sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kata Surf House

No sunnuntai illat sinne jokaiselle. <3

Mulla on taas niin paljon kerrottavaa viime viikolta ja viikonlopusta, että en edes tiedä mistä sitä aloittaisi. Hirmu kivasti mennyt taas kaikki ja ollaan koettu kaikenlaista jännää ja hauskaa yhdessä. :) Ihan mieletön fiilis tästä viikosta ja tämä sunnuntaikin meni aivan nappiin Saanan kanssa thaimaalaisten "Buddyjemme" kanssa paikkoja kierrellen. Kirjoittelen päivästämme lisää myöhemmin, sillä jaan tänne kuvat ja hölinät nyt alkuunsa lauantain Surf House vierailustamme!

703

577

517

Suunnattiin siis lauantaina iltapäivästä vaihtariporukkamme kera Kata Beachilla sijaitsevaan Surf House- surffimestaan, jossa siis on tälläinen surffauslaite, jossa voi harjoitella alkeita ja ehkäpä vähän enemmänkin mikäli sellaiseen taipuu. Skootterikuskien olotilat olivat vielä iltapäivästä sen verran heikot edellisen illan/yön Banglameiningistä, että päätettiin huristella paikalle taksilla.

521

Yksi opettajistamme oli puhunut porukkamme ilmaiseksi kokeilemaan kyseistä hommaa ja meille oli varattu tunti aikaa temppuilla tuolla. Mulla oli jo alkuunsa sellaiset fiilikset, ettei tämä tule välttämättä olemaan ihan mun laji, sillä mä en oo koskaan kokeillut edes lumilautaa! Sitten sitä pitäisi nousta jonkun laudan päälle vesivirtaukseen temppuilemaan... apua.

518

514

Paikan työntekijät olivat kyllä ihanan avuliaita ja kärsivällisiä, vaikka ensimmäiset kerrat menivätkin suurimmalla osalla melkoisen sanottaisiinko lennokkaasti. :D Tuolla lenteli siis ties missä asennossa ihmiset patjaan ja virtaus tuossa laitteessa oli sen verran kova, että ihmiset vaan singahtivat suoraan tuonne ylös takaseinän patjaa vasten! :D Huhhuh. Siinä vaiheessa, kun katsoin parin ensimmäsien lennot meinasi mennä pupu pöksyyn ja sanoinkin jo, etten aio edes kokeilla.

605

595

616

No kokeilinpa kuitenkin! Ja onneksi, sillä tuo oli ihan superhauskaa. Mun jalat vaan tärisi, kun nousin tuohon laudalle ja ei tullut kuuloonkaan, että olisin suostunut irrottaa tuosta tukinarusta. Ei ikinä! Moni meistä kyllä irrotti narusta nopeastikin ja muutamat pysyivät myöhemmin siinä taiteilemassa vaikka kuinka pitkään ja liikkuivatkin hieman edestakaisin.

644

664

701

Paikan päällä tuolla oli aivan ihana tunnelma, kun DJ soitteli musiikkia livenä ja ihmiset kerääntyivät katselemaan ja hihittelemään hilpeinä surffiyrityksillemme.

666

793

799

Ilta-aurinkokaan ei ollut lainkaan hullumpi tunnelman luoja tuona iltana.

739

746

755

Meidän jälkeen työntekijät ja muut proheppulit pääsivät taas vuoroon ja saatiinkin ihastella vähän paremman näköistä surffisessiota!

776

778

Kelatkaa, että tää kaveri on suomalainen! Ei suomalaiset oo tommosia... tai osaa surffata tolla tavalla...

781

785

Lopuksi vielä arvottiin tapahtumaan osallistuneiden kesken sukelluskurssi Surf Housen yhteistyökumppaneiden kanssa, jonka voitti yksi suomalaisista vaihtareista. Mahtia ja olin kyllä tosi iloinen Nooran puolesta! :) 

Joo, ei musta mitään surffaajaa tuu, se on nyt todistettu, mutta voisin mennä kokeilemaan tuota mielelläni uudestaankin joskus ja suosittelenkin kaikkia käymään testaamassa kyseisen vempeleen. Takana ihan huippu päivä! Nyt unille. Huomenna aikainen kouluaamu ja esitelmäkin luokan edessä aiheesta tiikeri ja sen markkinointi Thaimaassa. Rentoa sunnuntain päätöstä ja tulevaa viikkoa. <3 

14 kommenttia:

  1. Voi vitsi miten hauskan näköistä! Ollut varmasti kyllä ihan huippuhauska päivä. Noita auringonlaskuja siellä ei voi kun ihailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli ihan älyttömän hauskaa! Musta tuntui, että mulla oli koko päivän sellainen kestohymy päällä, vaikka toi jännittikin mua jotenkin ihan sairaasti samalla! :D Mä näin eilen varmaan upeimman auringonlaskun kuin koko elämäni aikana, siitä tulossa myös myöhemmin kuvia blogin puolelle! ;) <3

      Poista
  2. Hei haluaisitko muuten kirjoittaa turismin huonoista puolista thaimasssa, esim. eläinten huonosta kohtelusta, jos sellaista siellä on kuten ainakin joissakin lähteissä väitetään ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä teen sellaisen, mitä uutta oppinut Thaimaasta postauksen, jossa voin vähän sivuta aihetta myös, vaikka en siitä vielä ole täällä kovinkaan paljon ehtinyt saada esimerkkejä kyllä kasaan... Mutta kyllähän sitä näkee.. Leguaaneja ihmisten olkapäillä suut teipattuina, yöeläimiä kirkkaassa päivänvalossa, tiikeritemppeleitä... :(

      Poista
    2. Voih, en itse varmaan näin eläinrakkaana ihmisenä siellä pystyisi kulkemaan sydän särkymättä :( kamalaa. En kyllä tajua turisteja jotka tukevat tuollaista toimintaa.

      Poista
    3. Kyllä täälläkin on tehnyt tiukkaa katsoa, kun ihmiset roikottelevat käsissään noita maailman suloisinpia otuksia ja ottavat kuvia niiden kera. :(

      Poista
  3. Rajoita tota sun kauneutta!!! <3__<3 ihania kuvia jälleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei ihana! :DD <3 mäkin tykkäsin näiden kuvien tunnelmasta! :)

      Poista
  4. Ootko ollu sun vanhempiin yhteyksissä sieltä reissusta usein :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon laitellut muutamia viestejä! Mun vanhemmat on ahkeria somekäyttäjiä, niin ne tietää kyllä suunnilleen fb yms kautta, kuinka täällä hurisee! :D elossa ollaan ja hyvillä fiilareilla, se on kai se tärkein tieto! :)

      Poista
  5. Heiiiiii tuli yhtäkkiä mieleen et olis ihan HUIPPUA saada sieltä (ees muutaman päivän ajalta) ruoka-(+treeni) päiväkirjaa! :)
    Olis kiva nähdä miten siellä toi ruokailu onnistuu ja mitä teidän lautasille päivän aikana päätyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuuleppas toiveeseesi vastataan hyvinkin pian, sillä viimeistelen tässä juuri viime viikon ruokapäivistä kasaan ja julkaisen jo tämän illan aikana! :D :)

      Poista
    2. Eikää! Haha ihan mahtavaa :D meenpä
      heti lukaseen ;)

      Poista
    3. Tuli kyllä ihan parhaaseen saumaan tuo sinun ehdotuksesi! :DD Sinne vaan kurkkimaan! Onhan ne ruokailut melkoisen erilaisia täällä kuin Suomessa! :D

      Poista