keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Gloria Fashion Show 2016

Mulla oli siis viime viikonloppuna ilo ja kunnia osallistua avustamaan järkkäämään yhdessä meidän huipputiimin kera Gloria Fashion Show 2016 tapahtumaa ja vaikka viikonloppu oli hektinen ja rankka, oli se kaiken sen vaivan arvoinen. Meillä oli ihan mielettömän kivaa ja oli hauska päästä seuraamaan kulisseista, kun moinen tapahtuma syntyi pala palalta ja sitten nautiskeltiinkin vain koko työn jäljestä.

048

007

005

Näitä väännettiinkin liukuhihnatekniikalla lähemmäs parituhatta kappaletta. :D

001

Välillä piti tankata!

019

028

033

Perjantaina marssittiin porukalla yhdeksältä aamulla kaapelitehtaalle ja siellä vieteltiinkin sitten aikaa illan showhun asti. Perjantain kutsuvierastilaisuus onnistui mielestäni aivan mielettömän hyvin ja päästiin itsekin katsomaan näytös alusta loppuun. Oon ollut muutaman kerran ennenkin muotinäytöksissä, mutta tää oli ihan omaa luokkaansa!

092

142

Tykkäsin siistä, miten muotinäytökseen oltiin nähty todella vaivaa ja upeiden vaatemallistojen lisäksi päästiin katselemaan useita eri mielettömän taitavia esityksiä akrobatiasta musiikilliseen lahjakkuuteen.

188

Yleisön joukosta saikin kuulla paljon kehuja siitä, miten näytös oli yllättänyt ja kahlinnut mielenkiinnon ja omastakin mielestäni näytöksissä vallitsi todella hyvä tunnelma niin esiintyjien ja mallien osalta kuin yleisönkin osalta. Tunnelma oli jotenkin tosi rento ja iloinen, mutta silti niin ammattitaitoinen.

206

Muotinäytöksen jälkeen pääsi vielä nautiskelemaan eri yritysten pisteiden tarjonnasta ja paikalta löytyikin mm. magnumin jäätelöbaari

194

058

077

091

Valitsin jädeeni maitosuklaa pohjan ja täytteiksi kuivattuja hedelmiä, mansikoita ja pistaasipähkinöitä. One word - NAM.

037

039

Lansonin juomapiste

205

052

Nivean piste ja upea macarons taideteos

196

Radleyn syksyinen mallisto

214

Meikkipiste

202

Ja paljon muuta upeaa ja viihdyttävää.

Perjantaina en voinut osallistua kovin myöhään iltakemuihin, sillä mulla oli jo vähän kuuden jälkeen seuraavalle aamulle töitä kaupalla. Aamuvuoron selätettyäni suuntasinkin samantien kotiin vaihtamaan vaatteet ja takaisin Kaapelitehtaalle hoitelemaan järjestelyitä Lauantain Showta varten! :D Sain onneksi Annin, Isben, Aden ja Marin mukaani auttamaan juoksevissa asioissa, joten hektinen meno ei tuntunut ihan niin raskaalta!

044

Henkilökunnan asukoodina toimi koko musta ja noudatinkin sitä sitten päästä varpaisiin. Tää ei ollut hankala homma, sillä oon pukeutunut muutenkin nyt alkaneen syksyn aikana laittoman usein pelkkään mustaan.

048

Hankin tapahtumaa varten ensimmäistä kertaa elämässäni tuollaiset siistimmät leveät housut ja tykkään noista ihan tajuttoman paljon! Mukavat jalassa ja mielestäni myös tyylikkään näköiset.

059

 Black Lace Crop Blouse
Laukku - Vero Moda
Housut - Bik Bok

045

Yläosana taas toimi yhteistyökumppaniltani SheIn:ltä saatu pitsinen musta paita. Paita valloitti välittömästi mun sydämen ja sitä nähdäänkin varmasti osana monissa syksyisten viikonloppujen asukokonaisuuksissa. ;)

126

211

Lauantaina ovet olivat siis avoinna lipun hankkineelle yleisölle ja näytöksiä oli peräti kolme kappaletta. Niiden välissä saatiin sitten juosta hikihatussa järjestelemässä sali uudelleen näytöksiä varten, mutta homma hoitui isolla ja tehokkaalla porukalla sutjakkaasti.

233

Ensi vuonna aion ehdottomasti osallistua myös kyseiseen tapahtumaan, sillä tuo oli mun mielestä aivan ihana piriste alkavaan syksyyn ja iloinen mieli on seurannut mua pitkälle koko tätä seuraavaa viikkoakin. :) Kiitos tytöt vielä avusta ja ensi vuonna uudestaan! <3 

17 kommenttia:

 1. Muotinäytös vaikuttaa kyllä kaiken somen perusteella olleen menestys ja varsin hauskan näköinen tapahtuma :) musta nuo asialliset housut tasapainottaa kivasti vähän nuorekkaampaa paitavalintaa. Kaunis asu sulla ollut kokonaisuudessaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin oon bongaillut paljon positiivista palautetta muiltakin! :) Voi kiitos kovasti! :)

   Poista
 2. Tämä on ehkä asiaton kysymys, mutta ootko huomannut olisiko sun rinnat pienentyneet kun oot lisännyt (aerobista) treeniä ja jos on, niin haittaako sua se asia? Itselläni kun on ikuinen dilemma se, että haluaisin matalan rasvaprosentin ja kunnon lihaserottuvuuden, mutta samalla ne naiselliset muodot joihin sitä rasvaa kuitenkin tarvitsee. Ah, voisipa sitä rasvaa polttaa vain niistä kohdista mistä haluaa! :'D

  Ihana asu muuten! Ja noi sun hiukset *sydänsilmäemoji*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti on tapahtunut muutosta ylipäätään salilla käymisen aloitettuani, vaikka en aerobista mitenkään erityisesti treeneissäni painotakaan. Musta muutos on kuitenkin ollut ihan positiivinen, sillä mun mielestä paidat ja varsinkin topit istuu jotenkin kauniimmin ja sirommin kun rintavarustuskaan ei ole ihan niin uhkea! :D Tasapaino kaikessa, en haluaisi tämän matalampaa rasvaprosenttia kuitenkaan, sillä tykkään myös niistä naisellisista muodoista silti! :) Kiitos kiitos <3 :')

   Poista
 3. Musta on aika mauttoman näköistä, kun on pelkkä pitsipaita rintaliivien päällä. Ei kovin tyylikästä mennä täysin rintaliivit vilkkuen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi salamavalo oikeasti hämää pahasti sitä, miltä paita oikeasti näytti päällä mustien liivien kanssa, mutta ajattelin, etteivät nämä kuvatkaan nyt niin pahoja silti olleet. Pitsi ei ollut noin läpikuultavan näköinen oikeasti! :D Mut joo ymmärrän, että liivien läpi näkyminen on vähän ehkä siinä rajamailla, että onko ihan ok ja samaa itsekin pohdiskelin kotosalla, mutta päätin repaista kun oli kiire lähteä järkkäilemään tapahtumaa! :D

   Poista
  2. Ei tuo paita minusta pahalta näytä :D tuokinhan on ihan makuasia, että haluaako olla pelkällä pitsipaidalla vai laittaako jonkun topin väliin.. Kauneus on katsojan silmässä ;D

   Poista
  3. Nimenomaan! Kaikilla oma makunsa... :)

   Poista
 4. http://susannamustajarvi.com/blog/2016/09/21/naiset-alkaa-esineellistako-itseanne/ mitä mieltä oot tästä kirjoituksesta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitikin jo lukea toistamiseen ennen kuin vastaan! Elikä todellakin hyviä pointteja ehdottomasti kirjoituksessa. Mun mielestä ehkä hitusen kärkäs teksti kuitenkin, ottaen huomioon, että kirjoittaja tekee itse hommia joissa joutuu esitellä juurikin kehoansa. Ymmärrän kuitenkin pointin, että palkkaa saadessa ja ammattilaisena siinä on jotakin järkeä. Mä en itse tykkää ajatella noin vahvasti puoleen tai toiseen, vaan ajattelen niin, että kukin tallaa tavallaan, eikä se mun päivääni hetkauta sen kummemmin. :)

   Poista
 5. http://m.iltalehti.fi/mieli/2016091922342931_md.shtml Hih tulit mieleen !:D<3 Kiinnostuin klikkaamaan, ku itekin kallistun myös aika usein melankolisiin saundeihin, että mitähän se tarkoittaakaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haahaha eikää! :D <3 No mukava lukea, ettei kyse oo mistään piilevästä masennuksesta, kun moinen musiikki niin miellyttää! :DD

   Poista
 6. Mun mielestä aivan ihana asu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmusti Emmi! <3 Mäkin tykkäsin kyllä itse! :)

   Poista
 7. Hei minkä nimiset noi aun housut on, ne on nimittäin ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, mä en nyt löytänyt noita edes netistä, mutta nuo olivat ihan uutuuksia siellä, joten varmasti liikkeestä kysymällä löytyy! :) niitä oli myös ainakin vihreinä Kampin Bik Bokissa. On kyllä superkivat! :)

   Poista
 8. Hei! :)

  Haluaisin tietää, mitä opiskelet (ja missä) ja mihin olet suuntautunut? :)

  VastaaPoista