torstai 15. syyskuuta 2016

Syksyn sävel

On nopea, temmokas ja väliin mahtuu vain vähän taukoja. Sellainen sävel nimittäin ohjastaa mun päiviäni tällä hetkellä. Joku huomauttikin, ettei kysymyspostauksen vastaukset ilmestyneet heti alkuviikon aikana, kuten ei mikään muukaan postaus, sillä mun on ollut tehtävä valintoja mun vapaa-ajan käytön suhteen ja tällä hetkellä on tuntunut paremmalta viettää käteen jäävä aika ystävien ja läheisten kanssa tietokoneella näppäilemisen sijaan.

176

Kun käy töissä viikon jokaisena päivänä, on mielestäni äärimmäisen tärkeää käyttää päivästä jäljelle jäävä aika mahdollisimman mielekkäästi, jotta arki ei ala maistumaan ihan puulta. Nyt oon kaivannut paljon ihanien ihmisten kanssa puuhastelua ja seuraa, mutta tänään postausten kirjoitteluunkin jäi kivasti aikaa ja täällä mä nyt taas sitten höpöttelen!

Vaikka oonkin käytännössä 24/7 ollut menossa johonkin suuntaan ja aikaa hengähtämiseen ei ole juurikaan jäänyt, oon silti todella tyytyväinen kuluneen kuukauden kulkuun. Töihin on AINA mukava mennä, työpäivät hujahtaa ohi hetkessä ja mulla on ollut lähes jokaiselle illalle jotakin kivaa puuhattavaa.

020

128

335

345

207

338

Toissa viikonloppuna päästiin viettelemään iskän puolen porukoiden kanssa rapujuhlia! Mä en oikeasti keksi ihanampaa tapaa viettää viikonloppua kuin olla rakkaiden ja läheisten kanssa, syödä yhdessä ison pöydän ääressä mahat pinkeiksi ja naureskella ja rupatella maailman menosta pitkälle yöhön asti.

121

322

135

374

108

303

152

Ihana viikonloppu takana ja siitä suuri kiitos kuuluukin iskälle ja hänen naisystävälleen. Nää on niitä hetkiä, kun ymmärtää, miten hieno asia ja rikkaus suuri perhe onkaan. <3

316

280

334

Viime viikolla tuli nähtyä kiireisestä arjesta huolimatta yllättävän paljon ystäviä. Alkuviikosta iskettiin Sushibar + Wine ravintolaan Sonjan, Emmin ja Kustin kanssa.

348

Emmi oli kehunut paikan hinta-laatusuhteeltaan hyväksi, enkä joutunut pettymään. Jos siis olet sushien ystävä, niin voin suositella lämpimästi kyseistä paikkaa. Kannattaa tosin varautua siihen, että paikka on sen verran suosittu, että monesti joutuu odotella hetken vapaata pöytää. Muutama muukin on todennut paikan siis mieluisaksi! ;D

Syksy ajaa taas syöpöttely- treffien pariin ja oonkin sopinut viime aikoina lähes kaikki tapaamiseni tyttöjeni kanssa jonkun ruokateeman ympärille.

503

Joko ollaan kulutettu kahvilan penkkejä kuulumisia jakaessamme...

012

196

... tai sitten ollaan perustettu syömisrinki ihan kotosalle. :'D Myöhemmin tällä viikolla julkaisenkin sitten vielä lupaamani ruokapäiväkirjan viime viikon syömisistäni.

Mites muilla? Onko syksy lähtenyt rullaamaan tavallista kiireellisemmin vai onko aikaa ollut jopa liiakseen kesän meininkien jälkeen? Syyskuulumiset pöytään!



19 kommenttia:

  1. awwww, siskot ja rapujuhlat on parhaita! :D upeita asuja sulla ollut! Tsemppiä kiireiseen arkeen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! :') Kiitos hirmusti Vilma. <3 Kyllä tää tästä, kunhan nyt oppii ottamaan välillä sitä ihan omaa rentoutumis aikaakin johonkin väliin! :D

      Poista
  2. Sushibar&wine on niin paras! Vitsi pitääpäs itsekkin taas kipittää sinne syömään ;> kiireisyyden keskellä on ihan ymmärrettävää, että blogi jää vähän vähemmälle! Ihana, että olet kuitenkin ystäviä treffailla oikein urakalla :) täällä syksy alkaa uusien rutiinien tekemisellä. Uusi vakkaripaikka alkoi syyskuun alussa ja nyt pitäisi elämää rakennelle sen ympärille ja luoda ne omat pysyvät rutiinit, tuolla kun nyt sitten oltaisiin useampia vuosia, jänskää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyl super hyvä! :) No niin, sullakin on paljon uusia tuulia sitten tähän syksyyn! Jännittävää, mut tosiaan melkoisen hektistä ennen kuin tottuu uuteen rytmiin ja maailman menoon. :) Tsemppiä sullekin uuden opetteluun ja kivaa syksyä <3

      Poista
  3. Ihana toi harmaa takki! <3_<3 mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, oon itsekin aivan rakastunut siihen! :D Ostin sen kirppikseltä, mutta alunperin se on Zarasta ja siellä olikin itseasiassa aivan identtisen näköinen takki samassa värissäkin, kun kävin pari päivää sitten kurkkimassa syksyn uutuuksia! Sinne vaan siis! ;) :)

      Poista
  4. onko sulla juttua kenenkään kanssa tällähetkellä ? :)

    VastaaPoista
  5. Millä kameralla kuvaat blogin kuvat? :) Ihanaa syksyä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvaan Canon eos 600 D järjestelmäkameralla ja osa tämän postauksen kuvista on Annin kameralla (Canon eos 700 D) :) huippua syksyä sullekin! <3

      Poista
  6. missä sä oot töissä :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaupassa viikonloput ja viikolla PR toimistossa. :)

      Poista
    2. Niin olet siis harjoittelussa pr toimistossa vaikka annatkin vähän väärän kuvan :D

      Poista
    3. Joo, teen siis viikot töitä ilmaiseksi ja sen vuoksi on pakko käydä kaupassa viikonloppuisin ja iltoja välillä suoraan harkasta. Oon kirjoittanut harkasta paljon postauksiini, joten ajattelin, että tämä olisi selvä, eikä että muuten vaan käyn kahdessa työssä. :D Oon kuitenkin pahoillani, jos välittyi nyt sitten väärä kuva! :)

      Poista
  7. Hei Essi pakko udella, mistä toi sun ihana punainen rapujuhlissa ollut pusero mahtaa olla ostettu? Se on vaan niin upea . PS. Tää sun blogi on jotenkin ihanan positiivinen ja kirjoitat tosi mielenkiintoisia postauksia ja vaikutat blogin perusteella ihanalta ihmiseltä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua harmittaa aina vastata tää sama, mutta taas pakko! :D paita on siis kirppikseltä, eikä siinä oo lappuja jäljellä, joten en tiedä, mistä ostettu alunperin! :( tykkään siitä kans valtavasti! :)

      Poista
    2. Apua, jäi nyt vastaamatta kokonaan loppuosaan! :D eli kiitos kiitos ihan hirmusti! Ihana kuulla, että oot tykännyt postauksista ja yleisestä meiningistä täällä! :) <3

      Poista
  8. Nostan hattua, että jaksat painaa töitä viikon jokaisena päivänä. Tuntuu, että työharjoittelu se vasta väsyttääkin, kun pitää haukan lailla imeä uutta tietoa kokoajan. Zemppiä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Milla! <3 Joo totta kyllä, että harkan jälkeen on aina melko uupunut olo kaikesta uudesta, mutta hyvä fiilis kuitenkin! :)

      Poista