torstai 1. syyskuuta 2016

Mitä uutta syksyyn?

Käteen jäi niin paljon hauskoja ja hyviä muistoja kesästä, että voin toivottaa hyvillä mielin syksyn tervetulleeksi! Mun mielestä ilmassa on ollut jo muutaman viikon ajan ihan selkeästi alkavan syksyn tuntu ja vaikka kesän päättyminen aina vähän kurjaa onkin, oon kyllä valmis tähänkin vaiheeseen vuotta. Tilannetta ehkä helpottaa se, että mulla on tälle syksylle paljon kaikenlaista uutta ja jännittävää toimintaa alkamassa ja osittain jo käynnissäkin.

1696

1617

Aloitin siis melkein pari viikkoa sitten mun työharkan PR alalla. Ala kiinnostaa mua tällä hetkellä ihan valtavasti ja oikeastaan kaikki jutut, joita ollaan tähän mennessä ehditty tehdä, on ollut musta enemmänkin mielenkiintoista puuhaa kuin työltä tuntuvaa puurtamista.

1683

Syksystäni on tulossa kieltämättä todella kiireinen ja varmasti myös rankka, sillä harkkapaikkani lisäksi joudun käydä palkkatöissä viikonloput ja joitakin iltoja viikolla. Tämähän tarkoittaa sitä, että mulla ei jää viikkoihin yhtäkään vapaapäivää, mutta oon tähän valmis! Näin mennään siis tämä syksy jouluun asti ja vaikka hommia on paljon, mä otan tästä kaiken ilon irti. Haasteet on tehty selätettäviksi ja aion selviytyä kunnialla läpi talvikaudesta.

1538

Uskonkin, että kovasta tahdista huolimatta syksystäni on tulossa erittäin inspiroiva, opettavainen ja mielenkiintoinen ja kunhan tiukempaan rytmiin tottuu, oppii varmasti ottamaan sitä omaakin aikaa ihan riittävästi päiviin.

1692

Mulla on myös tällä hetkellä kaikenlaisia omia pieniä projekteja käynnissä, joista kuulette varmasti lisää bloginkin puolella, kunhan on niiden aika, ja tämäkin tuo osaltaan omaa jännitystä ja hauskuutta pimeälle kaudelle. Jotenkin nyt on sellainen olo, että edessä on kaikenlaista siistiä, joista en vielä itsekään ota täysin selvää, mutta fiilikset on superhyvät ja odottavaiset.

1623


1688

Syyskuun ensimmäisenä päivänä on hyvä aloittaa myös kesän pöhinöiden puistelu ja ottaa taas hieman selkeämpi rytmi treenaamiseen, ruokavalioon ja elämäntapoihin ylipäätään. Heti ensimmäisenä aion suunnata tänään kalenteri ostoksille, johon saa kirjattua hyvin viikon tavoitteita elämän eri osa-alueiden suhteen. Mun mielestä viikko on heti paljon selkeämpi, kun on ruksannut viikon suunnitelmat ylös konkreettisesti kalenterin sivuille!

1662

1700

Oon myös osittain huomaamattani, osittain ihan omasta tahdostanikin aloittanut astetta kasvisruokapainoitteisemman ruokavalion. Kasvissyöjäksi en rupea, mutta lihan kulutuksen vähentäminen ja kasvisruokapäivät ovat mielestäni erittäin tervetullut lisäys syksyyn. Ehkäpä toteutan tänä vuonna uudestaan myös lihattoman lokakuun. Ajattelin rustata erään lukijan toiveesta myös ensi viikolla ruokapäiviksen blogin puolelle tulevalta viikolta, jotta näette vähän, miltä kiireisen syksyn ruokavalio näyttää täällä päin! :D

1653

1704

Syksyn alkamisessa on aina sitä uutuuden hehkua, kuin myös tänäkin vuonna, ja se kaikki uusi on mielestäni ihanan virkistävää ja jännittävää. Monella alkaa jälleen uusi (tai vanha) koulu, työ tai vaikkapa harrastus ja kaikki arkirutiinit lähtee taas rullaamaan käyntiin heppoisemman kesän jäljiltä. Jos tämän kaiken uuden ottaa oikealla asenteella vastaan, voi pimeä syksykin olla yllättävän energinen ja tehokas. Kivaa syksyn ensimmäistä päivää jokaiselle! Toivottavasti jaksatte pitää mielet valoisina, vaikka päivät eivät paistaisikaan enää yhtä kirkkaina. <3 

30 kommenttia:

  1. Moikka! Minkälaisista harkkatöistä on kyse? Olen itse lukiolainen, joka ei vielä tiedä mihin seuraavaksi suuntaisi, joten olisi kiva kuulla minkälaiselle alalle oot lähdössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muoti-alan PR hommia siis, eli kaikenlaista tapahtumien järjestämisestä vaatteiden ja asusteiden vuokraamiseen! :) Opiskelen itse siis liiketaloutta, eli sai aika vapaasti valita harkkapaikan, kunhan sitä liiketoimintaa tapahtuu! :) Voisin hyvinkin olla tulevaisuudessa kiinnostunut vastaavanlaisista hommista ihan tosissaan. :)

      Poista
    2. No mutta nuo hommathan sopis sulle varmaan ku nenä päähän :D

      Poista
    3. Nää on kyllä tuntunut niin omalta jutulta! :)

      Poista
  2. Kuinka paljon sulla on opintoja vielä jäljellä? Ja onko teillä yksi vai useampi harjoittelu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on noin 1,5v-2v jäljellä, riippuen ihan omasta tahdistani! :) 2 harkkaa, jotka vedän nyt putkeen tässä syksy-talvikaudella. :)

      Poista
  3. Ootko sä treenannut enemmän ja/tai syönyt kevyemmin viime aikoina? Sun kroppa on niiiin timminä ja tikissä! Upea. Ja kasvisruokapainotteinen ruokavalio kuulostaa tosi hyvältä. Haluaisitko kertoa tästä enemmän omassa listauksessa, kiinnostaa mm että onko terveydelliset vai eettiset syyt lähtökohtana yms :) ruokajutut on aina mielenkiintoisia kun ruoka kuitenkin on iso osa kaikkien arkea :D joten ruokapäikkykin on tosi kiva. Ja oot muuten ihailtavan reipas töiden suhteen :)

    Minäkin suuntaan tänään kalenteri ostoksille, kiitos kun muistutit :D ihanaa syksyn alkua ihanalle essille <3

    Toivoo Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos kovasti monipuolisesta ja positiivisesta kommentista Jenni! :) olipa kiva saada kehuja kroppatilanteesta, mutta aikalailla samalla tavalla menty kuin aikaisemminkin. Ehkä vähän kevyemmin tullut syötyä, kun tosiaan tuo lihakin on jäänyt nyt vähemmälle, mutta salibuumi on tässä vasta taas alkamassa ja ruokailujakin varmaan lisättävä samalla, jotta energiaa riittää! :) Voisin kertoa vähän enemmän ruokajutuista tulevassa ruokapäivis postauksessa sitten, vaikka ei mulla mitään kovin mullistavaa mainittavaa aiheesta ehkä olekaan. :D Ihan huippua syksyä sulle myös <3 ja muutes mulla unohtui se kalenteri tänään nyt kuitenkin, voih! :D

      Poista
  4. Saanko udella miksi joudut käymään töissä viikonloppuisin, taloudellisista syistäkö?
    Anyways, syksysi vaikuttaa kiireiseltä, mutta mielenkiintoiselta. :) Toivon mukaan ehdit kuitenkin meillekin tulla kirjoittelemaan. :) ja huhhuh mitä kuvia, on sulla vaan huikee kroppa! Olispa itselläkin itsekuria moiseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksipä juuri! Harkka on palkaton, joten tienattava on sitten viikonloppuisin ja iltaisin. :) Joo, mun syksy tulee olemaan varmastikin kiireisempi kuin ikinä, mut uskon että saan aikaa blogillekin, kunhan vaan tottuu tähän, että on vaan vähemmän sitä hölläilyaikaa! :D Kiitos hirmusti, aloitapa vaikka nyt heti syksyllä pienillä muutoksilla, niin keväällä voit olla jo lähempänä tavoitteitasi! ;) <3

      Poista
    2. Tosi ärsyttävää, että noi työharjoittelut ovat enimmäkseen palkattomia. Tuntuu todella epäreilulta, kun kuitenkin painaa töitä tosissaan. Täytyy kyllä itse asiassa onnitella harkkapaikasta, koska palkattomatkin ovat nykyään kiven alla. Palkalliset ovat suuria harvinaisuuksia, muutaman tiedän. Kivaa syksyä ja tarmon toivotukset.

      Poista
    3. On kyllä mustakin tosi harmillista! Voisi mielestäni saada edes jotain alennettua harkkari- palkkaa, vaikka ei ihan normaalia palkkaa saisikaan! Motivois varmaan monia enemmän. :) Kiitos paljon ja ihanaa syksyä sulle myös <3

      Poista
  5. Tsemppiä syksyyn! Itesekkin tein 5kk täysipäiväistä harjottelua ja päälle töitä kaupassa 20-30 tuntia viikossa. Mielettömän rankkaa ja ei todellakaan mitään herkkua :D paljon jaksamisia siis. Paras vinkkini on muistaa nähdä kavereita kaiken härdellin keskellä! Olisi kiva saada postausta (jos kiireltä ehdit) venyttely rutiineistasi sillä olet useamminkin nyt maininnyt haluavasi parantaa sitä :) Ihana hyvän mielen syksy postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huiii, kuulostaa tosi rankalta tuo sunkin harkka-ajan rytmi! Koitan kyllä mahdollisimman paljon touhuta kaikkea kivaa ja piristävää työpäivien jälkeen, jotta ei ala arki maistua puulta! :D Voisin joo jotain venyttelystäkin kirjoitella! Ihan hyvin sujunut nyt nimittäin venyttelyiden mukaan ottaminen viikkoihin. :) Kiitos kivasta kommentista <3

      Poista
  6. Olipa kiva ja posiitivinen postaus. Syksyssä on aina jotain uuden alun tuntua ja taikaa. :)
    Hieman hassu kysymys, mutta mikä on sun reiden ja käden ympärysmitta? Näyttävät hoikilta mutta kuitenkin lihaserottavuutta löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin kutsuin sitä just tässä jokunen päivä sitten syksyn taiaksi! Jotenkin vähän sama meininki kuin kevään alku, uutta ja puhdistavaa! :) Hehee, mulla ei oo kyllä aavistustakaan mun reiden ja käden ympäryksestä, kun en omista mittanauhaakaan, mut oon aika tämmönen minikokoinen tapaus kyllä. Taskuraketti :'D

      Poista
  7. Mistä noi ihanat urheilurintsikat on? Ja mitä kokoa käytät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kuule ihan vaan New Yorkerista! Tais olla 4,99 ja eivät kyllä sitten tue kovinkaan hyvin, mut hei kivan näköiset sentään... :D Käytän kokoa S. :)

      Poista
  8. Jesjes ruokapäiväkirjaa! Toivottavasti laitat sen yhteyteen reseptejä :-) taisin viikko sitten kerätä sun blogista kaikki itteäni kiinnostavat reseptit ylös muistitikulle ja niitä tuli 18 sivua wordiin! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah oikeesti!? Hehee, en oo ikinä ees ajatellut, miten monta reseptiä mulla saattaakaan olla täällä jo kasassa! :D kiva kuulla, että oot tykännyt ja reseptejä tulee varmasti paljon jatkossakin ja myös tulevaan ruokapäivikseen! :)

      Poista
  9. Onko liian henkilökohtainen kysymys udella, että missä olet "oikeissa töissä"? Tai jos et tarkkaa paikkaa halua kertoa, niin että minkä alan/millaisissa töissä olet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaupassa oon töissä ollut opiskeluiden ohella jo 5 vuoden verran. :)

      Poista
  10. Jee, sun ruokapäiväkirjat on kyllä ihan parhautta! En tajuu miten oon voinu ikinä elää ilman sun blogia... Hah, no ei kai sentään, mutta siis lyhyesti ja ytimekkäästi sun blogi on ihan huippu ja oon niin onnellinen, että aikanaan aloin tätä sun blogia seurailemaan :) Ensivaikutelma on kyllä muuttunut positiivisessa mielessä ihan älyttömästi susta ja sun blogista! Joten kiitos! Ihanaa syksyä sulle :)

    -Jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vau Jaana kiitos, ihana kuulla! :') <3 haahah kiva, että sieltä löytyy noin mukavia lukijoitakin, ilo kirjoitella. :) Kivaa syksyä sullekin!

      Poista
  11. Näytät taas upeelta huhhuh!! Oot kyllä niin tikissä! Oon kans innoissani syksyn alusta (vaikka kesän hyvästeleminen haikeeta onkin), kun pääsee taas paremmin rutiineihin kiinni ja treenaamaan säännöllisemmin yms :) Tsemppiä tosi paljon sun syksyyn ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusti pilvi! <3 jooo, mulla on moti kans nyt ihan katossa ja maanantaina lähtee taas kunnon treenilife käyntiin! ;) Sulle kans huippua ja ahkeraa syksyä! Tuuhan taas jatkossakin silloin tällöin höpisemään kuulumisia kommenttiboksin puolelle! :D <3

      Poista
    2. Haluisin niin paljon takas salille! Oon ollut nyt jo muutaman viikon kipeenä enkä oo päässyt treenaileen :( haha joo pitää taas vähän tsempata asian suhteen! <3

      Poista
    3. Toi on kyllä ikävää, kun olis moti kohdillaan, mut sitten sairastuu ja joutuu pitää pakkotaukoa salista! :( Mulla käynyt kans muutamana syksynä just samalla tavalla... ja jos menee liian aikaisin sinne salille huhkimaan, niin se flunssa vaan jää semmoseksi ärsyttäväksi pitkittyneeksi, joten lepää nyt kunnolla pöpöt ensin pois! :) <3

      Poista
  12. Heeei mistä nuo treenihousut? Tosi kivan näköiset! Onko hyvät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Treenihousut on joku pari viikkoa sitten ginatricotista ostettu! Uutuus treenivaatteita oli, joten luulis vielä löytyvän. :) Tosi mukavat, joustavat ja silti napakat jalassa! Suosittelen <3

      Poista