun ja keskittyä tunnelmoimaan ilman linssiä.

265

277

Kun lähdimme tallustamaan kotiin päin, alkoi yhtäkkiä ilotulitus-show. Meidän näkökulmasta toki upea, mutta ehkä vähän väärä paikka järjestää moinen...

Ilta oli joka tapauksessa onnistunut, vaikka pientä häsellystä alkuunsa olikin. Kiitos seuralaisillemme hauskasta illasta. <3

18 kommenttia:

 1. Hyi että tuo Korkeasaari on inhottava paikka! Ei ole kyllä niin yhtään eläinten luonnollisia elinoloja kunnioitettu, ihmisten viihdykkeinä ja pelleinä vain ovat :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellänikin on aina hieman ristiriitainen fiilis eläintarhoissa, sillä rakastan eläimiä yli kaiken ja mielestäni on ihan älyttömän mielenkiintoista nähdä eläimiä, joita ei yleensä luonnossa näkisi luultavasti ikinä... MUTTA Sepäs siinä onkin juuri, että niitä eläimiä ei ihmisten kuuluisikaan voida pällistellä, vaan niiden kuuluisi elää siellä, missä ihmiset eivät häiritsisi niitä...

   Poista
 2. Ihana kun kerrot tarinan niinkuin se on mennyt, eikä niin että kaikki olisi ollut täydellistä ja ihanaa :D onneksi saitte mobiililiput ja ilta oli loppupeleissä onnistunut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaa mieltä! Siks tää onkin varmaan mun lempiblogi kun sun postaukset on niin aitoja etkä turhaan esitä täydellistä bloggaajaa täydellisineen päivineen:D haha oudosti sanottu mun suusta mutta ehkä ymmärsit mitä yritän sanoa.. :)

   Poista
  2. Hahah juu ymmärsin pointtinne! :D Sellaista aitoa meininkiä haluankin tuoda esiin blogissani ja olen iloinen, jos olen siinä edes hieman onnistunut! :)

   Poista
  3. Pakko itsekin sanoa että olet ihanan aito ja omaitsesi! Lemppari!

   Poista
 3. Ihania kuvia! Millä asetuksella olet saanut otettua nuo upeat ilotulitus kuvat ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! Mä vain rämpytin kuvia miljoonittain niin ilman salamaa - asetuksella kuin yökuvaus - asetuksellakin, enkä ole yhtään varma kummalla nämä on napattu! Veikkaisin, että ihan normaalisti ilman salamaa nämä kuvat nappastu, puolet kuvista oli väärällä hetkellä napattuja tai heilahtaneita! :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! Hamstrasin jo kahdet tällaiset samantyyppiset syksyä varten kaappiini! :D<3

   Poista
 5. Tää ei liity tähän postaukseen millään tavalla mut etkö opiskelekkin Laureassa liiketaloutta? Hain nyt syksyn haussa Haaga-heliaan ja Laureaan liiketaloutta niin mietin että kumman pääsykokeisiin menisin.. Nii aattelin kysyä et miks valitsit just Laurean? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelen juu! Laurea valikoitui ykkösvaihtoehdoksi puhtaasti läheisen sijaintinsa vuoksi.. Lisäksi moneen laureaan on helpompi päästä opiskelemaan liiketaloutta, kuin haga-heliaan. :) nyt olen kuullut myös, että laurean tradenomien työllistymisprosentti on 98,2% joka on melko korkea! :)

   Poista
  2. Haaga-heliasta minulla ei ole tietenkään lainkaan omakohtaista kokemusta, mutta muutama ystäväni opiskelee/on opiskellut siellä ja ainakin opiskelijabileitä sun muuta tapahtumaa heillä tuntuu olevan enemmän kuin meillä Laureassa! :)

   Poista
  3. Kiitos vastauksesta! Täytyy vielä miettiä, mutta ehkä kallistun Laurean puoleen jos sinne olisi vähän helpompi päästä.. :)

   Poista
  4. Hirmusti onnea pääsykokeisiin! :)

   Poista
 6. hei tuli tässä mieleen kun luin sun meikkipostauksen, niin teetkö kulmilles mitään kun meikkaat vai onko ne luonnostaan tuollaiset? ainaskin nykyään näyttää hieman tummemmilta, kai?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään mun kaveri värjää mun kulmia kuukauden-parin välein, niin aina värjätessä kulmat ovat sitten viikon-pari vähän tummemmat ja alkavat sitten haalistua. :) oikeasti mulla on ihan vaaleat kulmat! :D

   Poista