maanantai 21. syyskuuta 2015

WEEK 38

Heipparallaa! Nyt on kyllä erityisen mukava viikko takana. Vähän kyllä järkytyin, kun tajusin pari päivää sitten kotipihani olevan aivan täynnä puusta pudonneita lehtiä! Jotenkin ihan ohi mennyt, että nyt se syksy on ihan tosissaan alkanut. Pysyisi vaan tälläisenä leutona mahdollisimman pitkään.

189

Viime viikolla oon ehtinyt puuhailla taas vaikka mitä. Syysflunssa on tosin kulkenut tässä matkassa tiiviisti mukana ja kaikenlaiset keinot on koitettu ottaa käyttöön. Mun vihreänteen seasta on löytynyt viimeisen viikon aikana sitruunaa, inkivääriä ja hunajaa, munakkaan sekaan on lentänyt inkivääriä ja valkosipulia ja kaulahuivi on ollut kaulassa monesti sisälläkin ollessani! :D Kertokaa toki jos keksitte vielä joitakin keinoja, jotka oon unohtanut totaalisesti tässä. Jaetaan salaiset poppakonstimme!

198

Tiedän, että tämä ei näytä kovinkaan herkulliselta, mutta inkiväärin vahvasta mausta huolimatta tämä on ollut kyllä yllättävän maistuva kombo. Voi tosin johtua hyvinkin siitä, etten maista kunnolla mitään toisinaan. :D

Viime keskiviikkona täyttyi yksi lapsuudenunelmistani. Pääsin katsomaan livenä Elämä lapselle- konserttia, vihdoinkin! Mä unelmoin tästä niin monesti pienenä ja nyt 22-vuotiaana pääsin sitten viimein toteuttamaan haaveeni. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan?

017

Asuksi valikoitui koko mustaa. Tähän tätä taas on tultu! Syksy saapuu ja värit alkaa pikkuhiljaa kadota kokonaan pukeutumisestani. No ei haittaa, nyt viihdyn taas ihan Hevi-Essinä hetken ja katsellaan sitten taas keväämmällä hyppääkö värit takaisin kuvioihin! ;) 



034

200

Tää ihana croppis saapui postissa juurikin sopivasti keskiviikoksi, joten pakkohan se oli vetaista sitten välittömästi päällekin konserttiin!


039


025

Tuossa takissa tai puserossa oli mielestäni aivan ihana yksityiskohta selässä, sillä selkäpuolelta löytyi myös vetoketju, jonka saa avattua puoleen selkään asti halutessaan. Tykkään monestikin juuri yksinkertaisista vaatteista, joissa on jokin pieni jippo mukana!

211



007

041


Toppi - Romwe
Takki - Romwe
Housut - Dr. Denim
Vyö - Primark
Kello - MK
Kengät - Nelly

067

Ja itse konserttiin! Saatiin paikat yläkatsomosta ja koko sali olikin lähes loppuunmyyty. Mulle on vaan iskenyt jotenkin nykyään jonkun asteinen korkeanpaikankammo ja Hartwall Areenan ylimmät rivistöt kohosivat mulle ehkä turhankin korkeuksiin! :D Nopeasti siihen kuitenkin tottui ja nautin kyllä meiningistä ihan täysillä mukana.

085

Itkuhan siinä meinasi taas iskeä kaikkia koskettavia tarinoita kuunnellessa, mutta kaikenkaikkiaan oikein iloinen ja energinen konsertti kyseessä.

131

Mä jotenkin nautin siitä todella paljon, että jokainen artisti esitti vain yhden konserttiin sopivan kappaleen. Kaikkia esiintyjiä odotti yhtä innolla ja upeita lavashowta päästiinkin taas seurailemaan. Ihan erit fibat kuin aikaisempina vuosina kotisohvalta töllötellessä! :)

060

Tätä patukkamerta jäi vain tuijottelemaan kokoajan ja naureskeltiinkin Sonjan kanssa, että se näytti ylhäältä päin katsottuna ihan elävältä räsymatolta, jonka hapsut lainehtivat joka suuntaan. :D

Hyvinkin voisin siis suunnata Elämä Lapselle konserttiin uudemmankin kerran, vaikka suurin osa yleisöstä olikin ehkä hieman nuorehkompaa kastia. ;D


002

Viikonloppuna sain taas tytteleitäni Järvenpäästä yökyläilemään, kun Sonja, Ida ja Luna suuntasivat kanssani lauantaina töideni jälkeen vieraisille. Helsingistä mukaan pomppasi vielä Jani ja Emmi ja ilta pyörähti kanasalden, karjalanpiirakoiden ja muutamien lasillisten parissa rattoisasti. Saatettiinpa keskustaankin illaksi eksyä ja ilta oli kyllä lähes kokonaan onnistunut. Aina mahtuu muutamia mutkia matkaan, eikä tästäkään viikonlopusta niitä puuttunut. ;D

Hyvällä fiiliksellä lähdetään kuitenkin tähän viikkoon ja suuntaankin tästä pian treffailemaan yhtä parasta ystävääni Tikrua keskustaan ja salitreeninkin uskallan mennä vääntämään! Long time - no see! Melkein kolme viikkoa viime kerrasta, huh. :) Ihanaa alkavaa viikkoa. <3

42 kommenttia:

  1. Vinkki numero yksi: Rauhoitu, nuku enemmän (energiaa) ja valvo vähemmän! Pidä sitä kaulahuivia ja laita myös lämpimät villasukat jalkaan (mielellään villaa).

    Terveisin äiti

    Ps. Ei tarvitse julkaista, mutta saa.

    VastaaPoista
  2. Glutamiinii auttaa flunssaan ja moneen muuhunkin! :) http://luontainenterveys.fi/index.php/tuotteet/glutamiini/

    VastaaPoista
  3. Hyi kauhee ite en ois menny tonne ylös kun itelläki hirvee korkeenpaikankammo nykyään :D kattelin just viime lauantaina jokereiden pelissä hartwall arenalla että miten jotkut pystyy olla siellä yläkatsomossa kun ne paikat on niin jyrkät, mutta joka tapauksessa kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo, kyllä mä ensin siellä kuljin hieman seiniä pitkin ja jokaisessa mahdollisessa tangossa roikkuen! :D kiva kun tykkäsit! :) <3

      Poista
  4. ennen kuin seuraavan kerran syöt eläintuotteita suosittelen katsomaan Cowspiracy dokumentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiinto kyllä heräsi, mutta toisaalta en tahtoisi ehkä nähdä... :(

      Poista
    2. silmien sulkeminen ja kieltäminen oman ruokavalion haitallisuudesta ympäristölle ja eläimille ei ole hyvä ratkaisu.

      Poista
    3. Mikset tahtoisi nähdä vaikka mielenkiinto heräsi? Ja mitä mieltä yleisesti ottaen olet lihan tehotuotannosta? :)

      Poista
    4. Itse suosittelen Food inc. -dokumenttia, jos ruokajutut kiinnostavat. Loistava dokumentti kaikin puolin.

      Poista
    5. Äh älä välitä noista :) kukin elää tyylillään. Ihmiset on kuitenki luotu syömään eläintuotteita :)

      Poista
    6. No juurikin siksi, että taitais tämä tyttö kääntyä välittömästi kasvissyöjäksi tuollaisten dokkarien jälkeen ja mä niin rakastan tehdä ruokaa ilman rajoituksia! :( mutta tottakai pitäisi ottaa selvää siitä, mitä suuhunsa mättää...

      Poista
    7. ei siinä nyt rajoituksia kauheammin tule kun melkein kaikelle on jo kasvisperäinen korvike :)

      Poista
  5. Mustaviinimarja mehu (jos jonkun tutun tekemä niin plussaa) ja lämpimänä niin aina vaan parempi! ;)
    Ruokaan paljon sipulia ja valkosipulia, hedelmillä yliannostus ja todella paljon nestettä! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, kotitekoinen mustaviinimarjamehu olis kyllä erikoishyvä! :) kiitos paljon vinkeistä, näitä on itsekin tullut osaa jo kokeiltua tosin! :)

      Poista
  6. http://kuvake.net/user/hanibani joku kurja taitaa käyttää sun kuvias tuolla :/ ei varmaan oo eka kerta, mut ajattelin että ois ihan reilua ilmoittaa asiasta sulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääääh... Mitenhän tuollainen ilmiannetaan! Niin ikävää tuollainen. :( kiitos infosta! Pitää koittaa tehdä asialle jotakin...

      Poista
  7. Ei liity aiheeseen, mutta sattuisko sulta irtoamaan vinkkejä Rodokselle? Olen syyslomalla menossa sinne ja tarvisin vinkkejä että missä kannattaisi käydä :)
    Ihana postaus jälleen ja uutta odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit mä oon kyllä käynyt viikon verran rodoksella, mutta me ei käyty siellä oikein missään, vaan otettiin tyttöjen kanssa sellainen rentoilu-bailausmeininki päälle! :D En siis osaa vinkata hauskoista/hienoista paikoista jossa käydä siellä, mutta kannattaa käydä kyselemässä Natalia Oonalta tai lueskelemassa hänen blogistaan, sillä hän vietti siellä pitkän ajan kesällä vasta! :)

      Poista
    2. Okei:) minäpä käyn kurkkimassa :D kiitos vinkistä! <3

      Poista
  8. Tuleeko siihen kysymyspostaukseen enää vastauksia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuu enää! :) jätin vaan osan kysymyksistä vastaamatta, jotka oon käsitellyt mun aikaisemmassa kysymyspostauksessa ja sitten sellaiset, jotka oli liian samanlaisia keskenään. :) teen joskus taas kokonaan uuden! :)

      Poista
  9. Voisitko tehdä postauksen, jossa ruokapäiväkirjan tapaisesti kertoisit, mitä vaatteita puit esim viikon aikana. Tarkoitan siis sellaista "outfit diary" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh! Vois ehkä tehdäkin! Olis kiva kun sais jonkun vaan kuvailemaan välillä muitakin kun peilikuvia siihen! Mutta katsotaan, mites sais toteutettua! :) hauska idea, kiitos <3

      Poista
  10. Moi! Seuraan sua snäpissä ja vitsi miten kivoja juttuja sä sinne päivität! Niin sellasia hyväntuulisia ja hauskoja arkisia juttuja:) mut pystyisitkö laittamaan silleen että sun kuvat näkyy vähän kauemmin, kun ite en kerkee ikinä lukemaan niitä?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, kiva kun oot tykännyt! :) oiii, en oo tajunnutkaan ettei niitä juttuja ehdi ees lukea, mutta joo 2 sekkaa on aika lyhyt aika kyllä! Vaihdan 3-4 sekkaan! :DD

      Poista
  11. Oisitko mustis jos jaakolla ois jo uus muidu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä oli jo heti kun erottiin eräs ja asia oli hyväksyttävä ja toivon sille heppulille jatkossakin vaan kaikkea hyvää ja ihania ihmisiä ympärille tässä elämässä! Se on ansainnut ne! :)<3

      Poista
  12. Voi miten ihanasti ajattelet exästäsi :) teidän ero oli vissiin hyvin sopuisa :) vaikuttas siltä et loppu kuten meillä eli alettiin olee vaa kavereita, elettiin pari v kaverisuhteessa, ei parisuhteessa. Puuttu intohimo ja tietynlainen arvostus. Mutta niihä se menee. Kaikki ei oo luotu toisillee. Et haluu avaa sen enempää? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ero oli joo todella sopuisa ja oonkin tästä tilanteesta todella kiitollinen! Vieläkin voisin soittaa hänelle mistä vain asiasta, mikä mieltä painaisi! :) Oltiin kuitenkin loppuun asti pariskunta, mutta raiteet oli alkanut kulkea jo niin paljon erilleen, että oli sitten helpompaa jatkaa niihin omiin suuntiin. :)

      Poista
    2. Miten erilleen? :) haluatko avata sen enempää? Alkoiko toista kiinnostaa biletys ja toista taas koti-illat ym? :)

      Poista
    3. No miten sitä nyt yleensäkään ihmiset löytävät erilaisia mielenkiinnon kohteita, luovat omia tavoitteita ja toiveita elämälleen... Ei ollut mitään yhtä selkeää syytä. :)

      Poista
  13. Vitsit mä nii toivoisin taas päivä sun kaa postausta! Ja sit sellast ku aamu ja iltarutiinit! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itseasiassa ihan juuri teinkin vastaavan! :) Tuolta löytyy: http://essimaaninka.blogspot.fi/2015/09/day-with-me.html :)

      Poista
  14. Laitoin sulle niitä paranemisvinkkejä mutta se kommentti ei tainnut tulla perille:/ toivottavasti olet jo kuitenkin tervehtynyt :) mutta voin kertoa ne uudelleen, eli yksi hyvä keino on keittää vettä ja kaataa termariin,lisäät eukalyptus pastilleja tai yrttejä tms. Sitten kannattaa laittaa pyyhe ympärille jos tuntuu että käsiä polttaa.hengität suun kautta raikasta vesihöyryä ja puhallat nenän kautta ulos.auttaa mulla ainakin ihan hirveesti oon oppinu tän äidiltä:) saunominen on kans yks hyvä keino ja sitten nukkumaan lämpimillä vaatteilla ja sukat jalkaan :D iltaisin on tultu nautittua myös vihreetä teetä tai yrttiteetä.näillä olen parantanut itseni tänäkin syksynä! Ihana postaus sulla taas ja toivotaan tervettä syksyä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii, juu ei tainnut tulla! kuulostaapas hyvältä vinkiltä, kiitos paljon! Kokeilen tuota heti ensi flunssaan! :DD wäää, olispa mulla vielä sauna! Talven parhaita asioita! Tervettä syksyä sinnekin :D <3

      Poista
    2. Sauna on kyllä niin ihana! Mutta en usko että tulevaisuudessa tulee saunottua kun lähden kauemmaksi opiskelemaan niin ei ihan joka asiaan ole varaa :D ja kokeile ihmeessä,kiitos :)

      Poista