lauantai 16. tammikuuta 2016

Karon Beach

Rantoja rantoja rantoja! Mikäs sen ihanempaa postattavaa! Hihii. Vihdoinkin päästiin sieltä Patongilta liikkeelle ja käytiin tsekkaamassa kauan odotettu Karon Beach. Olin kuullut kyseisestä rannasta paljon hyvää jo etukäteen ja meiltä ei ole sinne kovinkaan pitkä matka.

Torstai ristittiin siis biitsipäiväksi ja herättiinkin jo kasin aikoihin aamusta levittelemään aurinkorasvoja paikalleen Saanan kanssa. Kun rasvailut oli hoidettu ja kassit pakattu biitsivalmiuteen oli aika napata toisten huoneiden tytöt mukaan ja lähteä tienvarteen heilumaan. Ei olla vielä uskallettu taittaa pitempiä matkoja skoottereilla nimittäin, sillä täällä on vasemman puoleinen lähes liikennesäännötön (oikea sanako?) liikenne! Siis täällä ajetaan mitä nopeuksia tahansa, millä kaistalla tahansa, mistä puolelta vain ohittaen ja hyvä jos liikennevaloihin pysähdytään tunnollisesti. Haluttiin siis ensimmäinen kerta Karon Beachille suorittaa taksin kyydissä.

027

021

Täällähän taksit, tuktukit ja bussit hoidetaan itselleen vain menemällä tien reunaan ja heilumalla ja pomppimalla jokaisen menopelin vastaan tuliessa ja toivotaan, että joku on vapaana ja halukas nappaamaan kyytiin. Ikinä ei tiedä, millaisen taksin milloinkin onnistuu nappaamaan ja mihin hintaan. Kaikkien kanssa käydään aina neuvottelut erikseen ja tällä kerralla saatiinkin oikein valioyksilö kunnon musiikkilaitteilla, hienoilla verhoiluilla ja ilmastoinnilla varusteltuna! Jes! Maksettiin Karonille, jonne on meiltä noin 15 km 500 bathia, joka on siis suunnilleen 12,5 euroa. Ei siis kovin paha viidelle jaettuna.

225

248

Biitsille päästyämme tehtiin heti alkuun Sinin kanssa pitkä lenkki rantaviivaa pitkin käveleskellen rannan toiseen päätyyn asti. Matkalla tuli vastaan jos jonkinmoisia näkymiä.

127

223

278

269

166

Karon Beach oli kyllä ehdottomasti kauniinpi paikka kuin Patong Beach, mutta kyllä mä vieläkin odottelen niitä kaikkien pikkusaarien rantanäkymiä innolla! ;)

188

207

191

244

Karonin hiekka oli vaaleaa ja sileää, vesi todella kirkasta ja puhdasta ja vaikka ihmisiä olikin melko paljon, rantaviiva jatkui niin pitkälle, että myös sitä omaa rauhaa löytyi, jos lähti vähän vaeltelemaan. Mä kävelinkin muutamaan otteeseen tuon rantalinjan läpi ja kuvailin kaikkea matkalla löytämääni innoissani.

230

234

Mulla on näköjään pakkomielle kosketella kaikkea rannalta löytämääni ja tää kookospähkinä oli musta jotenkin ihan tavattoman söpö pallero. :D

228

263

Uusia elukoitakin tuli bongattua, mutta näihin löytöihin mä en sentään halunnut tehdä lähempää tuttavuutta! :D Kuhan löysin.

262

Nää rapuset taas on vienyt mun sydämen ja aina rannalla pyöriessä tuntuu löytyvän vain isompia ja isompia yksilöitä! Vielä joku päivä saatte ihailla mun kourassa sellaista nyrkin kokoista kaveria! :D

283

Jos jotakin huonoja puolia pitää mainita, niin biitsillä ei ollut mahista saada rantatuolia. Hiekkaa siis joka paikassa! Myöskin ruokapaikkojen vähäisyys pakotti hieman ylihinnoitettuihin ravintoloihin syömään, mutta ainakin ruoka maistui ja juomat varsinkin. :) Kuvassa mango-ananas fruitshake. Nam!

031

Meidän porukka oli taas helppo uhri rantakaupustelijoille ja yksi sortui hedelmälautaseen, yksi kuivattuihin banaanilastuihin ja minä ja Saana oikein ryminällä bikinikauppiaan apajiin!

037

Saanahan se meni sitten ja osti neljät bikinit kerralla ja minä tyydyin näihin kahtiin kappaleisiin, jotka olivat muuten aivan ihania!

376


371

Olihan se pakko vetaista nuo yhdet tuolla suoraan päällekin ja ne istuivatkin päälle kuin unelma. Noita sai vielä kivasti fiksailtua eri mallisiksi kääntelemällä ja vääntelemällä! Tykkään.

175

Mulla on muuten kultaakin kalliimpi vinkki biitsille lähtijöille! Laita edellisenä yönä iso vesipullo pakkaseen ja pakkaa jäinen pullo aamulla rantakassiin matkaan. Kiität itseäsi myöhemmin kuin vielä pitkänkin biitsipäivän jälkeen pullossa kelluu pieni jääklöntti joka pitää vetesi todella kylmänä loppuun asti! Mikään ei oo pahempi, kun juoda hirveessä auringonpaahteessa janoisena lämmähtänyttä tai jopa kuumaa vettä! :D

287

290

318

301

351

392

Oltiinkin tuolla rannalla aamupäivästä iltaan asti, joten kylmälle vedelle oli tarvetta! Musta olis ollut aivan ihanaa jäädä katselemaan tuohon Karonille auringonlasku, mutta meillä oli illalle vielä suunnitelmissa mennä istumaan altaille iltaa kouluporukalla vaihtareiden ja Thaimaalaisten "Buddyjen" kesken. Saatiin kaikki halukkaat oma Thaimaalainen Buddy koulusta, jonka kanssa voi tutustua ja puuhailla kaikenlaista. Thaimaalaiset ovat todella ystävällisiä ja avuliaita ja monien meidän Buddyt on luvannut lähteä heittämään meitä vaikka mihin nähtävyyksille ja rannoille, sekä osa pyydellyt omiin jalkapalloharkkoihinsakin! :D

v1

Istuttiin siis iltaa ensin altaallamme, josta siirryttiin SATEEN(!?!?!?) yllättäessä läheiseen baariin/ravintolaan, jossa paikan omistaja soitteli ja lauleli kaikkia ihania tuttuja biisejä livenä kauniisti ja täytettiin lähes koko paikka kerralla. Myöhemmin siirryttiin vielä pienemmällä vaihtariporukalla Banglalle bilettämään. Mentiin ensin johonkin ruotsalaisbaariin, jossa omistaja vietteli synttäreitään ja oli hitusen anteliaalla tuulella. Meidän porukka sai tilata nimittäin mitä vain juomia ilmaiseksi? Tipaton tammikuu piti mut kuitenkin jälleen vesilinjalla ja siirryttiinkin hyvät alkuhuumat hankittuamme jälleen Seductioniin, jossa oli tuttuni Suomesta porukkansa kera! :)

25 kommenttia:

  1. Ihanat bikinit! :) vähän aiheen sivusta mutta mistä ostat yleensä rintsikoita? :) oon aika samankokoinen kuin sä, ja on tosi vaikee löytää etenkin hyviä olkaimettomia rintsikoita joita käyttää avoimempien crop toppien kanssa, joita sullakin on paljon :D Osaisitko antaa jotain vinkkiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aivan ihanat mustakin! :) Mun ehdottomasti parhaat olkaimettomat rintsikat on löytynyt jo pitkään New Yorkerista! Ei ehkä uskois, mutta pysyy edelleen hyvin muodossaan ja paikallaan ja tosi hyvän mallisia löytynyt just croppien alle! :)

      Poista
  2. Siis Essi oikeesti! En kestä kuinka ihania nämä sun thaimaan postaukset ja snäpit ovat! Niin matkakuume täältä suomen pakkasista :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoivoi! Voin vaan kuvitella, koska en oo itsekään oikein talvi/pakkasihmisiä! :( Mitenhän mä selviän ensi talvesta, kun nyt sain skipattua koko talven kerralla! :D

      Poista
    2. Hei mikä sun snapchat on!!

      Poista
    3. Sama kun ig! Essimaaninka siis! :)

      Poista
  3. Tämä sun ystävä Saana on todella kaaunis! Samaa näköä Jennifer Lawrencen kanssa 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saana on kyllä niiiiin kaunokainen! Se on mun mielestä täällä ihan jonkun Espanjattaren näköinen! ;) <3 heheeh, googlettelin kuvia ja niin muuten näyttää! Kuullut kuulemma ennenkin samaa! :)

      Poista
  4. Paljonko noi teidän ostamat bikinit maksoi? :)

    VastaaPoista
  5. Hyvin on sullekin tarttunu toi väri! Ai että mä oon kateellinen, mun poikaystävä lähtee kohta puoliin kanssa Thaimaahan (tosin Pattayllelle) lomailemaan pariks viikoks ja mä joudun jäämään tänne kylmään Suomeen :'( No, ehkä mäkin pääsen vielä tässä keväällä nauttiin auringosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi määh! Tuo olis kyllä kurjaa, kun mies olis lähdössä eikä pääsis itse mukaan! Otat johonkin väliin ees sen viikon vapaata ja suuntaat jonnekin lataamaan akkuja! Tää tekee hyvää meille suomalaisille jotka ollaan 70% vuodesta pimeässä... ;( :D

      Poista
  6. Moi! Löysin sun blogin ihan sattumalta netistä ja tuli kauhee Phuket-ikävä! :D mä olin siellä työharjottelussa pari vuotta sitten ja oon käyny siellä muutenkin useamman kerran, viimeks just pari kk sitten. Jos vuokraatte skootterit niin suosittelen ehdottomasti ajamaan vähän pidemmän matkan etelään, Chalongiin, Nai harniin ja Rawaille. Ihan toinen meininki verrattuna patongiin ja chalongissa on maailman paras ravintola Anchor Inn. Syökää garlic&pepper ja beef with oystersauce :) namnam! Jos haluutte leffaan ja shoppailla niin Central Festival on kanssa ihan jees paikka. Jään ehdottomasti lukemaan blogia ja jos haluut jotain vinkkejä niin kysy ihmeessä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tosi hauska kuulla, että noinkin tutut kulmat kyseessä! :) Nai harnissa käytiinkin jo clean the beach- hyväntekeväisyys tapahtuman yhteydessä, mutta oli valitettavasti pilvinen päivä! :( rawai ja chalong vielä käymättä! :) Central festival on meiltä alle 10 min ajomatkan päässä, joten siellä on tullut pyörittyä jo monta kertaa! Ihana keskus vähän kaikenlaiseen toimintaan. :) Hei kiitos tavattomasti jo näistäkin vinkeistä ja saa heitellä aina uusia vinkkejä postauksiin, jos jotakin juolahtaa mieleen! :)

      Poista
  7. Mä oon kans tällä hetkellä phuketissa poikaystävän kanssa ja skoballa on tullu ajeltua pitkiäkin matkoja että ei se niin hurjaa oo kun tottuu! :D Sitä piti vielä kysyä että mistä kaupasta oot sen valkosen haalarin ostanut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä vaan melkein jokainen paikallisista opiskelijoistakin sanoo joskus kolaroineen tai ryllineen ja oon nähnyt monilla turisteilla jalkoja ja käsiä ihan auki... :( ostin sen ihan semmoisesta pikku kojusta vain! :D

      Poista
  8. Heippa! Siis miten karonilta ei löytynyt ravintoloita tosta rannan läheltä? Siellähän on niitä kuitenkin ihan tosi paljon muistaakseni..? Näitkö vedessä yhtäkään meduusaa? Jotkut on niistä viime aikoina valittanut :o :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siinä oli se yks rivistö, jossa pidettiin kaikissa hinnat melko korkealla. :) En nähnyt vedessä, mutta yhdellä kavereistani joku kuulemma poltteli jalkaa jossakin vaiheessa! :D

      Poista
  9. Ihania thaikkupostauksia! Ois kiva jos pystyisit tekee jossai vaiheessa sellase postauksen missä näytät sellasta ruokapöiväkirjaa thaimaa style, niinku oot tehny monii sellasii täällä su blogissa!ois kiva nähä paljo ruokatotrumukset o siellä muuttunu - jos ollenkaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aloin just tänään itseasiassa keräämään ylös mun syömisiä täällä tuota unelma itsestä- valmennusta varten, niin voisin tehdä samalla tästä viikosta ruokapäiväkirjan! :) on kyllä muuttunut ruokatottumukset, kun melkein kokoajan syötävä ulkona! :D

      Poista
  10. Oot kyllä upea! :) Nää Thaimaa postaukset on ihan huippuja, onneks näitä saa ihastella vielä monta kuukautta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos valtavasti Saija! :) <3 heheeh joo näitä tulee! ;D

      Poista
  11. Moikka! Millanen sun englannin kielen taito on? :) ja opiskelette siis englanniksi koulussa, onko tuottanut ongelmia? Itseäni kun kiinnostas vaihto kans mut oma englanti ei oo mikää super (lukiossa 7) et pärjääkö siellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Siis ei oo todellakaan tarvetta millekään prima Englannille! Mulla tais olla lukiossa keskiarvo englanninkursseissa 6-7! :D Ei mitään ongelmia ymmärtää, sillä meillä on thaimaalaisia oppilaita tunneilla ja opettajat puhuvat jo heidänkin vuoksi todella hidasta ja selkeää englantia! :)

      Poista