tiistai 19. tammikuuta 2016

Muille se on viikonloppu

... Meillä menee koko loppuviikko! Meillä nimittäin alkaa viikonloppu taas jo tänään! :D Ihana fiilis, sillä saatiin justiinsa buukattua vielä huomiselle reissu Phi Phi saarille, jotka oon odottanut näkeväni jo niiiiin kauan. Nytpä kuitenkin kirjoittelen vielä viime viikonlopun tapahtumista, josta riittääkin varmaankin muutamankin postauksen verran asiaa, sillä tahdon esitellä sunnuntaisen Night Market- reissumme ja ostoksemme ihan omassa postauksessaan.

Lauantaina aloitettiin päivä aikaisin ahkerissa tunnelmissa, kun suuntasimme kouluporukan kanssa Nai Harn Beachille Clean the Beach Boot Camp- tapahtumaan. Tapahtuman ideana on siis kiertää Phuketin rantoja isolla porukalla, vetää hieman yhteistä aamujumppaa, kisailuja ja joogailua ja sen jälkeen siivota kyseinen ranta roskista.

009

Ensin hieman harmitti, että lauantaille sattui hyvin pilvinen päivä, mutta kun päästiin vetelemään punnerruksia, vatsalihaksia, kyykkyjä ja juoksenneltiin viestijuoksua ja meren ja rannan väliä edestakaisin, alkoi pikkuhiljaa olla ihan tyytyväinen fiilis pilvistä päivää kohtaan.

006

Lopuksi vielä vedettiin kunnon joogatuokio yber venyvän Davidin opastuksella ja ihan hävetti, miten jäykkä sitä itse nykyään onkaan! David taitteli itsensä ties mihin matoiluasentoihin, kun taas itse kankeilin kaikkein helpoimmissakin venytyksissä. Huooh. Se venyttely otettiinkin sitten viime salikerralla ihan tosissaan osaksi treeniä.


beach1

Siinähän koko porukkamme. Ollaan Saanan kanssa tuolla keskellä oikein tiimiväreissä! :D Meidän asut valikoitui oikeasti ihan vahingossa sävy sävyyn! Lippikset päätettiin vetää sitten yhdessä päähän sitomaan vielä kokonaisuus kasaan.

Kisailun ja treenailun jälkeen päästiinkin sitten vielä siihen siivous osuuteen ja kerättiin varmaan 15 jätesäkillistä kaikenlaista roskaa rannalta ja oon aika varma, että kannoin jopa muovipussillisen ihan sitä itseään yhteen jätesäkeistä. Haisi ainakin sen verran shaibalta, että sitä se luultavasti olikin... Tapahtumaan oli kuitenkin todella hauska osallistua, enkä ihmettelisi jos suunnattaisiin vielä uudemmankin kerran jonnekin rannalle apujoukoiksi mukaan tyttöjen kanssa.

048

Illalla meidän piti suunnata ensin Banglalle pyörimään, mutta päivän puuhailut olivat vetäneet meistä sen verran mehut veks, että päädyttiinkin viettämään rauhallinen pizza-ilta tyttöjen kesken! :D Jotta saatiin iltaan edes vähäsen jotakin spesiaalia, päätettiin lähiraflojen sijaan huristella Central Festival ostoskeskukseen pizzailemaan hieman hienommin.

Päälleni vetaisin täältä hankkimani rennon ja tuulevan valkoisen haalarin. Ostin tuon ihan vain jostakin pikkukojusta, mutta mielestäni se on aivan ihana!

057

Uudet korviksetkin pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön. Ootteko muuten huomannut, että korvasta on ihan mahdotonta napata kaunista lähikuvaa. Pirun ruma tämäkin, mutta ainakin korvis näkyy!

069

066

Muuten yltä löytyikin hapsullinen laukku (H&M) ja kultaisia yksityiskohtia.

070

Ostoskeskuksissa ja liikkeissä on monesti melko kovalla tuulettimet, joten on kivempi vetää hieman jotakin pidempää ylleen, kun lähtee pyöriskelemään liikkeisiin ja keskuksiin.

024

032

038

Ja kannattihan sitä suunnatakin ihan kunnon pizzamestaan, sillä nuo olivat ihan taivaallisen hyviä! Otettiin saanan kanssa kana-jalapenopizza puokkiin ja siihen kylkeen vielä Caesar-salaatti. Namnam. Tuonne suunnataan varmasti vielä uudestaankin, vaikka nuo vähän hintavempia olivatkin kuin perus kadunvarsiraflasta saatavat.

086

Koska jätettiin lauantain juhlinnat ja valvomiset väliin, pystyttiin alottaa myös sunnuntai aamu reippaasti ja suunnattiinkin aamusalille.

083

Meidän asuntoloiden yhteydestä löytyvä sali on hyvin pikkuinen ja vähäisillä laitteilla varustettu, mutta se onkin luonut kivasti omat haasteensa kehitellä treeneihin kaikenlaista uutta. Oonkin ollut täällä välillä aivan rikki, kun on tullut tehtyä sellaisia liikkeitä ja juttuja, joita ei ole koskaan aikaisemmin tajunnut kokeillakaan. Meillä on myös hyvin sekalainen kuntoilijaporukka täällä kasassa, joten saadaan kivasti kaikki jaettua omia hyväksi todettuja liikkeitämme toisillemme! On jumppaajia, tanssijoita, salitreenareita ja jopa maratoonareita! :D

091

Aika usein saadaan pikku salimme kokonaan vain meille tytsyille, kuten tuonakin aamuna! :)

150

Salin jälkeen piti tietenkin vetaista kunnon palauttavat sapuskat nassuun, sillä meillä oli illalle pitkä shoppailureissu tiedossa Phuket Townin Night Marketeille. Jäätiin suoraan salilta meidän pihapiirin omaan pieneen kahvila/ravintolaan brunsseilemaan ja taidettiin valita kaikki omeletti-pannukakku yhdistelmä.

163

Tuo pannukakku vei mun sydämen sinä päivänä, kun olin edellisenä yönä jäätävässä vatsataudissa. Tää pannari oli nimittäin ainoa ruoka, mikä tuona päivänä pysyi mun sisällä ja sen jälkeen oikeastaan sitten parannuinkin. Sisällä on paistettua banaania ja päälle voi lorotella vielä halutessaan hunajaa. Mmmm!

Kirjoittelen myöhemmin lisää tuon sunnuntain shoppailureissusta, mutta nyt siirryn unille, jotta saan kaiken ilon irti heti aamusta huomiselta Phi Phi- reissultamme! Kuulemisiin! :)<3

18 kommenttia:

  1. Ääh en kestä näitä kuvia <3 Oma vaihto Englannissa oli aivan ihana, mutta vähän kaduttaa, etten lähtenyt Thaikkuihin, etenkin, kun se on melkein pelkkää lomailua sen puoli vuotta :D Ihanaa vaihtoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, joo kyllä tää Thaikkujen vaihto on aikasmoisen mukavaa hommaa! Ei ees haittaa välillä vähän opiskellakin, kun vapaapäivät tuntuu niin lomalta! :) Kiitos hirmusti Jasmin <3

      Poista
  2. Namnam minkä näköstä pizzaa! Ja toi pannarijuttu :) tuli tätä lukiessa (rannan siivous yms) ja aiempia postauksia miettiessä mieleen, oletko kokenut päässeesi enemmän "maanpinnalle" ja omaan olemukseen kiinni thaikuissa ollesssasi? Tai kun kirjoititkin, että biletys vei mukanaan yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tekee tuota pannaria mieli nyt IHAN JOKA PÄIVÄ! :D Niiiiiin hyvää! No ehdottomasti oon päässyt. Tänään justiinsa venematkalla töllöttelin merta ja mietiskelin elämää ja tuli sellainen olo, että nyt on sellainen mielenrauha ja onnellinen fiilis. :) <3

      Poista
    2. Ihana kuulla! :) Asia on jäänyt ihmetyttämään syvällsiten postaustesi jälkeen, joten ihana kuulla, että nyt sellainen oma mielenrauha on löytynyt. Ihanaa loppuvaihtoa!

      Poista
    3. Joo, kyllä mulla olikin sellainen olo, että tuun tarvitsemaan tätä vaihtoa nimenomaan saadakseni ajatukset hieman kasaan ja päästäkseni kunnolla rauhoittumaan lennokkaan ja muutoksellisen syksyn jäljiltä! :)

      Poista
  3. Ihan mahtavaa kun jaksat postata näin paljon sieltä thaikuistakin! Piristää paljon lukee sun seikkailuja siellä :) tosin aiheuttaa myös kamalaa matkakuumetta!!!! Onko tää sun eka kerta Thaimaassa? Ps. Sun blogi on aivan ehdoton suosikki, kirjotat superhauskasti ja osaat just kertoo kaikesta mistä kiinnostaakin lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on myös aivan ihanaa kirjoitella täältä kuulumisia ystäville, perheelle ja teille lukijoille! :) Oon ollut kerran aikaisemmin lomamatkalla, mutta oltiin vain vähän päälle viikon reissulla Khao Lakissa, joten nyt on päässyt sitten vähän paremmin sisälle tähän Thaimeininkiin ja varmasti tulevina kuukausina vielä oppii täältä valtavasti asioita. Et arvaakaan kuinka kiva kuulla tuommoista palautetta! Ihanaa, että oot tykkäillyt! :)<3

      Poista
  4. Vitsi nää Thaimaa postaukset on ihania ja jotenkin tosi kvia lukea sun kuulumisia siellä ja seurailla sun vaihtoa, omakun on jo takanpäin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että nää vaihtopostaukset kiinnostaa ja ilostuttaa porukkaa! :) <3 missä sun vaihto oli? :)

      Poista
    2. Irlannissa Corkissa. Siellä syttyi sitten rakkaus Irlantia kohtaan ja takaisin olisi taas päästävä käymään :)

      Poista
    3. Varmasti todella erilainen vaihto sulla takana! :) Ihanaa, että paikka jätti jäljet sydämeen!

      Poista
  5. Nää postaukset on niin kivoja ja mielenkiintosia! Kiva kun jaksat kirjotella sieltä niin paljon tänne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi ihana kuulla! Joo, mulla on nyt blogi into ihan huipussaan taas, kun on aikaa keskittyä kirjoittelemaan ja paljon kerrottavaa ja tapahtumaa! :) kiitos kivasta kommentista <3

      Poista
  6. Niinkuin edelliset ovat sanoneet, niin tosi mielekästä lukea blogiasi ja kirjoitat kaikesta niin aidosti tai että et peittele tai hienostele mitään! Somehetkien kohokohta on sinun postaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla! <3 Mä toivonkin, että täältä sais mahdollisimman aidon kuvan näistä hetkistä joita täällä koen, sillä tahdon myöhemmin itsekin lueskella näitä vaihdon jälkeen ja kokea nämä hetket uudelleen! :)

      Poista
  7. Kyllä huomaa että sulla on motivaatiota blogin suhteen. Kauniita kuvia ja järkeviä, maanläheisiä, positiivisia ajatuksia ja miellyttävä kirjoitustyyli. Kiva kun jaksat postailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kun kerroit mitkä kaikki jutut blogissa miellyttää! :) <3 Tuo sitä motivaatiota entisestään jatkaa vaan samaan rentoon malliin eteenpäin! :)

      Poista