tiistai 12. tammikuuta 2016

Patong Beach

Terveiset Thaikuista sängyn pohjalta!

Eilen justiinsa päivittelin tytöille, miten hassua on, että kukaan meistä ei ole vielä saanut kunnon vatsatautia täällä ollessamme. Manasinpa siinä samalla ilmeisesti itseni, nimittäin viime yönä alkoi sitten ihan tajuton kuumeilu, kylmä hiki ja oksentelu. Lopulta siirryin nukkumaan tuonne vessan lattialle tyynyni ja peittoni kanssa. Voin sanoa, että tämän paikallisen ruuan oksentelu on ehkä pahinta mitä tiedän! Kokonaisia chilipalasia tuli oksentelun mukana ja kurkkua poltti ihan vietävästi. Tämän päiväinen koulupäivä piti skipata ja ihanat tytöt toivat mulle ruokiksella jotakin riisikeittoa ja jauhepusseja joiden kuuluisi nesteyttää elimistöä. Olo on tällä hetkellä ihan ok ja toivonkin, että tää bakteeri taistellaan nopeasti pois kehosta! :)

Ollaan oltu täällä nyt tasan kaksi viikkoa ja naurattaa oikein, miten vähän ollaan oikeastaan ehditty kokea täällä! Vaikka meillä onkin vain pari koulupäivää viikossa, on ensimmäisten päivien ajan ollut jos jonkinmoista tapahtumaa kouluporukan kanssa ja on pitänyt ostella kämpille tarvittavia tavaroita, jos täällä meinataan tämä 4,5kk majailla. Ollaan nyt tultu vähän siihen tulokseen, että jatketaan näissä tämänhetkisissä asuntoloissa vielä toinenkin kuukausi, sillä nää on niin halvat, palvelu ja vartiointi pelaa, koulu on 10 minuutin kävelymatkan päässä ja huoneet ja ympäristö on toimivassa paketissa.

044

s2

s1

Vedettiin meille ensimmäiselle biitsipäivälle tuollaiset kivat lettikikkarat. Letitettiin vain pienille leteille hitusen kosteat hiukset edellisenä iltana ja aamulla päästettiin kikkurat vapauteen. Multa tosin lähti hyvin nopeasti nuo kiharat, kuten arvata osasin. Ärsyttävän suora tukka! :D

062

051

271

Viikon täällä majailtuamme pääsimme siis vihdoinkin ensimmäistä kertaa rannalle! Meidän asuntolothan eivät sijaitse rannalla, vaan rannalle täytyy lähteä kukkuloiden yli 15 minuutin ajomatka lähimmälle rannalle, joka meille on Patong Beach. Koulupäivät ja oheistoiminta saivat ensimmäisen viikon kulumaan rannattomalla linjalla, mutta nyt ollaan onneksi ehditty tuonne jo toistamiseenkin ja tällä viikolla kohteenamme on kehuttu Karon Beach! Toivottavasti paranen torstaihin mennessä, sillä ristimme sen kalenteriimme biitsipäiväksi ja tahdon päästä mukaan!

404

086

311

134

415

Patong Beach kuuluu rannoissa mielestäni kategoriaan ihan nätti. Se ei kuitenkaan riitä mulle, nyt kun Thaimaassa ollaan, vaan odottelen innolla niitä kaikkia paratiisirantoja, joita tiedän täällä lymyilevän! :D Patongin hiekka on vaaleaa ja sileää, vesi ihan mukavan kirkasta ja lämmintä ja roskiakaan ei nyt ihan hirveästi joudu bongailla. Ihmisiä taas on ehkä vähän liikaa ja kaiken maailman kaupustelijat hyökkäävät aina uusien tulokkaiden kimppuun.

437

Kaupustelijoihin oon tosin aina itse langennutkin ja milloin mulla on kourassa jotakin pähkinöitä, hedelmiä tai aurinkotuolitkin ostettiin itsellemme päiväksi toissapäivänä.


039

Ostettiinpa rantakojusta myös tuollaiset värikkäät huivit, joista saa helposti hiekan pudisteltua, ne kuivuvat nopeasti ja ne voi vetaista rantabaariin kivasti bikinien päälle. Hintaakin noilla taisi olla 150 bathin verran, joka vastaa noin 3 euroa. 

434

Onko ees vähän epäreilua hengailla täällä Saanan kanssa, joka ruskettui ehkä parissa päivässä tommoseksi pavuksi! Huhhuh... kohta en suostu sen kanssa enää yhteiskuviin. :D

419

333

Patongille pääsee kuitenkin meiltä tosi kätevästi myös bussilla ja musta on kiva kun siinä on lähellä sitten kaikki muukin häminä. Ollaankin molempina rantapäivinä käyty uiskentelun ja auringonoton jälkeen jossakin syömässä ja siirrytty sitten Bangla Roadille ja muille ostoskaduille shoppailemaan. 

366

367

117

071

122

Harmikseni en oo ehtinyt bongailla täällä vielä juuri mitään eksoottisia elukoita muutamaa gekkoa, torakkaa, koiraa, kissaa ja taskurapua lukuunottamatta! :D Odottelen vielä niitä apinoita ja hienoja lintuja innolla. Myrkylliset käärmeet ja muut vaaralliset oliot saavat pysyä poissa puolestani hamaan loppuun asti. :D

140

442

162

156

Iltasella Patong Beachin henki muuttuu täysin ja joka ilta onkin ihan valtavia bileitä. Paetaan yleensä kuitenkin pimeän tullen takaisin kotikulmille, jos ei olla juhlimaan ja pyöriskelemään jäämässä! Erilaiset valaistukset sytytetään ja musiikkien volymit käännetään täysille heti, kun pimeä yllättää!

Mitäs muuta sitä on sitten tullut touhuttua, jos kerran rannoille ei olla tämän enempää ehditty!

192



206


Yhtenä iltana vietettiin läheisessä The Cafeessa grillibileitä, joihin osallistui melkein koko vaihtariporukkamme! Päälle heitin rennot pitsivaippashortsit ja normi topin.

210


Saana taas puolestaan luotti pitsireunuksiseen yläosaan ja farkkushortseihin.... ja katsokaa nyt minkä värinen tuo on. Toiset ne vaan saa kaikki rusketusgeenit, jotka itseltä puuttuu! :D

224

Tarjolla bileissä oli erilaisia vartaita, parhaita niistä ihan vaan pelkät ananasvartaat, jotka on täällä ihan taivaallisen mehukkaita!

226

Täällä ollaan pidetty hyvin kiinni tipattomasta ja menty vesilinjalla bileistä toiseen! :D

233

Ja lisäksi saatiin erilaisia pastoja, kanasoosia, paistettua riisiä ja venäläistä salaattia. Noissa kemuissa aina alkuun on vähän jäissä, kun pitäisi uskaltaa alkaa höpötellä ihmisille englanniksi niitä näitä ja tuntuu, että kaikki vähäisetkin sanavarastot häviää välittömästi johonkin hornan tuuttiin. Ollaan nyt kuitenkin koitettu höpötellä ihmisten ilmoilla varsinkin englanniksi Suomityttöjeni kanssa keskenäänkin, jotta keskusteluumme on helppo liittyä ja tulee itseltäkin vähän luontevammin se englanti sitten kun sitä tarvitaan! :D Ollaan myös monesti menty vaikkapa luokissa tai noissa juhlissa hieman eri puolille istumaan, jotta ei alettaisi kokoajan höpötellä vain toisillemme porukalla. Todella mukavaa ja sosiaalista porukkaa meidän vaihtareiden joukosta kuitenkin löytyy ja meitä onkin täällä 20 saksalaista, 7 suomalaista, 2 ruotsalaista, 1 norjalainen, 1 kiinalainen ja 1 USA:lainen.

Jo seuraavana iltana oltiinkin sitten taas yhdessä ravintolassa istumassa iltaa luokkaporukan kesken ja siirryttiin sieltä suurella porukalla Bangla Roadin Seductioniin, jossa oli porukkaa tupaten täynnä! Mentiinkin jossakin vaiheessa terassille Saanan kanssa tiirailemaan Banglan katumeininkiä ja huh, miten siellä onkin menoa ja meininkiä. Kadulla kulkiessa törmää monen moneen ladyboyhyn, jotka ovat Banglalla tuttu näky ja kokoajan yritetään kaupata lippuja PingPong showhun. Käden heilautus ja huomiotta jättäminen saa kuitenkin kaupustelijat siirtymään nopeasti uusien turistien pariin.

146

148

150

PingPong shown ja Happy Ending Massageiden sijaan oonkin keskittynyt ostelemaan Banglalta ruokaa, vaatteita ja bikineitä, joita esittelen myöhemmin täällä ostospostauksen yhteydessä, jahka tuota tavaraa vielä hitusen kertyy esiteltäväksi! ;) Noita täytettyjä lettusia myyvät pikkukojut ovat yleinen näky katukuvassa ja nuo olivatkin oikea herkkujen herkku. Vähän jopa liian makea meidän makuumme, mutta ystävämme Sini osasi kertoa, että noidenkin maku on joissakin paikoissa aivan jumalainen verrattuna noihin meidän ostamiimme. Pitääkin siis kokeilla vielä pariin otteeseen uudestaankin eri paikoista! :D

Nyt vetaisen vielä pienet päikkärit, ennen kuin tytöt saapuvat koulusta, sillä olo kävi taas vähän heikohkommaksi tätä postausta kirjoitellessa. Mukavaa viikon jatkoa sinne kaikille ja toivottavasti vähän terveempää sellaista kuin meikäläisellä. <3 

42 kommenttia:

  1. Parane pian <3
    ps. mulle voi myös ostaa bikineitä tuliaisiksi ;) (niitä kun ei vielä ole kuin "muutamat")

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkaa jo helpottaa itseasiassa! :) <3 haahahaha! Sulla on kyllä miljoonat! :DDD saat mun kaikki virheostokset, kun täällä pystyy harvoin sovitella noita! Niitä varmaan tulee kertymään! ;D

      Poista
  2. Ihana kuulla sun reissusta :) tosi mielenkiintosta luettavaa täällä suomen lumimyrskyn keskellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! :) Joo, siellä taitaa olla nyt melkoinen myrsky ainakin mitä kuvista ja snapeista oon nähnyt! :s

      Poista
  3. Mikään ei ole inhottavampaa kun olla sairaana reissussa! Onneksi sulla on tytöt siinä auttelemassa, etkä ole ihan yksin jossain :) ihana oli lukea teiän thaikku meininkejä ja siellä kuulostaa varsin hyvin sujuneen aika!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olis kyllä ollut kamalaa, jos ihan yksin olisin ollut. Nyt tytöt sai vietyä viestin kouluun, että vatsatauti iski ja sieltä tuli hyvät parannusneuvot sitten! :) Aika on kyllä sujunut täällä niiiiin hyvin ja tää 4 kk tulee varmasti vierähtämään hetkessä ohi!

      Poista
  4. Voi miten harmi kuulla että oot saanu sieltä jonkun mahapöpön :( Toivottavasti pian helpottaa! Näitä postauksia sieltä on tosi mielenkiintosta lukea! :) Ja tosiaan on kyllä hirmusen ruskea tuo sun kaveri. Ite kuulun siihen ryhmään joka palaa aina samantien, huolimatta aurinkorasvoista jne, eikä mun tarvi edes missään rannalla olla niin silti onnistun palamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkoi jo päivässä onneksi helpottaa! :) heheeh, joo Saana on ihan epäreilu tuon värityksensä kanssa ja tummuu vielä kokoajan lisää! Mä en onneksi pala, jos rasvaan kunnolla ja vaihtelen asentoa tarpeeksi (en nukahda) mutta ei mulle tuo väri noin nopeasti tartu ikinä! :D

      Poista
  5. Ei kannat odottaa karon ja kata beachiltäkään mitään paratiisirantoja ;D täytyy lähteä saarille jos haluaa nähdä niitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on meillä nuo saarireissutkin ruksattu to do - listalle! :) Mut ajateltiin, että aloitetaan lähimmäistä ja käydään kivoimmat vasta myöhemmin, niin muutkin paikat sitten tuntuu vielä joltakin! :D jos menis kauneimmat eka läpi, ei jollakin muulla rannalla viihtyis varmaan enää lainkaan! :D

      Poista
  6. Ihania kuvia ja noi kiharat on aivan täydelliset ❤

    Pikaista paranemista sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli joo tosi hauskat! Pitää vetaista joku päivä uudestaan ehkäpä vielä pienempien lettien kera, jos pysyisi sitten koko päivän! :) kiitos kiitos <3

      Poista
  7. Hei!
    Patongin ranta on tosiaan ehkä huonoin mitä phuketin lähettyviltä löytyy. :D Karon ja Kata beach, jotka sijaitsevat suhteellisen lähellä toisiaan ovat paljon kivempia!:) Mutta kannattaa ehdottomasti jos vain aikaa on, käydä pienimmillä saarillla, jotka ovat Phukettiin verrattuna ihan uskomattoman kauniita! Esim. Railay beachillä ja Krabilla kannattaa käydä, jos on parinkin päivän vapaat. Lauttamatkat ovat superhalpoja, joten opiskelijabudjetti kestää hyvin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkeistä! Railay ja krabi löytyykin "käy täällä" listaltamme jo! :D Miten halvalla noita lauttamatkoja saa? :)

      Poista
    2. Me taidettiin maksaa noin 10 euroa lauttamatkasta Phuket-Phi Phi, ja jatkettiin siitä sit pienemmillä veneillä krabille, koh lantalle ym! :) lauttamatka meni rattoisasti aurinkoa ottaessa! Hei ja pikaista paranemista sulle! Itelläkin oli tuollainen parin päivän sairastelu loman alkupuolella mutta loppu aikana ei sitten tullutkaan muita pöpöjä!:-) Muista nauttia (ja syödä) täysillä, Thaimaa on ihana paikka!

      Poista
    3. Joo, musta noi lauttamatkat on monesti jo niin ihania itsessään, että suostunkin maksamaan niistä välillä vähän enemmänkin! :) Muistan muistan. <3 :)

      Poista
  8. Oi mitä kuvia! Itse olin tuolla samassa paikassa vuosi sitten lomalla ja ehdottomasti Karon beach on parempi, entä tuo Patong. Ihanaa reissua sinulle ja toivottavasti löydät sen paratiisi rannan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenna sinne siis! :) mitäs mieltä kata beach? Onko huonompi kuin Karon? Kiitos paljon <3 :)

      Poista
  9. Voi jösses miten tumma tuo sun kamu! Ite olisin varmaan noin ruskee jos makaisin siellä rannoilla vuoden putkeen, jos silloinkaan :D ootteko siellä ollessa välttänyt jotain ruokaa/ainesosia tms? Entä söittekö maitohappobakteereja ennen sinne menoa? Toivon mukaan paranet pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toivon kanssa, että olisin edes melkein yhtä tumma tän 4kk jälkeen! :D ollaan vältelty ehkä noita tuollaisia ravintoloita, joissa jotkut merielävät lilluu vähissä jäissä tiellä esillä tiskeissä ja ne kalat haisee ihan pilaantuneelta jo ohi kulkiessa. Muuten ollaan kyllä syöty melko vapaasti ja mä en ainakaan pysty jättää salaatteja ja hedelmiä vieläkään pois, vaikka niissä lymyilee melkeinpä se suurin vatsataudin riski... :D Syötiin juu kaikki ja söin vielä täälläkin parin viikon ajan, mutta nyt ne just loppuivatkin sitten. Paraneminen on jo hyvällä mallilla täällä! :)

      Poista
  10. Höh. Ikävä kuulla että tuollainen kamala tauti iski sulle! Pikaista paranemista! Hyvä muistisääntö noissa lämpimissä maissa on se, että ostaa ruokaa vain sellaisista mestoista, joissa raaka-ainekset kiertävät nopeaan tahtiin, eivätkä seiso pitkiä aikoja. Eli juurikin sellaisista kojuista yms, eikä jostain ns. "Hienoista" rafloista, koska niissä lihat ja kalat voi seistä tuntejakin lämpimässä... Ja tietenkin käsien pesu on tosi tärkeää. Joskus vaan käy huono tuuri ja kaikesta huolimatta se pöpö iskee. :/ Ja voihan se maha muutenkin siellä Aasiassa mennä sekaisin jo pelkästään siitäkin, kun bakteerikanta on niin erilainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä superraju vatsatauti, mutta onneksi myös nopeasti pois taisteltavissa! :) Varmasti joo erilainen bakteerikanta vaikuttaa ja sen pöpön saa täällä helposti kyllä melkein mistä vaan, jos oma vastustuskyky antaa vähänkin periksi.

      Poista
  11. Tosi kivoja kuvia! Hassua katsella näitä täällä peiton alla villasukat jalassa ihan kylmissään, kun just tulin hyytävästä lumimyrskystä sisälle :D Voi sua raukkaa, vatsatauti on aina ihan kamala :( Oikein pikaista paranemista ja tsemppiä sinne <3

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin on ihan hassua selata täällä kavereiden lumisnappeja! Tuntuu ihan epätodelliselta, että jossakin on nyt niin kylmä ja kasoittain lunta, kun on päässyt itse ihan kesätunnelmiin! :D kiitos ja terveitä melkein jo ollaan! :) <3

      Poista
  12. MÄ EN KESTÄ! Nää postaukset on ihan huippuja Essi! Mä oon noilla hoodeilla käyny lapsuudessani joku reilu viis kertaa lomamatkalla perheen kanssa, ja tonne haluaisin ehdottomasti nyt vähän vanhempanakin käymään.. Vois thaimaa vähä avautua enemmän ku sillon 5-10 vuotiaana ku parhaat muistot on kai oman hotellin allas ja nauravat nakit ranskalaisilla >:D
    Mut näitä on ihan sika kiva lukea :) Toivottavasti sun tauti menee nopsaan ohi!
    Aurinkoisia päiviä sinne(ja pikaista ruskettumista)! :)

    -Jensba

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit miten huippua kuulla! :) ihan varmasti joo saisit vielä vähän enemmän irti tästä paikasta näin vanhempana! :) tauti on jo selätetty ja huomenna pääsee taas tutkiskelemaan uusia maisemia täällä! Kamera kulkee aktiivisesti mukana! ;) kiitos paljon :) <3

      Poista
  13. Epistä.... tollaset maisemat ja kelit siellä . Tahtoo kans! Noi koirat on ihania, käyvät näköjään välillä uimassa nekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, on tää kyllä aika hienoa! :) Noi biitsikoirat oli ehkä söpöimpiä ikinä! Käytiin juottamassa niille pullovettä kokoajan, kun niillä tuntui olevan niin kovin kuuma tuolla. :D

      Poista
  14. Oi että on kivaa lukea sun kuulumisia Thaimaasta, itse tulin pari viikkoa sitten Krabilta ja oli kyllä aivan ihana reissu ja kova ikävä takaisin :) Poikaystäväni sai myös mahataudin ja siihen kyllä voi suositella thaimaalaisia lääkkeitä, tauti katosi niillä yhdessä yössä :D Suosittelen myös kyllä Railaylla käymistä jos aikaa löytyy, itse tykkäsin kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmasti on ikävä, kun Suomessakin on nyt nuo kelit vähän niin ja näin! :D Oon myös kuullut paljon hyvää noista Thaimaan apteekeista ja lääkäreistä löytyvistä lääkkeistä vatsatautiin, joten ens kerralla kyllä käyn hommaamassa semmoiset välittömästi! :) Railaylla olisi juu tarkoitus päästä käymään myös! :) Kiitos vinkeistä <3

      Poista
  15. Esmoooo ihania kuvia! oon superkade tääl kylmyydessä flunssasena sohvan pohjalla!
    Paranemisia sinne, on jo iksu ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi raukkaa <3 Paranemisia sinne myös! Mä selvisin säikähdyksellä ja tän päivän aikana oon ollut vaan kokoajan elinvoimaisempi ja elinvoimaisempi! Jee. :) Ikävä on!! <3

      Poista
  16. Oi ihanaa kuulla miten sulla menee siellä maailman toisella puolen! :) Toivottavasti paranet pian ja pääset nauttimaan siitä teidän tulevasta rantareissusta. :) Sun blogia on aina ilo lukee ja bloggerriin kirjautuessanikin aina toivon, että sulta olis tullu postaus! Kaikkee hyvää sulle sinne Thaikkuihin ja jatka postauksien tekemistä, niin päästään mekin täältä kylmästä Suomesta eläytyyn edes vähäksi aikaa lämipimiin kuviin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että näistä reissukuulumisista on tykätty täällä! :) Oii, vitsit että piristitkin mun iltaa tällä kommentilla. Ihana! Jatketaan siis samaan malliin tulevaisuudessakin! ;)

      Poista
  17. Hirvee ikävä näitä sun kuvia katellessa, itsekkin kun olin samoissa maisemissa muutama viikko taaksepäin nyyh..:( ei tässä auta vissiin muu kun alkaa säästämään rahaa uuteen matkaan :D karon beach on kivoin ranta missä tossa phuketissa oltiin, kata oli iso pettymys, tosi roskanen ja vedessä ei näkynyt ees pohja ja viihdyttiin siellä tasan 10min jonka jälkeen otettiin tuktuk karonin toiseen päähän (missä paljon hiljaisempaa kun turisti-rysä on rannan alkupäässä) ja patongilla ei käyty kuin vain iltaisin niin siitä en osaa sanoa enempää..:D tehtiin extempore reissu phi phi saarille minne ostettiin vain laiva ja perillä sitten etittiin hotelli yheksi yöksi. Siellä phi phi leh saaren maya beach oli kyllä koko reissun hienoin paikka, älkää jättäkö käymättä kerta aikaa teillä ainakin on 4kk. Siellä mm kuvattu the beach leffa ja oli vaan yksinkertasesti hiton hieno paikka. Phi phi leh veloitti tosin rannoille tulessa 400 batia per henkilö josta ei meille ainakaan aiemmin kerrottu eli kannattaa varautua että muillakin saarilla voidaan tehdä samaa, en tiedä mutta voisin veikata että suosituissa turistikohteissa tehdään muuallakin noin. Sitten oli vielä semmonen kun Yanui beach (en oo varma kirjotettiinko noin) mut se oli ihan turisteilta piilotettu tosi hyvä snorklaus paikka jota paikalliset suositteli. Freedom beach näytti kanssa tosi hienolta mutta sinne ei ehitty menemään, jos siellä käyt lisää ihmeessä kuvia tännekkin :) ihanaa matkaa! T. Kateellinen -10 asteen pakkasesta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan varmasti! Oijoi! Heheeh, joo kyllä mullakin varmaan ens talveksi pitää taas päästä jonkunmoinen reissu tekemään. On tää niin ihanaa, kun saa skipattua vähän sitä pimeää ja kylmää aikaa vuodesta! :D Heii, kiitos tuhannesti kultaakin kalliimmista vinkeistä. Justiinsa arvottiin, että onko se huomisen biitsi nyt karon vai kata ja tämä kommentti ratkaisikin homman sitten kertaheitolla! Kiitos hyvistä vinkeistä, lueskelen näitä aina ääneen mun tytöille täällä! :D :) Kuvia tulee varmasti paljon kaikista paikoista, joissa ehditään, jaksetaan ja voidaan käydä! :)

      Poista
    2. Ole hyvä vain :) katan ois tosiaan voinu jättää näkemättäkin ei ollut mun makuun se paikka, kun taas karonilla sitten viihdyttin melkein kaikki loman rantapäivät :)

      Poista
    3. Maltan nyt tuskin odottaa, että päästään huomenna tuonne Karonille! Jee! :)

      Poista
  18. Oii kiva postaus taas! Voisitko tehdä postauksia myös muilta rannoilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, ihana kuulla! :) Varmasti teen, huomenna suuntana koko päiväksi Karon Beach ja kamera lähtee sinne tottakai mukaan! ;)

      Poista
  19. Iiihania kuvia! Päivän odotetuimmat postaukset nämä sun postaukset mullekin! Varsinkin nyt, kun on niin ihana katsella noita kuvia ja kuvitella olevansa itsekin muualla kuin 15 asteen pakkasessa, lumen keskellä, pimeässä. - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtia, jos näillä voi lähettää vähän aurinkoa ja hyviä fiboja sinnekin! :) Tsemppiä pakkasiin! :D <3

      Poista