sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Uutuuksia

Heei, mä en oo pitkään aikaan jakanut täällä mitään ostos-, suosikki- tai muuta materialistisen onnellisuuden täyteistä postausta, joten ajattelin jakaa tänne hieman viime aikoina saamiani tai hankkimiani asioita ennen kuin alan hamstraamaan täältä Thaimaasta tavaraa itselleni! :D En myöskään jaksanut/ehtinyt alkaa vielä kirjoittamaan siitä, mitä kaikkea täällä on ehtinyt tapahtua tähän päivään mennessä, sillä lähdetään kohta vetämään salitreeni pois alta ja huomenna suunnataan kouluun aikaisin aamusta. Kuulumisista kirjoittelen lisää ensi viikon puolella. ;)

Kauneudenhoito

Volyymiripset

Elikäs viime kesänä mä ihan hitusen koukutuin ripsienpidennyksiin, sillä paras ystäväni Ninni taikoi mulle sellaisia kestoripsiä, etten enää malttanut olla ilmankaan!

012

043

Siihen tottui vain niin nopeasti, ettei silmien kanssa tarvinnut nähdä vaivaa ja näytti silti oikealta säihkysilmältä joka aamu herätessä.

023

Vannoin kuitenkin pitäytyväni normeissa, kunnes Sonja otti itselleen Ninnillä volyymit ja rakastuin niihen välittömästi. Seuraavalla huollolla mullakin oli volyymit. :D

044

Iloisia uutisia muutenkin Volyymeiden ystäville Hyvinkäältä päin! Ninni on nimittäin alkanut tehdä vuodenvaihteen jälkeen ripsiä myös muille kuin tuttavilleen Parturi-kampaamo Voxyhairissa Hyvinkään Willassa. Sinne vain hoitamaan räpsyt kuntoon uuden vuoden kunniaksi! ;)

Kookosöljy

Täähän ei mikään uusi tuttavuus ollut, mutta mun vanha Cocovin kookosöljyputeli lensi roskikseen muuton yhteydessä ja uuden hankkiminen oli unohtunut kokonaan. Nyt sain kuitenkin taikalitkun takaisin kotiini ja elämä hymyilee jälleen!

104

Oon joskus aikaisemminkin hehkutellut tämän monipuolisia käyttömahdollisuuksia, mutta laitetaas nyt vielä kertaalleen, jos joltakin on sattunut menemään vielä ohi.

106

- Keittiö. Kookosöljyä voi siis käyttää hyvin ruuanlaitossa varsinkin makeiden herkkujen valmistuksessa. Paistan monesti banaaniletut tällä, sillä tästä tulee ihanasti kookoksista makua vielä mukaan

- Hiukset. Sivelen kookosöljyä varmaan kerran viikossa latvoihini, sillä se kosteuttaa ja hoitaa kuivia latvoja ja tuo niihin kiiltoa

- Hampaat ja suun hygienia. Purskuttelemalla kookosöljyä joka aamu 15 minuutin ajan suussa ja sylkemällä sen jälkeen pois varmistetaan aamuisin bakteerien poistuminen suusta, hoidetaan ikenet kuntoon ja valkaistaan hampaista värjäymiä tehokkaasti. Kysäisinkin aikoinaan ystäväni valkoisten hampaiden salaisuutta ja kookosöljyhän sieltä saatiin vastaukseksi! Oon itse ollut vain aivan liian laiska tämän purskuttelun kanssa, mutta purkki on onneksi täällä matkassa mukanani! ;)

- Ihonhoito. Kookosöljy kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Hieron sitä monesti aamuisin käsiini ja kun se on vähän ehtinyt imeytyä saatan sivellä sitä kevyesti käsillä kasvoillenikin ennen meikkaamista. Myös säärien sheivausta avittamaan voi sivellä ensin kerroksen kookosöljyä jalkoihin!

109

Sävytystä hiuksille

058

Tätä KC Professional Color Mask - Pearl sävytettä oltiin kehuttu mulle jo kauan aikaa sitten, mutta sain vasta nyt viimeisten kuukausien aikana aikaiseksi kokeilla tätä itsekin. Tykkäsin tästä ihan valtavasti ja oonkin käyttänyt kyseisen purkin jo loppuun asti. Mielestäni tämä oli ihanan hoitava samalla kun veti hiusten sävyn asteen viileämmäksi.

283

Sitten jos haluaa vähän jytympää meininkiä ja reippaammalla kädellä viilentää sävyä, voi ottaa avuksi Fudge Clean Blonde hopeashampoon ja hoitoaineen! Näillä ei tarvitse kauan antaa vaikuttaa, kun sävy viilenee jo muutamalla asteella. Kampaaja ystäväni Ninni itseasiassa suositteli näitä mulle ja ostikin vieläpä nämä purkit mulle synttärilahjaksi. :')

042

Tykkään vetaista näillä silloin tällöin ennen viikonloppua hiukset vähän viileämmän sävyisiksi.

Tyttöjen juttuja


Huulipunasuosikki 

026

024



Viva La Divan - Summer Queen huulipuna on ollut mulla käytössä jo muutaman vuoden verran lähes päivittäin. Mun piti käydä varmuuden vuoksi ostamassa extrapuna reissuun matkaan, mutta nyt meikkipussia penkoessani huomasin, että mulla oli tuolla vielä kolmaskin avaamaton puna jo valmiiksi! Noh, eipähän lopu ikävästi kesken reissun! :D

028

Usein tykkään käyttää tätä kyseistä punaa kuitenkin sekoitettuna johonkin hieman tummempaan huulipunaan tai kiiltoon. Tämä saa sellaisen kivan nuden/persikkaisen pohjan, jonka päälle voi sitten hieman syventää sävyä vaikkapa jollakin tummemman oranssilla huulikiillolla.

Rakkaustuoksu

091  

Olin lainannut Adeliinalle aurinkopuuterihuiskuani ja sen jälkeen suti tuoksui kokonaisen viikon verran aivan ihanalta! Seuraavan kerran tavatessamme tiedustelin, että mistä tuoksusta oikein oli kyse ja Cacharel - Amor Amor sieltä saatiin sitten vastaukseksi. Kicksin kantis alekupungin saatuani marssin sitten välittömästi ostamaan kyseisen tuoksun ja mun tekis mieli ruiskutella sitä jatkuvasti lisää itseeni.

098

Tarvitsin juuri sopivasti reissuun mukaan pienemmän hajuveden, sillä kaikki aikaisempani ovat ihan jättikokoja. Tämän hankinta tuli sitten siinäkin mielessä oikein hyvään saumaan!


Vaatekaapin uutuudet

Just do it

089

Nikenikenike. Vaatemakuni urheilurintamalla on selvä! Kun sain tilata yhteistyökumppaniltani House Of Brandonilta pari vaatetta, katseeni kiinnittyi välittömästi näihin kahteen kappaleeseen.

Niken lyhyt musta urheilutoppi oli päässyt loppumaan sivuilta, mutta (täältä) löytyy vastaava pinkkinä ja valkoisia ja neonkeltaisiakin oli vielä jäljellä!

Pitkät mustat trikoot pinkeillä raidoilla löytyy (täältä)! 

Housut jäi pituutensa vuoksi reissun ajaksi kotiin odottelemaan viileämpiä treenisäitä, mutta toppi lähti mukaan tervehtimään aamuisia rantakävelyitä ja viidakkoretkiä! ;)

Lisää Croppia


022

Oon niin hurahtanut... koskakohan tää mun croptop buumi menee ohi. :D Tällä hetkellä kuitenkin oon jatkanut näiden hamstraamista eri väreissä ja muodoissa ja tässä kaksin kappalein uusia ihanuuksia juhlapukeutumiseeni. Kultainen croppis löytyi H&M:ltä 9,95€ ja pitsihäkkyrän bongasin BikBokin alennuksista 4,95€.

Siinähän sitä taas olikin kasa kaikenmoista pientä arjen piristäjää ja oonkin ollut viime aikoina ihan tyytyväinen siihen, etten ole ostellut kovinkaan paljon mitään turhuuksia, joille ei olisi tullut minkäänlaista käyttöä. Näitä yllä olevia juttuja oon nimittäin ehtinyt käyttää lähipäivinä jo vaikka kuinka ja uskon että niille tulee käyttöä jatkossakin! :) Löytyykö muilta samoja luottotuotteita tai kestosuosikeita ja uusia rakkauksia?

Ps. Täällä menee kaikki ihan superhyvin edelleen! Eiköhän me se vatsatauti tai vastaava napata jostakin mukaan, kun eihän sitä vaan kaikki voi sujua näin ongelmitta ja vaivattomasti! :D Kirjoittelen pian lisää UV:sta, ensimmäisistä koulupäivistä ja muista jutuista. Kuulemisiin. <3

22 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja ihanaa thaikkureissua! <3 mistä oot muuten löytänyt tota viva la divan huulipunaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! :) Kiitos kovasti <3 Viva La Divan huulipunia löytyy ainakin Kicksistä! :)

      Poista
  2. Ihania ostoksia olet saanut kerättyä itellesi! :) mun on nyt ehkä pakko hankkia toi kookosöljy, että pääsen kokeilemaan sen monipuolisuutta! Ihanaa kuulla, että siellä kaikki sujuu hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh! :) Joo lisääppä kookosöljy heti ostoslistasi ykköseksi! Semmoinen tehotuote! :D

      Poista
  3. Mistä tota vivalavida huilipunaa saa ostettua! :)

    VastaaPoista
  4. Urheilutoppi? Eiks noi oo enemmänki urheilurintsikat/liivit ja ton päälle laitetaan toppi???? Vai menisköhä just ja just thaimaas topista hmmm.. ehkä sun kropalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh! Joo on siis urheilurintsikat kyseessä, mutta otin tuosta tarkoituksella sen verran ison koon tätä Thaimaan reissua silmällä pitäen, että voin pitää sitä lyhyenä urheilutoppina, kun täällä saattaa tulla tilanteita, että olis kiva lähteä metsästämään rusketusta urheilun muodossa! :D Mulla on myös paljon sellaisia tosi löysiä biitsitoppeja, jotka on kiva heittää tuollaisen päälle roikkumaan. :)

      Poista
  5. Mistä tota viva la divaa saa?:)

    VastaaPoista
  6. Onko sielä kello 5 tuntia edellä suomen aikaan verrattuna? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo! Vähän vaikea aina ajoittaa viestittelyt ja muut yhteydenpidot Suomeen oikein. :D

      Poista
  7. Kivoja juttuja:) Itekki oon aikonu ostaa tuota kookosöljyä, mutten oo vieläkään ostanu, mutta nyt varsinki täytyy sitä hommata kerta se on nuin monipuolista ainetta:D Ihania nuo croptopit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkiä vaan hommaamaan, mullakin meni aikansa ennen kuin sain hankittua, mutta on joka euron arvoinen! Tuo Cocovi on vieläpä melko kallis purkki, mutta sitä löytyy muiltakin merkeiltä halvempana. :) Mä voisin ostaa varmaan satoja erilaisia croppeja! :'D

      Poista
  8. sinulla on kyllä oikein seksikkäät pusuhuulet muiskis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haahah mulla on kyllä aika pikkuhuulet, mutta sopiipa tähän pieneen nykerönaamaan sopivasti :DD

      Poista
  9. siis miten tota kookosöljyä purskutellaan? saattaa olla tyhmä kysymys mutta multa meni jotenkin ohi, kun eikö toi ole kiinteää ja sula kämmenelle niin pystyykö sillä muka purskutella? :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teelusikallinen suuhun ja siellä se sulaa sekunnissa! :D sitten vaan purskuttelet niinku vettä purskuttelis. :)

      Poista
  10. Eilen hankkisin oman summer queen huulipunan! Ihana väri <3 oot niin kaunis! Oon seurannu sun blogia vuoden verran.. Jotenkin sama postaus meiniki katosi kun erosit..niin ei ollutkaan enää se sama mitä viimeksi..mut nyt oon taas alkanu seuraamaan sun blogia aktiivisesti, kun luin että menit ulkomaille kouluun? :) tunnut niin ihanalta ihmiseltä,jotenkin oikeen hehkut positiivisuutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykästyit siihen myös! :) <3 joo oli vähän mahdotonta jatkaa yhtä aktiivista postaustahtia, kun tuli ero poikaystävän kanssa, sisko muutti Vaasaan ja minä itse Hki joten kaverit jäi Järvenpäähän suurin osa ja ei viitsinyt pelkkiä peilikuviakaan itsestään vain räpsiä ja syksykin alkoi niin kokoajan huono kuvausvalo! :D täällä aikaa, tapahtumaa, kuvaajia, kuvattavaa ja valoa! :D oon joo nyt 4,5 kk Thaimaassa koulussa :) <3

      Poista
    2. Jep, Ymmärrettävää :) Ihanaa opiskelu aikaa! <3

      Poista
    3. :) <3 kiitos oikein kovasti!

      Poista